כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לקחת MX440 MSI MX440 CHAINTECH מי יותר טוב בביצועים תלת מייד ודו מיימד ומי יותר חזק לאוברקלוק ומי יותר איכותי !
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי 6800 של לידטק הרצתי 3 די מרק וקיבלתי רק 14 אלף הגי פורס 5900 אקס טי שלי הוציא יותר מזה מישהו יודע למה אני כולי מבואס מזה המיפרט שלי הוא amd2800 msi delta ilsr 80-8 bufer giga 400 watt power suply 786 ram king max ddr 333
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מערך SLI של 8800 של פאליט .. הכרטיסים במנוחה נעים בין 65-72 מעלות ובמאמץ מסוגלים לעבור את ה100 (קריסיס..) עכשיו הבעיה שלי זה פחות העובדה שהם מתחממים (הבנתי שהם לא יכולים להיפגע עד 150?) אלה יותר הרעש המטורף שהם עושים.. המחשב כבר יכול לעשות לי כאב ראש.. וזה משגע.. המפרט שלי נמצא בצד.. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה עדיף לי- ג'יפורס 5900XT128 MB ב1070 ש"ח, או ג'יפורס 6600GT 128 MB ב-1350? אני הבנתי שה5900XT הוא 256 ביט, ושה6600GT הוא רק 128 ביט.
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס 6800GT של MSI (חדש, לא משומש) הכרטיס 256MB DDR3 מהירות ליבה 350 מהירות זיכרון 1000 אבל WIN ו הדרייברים של NVIDIA מזהים את הכרטיס כ6800LE (לעזאזל) דרייברים שניסיתי (מקוריים בדיסק, 77.77, 77.72 של MSI) שום דבר לא עובד אם אני בוחר לבד להתקין 6800GT אז בWIN הוא מופיע GT וב CONTROL PANLE של NVIDIA הוא מופיע כ 6800LE השאלות שלי הם כאלו 1. האם מישהו יודע (יש לו רעיון) על פיתרון לבעיה ? 2. האם נתקלתם בזה בעבר (עם כרטיסים אחרים) ? 3. האם זה פוגע לי בביצועים ? 4. מה אמור להיות הציון של 6800GT עם דרייברים 77.77 במהירויות STOCK ב 3DMARK05 ? אני מאוד מקווה לתקוה ממישהו
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המערכת שלי הנ"ל ( יש בפרופיל ) תוכל להחזיק מערכת SLI של שני 650 TI boost
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.techpowerup.com/239516/nvidia-announces-titan-v-volta-graphics-card כרטיס NV ראשון עבור צרכים מקצועיים (יש לו יציאות וידאו) ובעיקר חישובי DEEP-LEARNING שעושה שימוש ב (HBM2 (12GB. צבע חדש לפלסטיקה, מחיר סמלי 3000$ ומריץ crysis לא רע בכלל.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס שיענה על הדרישות הבאות, מישהו מוכן לאמר לי מה בדיוק אני צריך לקנות? איזה רכיב? 1.אני רוצה שניתן יהיה לצפות בטלויזיה על גבי מסך המחשב. 2.אני רוצה שניתן יהיה להקליט תוכניות ולשמור אותם על גבי הזיכרון של המחשב. 3.ודבר אחרון, לחבר את מצלמת הווידאו למחשב ולהעביר סרטים מהמצלמה למחשב. (לאחר מכן לצפות בהם ב-dvd) אני לא יודע מה בדיוק צריך לקנות, קצת התבלבלתי מכל הנושא, האם זה כרטיס טלוויזיה או שאולי כרטיס עריכת וידאו ? קיצר אני לא יודע. מי שיודע בדיוק אז שיגיב. תודה מראש. ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת וןהשאלה שלי היא האם לדוגמא הוא יוכל להחזיק משחק כמו ניד פור ספיד שלא נחשב לממש חזק על high pre ועל רזולוציה של נגיד 1024x768 ואותו דבר עם משחק כמו fear על medium ביצועים לא משהו רציני ממש לא... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למשל בכרטיס מסך כמו NVIDIA GE FORCE 5 - 5200FX אז הציפסט זה ה 5200 FX ? והכרטיס של NVIDIA ? כי ראיתי את ה FX 5200 לא רק עם NVIDIA ? הסבר בבקשה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרטיס ממש גדול לעומת ה 5200FX שיש לי... היום אני הולך להזמין מחשב... אז השאלה היא האים הכרטיס אמור לבוא עים הפלסטיקים האלה על ה DVI ועים מדבקה על ה חיבור של החשמל...פשוט קניתי ואין לי את זה וראיתי כרטיסים של NVIDIA שהם בעים עים המדבקה ועים ה פלסטיק הזה שזה בעצם המגן...הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON HD4850... תודה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב: לוח GA-8I945P מעבד PENTIUM D 930 3GHZ זיכרון X2 512MB DDR2 667MHZ ספק 450W עכשיו, השאלה שלי אם אני יכול לקנות כרטיס 320MB 8800GTS או שצריך לשדרג את במחשב?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לחבר תכרטיס מסך שלי(4850) לטלוויזיה איזה אפשרויות? ואיזה כבלים אני צריך אם אפשר תמונה לכבלים יעזור מאוד תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. כי יש לי כרגע 6200 זקן. שמעתי הצעה במרדנית על 8600GT PCI-E שאלתי אותו לאיזה לוח אם (חשבתי שצריך לוח אם מתאים, טעיתי?) בקיצור סבבה שאלתי כמה זכרון אני לא זוכר מה הוא ענה אבל או 512 או 256.. אני צריך לקנות ממקום באזור חיפה מבקש שתסתכלו באתרים של KSP, נעה חשבים,מרדנית,אייבורי כי אלו מהאזור. אממ הסכום הכי גבוה זה 750. לא יותר. כן פחות. אני מפחד שיהיה לי צואר בקבוק ואני רוצה שהכרטיס יפיק את מרב היכולת אז הבאתי פה נתונים חשובים על המחשב שלי..: CPU Type Intel Pentium 4 640, 3215 MHz 16 x 201 Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboC…
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך Lcd של LG הנה הקישור : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1436229 האם כדאי לקנות את המסך או לא????
