כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
על פי המלצת מישהו בפורום אני רוצה לקנות את הWinFast TV2000 XP של Leadtek (אני מקווה שהם טובים בתחום הזה כמו בכרטיסי מסך) ויש לי כמה שאלות איך לחבר אותו. 1.אני מחבר את הכרטיס לחריץ הPCI וזהו? 2.הוא דורש חיבור לכרטיס קול או שהוא לא צריך? 3.הוא דורש חיבור של הספק? תודה לעונים וחג שמח.
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? PALIT GEFORCE 7300GS 256MB או Gigabyte Ati Radeon X1300 128MB שניהם במחיר של עד 300 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח של ASUS דגם COMMANDO מאוד ישן שקשה לי להיפרד ממנו.. הוא תומך בPCI-E X16 חשבתי לשלב HIGH END חדש כמו למשל GTX680 אך הוא עובד בתצורה של PCI-E 3.0 הכרטיס הנוכחי שלי הוא GTX285 האם בכל זאת יש סיכוי שהוא יתאים למערכת? דרך אגב יש לי מעבד QX9650 ו4G זיכרון במהירות של 800MHZ (לא בעיה לשדרג) לא צפוי צוואר בקבוק נכון? תודה מראש, שגב.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, היום הכרטיסים הגרפים התקדמו מאוד והנתונים שלהם מאוד גבוהים, כמו כן הביצועים של הפלסטיישן והקסבוקס גם כן גבוהיים מאוד! השאלה שלי היא האם יש כרטיסים גרפים שמגיעים ליכולות של הקונסולות המשחקים או אף מעליהם.. ההתלבטות באה מזמן המחייה של הקונסלות שיצאו בשנת 2006, אנחנו כבר ב2011 עוד חודשיים.. והטכנולוגיות התקדמו מאודד !! תודה על כל עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את הDX9.0C OCT ומאז הFPS יותר נמוך.... איך אני יכל למחוק את הDX9.0C OCT כדי להתקין את הDX9.0C
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קיבלנו גרסה נוספת של מוצר החומרה הלוהט ביותר בסביבה לבחינה, בדמות כרטיס המסך GeForce RTX 3080 GAMING X TRIO מתוצרת MSI. האם יש סיבות מוצדקות להתלהב? תשובות בפניםלכתבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? האם הוא יותר טוב מ- 6800GS 256 DDRIII? ואם כן הבדל של 500 שקל במחיר ביניהם שווה את הקניה? ומה אומר בדיוק ה- 512mb כי ל- 6800GS יש 256mb אגב הכרטיס עולה 1465 ומצאתי אותו ב- pc discount תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כאשר אני משחק ב COD:MW2 המשחק רץ על 60fps ואם אני מפעיל 3D אז הוא יורד ל 20Fps - ונתקע , כאשר אני מוריד את הרזולוציה קצת הוא חוזר לעבוד ב 30Fps ורץ יפה ב 3D . במשחק Command & Conquer 4 Tiberian Twilight - הוא רץ על 30Fps ואם אני מפעיל 3D הוא יורד ל 9Fps (תשע!!) יכול להיות שמשחק אסטרטגיה דורש יותר מMW2 ??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים קיבלתי אותו. כרטיס המסך שבו הוא ABIT TI4200 64MB. הרצתי בנצ'מרק וקיבלתי 11600. האמת שכבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הטכנולוגיה בכרטיסי מסך. זה נחשב לציון טוב ? אין פה שום OC לתוהים מביניכם.
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שזאת ההתלבטות הגדולה והעיקרית של כולנו.... אני לפני רכישת מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל שהבנתי שהם הכי מומלצים בתווח המחירים הנ"ל 9600gt 9800gt hd4830 השימוש של הכרטיס יהיה בעיקר לסרטי FULLHD והמסך ישודרג בעתיד הקרוב לתומך בהתאם כמובן שצריך 2 יציאות אחת לLCD והשנייה למסך המחשב. כמו כן חשוב לי תמיכה במשחקים החדשים והעתידיים, אני לא מחפש FPS או פיצרים ובונוסים מיוחדים, רק שיפעיל בסבבה משחקים אם יש כרטיס מסך אחר בתקציב הנ"ל אני מוכן לשקול אם יש כרטיס אחר בתוספת סמלית שמאוד מצדיק את ההפרש אז גם אין בעיה (אני לא מוגבל בתקציב אבל לא רוצה להשתגע) הבנתי שאין הבדל בין היצרנים של הכרטיסים, האם יש חברות שהם לא מומלצות בכלל, או להפך כאלו שכן מומלצות…
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מתלבט בין כרטיס מסך 7300GT ל- 8400GS. ההבדל הוא 10 ש"ח יותר לטובת ה- GS. המחיר הוא 160 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שמעתי ש- ati מוציאים כרטיס מסך חדש ,מישהו יודע אם זה נכון ו אם כן הייתי שמח לקבל קצת מידע בנוגע לכרטיס תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
תיראו קראתי פה הרבה וכבר נהייתי מבולבל בקיצור יש לי פנטיום D כן כן אני יודע מעפאן אני רוצה להביא כרטיס חדש שיוכל להריץ את קריסס COD4 וכו' אני מעדיף באיכות הכי גבוהה שזה אפשרי אצלי ברור לי שזה לא יהיה על מקס ככה לפחות אני חושב... תקציב 650-700 שקל ראיתי את ה9600GT והGSO... עקרונית גם לא אכפת לי ATI... רק אם תוכלו להביא לי דגם מדויק... כאילו חברה והכל שיהיה לו קירור נורמלי.... שתי העיקריים שראיתי זה.. PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 768MB DDR3 SONIC OC - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX96T512H - ZALMAN COOLING - RETAIL תודה מראש לכל מי שיעזור... ושתי הכרטיסים האלו זה לא חובה.. אם יש יותר מוצלחים אל תתביישו.... סופ"ש לפנים בכל מקרה לכולם
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, ההבדל במחיר הינו 10ש"ח. לATI יש 3 שנות אחריות לעומת שנתיים של Nvidia. ומהפורום הבנתי ש7900 מתאים מאד לOC. השאלה זה איזה מבין הכרטיסים עדיף ללא OC? והאם הOC שמוצע לדוגמא בTMS זה רק למעבד או גם לכ.מסך? תודה. 7900GS: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3655 X1950GT: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=3392
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה (GF 4 Ti 4200), איזה כבל אני צריך ולאן לחבר אותו בטלוויזיה?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי אבקש את עזרתכם בבחירה של מערכת קרור לכרטיס GTX 1080 (קרור מפוח). התלבטות היא בין מערכת קרור אויר למים (הדגש רק על הכרטיס). היתלבטות שלי היא בין: VIDIA GeForce GTX 1080 with Arctic Accelero Xtreme IV - ביצועיים לא רעים בכלל. ל מערכת קרור מים מבית XPSC, http://www.xs-pc.com/waterblocks-gpu/razor-gtx-1080 או כל מערכת קרור תואמת אחרת ...
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אחד מ2 הכרטיסים הבאים ואני ררוצה לבין מה הקאצ' במחיר? leadtek 8800 ultra http://www.skypc.co.il/pl_product~lv383~8~0.htm# במחיר 2978 או leadtek 8800GTX http://www.skypc.co.il/pl_product~LV382~8~0.htmו במחיר 2998 איך הULTRA יותר זול ?
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי אני די מבולבל מכל ההיצע. הבנתי שכל הכרטיסים זהים, חוץ מהופעה חיצונית ו\או שינויים בבנאדל. שאלתי היא כזו: איזה כרטיס מבוסס רדאון 9500PRO כדאי לקנות? לכרטיס מסך יוקדשו כ 1,200 ש"ח מהתקציב. אבל חשוב לי לבזבז כמה שפחות, אפילו אם זה אומר לוותר על באנדל טוב. בקיצור, אני מחפש את הרדאון 9500PRO עם יחס העלות\תועלת הכי טוב מבין ההיצע הקיים בארץ... TIA
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שקראתי לפני דיי הרבה זמן (שנה +) שהליבה של HD5850 היא בעצם אותה ליבה כמו ה5870 רק שהוא נעול ובעל קלוקים נמוכים יותר. באותו זמן חיפשתי קצת באינטרנט מידע על זה וראיתי שיש אנשים שצרבו ביוס של 5870 על 5850. האם הדבר באמת אפשרי?יש צורך בגירסא מסוימת של 5850 על מנת שזה יעבוד ? אשמח לעוד מידע על העניין.
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים בתקציב של 1600שח, אפשר לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מדובר בלוח 8ST800 של גיגהבייט עם צ'יפסט 645DX חיפשתי מידע באתר של גיגהבייט אבל החיפושים העלו חרס יש כאן מישהו שהפעיל אחד מהכרטיסים האלה בלוח עם AGP4?? מאוד דחוף לי תודה
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קיימים בשוק הרבה חברות שונות שמוציאות תחתן את ה 6800 GT, ביניהן XFX , Albatron,Gainward, PNY, השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים של החברות האלה, האם יש הבדל במהירויות של הזכרון והליבה ובכמות החשמל שכל אחד מהם צורך (מהבאנדל לא איכפת לי), אני יכול להביא כל אחד מהם כי חבר טס לארה"ב בעוד כמה ימים ואני זקוק להמלצה מה הכי כדאי. בתודה.
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן אנשים , ביומיים האחרונים התחילו לי בעיות מוזרות עם המחשב . זה התחיל כשאני משחק באמריקן ארמי - המחשב נתקע לחלוטין בלי אפשרות לחזור לוינדוס או להזיז את העכבר + מסך מרצד ומשמיע רעשים מוזרים . עכשיו זה גם התחיל פתאום בוינדוס המסך מחשיך לגמרי וחוזר אחרי כמה שניות עם הודעת שגיאה שהכרטיס מסך שוחזר בהצלחה עם השם של הכרטיס עם ההודעה . עכשיו אני חייב לבדוק אם הבעיה היא בכרטיס ואם כן לשלוח לתיקון . נשאר לי חודש לאחריות אז אני אשמח לעזרה מהירה זה הכרטיס מסך שלי : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-