כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום.. יש לי מחשב חדש עם מסך ישן(MAG DJ707 בן 7)... וחשבתי להחליף את המסך או למסך 19 שטוח או ל 17 LCD. מי יכול לתת יתרונות וחסורנות לגבי הסוגים?? וגם מה כדאי לבדוק.. ואם ישנם דגמים מומלצים?? בעיקרון יש תקציב גם ל LCD אבל אולי עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמחירים ירדו... השימוש הוא בד"כ לאנטרנט ומידי פעם למשחקים החדשים
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אממ, החלטתי כי אני לא צריך כרטיס High-End, וכי אני מסתפק באחד מן הכרטיסים הללו. לאיזה הביצועים הטובים ביותר?
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עשיתי OC כמו שכתוב באתר, כל 5HZ עשיתי מלא בדיקות ומשחק וחיפשתי נקודות או קווים או כל סימן לזה וכשהגעתי למקסימום, שזה קרה ב460HZ של הCORE ו750HZ בערך של הMEMORY אז החזרתי איזה HZ10-15 אחורה ובדקתי שוב ושוב ושוב בדיוק כמו שבאתר מופיע. ועכשיו אחרי שזה מגיע לDESKTOP, כל התוכנות מתחילות להיפתח ואז כל המסך נהיה מלא בקווקווים כאלה קטנים שזזים מהר, זה עושה כזה מסך שחור ואז מסך כחול או מסך מלא בקווקווים שעומדים במקום וזה לא מגיע לDESKTOP. מה אני עושה?! בבקשה זה נורא דחוף, אם ההורים שלי יראו את זה הם יהרגו אותי!!! איך לאפס את ההגדרות בכרטיס מסך, מה אני צריך לעשות??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים, גיל אגב לפי מה שאני זוכר, היה שינוי של 160-170HZ בזיכרון ואיזה 100-90HZ בליבה
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בשיא הרצינות הכרטיס יותר גדול (בגודל שלו) מה9800 פרו שלי יש לו 8 ג'וקים של זכרונות! חחח זה מצחיק יש אספנים שאוספים כאלה כרטיסים? כמה אני יקבל עליו? מממ ומה שמצחיק זה שרשום עליו THE MIGHTY VOODOO BANSHEE חהחהחה
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בתכלס, ללא אוברקלוק, מי יותר חזק? ועוד משהו, ראיתי שיש גירסה מומהרת של הכרטיס( ASUS EN7900GS TOP) ורציתי לדעת אם הוא חזק משמעותית מהגרסה הרגילה, וגם חזק מה-1950? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 6600 GT וחיבור ויוו ואני פשוט לא מצליח להוציא מידע מוידיאו... אני לא מסתדר עם עניין התוכנה והדרייברים אשמח לעזרה איתן
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מי שהוא מכיר כרטיס מסך חדש 6800gt לא 6800gs . מה היכולות שלו לעומת ה gs .
