עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות כרטיס מסך כי המחשב שלי לא מריץ טוב משחקים והציעו לי את זה Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail עכשיו התקציב שלי הוא 500 שח והוא עולה 460 ב=TMS הוא טוב ? הוא עובד חזק על גיימינג כבד ? צריך ספק כוח בכוח מסויים כדי להפעיל אותו כמו שצריך ? כמו וולט מסויימת ??? האם יש במחיר שלו כרטיסים טובים יותר ? מה עוזר ה-2GB שלו מול כרטיס של 1GB ??? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, אני חדש בפורום. מה קורה? יש לי את המחשב הבא: E6600 no OC ATI Radeon 1950XT 2G RAM Motherboard: Gigabyte 965P - DS3P יש לי מארז Achilles + הספק. יש לי את הדרייבר הכי עדכני שום פריט במחשב לא עבר OC אני משחק במשחקי FPS כמו CSS והמשחק נתקע לי פה ושם, אחרי שזה נתקע 3 פעמים אני צריך לעשות ריסט. למי שמכיר אז שאני מרנדר סרטים עם Virtualdub היה לי FPS Rendering rate של 7 ועכשיו ירד לי ל 0.6 וזה עובד ממש גרוע, כנ"ל ה Sony Vegas כל הזמן נתקע ללא סיבה, דיברתי גם עם מומחים בתוכנה. טמפ' הכרטיס מגיעה ל 61c ועכשיו עומדת על 53c (למרות שזה אוורסט אז אני לא בטוח). הכרטיס נקי מאבק. אין לי ווירוסים או Spyware. הכרטיס תקין ככל הנראה. תודה מראש לכל העוזרים, אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. א…

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מתכוון לקנות היום 6800 ל AGP ואני מתלבט בין 2 כרטיסים LEADTEK 6800 256MB AGP או MSI 6800 128Mb AGP ההפרש בניהם הוא 50$ יש לי מספר התלבטויות: 1. האם ה256 מ"ב זיכרון אכן ישפיעו לטובה בכ.מסך ברמה הזאת (לי נראה שכן) 2. האם העובדה שהלידטק בא עם 256 מ"ב זיכרון עשוי להגדיל/להקטין את הסיכוי לפתיחת צינורנות ו/או אוברקלוק לזיכרונות\ 3. האם ה256 מ"ב זיכרון אומר שהתזמונים של הזיכרונות פחותים מהגירסאת 128 (של MSI) אודה לתגובות זריזות כי אני מזמין את זה ממש בשעות הקרובות ואני נוטה לכיוון ה לידטק 256מ"ב

4. Started by Boomer,

למה כשהאפשרות מופעלת לוקח למשחקים הרבה יותר זמן לטעון? זה לא אמור בסה"כ להוריד בהרבה את ה-FPS? גם לוקח הרבה יותר זמן לצאת מהמשחק כשזה מופעל.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם זה עקבי או תלוי במשחק? ושאלת המשך - לאור הנ"ל, איזה מערך SLI/CF הכי משתלם היום לגיימינג על FHD בהגדרות גבוהות? ברור שהכי טוב 2XGTX580 או 2XHD6990 אבל אני מעוניין במשהו שגם משתלם למחירו ובהישג יד... נאמר בטווח של 1000-2000 ש"ח בערך. נניח לצורך הדיון שיש כבר לוח אם תומך, ספק/מעבד חזק ודי זיכרון. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tomey,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך יד שניה ישנו 3dclub 4850 oc ו- Inno3D Geforce 9800GTX ישנם שני אנשים המוכרים את ה-3dclub וזה קצת מפחיד אותי שאולי יש בעיה איתו ומחפשים להתפטר ממנו איך חברת Inno3D. הבנתי שהיא חדשה בתחום. האם איכותית??. האם מאוורר שקט ???? תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ggg123,

אפשר חוות דעת על הכרטיס הזה? האם הוא טוב? האם יש כרטיס מסך יותר ממנו בערך באותו מחיר? תודה.

