עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי הספק Enermax Liberty 400W אם עובד כרטיס מסך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by bmagice,

אני מתלבט בין gainward, leadtek, eVGA ? מישהו מכיר את ההבדלים אם יש?

3. לפני שאני רוכש את כרטיס הטלויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP Expert, אני מעוניין לוודא שאין בעיה לחבר אותו לממיר. הממיר של Yes מחובר כרגע לטלויזיה ע"י כבל צהוב,אדום ולבן (וידאו ואאודיו), היוצאים מהממיר, ומתחברים לכניסות האחוריות של הטלויזיה, זהו. (כמובן שהממיר עצמו מחובר לשקע שבקיר). השאלה היא איך אני מחבר את כרטיס הטלויזיה הנ"ל לממיר ?

4. Started by WhateverX,

9800GTX 512MB VS 9600GT 512MB X2 SLI מה לדעתכם יותר טוב מבחינם מכל הבחינות (ביצועים, הדור של עכשיו ובעוד כמה שנים, שאר החלקים במחשב צריכים להיות תואמים וחזקים, והכל) מה אתם חושבים, האם כרגע עדיף את אחד מהם, וזה ישתנה בעתיד? למי ביצועים יותר גבוהים? אשמח אם תוכלו לפרט ולעזור לי, תודה.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  5. שלום לכולם, בניתי HTPC עם המפרט הבא: E2180 2GB RAM לוח ABIT I-45C כ.מסך HD3450 עם דרייברים 8.5 של ATI מחובר לטלוזיית LCD באמצעות VGA חבילת מקודדים: Combined-Community-Codec-Pack-2008-01-24 ושאני מריץ סרטים יש חלקים שנתקעים (מלווה בעליית שימוש במעבד) מה יכול להיות בעייתי פה שגורם לסרטים להתקע? תודה רבה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by ag43,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שיהיה מבוסס QUAD ומסך 19. הבנתי שברזולוציות האלו אין טעם להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך וההמלצות שקיבלתי היו לקחת 4770. השאלה שלי האם כרטיס מתקדם יותר יחזיק יותר זמן (מבחינת ביצועים) ברזולוציות כאלו או שאין טעם? כ"כ האם יש יתרון בחברה מסויימת?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  7. שלום, יש לי כרטיס Sapphire RADEON X800XL ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר לדרייבר החדש (Catalyst 5.9) האם אני פשוט צריך להוריד אותו ולהתקין על הדרייטבר הקיים או שמא אני צריך לעשות משהו קודם? בתודה ניר

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by sroolik,

אני מרכיב מחשב בימים אלו, מבוסס I5, שאמור לשמש בין גם בחלקו הנכבד למשחקים. רציתי לדעת איך הכרטיסים הללו והאם ההבדל ביניהם גדול, מהצצה חפוזה ביותר בבנצ'ים, נדמה והביצועים ביניהם די דומים או קרובים מאוד. מצאתי את ה 460 בגרסת ה 2GB ב- 400 שקלים, ואילו ה 6850 הזול היותר שמצאתי היה כ- 680 שקלים. מי מהם חדיש יותר? האם יש בחירה טובה יותר לכרטיס מסך עד 700 ש"ח? האם יש כרטיס טוב יותר באופן משמעותי ביותר אשר יהיה שווה תוספת של כ- 100-200 ש"ח? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי כרגע 6950 ואני מחליף ל7950, צריך להסיר את הדרייבר של 6950 עם driversweeper ואז להתקין את הדרייבר של 7950? ועוד שאלה קטנה, על ה6950 יש לי היטסינקים קטנים על מייצבי המתח (אם אני לא טועה), איך אפשר להוריד אותם? (הם הודבקו עם משחה התרמית שבאה עם קירור צד שלישי)

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by yuvy11,

שלום לכולם בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול איזה מהכרטיסי מסך האלה טוב יותר לגיימינג ובעיקר לגראפיקה? Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E או Gigabyte GTX660 Ti 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E המפרט של המחשב הוא Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan Noctua NH-D14 CPU Cooler תודה רבה לעוזרים יובל.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by masterb,

http://www.glbsale.com/eng/MSSM2.html והזה- ? http://www.glbsale.com/eng/MSSDM.html והאם משהו יודע אם צריך לשלם למכס בגין הזמנה מארה"ב שימו לב למחירים!!! שינוי כותרת נושא 29.8.2004

