עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך טוב, תומך VIVO, רצוי לא מאוד רועש, בטווח המחירים 800-1200 ש"ח. אני לא ממש גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שמשחקים חדשים יסחבו אצלי יפה, כך שנראה לי פחות קריטי אם זה fx5700, r9600xt או fx5900 מוחלש כלשהו. אם אפשר לקבל כמה המלצות, כולל מחיר (וחנות אם מותר), כש-VIVO זה חובה, ורמת רעש שלא תנפץ לי את הסתימות בשיניים. תודה

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128D.htm# יש לי אפשרות לקנות את הדגם הנל ב440 שקל..חדש... שווה או לא שווה ?

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by se7en,

לאור הפרסומים הרבים והבנצ'מרקים על ה-Parhelia שמאכזב מעט בהשוואה ל-Ti4600. אחרי הכל קניה של ה-Ti4600 הייתה בכל זאת משתלמת. אפילו כל הפיטצ'רים שהוא לכאורה התברך בהם לא שווים יותר מידי בעיקר איכות התמונה וה-FSAA.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by clown,

אותו מחיר, 3 שנות אחריות לשניהם, 256MB, 128BIT. לתת עדיפות לאחת מהחברות?

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by ARI_ARI,

יש לי עכשיו כרטיס מסך (GEFORCE 7600GS (512MBואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי ללכת על 7950GT אבל הבנתי שRADEON יותר טובים מGEFORCE אז איזה כרטיס מסך של ATI RADEON כדאי לי לקנות שיהיה לפחות ברמה של ה(7950GT (512MB? ושיתמוך בShader 3.0 (כמובן) ושיהיה לו 512 MB... תודה!

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by m280,

שלום עברתי על הנתונים של מסכים באתרי מכירות שונים והחלטתי שעדיף לשאול בפורום מה כדאי לי לחפש במסך החדש, האם רזולוציה של 1024X1280 מספיקה או שעלי לחפש מסך של 1200X1600 ? למה עוד צריך לשים לב במיפרט של המסך מלבד הגודל (17 או 19 ) ? האם מסך של 17 עם רזולוציה של 1024X1280 מספיק טוב עבור צפיה בסירטי DVD ומישחקים ? תודה

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by jhony,

אני רוצה לעבוד בתוכנות תלת מימד כבדות כמו ( 3d studio max) , איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה כזו (האם radeon 9700 טוב ?) והאם צריך להתייחס למרכיבי חומרה נוספים באותו הקשר? ???

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  8. שלום לכולם, החלטתי להעביר את המסך הישן לי (Mag XJ796) לאחי הקטן ולקנות לעצמי מסך חדש. אז התנאים הם: *מסך 17". *שעבר את כל הבדיקות ובעל התקנים החשובים האחרונים ביותר. *מאפשר תצוגה של 1024*768 בתדר ריענון של 100HZ ומעלה. *בעל כפתורים עליו ותצוגת OSD. המראה שלו פחות חשוב עבורי. תודה, עמית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי עכשיו X1650PRO ובנתיים הוא הריץ משחקים ברמה סבירה אבל השאלה שלי היא מה יותר כדאי לי מבין האפשרויות ? 1.X1950PRO -256MB עולה 835 ש"ח בנועה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 2. X1950PRO -512MB עולה 930 ש"ח בנועה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7217 3.X1950XT - 256 MB עולה 1080 ש"ח בנועה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6581 4. להשאר עם ה X1650PRO -256MB ולחקות שיצאו כרטיסים יותר כדאיים . 5.כרטיס מסך אחר בטווח המחירים הזה .(עד 1200 ש"ח ) .

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

הבנתי שאמורים לצאת כרטיסים חדשים ומעניינים. אני לאט לאט חוזר לעסק ומנסה להתעדכן במה שהולך בשוק כי אני על סף קניית מחשב, השלישי שלי בכל תקופתי בhwzone (שש שנים רספקט ! ) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by GRiM,

אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי nVIDIA GeForce 4 440 MX עם יציאה כפולה אחת ליציאה רגילה של הטלויזיה והשני ליציאה האנלוגית של המסך איך אני מחבר 2 מסכים אנלוגיים לכרטיס ולא מסך וטלויזיה ? אם אני בכלל יכול עשות משהו כזה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך GeForce MX 400 64 MB זה AGP x4 נכון? ויש לי לוח אם VIA's Apollo Pro 133A, VT82C694X שאמור לתמוך בזה ונראה לי זה גם מאז ולתמיד תמך, אבל קיום יש לי בעיות רבות משחקי של 3D לא פועלים אצלי פשוט ויש קפיצות נוראיות והאטות רבות גם בסרטים ובשולחן העבודה בכללי להפתעתי רשום שמקסימום שנתמך אצלי זה AGP 2 ולא 4 וגם שהכרטיס פועל על 2 בביוס דווקא רשום שהתמיכה ב X4 IS ENABLED מישהו מוכן להסביר לי אולי? תודה

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by Classified,

חבר שלי צריך קירור טוב לכרטיס הזה עד 300 שקל אני יודע שיש את פורום קירור אבל לא עונשים שם וחשבתי שפה יש סיכוי

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  15. שלום,עד לא מזמן היה לי את הדרייבר של נוידיה 81.95,בכל מקרה ראיתי המון המלצות על 77.62 שהוא מתאים מאוד ל66GT אז התקנתי ובדקתי,הנקודות ב3DMARK עלו ביותר מ80 נקודות אבל מה שמטריד אותי זה האיכות תמונה,האם כדאי להשאיר את הדרייבר 77.62 או לחזור חזרה ל81.95 ואני אחד שאוהב איכות וגם מאוד חשוב לו משחק שעובד חלק,אז תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

טוב, אז ככה: התקנתי DX9, והורדתי את הדריברים של ATI לכרטיס, אז הנה הרשמים. לא פעל. המחשב עלה, הכל רץ חלק, אבל כל פעם שניסיתי לשנות את ההגדרות בדריברים(AA, AF...), המסך הבהב כל פעם שסגרתי תוכנית כלשהי. עשיתי גוסט בצהריים ואני עכשיו עם DX8. הדריברים שהשתמשתי היו הדריברים של ATI לDX9 והקאטאליסט 2.4, לא ניסיתי את ה2.5 כי הוא לא מופיע בPOWERED באתר של ATI. עכשיו, ב3DMARK לא היה שיפור עם ה2.4, ובDX9DRIVERS התוכנה רצה והפסיקה באמצע בטענה שהיא לא מזהה את הדגם של הכרטיס שלי. זה השאיר אותי עם אפשרות אחת, שנראית לי מאוד לא אפשרית, שהוא מהבהב בגלל שהמסך הוא על DEFAULT MONITOR. אני אנסה מחר עם הדריברים למסך, ישבתי על זה שעה וחצי עכשיו :-\ בקיצור, אני ממליץ לכל מי שחושב להתקין את…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אוקי אז ככה, יש לי לוח אם p4c800 E Delux(אני לא בטוח שזה E אולי) אז יש לי דילמה. חיפשתי בזאפ כרטיס מסך 7600 Geforce וזה מצא לי רק של PCI-E. הבעיה היא שהלוח שלי לא תומך PCI E כדי לי לשדרג ללוח יותר זול אבל שתומך ב PCI E? אה הנה המפרט שלי: Intel P4 3G 512 MB 60GB HARDISK צורב LG 52*32*52 רגיל כרטיס רשת מובנה אני חושב כרטיס קול של SOUND MAX כרטיס מסך ATI 9550 256 MB Gigabyte

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by AMD-GUY,

למשחקים כבדים... קחו בחשבון שיש לי ספק 300 וואט של HEC אז... אם חייבים לשדרג ספק תנו לי כרטיס וספק באלף, ואם ממש אבל ממש שווה לחרוג קצת, זרקו הצעות.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  19. אהלן. אחותי התקשרה לומר שלפתע המחשב הנייח בבית הפסיק להציג תמונת מסך, לילה לפני זה ראתה סרט, הלכה לישון קמה בבוקר באה לראות עוד אחד במחשב והמחשב לא מראה תמונה...חיברה את היציאה DVI השניה למסך ועדיין אין תמונה. מדובר ב 8600GT שכנראה סיים את חייו, המחשב כבן 4-5 שנים כבר אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר, מה שכן הכרטיס מסך גם עבר OC והוחזר למהירות המקורית בשנה האחרונה, והמאוורר היה דיי תלוי ונופל כזה (כאילו המגנט שתופס הלך). בכל מקרה, איזה כרטיס מסך מומלץ למערכת מחשב הנ"ל: E4300. 965P של גיגבייט 4GB זכרון וספק כוח של אנרמקס 425 PRO המסך הוא 1680/1050 20 אינץ' של BENQ ולא הולך ממש להתחבר למשהו גדול יותר, אולי 24. משחקים לא כבדים מדי על המחשב רק אחי הקטן מדי פעם משחק בו ב COD וכדומה,…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי תוכנה POWER DVD 13 והשאלה האם כרטיס מסך NVIDIA עם PhysX System Software יכול להראות סרטים טוב יותר , מדוייק יותר או מפורט יותר או צינות טוב יותר אני גם צופה בסרטים תלת מימד ,האם כאן זה מועיל ? NVIDIA בונה את האפקטים בסרטים עם PhysX

21. Started by rbu99fm,

אני רוצה לקנות מחשב בלמיר, למטרת משחקים. אני מעוניין בכרטיס MSI 9800 Pro שיש בק.ס.פ אבל בלמיר אין. (שם אני קונה את כל המחשב) מישהוא יכול להמליץ על כרטיס אחר שיש שם: Lamir.co.il תודה

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by R.E.L,

דבר ראשון חג חנוכה שמח! אוקיי אז עכשיו במחשב יש לי ג'י פורס 2 MX 200 וסוף סוף הצלחתי לחסוך כסף לקנות חדש :smoke: ואני מתלבט בין Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB לבין Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB DDR אני מתבלט בגלל הבדלי המגבייטים בינהם תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by davido,

עם הכרטיס הזה אני יוכל להפעיל את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו? G-FORCE 6800LE AGP

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by 0noname1,

מה הכרטיס הכי טוב ל 1440x900 בלי שום קשר למחיר מה מציג את הביצואים הכי טובים

• 10 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by asaf23,

כרגע חברתי את הכרטיס המטורף הזה .. קבלו תמונה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.