כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום [: אז כן, קיבלתי אותו דבר ראשון תמונה של השולחן עבודה החדש: אז ככה אני מאוד מאוד מרוצה מהכל... אבל כרגע יש לי בעייה דיי מציקה, כנכנסתי לcss / wow לאחר 5-10 דקות של משחק אני הרגשתי קירטועים ולא הבנתי מה הבעייה.. כנראה בגלל ששיניתי את הרזולוציות. בדקתי תתמפרטורות וקיבלתי חום בעצמי הטמפרטורה הייתה על 110 וגם הגיע ל120 אין לי מושג למה זה.. יש לי את הכרטיס כולה שנה... הא במקרה שלא קראתם את הכותרת אז הכרטיס הוא Albatron 6800GT עם הקירור Stuck מה לדעתכם הבעייה? זה ממש מציק
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
זה כבר אבסורד. הרעיון ליצור כרטיס מסך עם שתי ליבות כמו זה הוא מצויין, אבל למה הוא דורש לוח אם עם SLI? הרי הכרטיס תופס רק סלוט אחד ואין אפשרות לחבר שום כרטיס אחר לסלוט הנוסף, אז מה הטעם?
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה ... אפשר להגיד שכבר שיגעתי אתכם עם הבעיה שלי אבל זה פשוט לא עוזב אותי חח מכיוון שהספק שלי הוא fsp400w ויש סיכוי שהוא לא יחזיק את הgt 9800 אז עכשיו אני חושב עם שווה להסתן ולקחת את הכרטיס http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4420 או לא להסתכן ולקחת את ה gt 9600 אבל גרסת האוברקלוק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 שאם תשימו לב הנתונים שלהם דיי זהים... מה אתם אומרים ?
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לסרטים ולמשחקים, חובה שהכרטיס יתמוך בHD. התקציב נע בין 300 ל550 ש"ח.. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות די רצינית בנושא החלפת כרטיס מסך. יש לי מעבד barton 2500 ,אין לי תוכניות להחליף אותו בשנה הקרובה. כרגע יש לי ATI9000 ואני מת כבר להחליף אותו,כדאי לי לקנות 9800 PRO.6800 או 9600 XT ,או בכלל 5900 XT ? אני משחק בעקר בסימולטורים(IL2,FS2004 ,LOMAC)
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם שווה לי לקנות Gainward GeForce 5 FX5200 128MB DDR + TVOut + DVI ב 50$? ועוד משהו איזה כרטיס יותר טוב? Gainward GeForce 5 FX5700LE 256MB או Gainward GeForce PCX 5750 128MB
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע יצאתי מאשכול בפורום מחשבים ניידים יש לי מחשב חדש של HP עזבו את הנתונים האחרים אני בטוח שהם ברמה גבוהה המחשב עלה מאוד יקר P8400 2.3 3GB RAM הכרטיס מסך הוא 9200M GS 256 ram עכשיו ידוע לי שהוא לא חזק בכלל אבל כחו רגע פרופורציה למחשב נייד מישהי אמרה לי בפורום ( היה חידה שהגיבה) שהוא לא עולה על דרישות המינימום של GTA IV שדורש 7900 GS מינימום מה יותר טוב שלי או 7900??? gs
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך 4870 1G של פאליט אבל נודע לי שכרגע אין אותו במלאי, המוכר בחנות המליץ לי לחסוך 50 שקל וצפיה ארוכה עד שיהיה להם את הכרטיס מסך שוב וללכת על ה-XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB DDR5 : HD-487A-ZDFC במקום הפאליט. לא ידוע לי כלום בחברות של כרטיסי מסך אז רציתי לדעת אם יש בעיה מסויימת בXFX. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500 GT, המאוורר שלו רועש מאוד. יש לי מארז antec עם מאווררים שקטים אבל בגלל כרטיס המסך, המחשב ממש רועש. אני כבר מזמן לא משתמש במחשב לגיימינג, המטרה העיקרית שלו היא הורדה של סרטים וניגון שלהם בטלויזיה. (לא בעזרת כרטיס המסך אלא בעזרת שרת PLEX, שידור הסרט לטלויזיה דרך wifi) מלבד זה השימוש במחשב מאוד בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') האם בהתחשב בעובדה שאני לא מעמיס על כרטיס המסך, אני יכול לנתק את המאוורר שלו? במידה ואני לא יכול לנתק, יש תחליף זול שלא יהיה כל כך רועש? נ.ב זה הרעש הרגיל של המאוורר, הוא לא תקול, החלפה באחד חדש לא תעזור.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הודעה זו נערכה שכן נושא הדיון הורחב אני מרכיב מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך. הייתי סגור על ה-8800GT משיקולי עלות-תועלת, אך המחירים על ה-9600GT כל-כך נמוכים כרגע, שהוא בהחלט עשוי להיות משתלם יותר. מטרתי היא לבנות מחשב שקט כמה שאפשר, ואני בוחן את האופציות. אופציית הקירור הפאסיבי קורצת, אך אני קצת סקפטי, שכן כרטיסים כאלה לעיתים מתחממים מאוד (מעל 100C במאמץ) ובמצב זה יש חשש שהכרטיס יחמם מאוד את האוויר במארז ויגרום למאווררים הנוספים להרעיש יותר, וכך היתרון שלו יבוטל כלא היה. אז חשבתי דווקא לקנות כרטיס עם מאוורר, אך כזה שלא רועש יותר מידי, ומאפשר שליטה ידנית על מהירות הסיבוב (נגיד באמצעות RivaTuner), מה שיאפשר לי להוריד את המהירות למינימום או לאיזשהו ערך אופטימלי מבחינת קירור לעומת …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI המפרט הוא ככה : Asus p5ld2 לוח אם Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך Pentium D 2.8 מעבד 200gb sata דיסק קשיח 3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz ספק כוח FSP 400W עכשיו כמה שאלות 1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים 2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) . 3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האירוע הגדול של מפתחת השבבים לא סיפק לנו את כרטיס ה-GeForce האימתני לו ציפינו, אבל כן סיפק לנו המון סיבות אחרות להתרגש ולהתעניין לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה אוקי אחרי שהצעתם לי לקנות את הכרטיס מסך 7600GT.. קניתי אותו היום, חיברתי אותו והתקנתי דרייברים כמו שצריך. נכנסתי למשחק MAPLE STORY והוא עובד מעולה. אבל כל פעם שאני נכנס ל- GUNZ המחשב עושה ריסט אחרי שהמסך של ה- LOGIN נעלם והחלק הגרפי אני חושב צריך לעלות.. בדקתי מעלות והכרטיס על 51 מעלות.. זה טוב? מישהו יודע מה הבעייה? גם המחשב עולה לאט.. נגיד אני מעלה תיקייה אז זה עולה בקווים.. נגיד קו קו לפעמים תודה
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GTO ,GTO FireBlade ,GTO2 וx850xt??? אשמח לקבל פירוט מלא על ההבדלים. בתודה, tamir
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אם יש שני כבלים של שישה פינים בשביל מה עשהו כניסה של 8 פינים בכרטיס?!
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך: XFX GF 6600 256MB AGPX8 ראיתי בדריוורים של NVIDIA שהטמפרטורה של הכרטיס היא 63 מעלות כאשר לא בתוך משחק או מאמץ כלשהו האם זאת טמפרטורה סבירה? לא שיניתי את הקירור ולא עשיתי אוברקלוק הדרייברים הם גרסא 71.84 האם זאת גרסא טובה??
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מישהו שם לב לזה? למישהו יש דעה על הכרטיס הזה ועל החברה הזו? לי זה נראה כמו עסקה משתלמת ביותר.