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by deathil93,

שלום! אני מצאתי 2 כרטיסי מסך עם חיבור AGP שמוכרים בחנות SKYPC, זה בשביל שידרוג מחשב קיים. (סתם OFF TOPIC: גם לקחתי 2GB של DDR1) אז בקיצור, זה ה-HD3650 DDR2 עם 512MB http://www.skypc.co.il/pl_product~CGA-3652DDY~8~0.htm או ה-HD2400PRO DDR2 שגם עם 512MB http://www.skypc.co.il/pl_product~CGA-P242~8~0.htm אני פשוט רוצה לדעת עם ה-HD3650 יעשה לי צוואר בקבוק במחשב. מפרט (לפני שידרוג): מעבד: PENTIUM 4 2.8GHZ ספק: 300W לוח אם: GA-8IPE-775SG אה וגם אם אני צריך להחליף ספק (למרות שהוא די חדש )?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  13. קניתי לפני חודשיים בערך כרטיס מסך x1950Pro הכל סוס במשחקים אבל דבר אחד לא טוב, כל הסירטונים שאני רואה באינטרנט בצבעים מוזרים חבל על הזמן .. אני לא יכול לראות סירטונים באינטרנט.. כל הסירטונים שאני רואה זה בצבעים מוזים מעורבבים עם סגול, צהוב, אדום. זה קורה לי גם בדריבר שקיבלתי עם הכרטיס מסך וגם עם הדריבר שהורדתי מהאתר של ATI הגירסא האחורנה של שיש באתר. אהה שאני מסיר את הדריבר הכל טוב כל הסירטונים באינטרנט עובדים חלק אז מה הבעיה יכול להיות? יכול להיות מקודדים אולי? בבקשה תעזרו לי...!

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

Sapphire RANDON 9600XT 128MB DVI? Sapphire RADEON 9600XT 256MB? Sapphire RADEON X600 Pro 128MB, PCI-E, VIVO? ABIT X600-XT 128MB DVI PCI-E? כולם באותו מחיר פחות או יותר

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by HeroesCut,

http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX480-1536D5E-HDMI~8~0.htm תאמינו או לא

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by n_aviv1,

זה בעצם אותו חיבור רק בצורה שונה נכון? כאילו זה כמו שיש USB A וUSB B ושיש מיקרו ומיני USB אבל הכול אותו חיבור? וDVI וHDMI שניהם כבלים שיכולים להעביר סאונד אבל לא תמיד מעבירים דרכם סאונד... צריך לשים את זה בסטיקי FAQ (אם זה נכון ולא כל מה שכתבתי פה זה בולשיט) שיהיה ברור לכולם ולא יצטרכו הסביר כל פעם מחדש... אם אני טועה תתקנו אותי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kike100,

אני לא מבין למה גיימרים קונים תמיד מסכי LCD. אני לא מבין מה הייתרונות שלהם מול מסכי הCRT חוץ מזה שהם קטנים וצורכים פחות חשמל. הם לא תומכים ברזולוציות גבוהות, יש אפשרות לפיקסלים שרופים ואין להם איכות תמונה טובה יותר מהCRT שהוא יותר זול. אז למה? תודה

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  18. במחשב שלי החדש מסוג amd3000 אם לוח של גיגה ביט וזירון 1 גיגה יש לי כרטיס מסך מסוג גיפורס 6600 התקנתי את העידכון מהאתר של ניוודה שניקרא 81.95 _forceware_winxp2k_international_whql האם אני צריך עוד משהו בשביל שהכרטיס מסך זה יתן לי את מירב הביצועים שלו למשחקים? יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הכרטיס ? ואם אפשר לפרט לי אם צריך בהרחבה כי אין לי מוסג מה אני אמור לעשות תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by rbaron,

