עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שני הכרטיסים נראים חזקים למדי וכמה ששמעתי על ה Ati ושהם טובים והכל הנתונים של ה Fx5700 נראים טובים יותר GeForce FX 5700 425 MHz - מהירות ליבה 1700 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון Radeon 9600 Pro 400 MHz - מהירות ליבה 1600 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון הם כל כך דומים והמחיר דומה גם הוא הנה הכרטיסים שהששואתי בין כמה חברות : 9600 XT CLUB3D RADEON 9600XT 1,030 שקל CONNECT 3D Radeon 9600 X 980 שקל 9600 Pro CLUB3D RADEON 9600 PRO 890 שקל POWERCOLOR 9600 PRO - 875 שקל SAPPHIRE RADEON 9600 PRO - 900 שקל Geforce FX 5700 SPARKLE FX5700 128MB…

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  2. יש לי את הבעייה הזאתי רק בתפריטים במשחקים כאשר הAA והAF פועלים וגם לפעמים כאשר יש loading אז רואים את פס הטעינה בלי התמונה,למישהו זה קורה גם? או מכיר את הבעייה הזאתי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בדיון הזה רציתי שנמליץ לאנשים שלא בטוחים איזה כרטיס מסך כדאי לקנות איזה כרטיס כדאי לקנות וגם שיהיה חזק למשחקים. תקציב: 600 ש"ח +- כרטיסי המסך הפשוטים לאלה שרוצים קצת משחקים אבל שיעבדו די בסדר לפחות רובם. הכרטיסים הפשוטים: Radeon 9200 128MB Radeon 9600SE 128MB GF FX 5200 ULTRA 128MB תקציב: 1200 ש"ח +- כרטיס המסך החזקים שיכולים בכיף להפעיל משחקים של היום אבל עלולים להיקטע במקרים נדירים יחסית. הכרטיסים היותר ממוצעים: Radeon 9600XT 128MB GF FX5900XT תקציב: 1900 ש"ח +- כרטיסי המסך הממש חזקים ששווה לקנות שהם בעצם ישחררו כל דאגה מליבכם לגבי קטיעות במשחקים. הכרטיסים החזקים: Radeon 9800 Pro עריכה: אלה ההמלצות שלי ואני לא אומר שהכרטיסים הממוצעים הם עם ביצועים נמוכים אבל בהשוואה להכ…

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  4. אני מנסה לעשות OC לGigaByte 6800gt שלי כבר יומיים ושמתי לב שהמעלות לא יורדות מ59 במנוחה. אז חשבתי איך אני מעלה את המהירות של המאוורר שעבד על 2400RPM במצב TURBO בתוכנה v-tuner, לשים אותו על טורבו לא עוזר האפקט הולך שסוגרים את התוכנה. הורדתי SPEEDFAN מהאתר שלנו ומאוורר מספר 4 היה על 30% העלתי ל%100 והוא נסגר, הורדתי ל0% והוא עבד על 3500RPM, זה המאוורר של הכ.מסך. בנוסף שמתי במצב טורבו בתוך התוכנה V-TUNER שלא עזרה עד עכשיו והRPM על ל3700. אני לא יכול להעלות סקרין שוט כי הקובץ ענק. אז הנה השלבים: 1)להוריד את התוכנה speedfan. 2)*להתקין את v-tuner של gigabyte (לא חובה רק למי שרוצה עוד כמה RPM). 3)למצוא ולכוון את המאוורר של הכ.מסך בspeedfan ל0%. זה יעלה את המהירות ל3500. 4)*לכוו…

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by puyol,

היי חבר'ה, מה הכרטיס שיתן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר בהרצת משחקים בFULL HD ? מפרט המחשב: מארז:ANTEC NSK 2480 מעבד I5 750 זכרון 2X2GB GSKILL לוח אם: GA H55 USB3 כרגע יש ברשותי כרטיס HD 4350 שנרכש לאחרונה ע"מ לצפות בסרטים בעיקר- האם אוכל להנות ממנו גם במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by julbo,

מה גודל של הכרטיסי מסך הרציניים היום? במידות אורך רוחב גובה? נגיד ה4850 או ה4870 והGT. ובכלל האם אתם חושבים שבשנים בקרובות הם יהפכו ליותר גדולים או יותר קטנים?

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מקווה שאני רושם את השאלה במקום הנכון.. אז ככה יש ברשותי שני מסכים ואני מעוניין להוסיף עוד אחד בכדי לשחק על 3 מסכים ושיתפקדו כאחד(נדלקתי על הרעיון). רגע לפני שאשתי זורקת אותי מהבית ושניה לפני שאני קונה עוד מסך, מספר שאלות: יש ברשותי כרגע שני מסכים, B2230 שהוא המסך הראשי בגלל הרזולוציה שלו, 2243BW משני שקניתי יד שניה ומצאתי עוד אחד מדגם 2233BW בזול ביד 2. האם אוכל לחבר בין השלושה מבחינת רזולוציות , המסך הראשי הוא 1920X1080 והשניים האחרים 1680X1050? האם הכרטיס מסך שלי יסחוב את זה על הגדרות האולטרה? מישהו יודע איזו רזולוציה יתנו לי שלושתם ביחד ? דרך אגב הכרטיס שלי זה דגם ה-OC תדר ליבה 1010. לזה אני רוצה להגיע ואני רואה שהמסכים ש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by tidan,

היי! רכשתי כרטיס מסך דגם: Asus Extreme ATI Radeon X1950XTX CrossFire 512MB מה אתם אומרים :-\ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by toxigun,

הקדמה קצרה: OpenGL הוא אוסף של פקודות וסוגי נתונים, שנקבע על ידי גוף מפקח שנקרא ARB - Architecture Review Board. הגוף מורכב מנציגים מחברות משפיעות בתחום התלת ממד, ופועל על מנת לעדכן את ה-OpenGL ולהתאים אותו לחומרה החדשנית ביותר. הנציגים מציעים הצעות, ואז על ידי הצבעה דמוקרתית ההצעות מתקבלות או נדחות. ועכשיו לעיקר: תכונות גרפיות גמו Pixel Shaders ו-Vertex Shaders נוצלו עד היום באופן שונה לגמרי בכל שבב גרפי על ידי מפתחי OpenGL. כלומר, המפתח היה צריך לכתוב קוד מסויים לשימוש בתכונות אלה במאיצים של NVidia וקוד אחר לגמרי לשימוש בתכונות אלה למאיצים של ATI. לפני מספר חודשים, ATI הגישה הצעה לגוף המפקח להוסיף שתי "הרחבות" כלליות ל-OpenGL על מנת למנוע את התופעה הנ"ל. הרחבה אחת נועד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב את הכרטיס Radeon 9700 הרגיל והייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש ברשותם את הכרטיס וניסו את אפשרות יציאת הטלוויזיה את דעתם. האם רואים בצורה טובה בטלוויזיה בעזרת החיבור ? באיזה רזולוציה ניתן לראות? אני יודע שבמסך מחשב הרזולוציה היא גבוהה מזו של הטלוויזיה (זה נכון?), אם כך זה אומר שתיהיה ירידה באיכות כאשר אני אראה באמצעות הטלוויזיה? מישהו ניסה לראות סרטי DIVX במחשב בעזרת הטלוויזיה? האם רואים בצורה איכותית? האם יש הבדלי איכות בין יציאת הטלוויזיה של ה9700 הרגיל ולזה הפרו? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  11. התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו של NVIDIA ונעלמה לי האופציה הזו שאפשר לעשות OC דרך הדרייבר אפשר בבקשה לינק לתוסף הזה? וגם הדרייבר החדש אומר שהכרטיס הוא PCIE 8 ובקודם היה רשום 16 למה זה השתנה?

