כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב שישמש לצרכי גרפיקה. העבודה בעיקר עם פוטושופ, עם קבצים גדולים. המפרט שמתוכנן כרגע (ללא כרטיס המסך) הוא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690-500W קרור למעבד …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי Q9450 4 ג'יגה ראם 8800GT CM690 CROSHIR 550W יש משחקים כמו COD,וירטואל טניס החדש וכו'...שכשאני משחק בהם אחרי כמה זמן יוצא מסך שחור המשחק נתקע ואז הוא חוזר..בזמן הזה אם עושים מזער זה רושם איזה הודעה על מנהל תצוגה שהוא לא מגיב.. עידכנתי דרייברים וכו'.. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הנה ההדועה הקודמת ששמתי: והנה העידכון: מהדיסק התקנתי ישירות מהתיקיות, לא מהתפריט של המשחק, והכרטיס עבד. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את מה שהם המליצו לי להוריד הורדתי את הגרסא הכי חדשה ואחת לפניה ואחת לפניה איזה 4 גירסאות שונות כולן עושות לי את אותה הבעיה - המסך נכבה ולא נדלק לפעמים זה עובד ואז כשאני נכנס לcenter של נבידיה זה פשוט מכבה את המסך וזהו, אין כלום רק מה שבא עם הדיסק(דרייבר ממרץ!!) המחשב עובד טוב אני מאמין שהכרטיס מסך שלי פגום אבל הוא חדש לחלוטין ובחנות לא רוצים לתת לי חדש עד שהם לא יבדקו אותו, ואז הייצרן יבדוק אותו ואז אם הייצרן יגיד שהוא פגום אז הוא ישלח לי כרטיס מסך חדש ואני אקבל אותו השד יודע מתי. זה ממש ממש ממש מעצבן בייחוד בהתחשב בעובדה שזה מחשב חדש לחלו…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה Sparkle Geforce GTX260, 896MB DDR3, Calibre ואני רוצה לשאול כמה שאלות רציתי לדעת האם הכרטיס תומך ב 1080p עכשיו, אם אני רוצה לראות בHD בטלויזיה מתאימה אני פשוט מחבר כבל HDMI מהכרטיס לטלויזיה ואז מה? שאלה נוספת לפי מה שאני שם לב (בSPA Tune) הכרטיס תמיד נמצא במצב של OC... רציתי לשאול אם אני לא במחשב או שלדוגמא אני כן במחשב אבל לא משחק במשחק כל שהוא עדיף לשנות את מצב הכרטיס? ל Green Mode או ל Standard Mode? למה אני צריך שזה יהיה על OC? שאלה נוספת ואחרונה באיזה כבל עדיף להישתמש (מה יותר איכותי) לחיבור מסך המחשב D-SUB או DVI-D ? בנוסף הייתי רוצה לשמוע כמה טיפים למשתמש בכרטיס הזה תודה לעורים!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנתיים הנה המפרט מעבד DUAL CORE משהו ישן לא זוכר את הדגם כרטיס 9500 GT ספק כוח גנרי ולח אם ישן אולי 945 G ו1GIGA RAM על איזה כרטיס אתם ממליצים לי ?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לחבר 2 מסכי 17" בDVI ל9800GTX+ שברשותו אבל במקום פיצול עבודה הוא רוצה שבמשחקים הוא יראה תצוגה אחת רחבה על גבי שני המסכים איך נקראת אפשרות זו בNV אם בכלל היא קיימת? יש מדריך איך להגדיר דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X1950 PRO אני לא יכול להצביע על שום שינוי שאני מודע אליו שהתרחש בתקופה האחרונה אבל מה שקורה זה ככה: ברגע שאני מתקין דריבר כלשהו לא משנה אם גרסה חדשה או ישנה המחשב עולה ומתחיל לעשות ריסטרטים עקב הכרטיס מסך , לפעמים כתוב לי שגיאה על הכרטיס במסך כחול כזה של וינדוס לפעמים מתכבה ישר בכלל בלי מסך. ברגע שאני מסיר את ההתקן המחשב פועל טוב לא נתקע ולא שום דבר השאלה הנשאלת היא מה קרה הרי לא הגיוני שהכרטיס לא טוב אחרת לא הייתי יכול לראות כלום גם ללא הדריבר אז מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך הצעות לכרטיס עד 500 כמו שכתבתי, שאותו אני אחפש ביד שניה אז אפשר להוסיף עוד 10-20 אחוז מהתקציב המקורי כאילו הוא חדש. זאת התצורה הבסיסית : Asus A8N-E AMD x64 3500 4 x 512mb corsair
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, עם תושבת AGP. דרושות שתי יציאות, רצוי DVI (לפחות אחת) עם תמיכה ברזולוציה של 1920X1200. הכרטיס יחובר לשני מסכי LCD 22" ברזולוציה זו. המחשב עובד על לינוקס, ורצוי כרטיס של Nvidia לאור בעיות עם כרטיס ATI הקודם , בעיקר מחסור בדרייברים ובעיות בפריסה על 2 מסכים. התקציב - נניח עד 350 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כמה דגמים של ATI HD4850 אני אישית חשבתי על SAPPHIRE ATI RADEON HD4850 שעולה 589 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_3259&products_id=24698 בחנות אחת הציעו לי לקחת PowerColor ATI RADEON 4850 512MB שעולה 575 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3286&products_id=26416 ובחנות האחרונה הציעו לי FORCE3D Radeon HD4850 שעולה 520 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6119 הכי חשוב לי: 1. שיחזיק prototype, קול אוף דוטי האחרון, GTA, NFS וכו'... 2. שיהיה שקט בגלל הקלטות שאני מבצע ושהמאוורר יהיה איכותי. לצערי במחשב הנוכחי שהולך ומתרסק לו, כבר נשרפו שני כרטיסי מסך בגלל החום. אשמח שתעזרו לי מה לב…
