עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דור ה-Radeon RX 500 נחשף באופן כמעט מלא, ימים ספורים לפני ההשקה המעשית לכתבה

2. היום התקנתי תכרטיס רציתי לדעת איך אפשר לבדוק תטמפרטורות שלו.. ולמה שאני משחק הוא עושה רעש מוזר כזה? כמו צרצור כזה...

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  3. התקנתי היום את ה - sapphire HD6770 החדש שלי, וכשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המסך מציג מין מסך שחור עם פסים, לפעמים זה נעלם וחוזר למשחק ולפעמים אני צריך לעשות alt-tab כדי לחזור ל - windows ואז alt-tab כדי לחזור חזרה למשחק כדי שזה ישתחרר. ביצעתי גם הרצות של 3dmark-vantage, הרצתי 3 פעמים, פעמיים זה נתקע בבדיקה השניה של הכרטיס מסך (עם הצגת המסך השחור עם הפסים), ופעם אחת זה עבר. אשמח לרעיונות למה זה קורה (מקווה שזה לא הספק ). מפרט מחשב: כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי) מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים, המהירות bus של החריץ pci-e מוגדרת ל - 100MHZ) זיכרון : 4GB לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם. אני יודע שאולי השאלה נטחנה אבל עשיתי חיפוןש ולא הצלחתי למצוא פתרון. יש לי כ.מסך - X800GT של ATI וחיברתי אותו לטלוויזיה.שמתי אות שידור על B-PAL ואני רואה שחור לבן.מה לעשות? אנא מכם עיזרו לי מי שיודע. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מעבד: E4300 אפיק תקשורת PCI-E זכרונות: 1024MB 667MHZ ספק כוח: כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי השם של הדגם/החבקה של הספק, הדבר היחיד שאני יודע (בדקתי) זה שזה 500W ו-36A במסילת ה-12V. מסך: LG L1919S אני מתכוון לקנות או את ה- 8800GTS 320MB / HD3850 256MB. 1. מה יותר חזק בביצועים, ומה יותר חזק בכללי? 2. האם הספק יצליח להחזיק את שניהם? 3. האם יהיה לי צוואר בקבוק? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by bay,

האם הATI HD3690 כבר יצא ?? והם כן מתי הוא יהיה בחנויות בישראל??? תןדה לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מה הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים הזה? שיהיה AGP

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by moshel7,

אני מחפש את ה-DRIVER הכי עדכני ל-4850 כולל ה-HOTFIX

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Lanzar,

נאמר ולא, זה משנה אם אני מחבר שני 8800GT מחברות שונות ?

10. Started by ScreaMan,

טוב אז כך אני בא להתקין עידכון לכיפרוס 2 (של nvidia) אז באמצע ההתקנה זה רושם לי NVIDIA GeForce 2 mx/mx 400 has not passed wondows logo testingto verify its compatibility with windows XP Continuing your installation of this software may impair or destabilize the correct operation of your system וזה אומר לי לעשות לוגו טסט מישהו יודע מה הבעיה מה אני צריך לעשות בשביל לפתור אותה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בתקציב של עד 800 ש"ח. יש לי בחדר שני מסכי LCD - אחד למחשב (19 אינץ') וכמובן שאחד לטלויזיה (32 אינץ') ואני רוצה לחבר אותם בחיבור DVI לכן חשוב לי מאוד שבכרטיס יהיה DUAL DVI. אני לא גיימר מטורף אבל אני לא רוצה לקנות כרטיס שלא יחזיק לפחות את הזמן הקרוב. אשמח לעזרה!

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Lord^Lior,

לאחרונה שקלתי קניית כרטיס מסך חדש. ערכתי קצת מחקר בנושא (אני לא מבין גדול בחומרה), וקראתי על ה - PCI EXPRESS - "הדור הבא" של חיבור כרטיס המסך ללוח אם, שעתיד להחליף את ה AGP. גיליתי שהרבה כרטיסים חדשים עדיין תומכים ב - AGP ולא ב PCIE, מה שאפשר להבין מכיוון שלוחות האם כיום עדיין לא תומכים ברובם ב - PCIE. ביקרתי גם בעמוד המפרטים המומלצים למחשבים המיועדים לגיימינג פה באתר, ולא מצאתי אף מפרט שכולל בתוכו לוח אם וכרטיס מסך תואמי PCIE. זה נראה לי קצת מוזר - אפילו במחיר של 10,000 שח למחשב העדיפו לוח אם וכרטיס מסך תומכי AGP. השאלה שלי היא למה? גם אם הכרטיסים של היום לא מספיק מהירים בשביל שיהיה הבדל בביצועים בין חיבור של כרטיס מסויים ב AGP לבין חיבור של אותו כרטיס (לא אותו כרטיס ממ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 כרטיסי המסך אשר ציינתי בכותרת. אני גיימר ממוצע. משחק במשחקים לדוגמא, doom3, פיפא07, cod2, coh, ספיידרמן 3,need 4 speed. החיבור הוא PCI-Express. טווה מחירים הרצוי הוא עד 700 ש"ח ורוצה כרטיסי מסך של חברות ידועות (Msi,gigabyte וכו') האם ה-7300GTמספיק להרצת המשחקים הנ"ל?? האם עדיף7600GT או אולי שווה להשיע ב- 8600GT (למרות שאין הבדלי מחיר בינו לבין ה-7600GT) ? מה זה בכלל ה- 8600GT. מפרט המחשב שלי הוא: AMD socet754 (אתלון 3000+) 1 גיגה DDR1 לוח אם של גי'ה בייט (מתקדם) כיום, יש כרטיס מסך מובנה (6100). HD 80GB של WD. נא עזרתכם. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by Inertia,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (על בסיס E6300, וג'יגה זכרון 667 ) ועקב חריגה מהתקציב המקורי החלטתי לקנות כרטיס מסך מסוג GeForce 7600 GS הבנתי שהוא כרטיס מצויין מבחינת עלות\תועלת אבל האם הוא יגביל לי את המערכת במשחקים כבדים כדוגמת oblivion, ודומיו? או שאפשר לקנות אותו בראש שקט?