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס (V7700 GTS2) ומסך (15" של חברה עלומה בשם POWERELITE),והגיע הזמן להתעדכן. יש לי תקציב של גג 3000 ש"ח למסך וכרטיס מסך. אני משתמש במחשב למשחקים,סרטים,גלישה ובעצם להכל,לכן המסך חייב להיות ברמה טובה. אני פתוח להצעות. מה שיש לי בראש עכשיו זה: מסך SAMSUNG 757DFX וכרטיס מסך SAPHIRE 9500 PRO OEM בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הופיעה לי בעייה חדשה עם הכרטיס החדש שקניתי לפני שבוע. הפעם הבעייה היא שכ-2-4 דקות אחרי הפעלת המחשב, כל התמונה מתעוותת, הכל מרוח, יש כל מיני פסים שחורים לרוחב המסך, ואי אפשר לראות כלום בקושי. רציתי לדעת אם זאת בעייה של הספק או בעייה בכרטיס, בטוח שלמישהו שקנה את הכרטיס הזה הייתה את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי. מצטער אם יש שגיאות דפוס פשוט אני בקושי רואה כאן משהו ברור.
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה טוטב? יש דגמים יותר חדשים של סמסונג? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז מתוך מחשבה לעתיד, ובהתחשב בכך שב280GTX יש דברים כמו 240 יחידות עיבוד, עיבוד פיסקלי וכו'. האם זה ישנה הרבה בעתיד? האם לומרות שאולי כרגע מבחינת ביצועים ATI עדיפים, ברגע שיצאו מוצרים מתאימים (משחקים) וגם אם אתה משתמש בכרטיס לדברים אחרים כמו עיבוד וידיאו וכו', האם 280GTX עדיף? מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מבקש לא לצטט או לצחוק כי זה רציני. כל פעם שיש איזה סוג מסויים של פרסומת פלאש באתר כלשהו ואני מדגיש סוג מסויים של פרסומת פלאש, לא כולם, יש רעש פשוט נורא ואיום מהמחשב ואני כמעט בטוח שהרעש הוא מהכרטיס מסך, ממש רעש של טרקטור. כשאני רואה את הפרסומת יש רעש וכשאני גולל עם העכבר למטה, כלומר היא נעלמת מהתצוגה אז הרעש מפסיק, וממש, כל פעם שאני מחזיר לפרסומת הרעש מתחיל וכשאני מוריד הוא נעצר. גם כשיחקתי היום TF2 היה רעש אבל זה לא תמיד.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל כי הוא בדיוק מתאים לתקציב שלי 1075 והאם הוא יותר טוב מהרדון le והאם אני יצליח להגיע באובר קלוק למהירות של הti4600 {עם הגוף קירור המקורי} בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים ובעיקר לצפייה בסרטים. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי לטלוויזית LCD לחיבור ה-hdmi ולראות דרכה סרטים באיכות bluray, כך שעצמת הכרטיס ואיכות החיבורים שלו חשובים לי. המטרה היא שהטלוויזיה תשדר גם אודיו, כך שחיבור ה-dvi למסך הטלוויזיה לא בא בחשבון. רק hdmi. בנוסף, אני לא מתכוון לעשות oc, למקרה וזה משפיע על הבחירה באופן כזה או אחר. מספר שאלות שיכוונו אותי, אשמח לדעת את התשובות לגביהן: 1. ראיתי שרוב כרטיסי המסך כיום מגיעים עם חיבור mini hdmi, הוא שווה באיכותו ל-hdmi הרגיל או שיש ביניהם הבדלים(למעט גודל החיבור)? 2. בחיפוש באתרים ראיתי מספר כרטיסי מסך מאותו הסוג והדגם במחירים שונים, כשההבדל היחידי ביניהם הוא החברות שמייצרות א…
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים האם אתם ממליצים על מסך זה? יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW האם שווה ההשקעה מסך זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כידוע GTA:SA לא עובד, לפחות לא רשמית, עם GeForce 4 MX, מסיבה של שיידרים או משהו כזה... אני מברר בשביל חבר שלי, היכן ניתן להשיג את התוכנה שאיתה ניתן להפעיל את המשחק? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-