עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חשבתם שכבר לא נותרו לדגם הגיימינג הפופולרי של NVIDIA דרכים להפתיע אתכם? תחשבו שוב לכתבה

2. כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה ומשחק שם ושם אין הבדל ברזולוציות כך שמספיק היה ה8500 כדי לשים את כל האפקטים על הכי גבוה ולשחק אז אני הייתי רוצה לדעת אם אפשר...איזה כרטיס אפשר לקנות ככה שיחזיק לי לשנה שנה וחצי כי אני כבר יקנה ps3. היה לי קצת זמן לבדוק בטרדים שהיו וראיתי שיש כרטיס טוב ti 4200 או...ששמתי עין על ה 9600 הרגיל .

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  3. היי באמצע המשחק C&C Zero Hour, התמונה קופצת - כלומר נתקעת לחלקיק שניה והמשחק ממשיך וזה קורא ממש ברצף. זה ממפרט של המחשב שלי: P4 2.8 800Hz HT 2x512Mb A-DATA FX 5900XT - Gigabyte זה הופיע בהתחלה כשהמחשב היה בOC של 25%-28%, אבל גם לאחר שהורדתי את ה-OC זה עדיין ממשיך. יש למישהו מושג אים זה קשור לכרטיס מסך, הרי הוא כרטיס דיי טוב ?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by ynofear,

ASUS Extreme N7800GT/2DHTV או Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E הם אותו המחיר ויש להם בערך אותם הפונקציות אבל השאלה שלי היא : א. מבחינת חברה מי יותר אמינה ויותר טובה? ב. האם יש הבדל בין הכרטיסים או שאני טועה...?

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by d pro,

אצלי כמו אצל הרבה יש מסך שחור ברגע שמתקינים אז חזרתי ל 100.54 השאלה שלי זה אם יש שם כבר את ה overscan? כי הבנתי מהמניול שיש

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by G@L,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של חברה נורמלית. אני לא צריך DVI ולא 256 מגה, רק שיהיה מהיר ופשוט. חשבתי להוציא סכום של בערך 1000-1500 על הכרטיס ואני מעדיף לקנות OEM כדי לחסוך. חשבתי לקנות את Hercules 3D Prophet 9600 Pro 128mb שעולה בערך 1200....נראה לי מחיר מעולה בשביל כרטיס שהמהירויות שלו זה 400 מגה-הרץ בליבה שלפי מה שאני מבין זה המון תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

geforce mx440 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 300mhz core 250mhz direct-x 7 gigabyte r9200 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 400mhz core 250mhz direct-x 8 חבר שלי קנה עכשיו הגה והוא משחק הרבה באנדרגראונד אבל הוא משחק ברמה דיי נמוכה שזה אומר קצת פרטים, לא על המינימום אבל נחשב מעט, בשביל שלא היו תקיעות הוא רוצה להחליף את הכרטיס אבל אין לו גרוש על ה.. האם הכרטיס שהציעו לו בחנות לידינו (אהם KSP אהם) שלפי ההבדלים על הנייר רק מהירות הזיכרון ותמיכה בדירקט-איקס האם הכרטיס הזה יראה תוצאות טובות יותר? התנתון לבדיקה זה איך שהמשחק רץ (בלי תקיעות) עם גראפיקה יותר טובה ניסינו לשים על הגראפיקה הכי גבוהה באפשרויות הכל על מקסימום ראו את המשחק מדהים אבל זה היה לאט…

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  8. CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB שמתם לב שכמעט כל הזמן יורד המחיר ל CONNECT3D Radeon X1950 XTX 512MB כמעט כל יום יורד לו המחיר (ב 200 שקל) בהתחלה הוא עלה 3500 אחר כך 3300 אחר כך 3100 אחר כך 2900 אחר כך 2700 ועכשיו הוא עולה 2500 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מישהו יודע מה קורה פה? לא שזה משנה לי... (חחח מצידי שזה ימשיך....) דרך אגב: מה הטמפ' של X1950 XTX י? (הבנתי שיש לו קרור מאוד טוב ומאוד שקט)

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by kinggil,

פעם ראשונה ששמעתי שיש לזה XT,איך הכרטיס? הינא תמונה: http://img452.imageshack.us/img452/510/gecube9550uscanfrontb5rv.jpg יש לו קירור טוב בשביל כרטיס יחסית חלש לא?

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  10. שלום. החלטתי שהגיע הזמן לחזור ולשחק קצת במחשב ולכן , אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק - The Elder Scrolls IV: Oblivion. המערכת שיש לי כרגע . AMD athlon X2 64bit 4000+ Asus M2N-MX Se Plus (שכולל NVIDIA GeForce 6150SE) 1Gb ddr2 667Mhz HEC 450TD-TF הדרישות זה להריץ את המשחק במצב שמתקרב לאיכות הכי טובה שאפשר ולהשיג מספיק FPS כדי שהתמונה תשאר רציפה. בעיקרון, לפי מה שקראתי בפורום של Bethesda ה 9600GT מבצע את העבודה בצורה טובה. השאלה אם הוא מתאים ואם כרטיס אחר (וזול יותר) יספיק, אין שם פשוט כמעט התיחסות לסדרות של ATI. בנוסף כנראה שבזמן הקרוב אני גם יחליף את הCRT הישן והעייף שלי למשהו דק יותר . חשבתי על ה ASUSASUS MW221C ולכן כדאי שהוא יתאים גם לדרישות המסך. וכעת לשאלה טכ…

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  11. כי משחקים ברגע של עומס טיפה(אבל טיפה) מקרטעים , משהו שלא מכיר את המשחק לא יבחין בזה משהו שחורש על המשחק יבחין בזה אבל לא בודאות... אז אם אני יסים מאוורר במקום ההיסטניק ה זה (איך שקוראים לו) יהיה הבדל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, ואיתו כרטיס מסך חדש ומודרני. אני צריך שיהיה NVIDIA על מנת להריץ CUDA ו-demos. הכרטיס לא חייב להיות הכי טוב שיש, ואני מעדיף שיהיה יחסית שקט, לפחות בזמן עבודה רגילה (לא במאמץ). כמובן אי אפשר ממש שקט, בכל זאת זה אמור להריץ משחקים ודברים. אגב כמובן צריך שיתמוך במינימום DX10.1 ו-win7 x64. בגלל הנסיבות הללו, אני לא רוצים לקנות פרמי (GTX 400) שבשלב זה הוא יקר, חם, רועש, ולמיטב הבנתי לא טוב בהרבה מ-ATI. עוד שנה אולי אקנה אחד כזה. התקציב - באזור 1500 אבל אם אפשר להשיג שיפור משמעותי אני מוכן לעלות גם עד 2000. המלצות? עצות? עוד רעיון מעניין זה לעבוד עם 2 כרטיסים זולים יותר ב-SLI, אשמח לשמוע עצות בכיוון מבעלי ידע.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המחשב שלי הוא: Intel Pentium IV 2.4B ghz 512mb ddr 333 ATI radeon 9500 pro 128mb ddr 5.1 sound card on board (realtek AC'97) Gigabyte GA-8SQ800 ואלו תוצאות הבדיקות: QUAKE3-93 FPS 1600x1200x32 the most high details UNREAL2-50 fps 1152X864x32 the most high details DOOM3 ALPHA-30 FPS 1152x864x32 very high details GUN METAL-30 FPS 1280x1024x32 the most high details SOF2-60 FPS 1024x768x32 very high details C&C GENERALS-30 FPS(in skirmish with x60 speed its 55 FPS) 1024X768X32 the most high details מה דעתכם? המחשב מתפקד כמו שצריך?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לא מזמן חבר שלי העביר לי את המחשב שלו מאחר והוא נוסע לחול לכמה שנים. אני לא הרכבתי את המחשב, אבל נראה כאילו מישהו השקיע בו מאמץ. המארז עצמו הוא Antec Three Hundred, עם שני מאוררים גדולים + מאוור מעבד + מאוור לכרטיס המסך. הטמפרטורה של המעבד שלי היא 45 במצב של חוסר עבודה (ואני לא בטוח אם זה רע או טוב). אז אחרי קצת רקע, הבעיה היא כזו: כרטיס המסך על המחשב הוא : Gainward ATI HD 4850 512Mb DD3 כרטיס המסך הישן שלי לא היה עובר את ה 40 מעלות בזמן של חוסר עבודה, אולם הכרטיס הנ"ל מגיע ל 80 מעלות בזמן מנוחה (ללא אוברקלוקינג). בדקתי קצת באינטרנט, ונראה כאילו לדגמי ה ATI 4800 Series של היסטוריה בהיותם כרטיסי מסך עם טמפרטורה גבוהה במיוחד. לצערי עוד אין לי משחק מותקן על מנת לבדו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה יותר טוב ?X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? או Leadtek WinFast PX7600GS EXTREM או שכדיי בכלל את ?X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? הוא טוב מ 7600GS ? ומה X1600PRO ?

• 10 תגובות
    • 602 צפיות
  16. איזה כרטיס עדיף מבין שלושת אלה לדעתכם? Leadtek nVidia 7600GS 256mb DDR2 AGP או GeCube ATI Radeon X1650 256MB DDR2 AGP ואם ה-256 יותר חלש, איך זה לעומתו? GeCube ATI Radeon X1650 512MB DDR2 AGP אני יודע שחפרתי הרבה בעניין הזה, אבל אני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הקניה הנכונה בעזרת השם מחר אני אקנה, אז אשמח לתשובה עוד היום... תודה רבה! ושימו לב, הרידאון זה לא PRO

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  17. שלום יש לי GTS 250 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך SLI או לא. עזרה בבקשה עריכה: עוד שאלה, במידה והוא כן תמך SLI, מה עדיף לי, לקנות כרטיס זהה ולעשות SLI או פשוט לקנות כרטיס מסך חדש יותר ולוותר על הSLI. אני רוצה להריץ משחקים כמו BF3 שיצא בקרוב. (את BFBC2 הרצתי די טוב עם מה שיש לי עכשיו)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gggilad13,

אני קונה מחשב חדש ונראה לי שלהשקיע כל כך הרבה כסף ב6800GT או אפילו בX800XL זה יותר מידי, אז חשבתי לקחת משהו קצת יותר זול: GF6800 או RX800. מה אתם אומרים? מי מבינהם עדיף?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by irav,

התמונה הכי טובה שראיתי בחיים שלי שהוציא ממחשב (לקוח מהאתר של נדוויה) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מעדיף לרכוש מאייבורי [ קרובים לבית שלי ] את הכרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1151 מצד שני יש את הכרטיס הזה מחברה אחרת מנועה מחשבים : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2445 האם יש הבדלים מהותיים בביצוע , קירור, או פרמטר אחר משמעותי בין החברות הללו? תודה .

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  21. יש לאחי מחשב ישן ואני רוצה להחליף את הכ. מסך הנוכחי(GF2 64MB MX400). פירוט המחשב: מעבד:intel p3 1000mhz זיכרון:384mb לוח:ASUS cusl-2c -agp*4 כמובן שהכרטיס צריך להיות מותאם לרמה של המחשב. כמובן שאני חושב לקנות יד-שניה

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by erashel,

יש לי מפרט : E7300 2gb ram 9600gt Fsp 400W משחקים חדשים לא עובדים לי טוב, אחת הבעיות היא שיש לי מסך 24 ואני משחק 1920x1080 Cod Bo עבד לי סביר אבל לא חלק וזה הכי חדש ששיחקתי, וזה לא משחק כבד . חשבתי לשדרג כרטיס מסך אבל השאלה אם יש בכלל טעם עם כזה מעבד, מה הכרטיס הכי טוב שינוצל עם צוואר בקבוק לא גדול מדי? וגם הספק לא משהו, התקציב שלי הוא עד 1200, אבל אם אין טעם אני לא אקנה סתם אז השאלה שלי היא האם יש בכלל טעם לשדרוג, ואם כן, אז אני צריך גם המלצה לכרטיס כי אני כבר לא מעודכן בחומרה בשנתיים האחרונות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ExploiT,

אוקי שלום כולם היום סוף סוף קיבלתי סוף סוף תאיטנרנט שלי חזרה לאחר כאסח עם אמא עכשיו לא משנה , עכשיו למי שיודע לפני משהו כמו חודשיים הבאתי לדוד שלי 330 $ כדאי שיקנה לי איתם במיאמי ראדון 9800 פרו . לאחר כשבועים הוא חזר עם הכרטיס ומאוד התלהבתי והיו לי איתו בעיות לאחר כמה בירורים פה בפורום גילתי כי הכרטיס היה מזויף ומזה נבעו הבעיות, דוד שלי נסע שוב למיאמי אז הבאתי לו תכרטיס וכתבתי לחנות מכתב מפורט מה לא בסדר והכול כאשר דוד שלי הגיע שוב לחנות וביקש להחליף תכרטיס הם התנצלו ואמרו שפיצוי אני יקבל כרטיס חדש שיצא, דוד שלי אמר לי את זה וההיתי באחלה מצב חשבתי שאני יקבל את ה X800 , הוא חזר לארץ וקבילתי תכרטיס וכמעט שהתפוצץ לי וריד במוח מרוב עצבים הם שלחו לי all in wondr 9600xt אז עכשי…

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל כבר יותר מחודש ואני מרוצה ממנו. לפני כמה זמן שמתי לב שיש לי במנהל ההתקנים איזהו התקן לא מזוהה תחת התקנים אחרים שפשוט מוגדר כ PCI-DEVICE ויש לו את הסימן שאלה הצהוב הזה.. מאחר ויש לי כל מיני בעיות עם סאונד במשחקים (מתעוות במצבים מסויימים) החלטתי לבודד את הבעיה ולראות מי אשם ולמה.. התחלתי מזה שהסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול שלי (מאחר והוא הכרטיס היחיד שיש לי בסלוט PCI) ולאחר מכן ניתקתי אותו מהלוח - ההתקן ההוא עדיין נשאר כלא מזוהה במנהל ההתקנים. המשכתי הלאה והסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ולאחר מכן הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח ושמתי במקומו 7600GS שיש לי.. ההתקן הלא מוגדר הזה נעלם. הסרתי את ה 7600GS והחזרתי את ה HD4850 והוא חזר.. למישהו יש מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dexdpd,

שלום, אני קונה מחשב לגיימינג כבד ושתי האופציות נכנסות לי בתקציב, שמעתי כל מיני דברים על הקרוספייר שלא אהבתי במיוחד, עם דגש על דריוורים בעיתיים משהו של ATI ולכן אני לא בטוח אם ללכת על מערך חד ליבתי של GTX285 או על CF. מי מוכן לעזור? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.