8. מה אתם אומרים על X1650PRO 256MB ב780ש"ח ועל X1650PRO 512MB ב890ש"ח או על X1650XT ב940 ש"ח ולמי מקביל כרטיס 7600GT???? בקשה עזרו לי אני ממש מבולבל כבר ??? יש לי מעבד Intel 3.4GHZ sockt 775 זיכרון 1024MB KINGSTON 400MHZ DDR ספק 250WATT אני מתכוון להחליף לספק 400-500WATT

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  9. בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי ובבדיקה של 3dmark05 אני רואה קווים עבים אדומים אבל במשחקים זה לא קורה אז ביטלתי את זה והחלתי לשים OC דרך RivaTuner v2.0 RC 15.3 ולא היו לי בעיות אבל במשחקים אני מתחיל לראות כזה טישטושים ובעיות עם הכתב אני ממש לא מבין פה מה הבעיה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים אני משתמש בForceware 76.10 :s05: :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by lion03,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 900 שקל מה שלכד את עיני היה הR9600P של FIC מא אתם אומרים עליו?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  11. יש לי מחשב עתיק. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHZ. 8 גיגה זכרון סיני כלשהו. לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך שלי שמעולם לא היה מדהים (גם כשקניתיו) הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. נדמה לי שספק הכח שלי הוא 450w (לא גנרי. לא זוכר את השם אבל זוכר שהוא מותג כלשהו. אין לי כח לפתוח כרגע את הקופסה ולבדוק :-)). אשמח להמלצה על כרטיס מסך (לא אכפת לי שיהיה משומש) למשחקים שיכול להתאים למחשב שלי (ושכמובן לא יהיה מעבר ליכולת של המחשב שלי לסחוב כי חבל על הכסף כמובן). אני לא מצפה לשחק ב-1080P. גם 720P יהיה נחמד כי פעם שיחקתי בפחות מזה ועדיין היה לי נחמד. העיקר שאוכל לשחק במשחקים חדשים יחסית (גם 5 שנים אחורה זה בסדר מבחינתי כי יש לי חסך רציני …

12. Started by הראל נ,

המחשב שקניתי הוא מלפני 4 שנים ומסתבר שהכרטיס מסך שלו (Nvidia GeForce GT 240) כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים. לכן חשבתי על שדרוג. אשמח תוכלו לעזור לי לבחור אחד חדש.. המפרט: מעבד: Intel Core I7 860 לוח אם: Gigabyte P55-UD3L זיכרון ראם: 4G DDR3 ספק כח: MODEL NO.NZ500GW פרטים כלליים: אני לא איזה גיימר מטורף. משחק בד"כ FIFA וNBA 2K (אני רוצה שהם ירוצו על הגדרות גבוהות +-. שיראה יפה ונורמאלי..כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה מדי פעם..). השאלה אם אני צריך להחליף גם ספק כח (אם זה ממש חובה, אז אחליף. אבל כרגע מעדיף שלא להוציא עוד כסף..) זיכרון ראם אני אוסיף עוד 4G (ללא קשר לתקציב..) אשמח אם תמליצו לי על כ.מסך חדש וטוב עד 600 ש"ח. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. הכרטיס שאמור להיות התחליף הטוב ל9700PRO עם כמה צינורות הוא מגיע??? ובכלל אם למישהו יש את המפרט של הכרטיס, בבקשה לתת לי. כי אני מתלבט בקנייתו!

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by dlivneh,

אנא המליצו לי על מסך דק 17 . מחיר של עד 3,000 ש"ח. דגם ספציפי בבקשה.

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by rbaron,

שלום, אני ממש מתלבט בין שתי כרטיסי המסך הללו: HD5770 http://www.skypc.co.il/sg_product~H577FK1GD~8~0.htm HD4890 http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm בדקתי קצת באינטרנט וכל הסיקורים/ביקורות שראיתי היו מ2009 אז אני לא יודע כמה זה נכון להיום, אני בין של5770 יש תמיכה בDX11 השאלה כמה זה והאם זה עדיף על ה4890, כפי שאתם רואים המחירים מעוד דומים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. תשמעו עוד דבר. חלק מפה אולי כבר מכירים את בעית הAA שלי בכרטיס X1950 PRO. AA עובד אבל לא בצורה מלאה כמו שצריך.פתאום מאתמול אני בא לשחק אני רואה יותר גרוע מכל הפעמיים שראיתי בחצי שנה הזאת עם המחשב הזה. לא נגעתי בהגדרות של הדרייבר שום דבר. בכל משחק פתאום AA יותר גרוע ממה שהיה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי נשאר אותו דבר. עכשיו במצב כזה באמת מבאס לשחק אז מזל שאורן מגיע אלי מחר . אבל אני שואל אותכם ממה זה יכול להיות? ממה? למה הפילטר הזה פעם עובד בסדר ]לא הכי מושלם] ועכשיו ממש גרוע. נעל העולם יש לי שדים על הכרטיס מסך ח ח