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  15. אשמח לקבל המלצ/ות על כרטיס מסך בין 650-700 ש"ח לגיימרים/סרטים מפרט המחשב שלי: http://img844.imageshack.us/i/21384283.jpg/ כרטיסי זיכרון חדשים שאני הולך לקנות שלא מופיעים ברשימה: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש הבדל בין גירסאות הHD של גיגבייט לבין הGeForce ??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by noambaum,

אני שוקל לקנות רדיאון 9800 ואני לא יודע איזה הכי משתלם מבחינת יחס ביצועים מחיר כי התגובות בפורום מגוונות. או האם כדאי לי בכלל לשדרג כי כרגע יש לי : MSI FX 5900 128MB אז מה אתם אומרים איפה אפשר למצוא את הכרטיס הכי טוב בהכי זול???... תודה מראש. עריכה: יש לי FX 5600

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  17. מה אתם אומרים שווה לקנות את GIGABYTE GEFORCE FX6600 256 MB/DVI ב673.85 ש''ח ?

18. Started by marik,

שלום יש לי כרגע 6200 אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך ויש שתי אפשריות . SLOT AGP ATI 9550 256MB ATI 9600 256MB אמרו בחנות ש 9600 יותר עדיף,אבל אבל אני צריך המלצה כאן אשמח לקבל תגובה וגם הצעה אחרת עד 350ש"ח

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by Impreza,

כמו שאתם רואים יש לי את המפרט בחתימה ה AGP APERTURE SIZE בביוס מוגדר כ 512M האם לשנות? למה לשנות? איזה הבדל יהיה?

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by -LosNir-,

שלום, עד כה היה לי כ.מ. Sapphire HD5850 במשך 3 שנים, שעבד מעולה, ללא קריסות וכו'. לפני כשבוע החלפתי את הכ.מ. לטובת מערך Crossfire: Sapphire R9 280X Dual-X Sapphire HD7950 Dual-X לפני ההתקנת הכרטיסים, ביצעתי הסרה יסודית של הדרייברים, ולאחר מכן התקנתי CCC 14.4. מאז אני נתקל בתופעת "GSOD" (תמונה) בזמן משחק. התופעה חוזרת על עצמה לאחר 2-3 דקות במשחקים הבאים: GTA IV Sleeping Dogs הדבר לא קורה ב Counter Strike: Global Offensive. - לא בצעתי OC כלל, לא לכרטיסים ולא למעבד. - ניסיתי לבטל ULPS -- לא עזר. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני שובר את הראש. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים שיש בדיסק, גם את התוכנה שאמורה לעבוד( PowerDVD), במדריך הכרטיס יש הוראות בכלל ל PowerDirector ואין תוכנה זו בכלל בדיסק לגבי חיפושים בפורום ובגוגל, הסתבכתי ולא הבנתי כלום לכן אחרי מאמצים של מס' שעות, פניתי אליכם לעזרה. בתודה מראש, לב. נ.ב- נכון לעכשיו אני מחבר ליציאה זו ממיר של YES.[br]פורסם בתאריך: 4.02.2007 בשעה 15:08:13 חברה'!בבקשה, אני נואש עשיתי הכל חוץ מפורמאט!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Mantis,

מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? 6 חניוות כותבות ב"טעות" על ה Leadtek nVIDIA GeForce PX7600GT שהוא7800GT?? :bash: :kopfpatsch: :screwy: אמנם בחנויות עצמן ובפרטים נוספים כתוב 7600GT (חוץ מבחנות הראשונה שאשכול עלייה ננעל) אבל זה מאוד מטעה, הרבה אנשים עלולים ליפול בפח הרי המחיר חשוד אבל כשרואים ב 6 חנויות... בכל מקרה השם כמעט זהה לחלוטין רק מחליפים 6 ב 8 ככה שזה לדעתי ניסיון זדוני לרמות את הציבור (או טעות ממש מפגרת שך ZAP)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by CreativeX,

ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 MX 440 עם TV out. ניסיתי לראות את המחשב על מסך הטלוויזיה, ואכן הצלחתי, אך שאני מנסה להריץ סרטים אני לא יכול לראות אותם במסך הטלוויזיה, ובצג המחשב אני כן יכול לראות אותם. אני פשוט רואה את המדיה פלייר, ואיפה שאמורים לראות את הסרט רואים פשוט שחור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dugi,

שלום לכולם, מה עדיף מבין השניים ? Palit nVIDIA GeForce 8600GT SUPER 1GB PCIe GeCube Radeon HD3650 1GB PCIe (מוזר שבאתר היצרנים לא רשום 1G) למה ? שימוש עיקרי חיבור קבוע לשני מסכי DVI אחד 22" ושני 32" שימוש משני COD4 בגרפיקה מלאה, ויסטה, המחשב עצמו חזק ביותר. DualCore Intel Core 2 Duo E6650, 2333 MHz זיכרון 1066MHz OCz 2x1G לוח 1333 MHz אשמח לקבל המלצות על כל אחד מהם. אגב התקציב הוא עד 500 ש"ח (אבל אני קונה דרך דילר ככה שזה לא הגבלה כרגע)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omertgm,

עובד על 40% גם כשהכרטיס בטמפ' 30 מעלות בלבד. האם ואיך אפשר להוריד את הערך המינימלי של ה RPM למאווררים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים