עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crik,

אהלן, ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600GT ZALMAN. לאחרונה נתקלתי בכך שבזמן משחק נהיה לי FPS נורא נמוך מתבטא בכך שהוא מתחיל לגמגמם ולא נותן לשחק. המקרים קרו לי בשתי משחקים שהם יחסית די "קלים" NBA 2K10 FIFA 2010 תופעה נוספת שקוראת, מדי פעם המחשב נדלק - מאוורים - אך המסך לא עולה. אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה, תודה, משה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by RayZ,

טוב... יש לי כאן מסך חדש, ה-2209WA הידוע. אכן מסך נהדר, הבעיה היא שמהרגע הראשון שחיברתי אותו הוא מרצד. זה בצורה שאפשר לשים לב לזה גם מרחוק. הוא פועל על הרזולציה הטבעית שלו ועל קצב רענון של 60Hz. ניסיתי קצת לשחק בהגדרות- לא מצאתי פיתרון. למישהו יש מושג מה לעשות...?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ar2r,

הינה תמונה של הלוח http://ee.giga-byte.com/images/products/motherboard_productimage_ga-m55plus-s3g_2.x_big.jpg צריך לדעת עם בלוח הזה החיבור לכרטיס מסך הוא PCI EXPRESS ועם כן אז איזה כרטיס כדי לקנות בתקציב של 550 למטרות משחקים כמו GTA IV ?? אני צריך תכרטיס הכי טוב ביחס למחיר ..

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות 4770 אבל בסקייפיסי אין איפה באזור רשון נס ציונה רחובות אפשר למצוא כזה?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  5. איזה כרטיס ברמה שלו או יותר טוב ? הכרטיס עולה כיום 822 שקל .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by lifewriter,

שלום! היה לי hd 5870 של gigabyte והוא נשרף עקב התקיעות הבלתי פוסקות במשחקים וסרטים ביו טיוב.. (אחרי בדיקה זה כניראה בעיה בדרייברים) אחרי זה קיבלתי את אותו הכרטיס רק של saphire או משהו כזה.. והבעיות עדיין נמשכו... העפתי את הכרטיס הזה כי נמאס לי לדאוג לבעיות השטוטיות האלה.. שילמתי 2400 שקל לא לחינם.. עכשיו יש לי אפשרות בחירה ואין לי מושג איזה כרטיס לקחת... ואין אפשרות לקנות את ה 295GTX... כי הוא יצא מהשוק... בבקשה מי שיכול לעזור לי אני אשמח! בתודה רבה מראש!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by abarbotel,

מה הנתונים שעליי לבדוק או להשוות בעת קניית כרטיס מסך במאמר של השאלות תשובות רשום כי כרטיסים בינוניים עם זיכרון גדול זה סתם כדי למשוך את הקונה וזה לא באמת משפיע אז על איזה נתונים כן עליי להסתכל שאני בא לקנות כרטיס כי מבחינתי הכל נראה אותו דבר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by haristo,

אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של עד 1000 שקלים כולל ספק כוח חדש(הספק כוח שלי ישן וכנראה לא יסחוב) המפרט שלי המחשב: [/url

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Revolver,

האם 5750 1GB מתאים למשחקים (לא הכי כבדים) על מסך 24"? איך הוא לעומת 4850, 4770, 4870? מבחינת ביצועים ושקט?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alef,

שלום רב אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים. משחקים בכלל לא. וכמו כן כשאבחר כרטיס, איזו חברה עדיפה? asus, gigabyte, palit? וכו.. מיועד ל: core 2 dou e8500 4 gb ram asus g41 מסך dell 2209wa אשמח לתגובות!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. היי לכולם, אני אשמח אם החבר'ה שמבינים פה יוכלו לעזור לי. זאת שאלה דחופה ואני צריך להחליט עד מחר בערב (שבת) על איזה מערך ללכת. מה עדיף? 2 כרטיסי SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE במערך CF או 2 כרטיסי Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 במערך QUAD SLI מפרט SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE I/O Output: Dual DL-DVI-I+DP+HDMI, Triple Display Support Core Clock: 870 MHz Memory Clock: Effective 5000 MHz PCI Express 2.0 x16 bus interface 1024MB /256bit GDDR5 memory interface Dual Slot Cooler with Auto Fan Control, 2 Ball Bearing On-board HDMI, supports HDMI 1.3 with High Bitrate Audio On-board DisplayPort מפרט Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 eForce GTX 295,…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by OutRaGe,

היי החליפו לי את ה-4850 שקניתי והיה תקול ב-5750 של Club 3D (עוד לא קיבלתי..כנראה יום ראשון) רציתי לשאול על החברה הזאת- חברה שנחשבת טובה ? אני יודע שבד"כ אומרים שאין הבדלים פרט לקירור אבל סתם מפריע לי שלא מצאתי ביקורת אחת על הכרטיס שלהם..וגם ה-4850 היה של Club 3D ועשה בעיות עוד שאלה זה האם יש קשר ביניהם לבין Powercolor ? שמתי לב שהקירורים שלהם ממש דומים..אני לא מדבר על קירורים שדומים לשל כולם אלא לפחות סטנדרטיים כמו הקירור הפסיבי של ה-5750 ולעוד קירור מסוים של ה-4850 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by mt234,

שלון יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך של גיגה ייט מסוג 9800 GTXּ דגם GV-N98XPZL-1GH ני צריך לעדכן לו ביוס ל f12 ואיני יודע אייך עושעם את זה עם מישהוא יכול לעזור לי במדריך או משהוא כזה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  14. הוא טוב למשחקים ? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=AFDaPT0EcHnVFUlZ קניתי אותו לפני שבוע עלה לי 461 ש"ח אני יודעת שרימו אותי עדיין לא הרצתי עליו כלום הוא משמש כרגע רק לאינטרנט .

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by dudu.halfon,

שלום לכולם אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לhtpc.. עכשיו תכננתי לקנות לו כ.מסך חדש וזכרונות חדשים בקיצור רציתי לשאול אם מעבד של pentium 4 3Ghz בנוסף לכרטיס מסך טוב יכול להריץ סרטים של 1080p כמו שצריך או שלא שווה בכלל להתאמץ בשביל המחשב הזה, בנוסף האם הספק שלי יוכל להפעיל את הכרטיס מסך שנתתי.. פרטים חשובים: ספק כוח: nzxt pf400 מעבד : pentium 4 3Ghz 64bit זכרונות: 2gb 800mhz לוח אם: abit aw8-max הכרטיס מסך שחשבתי עליו זה : http://tms.co.il/product/7244 אשמח לתשובה בהקדם תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mich4el,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בשביל אבא שלי. הסיבה היחידה שבשבילה אנחנו מחפשים כרטיס מסך זה בשביל שנוכל לעבוד עם מסך 24" חדש שקנינו על רזולוציה של 1920x1200. הדברים היחידים שהוא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט ולפתח תוכנות בסביבת עבודה, והתקציב שהוא נותן לכרטיס הוא 200 ש"ח. אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בקריטריונים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by lev-27,

החלטתי להשמיש מחשב ישן זרוק בארון ולהפוך אותו ל-HTPC. מדובר במעבד Athlon XP Mobile שיעבור OC אגרסיבי, כרטיס מסך 1650PRO ו-1GB זיכרון DDR1 400MHZ. המחשב יתמודד ב-100% עם 720P, אבל מה עם 1080P? יצליח או לא?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שלום לכולם. היום קניתי את הכרטיס Palit GF220 1G D2 GeForce GT220 וחשוב לי לדעת - אני יותר רוצה אותו לראות סרטים מאשר משחקים, האם הוא תומך גם בצפיית סרטים בפורמט 1080p? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by spike_staff,