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה יש לי כרטיס מסך X1900XT... ואני מסתבך אני לא יודע איך מחברים ועם איזה כבלים.. ולפני שתגידו לי ללכת למדריכים - הלכתי כבר וקראתי והסתבכתי איתו ולא ממש הסתדרתי.. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי באופן יותר פשוט...? לממיר של Yes אין חיבור Svideo והשתגעתי כבר אני לא יודע איך לחבר... כי אני רוצה כבר לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט תוכניות למחשב... תודה מראש ובאמת תודה וסליחה
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני חושב על הטווח מחירים של עד 600 ש"ח. ראיתי וחשבתי על הדגם הבא: הכרטיס של Inno3D דגם Nvidia 8500GT זכרון 256mb ddr2 במהירות 800Mhz. ליבה בתדר 460mhz. רציתי דעה לגביו אם שווה לי לקנות אותו עבור טווח המחירים שאותו הזכרתי(הכרטיס עצמו עולה 480). תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! אני יתחיל בזה שזה לא כזה נכון שהתקציב לא ידוע. אז ככה. אני מתכנן לקנות מחשב שהוא למטרת משחקים אבל אני לא גיימר ואני לא הולך לשבת כל היום ולשחק במשחקים. למחשב יהיו עוד הרבה שימושים כלליים אבל זה לא עקרוני כי מן הסתם מחשב שמתאים למשחקים מתאים מאוד גם לשימושים כלליים. אבל המטרה שלי היא לא משחקים...המחשב ישמש גם למשחקים מידי פעם. בקיצור במפרט שהוצע לי כרטיס המסך הוא 8800GTS השאלה שלי היא האם ההבדל בינו לבין ה 8600GTS הוא כזה ענק שגם בתור סתם גיימר לא כדאי לוותר עליו? תוכלו להציע כרטיס מסך שלפי דעתכם יהיה עדיף למטרות שלי ושיעלה פחות? כי המטרה שלי היא להוציל את ההוצאה של הכרטיס מסך בשביל להשקיע במסך יותר טוב או מעבד... תודה מראש! המפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X…
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-
-
נתונים טכניים: http://www.gpureview.com/Radeon-HD-4860-card-622.html ביקורת - http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=6829&pageid=5501
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי NVIDIA geoforce fx 5200 והוא ישן יחסית , קודם כל אם אפשר חוות דעת על הכרטיס שיש לי.. ואם אפשר המלצות לכרטיס חדש ואיכותי יותר , עדיף מבית NVIDIA בתקציב עד 500-600 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי יש לי 6800 גי טי ל agp הייתה לי בעייה עם היציאה לטולויזיה אז שיחקתי עם הכרטיסהיום נגנד באתי להפעיל את המחשב היו קווים ונקודות...סגרתי את המחשב שיחקתי קצת עם הכרטיס בסלוט הפעלתי ועבד מצויין. אחכ הוצאתי את הכרטיס רעננתי משחה רמית..באתי להחזיר ויש כל הזמן קווים ונקודות והווינדוס טוען ואז לא עולה.ניסייתי מלא פעמים אותם קווים ונקודות.האם הכרטיס מסך הלך לעולמו? או שאפשר לעשות עדיין משהו?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לא לנעול כמו את הדיון הקודם כי זאת לא שאלה רק על 3dmark אלה שאלה כללית ובכלל בסטיקי של ה 3dmark לא עונים שם בקביעות אלה אחרי מספר ימים אז אני ינסח תשאלה צורה אחרת הכרטיס מסך שלי לא מראה את הביצועים שהוא צריך להראות גם ב 3dmark וגם במשחקים מה יכולה להיות הבעיה חוץ מהזכרונות והמעבד של אמורים להחיש אותו בצורה כזאת?
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד 2.4 של אינטל,לוח אם של ASUS ה-P4S533VM עם AGPX4 זכרון 512 MB DDR וכרטיס מסך 9800 PRO של GIGABYTE. אני נחשב לגיימר. נאמר לי כי במפרט המחשב שיש לי אני לא מנצל אפילו כ50% מכוחו של הכרטיס מסך. אני מאוד רוצה לשדרג לPCI EXPRESS אך יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שהוא תומך בAGP. מה אני יכול לעשות ולשנות על מנת לנצל כ100% מכוחו של הכרטיס מסך. אני חייב לציין כי גם במפרט הזה אני מריץ משחקים בצורה די טובה,ברזולוציות גבוהות ובאפקטים גבוהים.אך מצד שני חבל לי שאני לא מנצל מספיק מכוחו של הכרטיס שעדיין נחשב היום לכרטיס חזק.
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-