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש להחליך את כרטיס המסך במחשב שלי התקציב הוא עד: 700 ש"ח לוח האם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) אני צריך לקנות מ KSP מטעמי נוחות ואיזה סידור שיש לי מול החנות, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב שיש ב KSP בטווח המחיר הזה. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI (שנראה לי שזה כבר סטנדרט) וזהו פחות או יותר, אני רוצה שזה גם יריץ את GW2 על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר, אבל זה לא משחק כבד במיוחד... תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by swisaman,

היי, ברשותי HD5850 מומהר. הוא דיי מתקשה להריץ משחקים בצורה טובה על 1680x1050 והגדרות גבוהות. התקציב שלי דיי מוגבל(באזור ה800 ש"ח),לכן חשבתי על לקנות כרטיס מסך משומש. בעקרון התקציב שלי מאפשר HD6950 וGTX570. אני נוטה לכיוון ה6950 בגלל ה2GB,אני אחפש אחד שניפתח כבר לHD6970. האם הכרטיס יהווה שידרוג טוב ל5850 שלי ? או שמא עדיף לחסוך ולחכות לדור הבא ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. האם באותם הגדרות אני יראה את ההבדל ב DX10 ל DX9 בין XP לVISTA במשחק GTA 4 לדוגמא? לא בהכרח במציאות במשחק (שינוי בגראפיקה) אלא בכך שאני לא יצטרך גם לעלות להגדרות מסוימות וזה יריץ על DX10.

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by zahi122,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך המערכת שיש לי כרגע seasonic ss-500et 500W Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB והאם הספק שלי מספיק חזק או צריך להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Satlan,

מי יכול להביא לי את המפרט התכני ? בתודה מראש !@

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by pc34,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך לגיימינג באופן כללי הכרטיס הוא לא בשבילי הוא בשביל חבר שלי אז אני לא יודע את המפרט המדויק אבל יש לו מחשב די חזק מעבד i7 מבחינת מארז בדקתי והגודל המקסימלי הוא 266MM ספק כוח 450W של antec אם אני לא טועה. התקציב הוא 1500 אבל כנראה צריך גם ספק כוח אז יש בערך 1100 חשבתי על הכרטיס הזה http://www.tms.co.il/product/13113 עכשיו השאלה היא האם הוא הכי משתלם במחיר והאם באמת נחוץ לקנות ספק חדש כי אולי ניתן להשאר אם הספק הזה ולעלות את התקציב לכרטיס מסך

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by muchoman,

נקנה לפני כשנה בtms, כשקיבלתי אותו הוא היה על 35-40 בidle ו85 על max load(אני מדבר על שעות של bf4 ומשחקים כבדים) היום הוא תמיד על 50 בidle ועולה בשניה ל94 אפילו שאני שם סרטונים ביוטיוב. (בCSGO תוך דקה הוא עולה לי לטמפרטורה הזאת) ניקיתי אותו עם ספריי אוויר, ניסיתי לחזק את הברגים של הheatsink, מבחינה תוכנה אני על הbios הכי עדכני של msi ועם הדרייברים הכי חדשים. אני יודע שקיץ עכשיו וחם והכל, אבל אני לא חושב שזה סביר מה שקורה עם הכרטיס, במיוחד שזו גרסאת twin frozr ולא רפרנס. אני מפחד שהוא ישרף בקצב הזה. וגם כשהכרטיס מגיע ל90 מעלות הclock שלו יורד וזה פוגע קשות בביצועים. למישהו גם יש את הכרטיס הזה ויכול לפרסם נתוני טמפרטורה? אתם חושבים שtms יחליפו לי אותו? אמור להיות לי 3 שנות…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  24. בחתימה שלי מופיע המפרט מחשב שלי. האם במצב הזה 1900XT 512 יחזיק? אם לא, איזה ספק כח מומלץ והכי זול כדאי לקנות ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  25. הוא יהיה בין החלשים במישחקים של דווירקס 10 ? שווה ליקנות אותו ? או לחכות עוד איזה חצי שנה שיצא משהו שמיתגבר על הדווירקס 10 .. אני רוצה לשחק מישחקי דווירקס 10 על גרפיקה HIGH השאלה עם 8800 ultra הוא באמת טוב כמו שאומרים לגבי המישחקים שיהיו בעתיד ..?

• 10 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.