עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני כרגע מתלבט בין 3 כרטיסים של חברות שונות : Hercules Prophet 3D 9700 PRO Sapphire ATLANTIS 9700 PRO Tachyon G9700 PRO על מה לדעתכם כדאי ללכת, ולמה ? http://acropolisband.tk

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by 23avri,

שלום במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ONBOARD ATI 4200 HD הבן שלי מעונין לשחק ב- STARCRAFT2 . האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך נפרד אם כן איזה. לא סביר שהוא ישחק במשחקים נוספים שדורשים עוד גרפיקה הלוח אם הוא GIGABYTE MA7856MT-UD2H ספק כח SUPERSONIK 350W

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Flea,

אז קניתי אותו אתמול, HD4850 של SAPPHIRE. שאר המפרט: E6300 GA 965P-S3 2G DDR2 667 אני יודע שיש צוואר בקבוק, אבל משו פה עדיין לא הגיוני: ב3DMARK 06 אני מקבל: http://img71.imageshack.us/img71/1269/93552198zd8.jpg ובVANTAGE אני מקבל: http://img145.imageshack.us/img145/3443/76561986wb3.jpg אני אמור לקבל 11K בMark 06 ולפחות 5500 בVANTAGE לפי Guru3d: http://www.guru3d.com/category/vga_1/ אז ברור שקיבלתי תוצאות נמוכות מאוד בגלל המעבד, אבל קיבלתי בGPU SCORE 6300 שזה נחמד ביחס למה שגורו אומרים.. מה עושים? זה מציק לי שאני מקבל תוצאה שכל כך לא מגיעה לי :'(

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  4. לאחר שנה של שימוש ב9600GT 512mb ומעבר למסך 24" ברזולוציה טבעית של 1920X1200 החלטתי לשדרג את החוויה. ערכתי סקר מקיף(פחות או יותר) והכרטיס הראשון שנראה לי רלוונטי היה הSapphire HD4850 512mb Vapor-X בגלל המחיר ובגלל הקירור אבל לא יכולתי להתעלם מאחיו בגרסאת ה1gb. ההפרש בין שני הכרטיסים נכון להיום הוא כ200 שקל. עברתי בכל מיני אתרי ביקורת שהשוו את הכרטיסים ובכולם ברוב המשחקים(בCrysis הלא צפוי היה ל1gbיתרון משמעותי) הביצועים של שני הכרטיסים היו כמעט זהים(הבדל של כ2-3 פריימים לשניה). לא הייתי מגדיר את עצמי כמבין בתחום אבל נראה שהפרש המחיר לא שווה את התוצאה. למשל http://www.guru3d.com/article/gigabyte-radeon-hd-4850-1gb-gvr485oc1gi-review/1 מן הסתם בחיפושים שלי עלה גם הHD4870 512m…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DAVIDKI19,

Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI) : Asus PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024MB DDR5 (256bit) (830/4000) (2xDVI, HDMI) (ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5) : /הג'יגה בייט מומהר יותר אבל האסוס נראה עם קירור יותר רציני שני הכרטיסים עולים אותו הדבר איזה כדאי לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Dragon Lord,

Quadro FX 1500 256 MB GDDR3 ATI 1950 pro 512 MB GDDR3 ATI 1950 XTX 512 MB GDDR4 כמה שאלות: האם ההבדל בין GDDR3 ל - GDDR4 משמעותי ושווה הפרש של למעלה מאלף ש"ח אשמח אם תדרגו את סדר העדיפות לדעתכם של הכרטיסים הנ"ל, ואם יש הערות ספציפיות - יתקבלו

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  7. חיברתי את הרדאון 9700 פרו שלי לטלויזיה ואני לא יכול לראות קבצי וידאו . אני מפעיל את הסרט אך רואים רק מסך שחור בטלויזיה במקם שאמור ליהיות סרט / קטע וידאו . העניין הוא שחיברתי גם radeon 7500 mobile לטלויזיה וגם שם לא רואים סרטי וידאו . זוהי טלויזיה שעם ה-MX400 שלי הכל היה בסדר כשחיברתי אותו לטלויזיה . ניסיתי על עוד טלויזיה וגם שם אותה בעיה . מה עושים ? תודה JOOK

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320mb 1,741 ש"ח או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB 1,706 ש"ח מה לקחת?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by hakoki,

http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm 7600gt sonic הבנתי שה7600gt הרגיל כרטיס מעולה,האם לקחת את הרגיל או את הגרסה של הסוניק? מה ההבדלים ביניהם? וכמה ה 7600gt טוב מבחינת hdr?(אל תציעו לי סדרה 8 בבקשה)

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  10. שבת שלום- או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל? עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני.. תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  11. בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by CoolOne,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, וראיתי שיש הבדלי מחירים עצומים על אותו סוג כרטיס, אצל יצרנים שונים. במידה ואני לא מתכוון לעשות OC, איזו חשיבות יש ליצרנים? האם GigaByte נחשבים טובים?