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  12. שלום לכולם... לי ולאחי במחשב יש את אותם כרטיסי מסך Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail שהם כרטיסים מעולים מאוד ועושים ממש את העבודה. לאח שלי התגלו בעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסופו של דבר נהרס) והוא התלונן לחנות ואמרו לו שהוא יכול להוסיף עוד 150 ש"ח ולקבל את הכרטיס מסך: Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Retail! עם קופסא עם הכל או שיקבל את אותו כרטיס שיש לו עכשיו רק כמובן חדש! אני רוצה לדעת את דעתכם כי מביחנת הכסף יש לנו הכל אז זה לא הבעיה בכלל אני רוצה לדעת עם כדי לו לקנות את הכרטיס FX5900 מבחינת איכות ועבודה והכל... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ofirng,

איזה כרטיס מסך עד 1000 שח יתן לי ביצועים מרשימים למדי.. לא הבנתי כל כך את המאמר על כרטיסי המסך הדשים.. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי משחקים בין החזקים שעומדים לצאת לשוק בקרוב אז שיעבוד חלק עם הכרטיס מסך..תדה למי שעוזר

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by m0tek,

כי שמתי לב שרוב החנויות מוכרות את ה NX לא מצאתי את ה NU... הצעות?

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  15. שלום אני מתלבט בין הMSI 6800 לAlbatron 6800GT אני חושב שכבר חודש אני שובר תראש ולא מצליח לבחור... יש לי כסף לשניהם, אבל אני רוצה לדעת מה יותר משתלם 2500 ש"ח זה לא הוצאה קטנה ואני לא רוצה סתם לזרוק את הכסף ובסוף אני לא יקבל תמורה מתאימה אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן יחזיק לי כל כרטיס? 2. שווה להשקיע בGT? 3. עדיף להשקיע ולקנות GT בשביל 4 שנים או לקנות את הרגיל ובמשך ה4 שנים האלה לשדרג לכרטיס חדש? 4. יצאו בכלל כרטיסים לAGP בעתיד?! תודה רבה רבה לכל העוזרים זה ממש חשוב לי

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by [NOS],

של חברה נורמאלית עם 3 שנים אחריות

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by ori-silver,

א.אני מחפש לקנות מסך 37 אינץ ולחבר אותו ל-htpc חדש שאני יקנה,האם יהיו הבדלים בתמונה בין מסך hd ready לבין מסך full hd במסך של 37 אינץ'? ב.האם יהיו כרטיסי מסך יהיו ב-3-4 חודשים הקרובים שיתמכו בכל תכני ה-hd?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

למה הוא עולה כולה 500 שקל? הביצועים שלו כל כך נמוכים ?

19. הבנתי שלא תמיד הדרייור העדכני ביותר הוא הטוב ביותר לכרטיס המסך. מישהו יכול להגיד לי מה הדרייבר המומלץ ביותר לכרטיס שלי: GEFORCE 2 MX400 חשוב לי גם שכל האפשרויות בהגדרות מסך ישארו (כמו מסך כפול וכו') אני מדגיש את זה כי בדרייבר האחרון שהתקנתי (42.70 שהורדתי מהאתר) ביטל לי את כל החוצצים בהגדרות מסך (בחלק של "מתקדם") בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אשמח לקבל חוות על הכרטיס - GIGABYTE RX70P256V ATI Radeon X700 Pro 256MB PCIEx16 איך הוא בהשוואה ל - ATI 9800SE האם הוא שווה את המחיר שלו (עלות מול תועלת) האם קיים כרטיס עדיף ברמת עלות מול תועלת. אשמח לקבל תגובות. אני משתמש במסך 19 אינטץ ברזולוציה 1280X1024 ועיקר השימוש הוא לאלפיקציות גרפיות ועריכת וידאו תודה