שלום, אני יודע שכבר די חפרו על הנושא הזה וכבר קראתי הרבה תגובות (גם באתר וגם באתרים בחול), אבל השאלה שלי קצת שונה (אני חושב) מה עדיף בין שתי הכרטיסים הללו: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX57501GBD5-PDH~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTS450PCX1024~8~0.htm לפי מה שאני רואה בפורמים לפחות gts450 עדיף אבל מה שאני לא מבין זה עם hd5750 ניתן להשמתמש באופציה של הcrossfire כך שאני קונה כעת כרטיס מסך בכ700 ש"ח ובעוד שנה או שנתיים במקום לקנות כרטיס מסך יקר אני פשוט קונה את אותה כרטיס מסך בהרבה פחות ומקבל כרטיס מסך ממש טוב! השאלה האם אני צריך לקחת את זה בתור שיקול? האם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה אני בונה מחשב חדש אז אין עדין ספק (על איזה ספק אתם ממליצים)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sh9696,

שלום, קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם הכרטיס הנ"ל. שתי שאלות למומחי הפורום: איך אני יכול לבדוק אם הכרטיס שקיבלתי הוא אכן SONIC ולא רגיל?? כמה הכרטיס הנ"ל אמור לקבל ב3DMARK06? מפרט: E6600 2 ג'יגה זיכרון 667 תודה לכולכם...

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by omert,

שלום יש לי מפרט יחסית ישן בערך בן 2-3. כרגע אין לי כרטיס מסך ולכן אני לא יכול לשחק בכלל משחקים. המפרט שלי הוא: 2.8GHz, 512MB RAM MotherBoard Asus Phs800-MX chipset sis661FX מה שאני מחפש זה כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים. עכשיו אני לא גיימר אז אני לא משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים. ובנוסף יש לי מסך 17 CRT לכן זה יהיה גם ככה חסר טעם. עכשיו יחסית אני יכול להשקיע בכרטיס. אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת יכול לשמש אותי ולא יהיה סתם בזבוז כסף (כמו למשל אם אני אקנה את 8800GTS).

22. Started by Fire_Trooper,

ש לי geforce 2 MX 200 לפני שהורדתי את המשחק america's army השתמשתי בגירסת דרייברים מאוד ישנה וכל המשחקים עבדו לי די טוב (רובם אפילו טוב מאוד) בהתחלה המשחק (america's army) לא עבד לי וזה תוקן כשהורדתי את הדרייברים החדשים של nvidia גירסא 29.משהו (לא זוכר) ברוב המשחקים הביצועים שופרו / נשארו אותו דבר הבעיה היא במשחק 1 - GTA 3 שלפני שהתקנתי את הדרייברים פעל בסדר (לאט אבל אפשר היה לשחק ברז' נמוכה) עכשיו המשחק בקושי עובד ( 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשניה , 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשנייה וכו'... ) הבנתם את העיקרון השאלה שלי היא אם בטוח שהמצב ישתפר בגירסת דרייברים פחות חדשה? והאם בטוח שהמשחק שגללו הורדתי את הדרייברים ימשיך לעבוד? איזה גירסאות דרייברים יותר ישנות יש (ומאיפ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואין לי תקציב כל כך גבוה , אבל אני מעוניין להריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר לדוגמא RED ALERT 3 , SC2 , האם הכרטיס הזה 4670 יריץ אותם טוב על מסך 22? האם גם במשחקי אסטרטגיה יש מה שנקרא AA? ופילטרים? איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הנל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sir f,

הבעיה קרתה לפני כשבועיים, הפסיקה, חזרה עכשיו ליומיים ושוב הפסיקה, אבל מן הסתם היא תחזור... כאשר מנסים להריץ משחק (במקרה הזה ניסו רק SC2 וWOW) מיד הכל קורס ומופיע משהו כמו ההודעה הבאה (לא בטוח שזה הניסוח המדויק): Graphics Driver AMD Driver stopped working and was recovered דרייבר הותקן מחדש, נוסתה גרסא ישנה יותר, הכרטיס נראה בסדר (טמפ' 53 במנוחה ו69 בSC2). סך הכל אין לי מושג מה עוד אפשר כדי לנסות ולפתור את הבעיה לצמיתות...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by rikus,

המחירים יוצאים לי ממש קרוב בתשלומים... ה 1900GT יוצא פחות 70 שקל ככה, מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.