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הגיע כבל עם חיבור לבן ושני חיבורים קטנים שנראים שאמורים להתחבר ללוח, אחד מהם נראה כמו חיבור של מאוורר רק עם 2 חריצים, ע הכבל רשום Tube 125 0C מוכר למישהו?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך מהמחשב שלי למחשב אחר ומהמחשב באחר למחשב שלי () אני די מפחד לעשות את זה, אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
מחפש דרייבר nvidia geforce 9400 gt בבקשה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום מחשבי לא איתי כבר כ3 חודשים (כחודש אצל FOXPC וכחודש-חודשיים אצל TMS) המחשב כרגע נמצא אצל TMS, הייתה קיימת בעייה בכרטיס אחד מצמד ה9600GT XT שרכשתי, של TWINTECH, שמצויידים בקירור CM, באורך מקוצר, ועלו לי בזמנו 755 לכל אחד (1550 לשניהם יחדיו) הכרטיסים באחריות, ואכן כרטיס נמצא תקול, והמתנתי זמן רב על מנת של TMS תוכל להשיג כרטיס נוסף מTWINTECH (שנמכר בSKYPC ובIQPC) אך תקוותי היו לשווא, כי TMS טענה כי לא ניתן להשיג כרטיסים אלו יותר, הם לא בייצור, ועוד 4 כרטיסי 9600GT שונים שהם הביאו גם עשו את בעיית הרעש (?!!) לכן TMS טענה כי אוכל לבחור בסכום כולל של 1100 ש"ח (שולם 1550) איזה כרטיס שארצה מהחנות, או בסכום של 900 ש"ח (אם אני לא טועה) על מנת לרכוש מכל מקם…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי פועל כ"כ חלש במשחקים חדשים? יכול להיות שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך? או שהמחשב התיישן וכדאי לי כבר לקנות מחשב חדש לגמרי בנוסף לכרטיס מסך? המפרט שלי זה: Model : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ Speed : 2.3GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. M2A-VM Total Memory : 2GB DIMM DDR2 Memory Bus Speed : 2x 329MHz (658MHz) Adapter : Radeon X1950 Series (PS3.0, VS3.0 499MHz, 256MB 594MHz, PCIe 1.00 x16) Operating System Windows System : Microsoft Windows Vista Ultimate 6.00.6001 (Service Pack 1) ספק כוח FSP 450 W output Model:ATX-45OPNR והציונים שאני מקבל ב3dmark הם: ב3d mark 05 10456 3DMarks CPU Score: 7689 CPUMarks 3d mark 06…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לוח ASUS P6T D X58 I7 920 מעבד זכרון 6GB DDR3 1600 MHZ צריך כרטיס חזק למסך שיתן ביצועים מעולים בטווח מחירים עד 1200 ש"ח והאם כדאי לחכות בעבר היה לי GTX280 של NVIDIA שנדפק לי חבל מאוד היה כרטיס טוב רוצה משהו שלא ירד מהביצועים שהכרתי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני עובד כיום על מחשב: HP dc7100c באמצעות כרטיס המסך האינטגרלי (on-board), נדמה לי Integrated Graphics Media Accelerator 900 עם יציאת VGA בלבד. אני שוקל להוסיף כרטיס מסך נוסף, לצורך שימוש ב-2 מסכים במקביל. יש לי על הלוח סלוט של PCIE 16X פנוי, PCIE 1X וכן כמה PCI רגילים. מערכת ההפעלה היא WIN XP PRO. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, אשמח להמלצה על כרטיס מסך זול (אין לי צורך בגרפיקה משובחת) שיעשה את העבודה ויתאים לחומרה שברשותי. תודה מראש, רן
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן התקנתי חלונות 7 ואני לא מצליח למתוח את התמונה על כל המסך בטלויזיה , לפני כן בחלונות ויסטה התצוגה הייתה על כל המסך ועכשיו לא, ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה. הרזולוציה כרגע היא 1680*1050 ואני לא מצליח להגדיל אותה המסך מחשב הוא ASUS MW221C אשמח לשמוע רעיונות כיצד לפתור את הבעיה. כמו כן המסכים מוצגים כמולטי דיספליי ושניהם על דופליקייט ככה שמה שרואים במחשב וראים על שני המסכים תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי nvidia geforce fx 5500 256m agp .צריך לעשות משהו בביוס ?? יש לי וינדוס 7 וב-windows experience index יש לי ציון נמוך ב-desktop performence יש דרך לשפר?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-