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המערכת שלי, ושחיברתי את המסך הופיעו ריצודים חזקים יחסית, חשבתי שאולי הבעיה היא בכ.מסך אבל ניסיתי גם אם אחד אחר, ולא לא עזר. גם שהמסך איזה מחובר ויש את ההודעה על המסך (משו עם SIGNAL) גם שם המסך מרצד, ז"א הבעייה 100% במסך. (ד"א כל דפיקה קלה על המסך גורמת לצורות מוזרות עליו) בכל אופן הריצודים לא נפסקים, למישהו יש פתרון לדבר או שהגיע הזמן לקנות מסך חדש ? o_O
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר במחיר של 2500 ומצאתי ששניהם הכי טובים אני צריך כרטיס מסך טוב כדי שהמחשב יריץ כל משחק חדש אפשרי שיוצא אז איזה כרטיס יותר טוב לגיימינג ? ואם יש לכם כרטיס אחר שאתם ממליצים אבל במחיר של בערך 2500 אני אשמח שתגידו לי... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI וכל הזמן בכל המשחקים מופיע לי הודעה של: vpu recover יש לי את הדריבר הכי חדש 5.7 רוצים לדעת מה לא עשייתי בישביל לסדר את זה?אז הנה: התקנתי את כל הדריברים של ati , התקנתי מחדש את הwindows , עשייתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה לבעיה הזו... אני משתגע כבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אני מתחיל משחק אחרי 5 דקות באה ההודעה הזו , אני כבר לא משחק במשחקים בגלל ההודעה הזו יש לי כרטיס מסך מסוג: ?ATI RADEON 9550 128MB? עוד פרטים עליו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm לא עשייתי שום oc , מקווה שמישהו יעזור לי ...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מה ללכת? LEADTEK 8800GTS 640 או GIGABYTE 8800GTS 640 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 597 צפיות
-
-
זקוק לגבי המלצה לקניית כרטיס מסך חדש בתקציב של כ800 ש"ח +/- המפרט הנוכחי: Athlon 64 3500+ Gigabyte K8NXP-SLI OCZ 1024X2 400 ספק: Thermaltake TR2 RX 550W כרגע הכרטיס שבבעלותי הוא:Gigabyte 6600GT 128MB חשבתי על 9600GT 1GB מ: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2804 אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הלכתי לחנות וקניתי היום את הכרטיס מסך: Pinnacle PCTV 40i או זה לפחות מה שהיה רשום על הקופסא. נדמה לי שקיבלתי בטעות את ה110i במקום ה 40i . איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס קיבלתי? יכול להיווצר מצב שהתקנתי דרייברים של 100i במקום של ה-40i והכרטיס יעבוד רגיל? יש דרך לבדוק את זה ב100 אחוז? עריכה: בregister מתוך התוכנה, אתר האינטרנט זיהה את הכרטיס כ PCTV MediaCenter 300i מה נסגר?
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אוקיי שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב E6300 ג'יגה זיכרון וג'יפורס 7600 ג'יטי.. בקיצור לאחרונה אני משחק המון במשחקים (במיוחד CS) וה-FPS שלי דיי נמוך בשביל הכרטיס (יש לי 60 בערך..) בקיצור אני חשבתי שזה קשור לעכבר לא יודע למה אז אמרתי בסדר אני אקנה עכבר חדש זה הסתדר.. יום אחד חבר בא אליי עם עכבר שלו עכבר תותח ויש לו 100 FPS וזה לא השתנה. בקיצור שאלתי מישהו והוא אמר שזה קשור לכ. מסך וזה בכלל מס' הפעמים שהתמונה מוצגת בשנייה. וזה מה שאני לא מבין!! לחבר שלי יש כרטיס רדיאון 9200 ויש לו 100 FPS קבוע ויש לו מחשב נכה ולרוב החברים שלי שיש להם מחשבים מעאפנים הכי טוב זה לחבר שלי רדיאון 9600 וגם לו יש 100 FPS ורק לי יש כרטיס יותר מתקדם משל כולם וה-FPS נמוך... מישהו יכול להסביר לי מה אני …
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
החברה שלי קונה מחשב, ואני המייעץ, שצריך יעוץ. היא הולכת לחרוש שעות על אופיס ותכנותים, אבל לפעמים גם משחקים. בתור מסך סטנדרטי חשבנו על LG F700B, השטוח לגמרי, אבל הקצב רענון שלו גרוע. בתור אופצייה נוספת חשבנו על CTX PR705F עם הרענון המשופר, אבל Trinitron שהוא גלילי. עם מדובר בין שניהם מה עדיף מבחינת האיכות? ומה יותר טוב לחוסר כאב עיניים לאחר שעות רבות, המסך השטוח לגמרי או הקצב רענון הגבוהה יותר? אולי משהו אחר באותו סדר גודל של מחיר? אפשרות אחרת היא ללכת על Proview DX997 שהוא 19" בערך באותו המחיר. איתו נוח יותר לעבוד עם הרבה חלונות. הוא גם די שטוח(בחנות נראה קצת גלילי) וקצב הרענון שלו גם לא רע בכלל, אפילו גבוהה יותר מה-CTX. מה בכלל רע במסכי ה-Proview האלה? ואם כבר בנושא אז …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 700 שקל .. 1) מישהו יכול להביא לי בבקשה כמה חנויות שמוכרות את הכרטיס במחיר שציינתי ? אני חושב שראיתי בפלונטר שיהיה עם 256BIT , לפחות 128MB .. AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP 2) יש כרטיס יותר משתלם ממנו עד 700 שקל ? בבקשה תעזרו לי , פתחתי כבר 2 דיונים ולא קיבלתי עדיין תשובה ..