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  13. צ'שמעו יש לי geforce 6200TC אני לא כל כך מרוצה מיממנו אז אמרתי אני יקנה geforce 7800GTX ורציתי לדעת אם הכרטיס משתלם וחזק מאוד? ואם יש איתו בעיות? D: אם תוכלו לספק לי כל מידע עליו אני ישמח מאוד תודה מי ראש

• 10 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by Turbine,

יש לי כרגע כרטיס http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=148 ולפי מה שהבנתי הוא די מגביל ממני צפיה בתכני HD איזה כרטיס אני צריך (כמובן לא להסחף בתקציב.. עד סדר גודל של 600 שקל) PCI EXPRESS כמובן . שיתמוך לי בצורה מלאה ב HD ללא קרטועים ???

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  15. אם טמפרטורה של 80 מעלות זה תקין? ואם זה לא תקין מה אני יכול לעשות? ואין לי כבר אחריות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי לכולם, צריך עיצה ממכם יש לי כרטיס מסך די טרנטע ( tnt riva 2 64mb) ולאחרונה התחלתי לחשוב על החלפה לכרטיס יותר טוב, גם כי אני רוצה ביצועים יותר טובים של המחשב וגם כי אני רוצה tv out. ראיתי עכשיו מבצע על gecube radeon x1300 ומכיוון שהחברה לא מוכרת, רציתי לברר אם אתם מכירים וממליצים עליו לשימוש בעיקר עם אינטרנט ולצפות בסרטים, כמו כן חשוב לי שהtv out יהיה באיכות טובה. אני לא גיימר ולא מתעניין במשחקי מחשב ככה שהזווית הזאת לא מעניינת אותי. מה שקרץ לי בכרטיס זה המחיר שלו כי אין לי עכשיו יותר מדיי כסף להשקיע בכרטיס. תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by TNT,

מישהו יודע אם יש כבל של בננה שהולכת לחיבור של אנטנה? או S-VIDEO לאנטנה? כי יש לי טלויזיה ישנה בחדר ואם אני רוצה לראות דרך המחשב בטלויזיה אני צריך להביא וידאו ומהמחשב לוידאו ומהוידאו לטלויזיה,כי יש לי בטלויזיה רק חיבור של אנטנה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by maazg,

שלום, כמה זמן לוקח לכרטיס המסך להגיע לארץ אחרי השקתו בעולם? הרי לפי השמועות ב 16.8 כנראה ה 660TI יושק, אז מתי מצפים להגעתו לארץ ובכמה הוא יתומחר לדעתכם? והאם זה יפשיע על מחירם של ה 7950 וה 7850? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Silol,

שלום ברשותי מסך 24" ואני מעוניין לקנות כ.מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות..מה אתם ממליצים? תקציב עד 4K תודה..

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by dodoboy,

יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  21. חברה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב ,עכשיו הבעיה היחידה שאני לא יודע מה הכי שווה לקנות כדי שייתמוך בלוח-אם ויינצל את המקסימום שלו. כרגע יש לי 6600GT אני יודע שאני יכול לקנות את ה 6800GT ויעבוד,אך אני רוצה לראות אם אפשר לשים משהו יותר מתקדם(כי המחירים של היום לא יקרים),למשל את ה 7800 וכו'.. הינה מידע של הלוח אם,אולי זה יעזור אין לי מושג בזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13065&catid=877#details תודה.

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש עד שיצאו כרטסים תומכי DX10 במחירים שפויים חשבתי על 7300DDR3 אקסטרים ואז ראיתי שיש את ה 7600GS במחירים קרובים מאוד של 600 וקצת אז מה עדיף ואם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע והאם יש איזשהו הבדל בין ה GS השונים ראיתי הפרשים רצינייים במחיר בין 620 ל 800+ וכולם 256 מגה זיכרון תודה מראש

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  23. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ravid,

אז כמה עולה הזמנה בחנות של "כסף" לא מעניינים אותי האחרים!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by אוריפ,

היום הייתי בחנות של שמיר מחשבים ברמת אביב וראיתי שהם מוכרים את ה-9800 פרו ב-1200 ש"ח!!!!!!!!!!!1 איך זה יכול להיות כל-כך זול????????

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.