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by BraNco,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כמו דיאבלו 3 ומקס פיין 3. לא מעוניין להריץ אותם בהגדרות הכי גבוהות אלא שימוש סביר. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. כמו כן , המפרט שלי כרגע כולל- לוח אם - asus p5b-vm , עם PCIe 1 ולא 2 (האם עד הפרש הביצועים יהיה עד כדי כך משמעומי ומורגש?) ספק - HEC 350W (האם מספיק, או שנדרש גם להחליף ספק?) מעבד Core 2 Duo e6300 @ 2Ghz. DDR2 4 GB. תודה רבה לממליצים. מתן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by oOtalOo,

השאלה היא כמה רעש עושה Gainward GeForce GTX 460 Golden Sample מפה ^ אני מבין שהוא עושה 41.7dBA ממרחק מטר אבל אני לא יודע תכלס כמה רועש זה 41.7dBA אז מה נראה לכם? זה נחשב רועש, לא רועש או רועש בקטנה(לא מציק)? לי רעש מהמחשב לא מפריע כל עוד זה לא נורא ואיום, כרגע יש לי מחשב ישן שרועש בקטנה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום ה LCD שלי מחוברת בכבל בננה צהוב מהכרטיס מסך אל הטלויזיה .. (S-VIDEO) , כבל של 10 מטר של DVI - HDMI עולה 500 שקל ככה שזה לא בא בחשבון להחליף כרגע כבל.. קיצר אני רואה מטושטש ולא ברור , למה זה ? זה אמור להיות ככה ? תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by darq,

שלום (: מפרט: ספק כוח : Corsair VX550W מעבד : Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz לוח אם :Asus P5G41T-M LX זכרון : Corsair 4GB CMV4GX3M1A1333C9 2x רזולוציה : 1680x1050 כרטיס Sapphire Radeon HD 4870 גוסס ומציג כל מיני ארטיפקטים. אבל עדיין מריץ FarCry3 בצורה מעולה. כרגע אינני רוצה להתחדש במחשב חדש , מחשב זה משרת אותי בנאמנות חוץ משנשרף לי לוח אם מפגיעת ברק בבניין או באזור. בכל מקרה חשבתי על כרטיס : Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST 1. האם אני אראה שיפורים משמעותיים? 2. האם המערכת תצור צוור בקבוק שעושה את השדרוג לא כדאי? 3. האם יש כרטיס טוב יותר שיכול להתאים למערכת טווח מחיר עד 1500 שקל. ושוב אינני רוצה לשדרג את המערכת כרגע. אבל אני אשמח אם אוכל לקנות כרגע כרטיס מסך ש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by siin,

האם כרטיס המסך הזה GIGABYTE R96P256D-OEM AGP RADEON 9600PRO 256Mb DDR DVI+TV-OUT יתאים ללוח אם הזה GA-7VTXH של ג'יגהבייט אם אני לא טועה אז ה-AGP הוא X4 האם צריך לשנות הגדרות בביוס (או כל מקום אחר) או שפשוט מכניסים את הכרטיס והוא מתאים עצמו אוטומטית? אם צריך לשנות הגדרות אודה לכם מאד אם תסבירו לי היכן צריך לשנות ואיזה הגדרות יש להגדיר. אגב, זה כרטיס שבחרתי לתקציב של כ-500 ש"ח, האם הבחירה נכונה או שיש המלצה לכרטיס טוב יותר באותו סדר גודל של מחיר? השימוש הוא לא למשחקים כבדים! אלא קצת משחקי רשת לא כבדים (אני לא גיימר!!!) והרבה אינטרנט. אני מתכוון לשדרג מחשב קיים עם הלוח הנ"ל עם מעבד אתלון 1.7 (קיבלתי את הלוח עם המעבד) ואני רוצה להוסיף בנוסף לכרטיס הנ"ל גם 512 מגה זיכרון (D…

• 10 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.