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1223167&postcount=133 K|NGP|N כרגע מקום ראשון ב3Dmark05\03\01 !
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב זה שבלינק או redeon 9700 pro וכמה כל אחד מהם עולים http://www.chaintech.dk/Products/VGA/agt60.htm
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטות רצינית כי אני לא מוצא שום חנות אם מחיר סביר ועם בנדלים של משחקים. חשוב שהכרטיס מסך יהיה מספיק בשביל להרית משחקים כמו תותח לשנה שנתיים הקרובות.. כמו בטלפילד 2 שיגיע .. דום3 הלף לייף 2 וכולה... 1500 שח זה המקס שאני מוכן להשקיע... וחשוב שיהיה לפחות שנתיים אחריות... עם בנדל של משחקים זה יהיה אחלה... שמעתי ש GF6800NU זה טוב אבל אני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכר את זה. בבקשה עזרו לי מה לקנות... ATI RADEON 9800PRO או GF6600GT או אם יש משהו במחיר סביר שיותר משתלם.... אנא ציינו גם איפה כדאי לקנות... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום!!! אני מביא מחו"ל כרטיס מסך חדש ורציתי להיתייעץ עימכם לגבי הכרטיס... עומדות לפני שתי אפשרויות: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102538 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150091 הכרטיס הראשון הינו x800xl של סאפייר עם קירור של זלמן, הכרטיס השני הינו 6800gt של xfx..... איזה מבין שני הכרטיסים הוא המומלץ ביותר בשבילי? אם יש כרטיס אחר שלא נתתי לינק אליו שיותר טוב/משתלם מאלה, אני אשמח לשמוע עליו...
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1598&Cat_Id=17 בבבקשה סלחו לי שלא פתחתי בסטיקי אבל זה משמ דחוף הבנאדם בטללפון אמרתי לו חכה 5 דקות אני יברר משהו אין את ה730B במלאי הוא יכול להביא לי את זה ב300 שקל פחות, איך הוא ביחס ל730B ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במקסימום איכות בתקציב הנ"ל, יחובר לטלוויזיה 55. (HTPC עם 4570, ו-SSD של 500 ג'יגה) אם יש משהו מעניין שיוצא בחודשיים שלוש הקרובים (לא יותר) שמצדיק המתנה, אין בעיה לחכות. נ.ב. העדפה לקירור שקט ככל האפשר ב-idle, בכל זאת בסלון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך Sapphire 7970 מחבר, קיבלתי אותו ביחד עם הקופסא המקורית והאביזרים + אחריות מKSP. הכרטיס פעל בסדר פרט לארטיפקטים נדירים בזמן עליית המחשב. לפני כשבוע הכרטיס התחיל להוציא ארטיפקטים, מסכים כחולים או ללא תצוגה כלל, למזלי נשארו לו עוד חודשיים וחצי של אחריות. לקחתי אותו לKSP כמו שהוא והמוכר בא לקחת לי אותו עם הקופסא, שאלתי אם יש צורך בקופסא ואם יחזירו לי אותה הוא אמר לי שכן ושהיא תחזור אלי, ווידאתי פעמיים. שלשום באתי לאסוף אותו לאחר שקיבלתי הודעת SMS שהוא מחכה לי בסניף, מסתבר שהביאו לי כרטיס אחר לגמרי, לא חדש, בשקית אנטי סטטית בלבד... אומנם 7970 אבל של ASUS עם קירור של 2 מאווררים במקום מפוח ובגלל הקירור הכרטיס גם פי 2 יותר שמן. כששאלתי אותם למה …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=21 באחד מהכרטיסים רשום את זה... זה אומר שגם אם אין לי כבלים אני יוכל לראות את כל הערוצים?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-