שלום אנשים! היום הופתעתי לראות את הבעיה הבאה: כל המשחקים שאני מריץ עושים בעיה עם צבעים,התמונה מהבהבת בכל צבעי הקשת. אבל כשאני הפעלתי את DIRT2 המשחק עבד כמו שצריך. חשבתי מה יכול להיות הבדל ונזכרתי שDIRT 2 לא תומך בSLI. אז נכנסתי ללוח בקרה של NV וביטלתי את SLI ואז הכל הסתדר. הפעלתי את SLI שוב והבעיה חזרה. אני לא חושב שבעיה בדרייבר כי עוד אתמול הכל עבד חלק. מה דעתכם? אם אחד הכרטיסים נדפק איך אפשר לדעת איזה בדיוק? ועוד אני רוצה לציין שהכרטיסים לא באוברקלוק ואף פעם לא עשיתי להם אוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by ShayZigdon,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם - אז אם לא אני מצטער, ואם תוכלו להעביר את זה למקום המתאים, תודה. בזמן האחרון קרתה לי תקלה שחוזרת על עצמה. כשאני רוצה להכנס לאיזשהו משחק, אני נכנס ומיד אחרי כמה שניות המסך כאילו מתכבה כזה, הוא ניהיה שחור (המנורה שלו דולקת), אבל לא שחור לגמרי, אלא רואים משהו אבל חשוך מאוד מאוד, כאילו המסך שחור. עכשיו כשאני מכבה את המסך ומדליק הוא חוזר לעצמו ל4 שניות בערך, ושוב נכבה. אם אני יוצא מהמשחק ועושה את אותה פעולה - זה ממשיך. אם אני מכבה את המסך לכמה שעות ומדליק, זה מסתדר. בדקתי את המסך שלי על מחשב אחר והכל היה בסדר, אז ככל הנראה הבעיה היא בכרטיס מסך. יש לזה פתרון? אולי כבר בחומרה יצא או שהאבק גורם לזה. אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מצוין, ממש ל…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. שלום לכולם, ה-Update Checker מ-FileHippo הראה לי שקיים עדכון עבור כרטיס המסך שלי, אז הורדתי אותו אך ההתקנה לא בוצעה בהצלחה והמחשב הציע לי להפעיל מחדש את המחשב כדי לעשות Roll-Back. עשיתי זאת אך המחשב הודלק עם ביצועי גראפיקה פחותים מאשר בעבר (32bit) ובמנהל ההתקנים היה רשום שאין לי אפשרות לעשות Roll-Back כי לא נשמר תיעוד של הגרסה הקודמת. כאן עשיתי את הטעות. נכנסתי למנהל ההתקן ובחרתי בהסרה. כעת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש, המסך כלל אינו נדלק. הדבר קורה גם כשהמסך מחובר לכרטיס המסך וגם כשהוא מחובר ל-On-Board. דרך מחשב אחר כבר מצאתי את הדרייבר המתאים, אלא שאין לי כיצד להתקינו. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by Bingo,

כל כמה זמן קורה לי שיוצא ל מסך כחול שאומר יש בעיה בקובץ ATI2DVAG וכשזה קורה משום המשחקים שאותם הייתי מריץ חלק כמו COD6 לדוגמא- המשחק נהייה ממש ממש איטי זז איטי תמונה חלקה אבל בקושי זז, הכרטיס הוא HD4870 1GB הטמפרטורה 42 מעלות במנוחה והכל נראה בסדר אבל לא מבין איך לסדר את זה (עדכנתי דריברים) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  23. http://corecodec.com/products/coreavc

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה החלטתי לחבר את הכרטיס מסך השני וכשחיברתי הלוח שבק חיים מה ששמתי לב אליו הוא שלא חיברתי את הגשר של ה SLI האם בגלל זה הלוח הלך {אגב התקלה שהוא הראה לי ב LCDPOSTER הייתה BIOS VGA ERROR] מישהו יכול לנחש או לדעת למה הלוח נשרף {יכול להיות שזה רק הביוס } אולי בגלל שהספק לא הכי חזק ? הכרטיסים הם 8800GT אחרי שאני יקבל חזרה את הלוח מתיקון האם כדאי לחבר שוב ? תודה למתעניינים ולעוזרים

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ]…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים