עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב למטרת משחקים וחיבור ל-LCD FHD לצפיה בסרטי HD. התקציב עד 900 ש"ח ואני צריך שיציאת ה-HDMI תתמוך באודיו (אם זה אפשרי). הדגמים שנראה לי שיתאמו לי ומתאימים לתקציב הם: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~952000~8~0.htm מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות? או לתת לי דגם עדיף באותו תקציב? תודה, עוז.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pumbatal,

שלום בעבר היה לי כרטיס מסך (חתימה) 6800LE שהוציא 4700 ב 3DMARK05 אך הוא נפטר... (ומסתבר ש 95 מעלות זה יותר מידי) מעוניין לקנות משהו חדש ויותר טוב (מאוד חשוב) תקציב: עד 2300 ש"ח מגבלות: AGP X8 ספק כוח: Thermaltake 410w לא חייב VIVO לא חייב BOX חייב ביצועים וביצועים וביצועים וביצועים הזמנתי כבר 3 פעמים 6800GT LEADTEK אבל אין בשום מקום (משהו על הוריקן וכו'...) אפילו לא חייב חדש (אם יש למישהו אז 052-3909631)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by segev22,

התוצאה הסופית שקיבלתי היא 8383 רציתי לדעת עד כמה זה טוב לפי הטבלאות שלהם אני מדורג 93 זה המפרט שלי: INTEL C2D E6600 2.4GHZ ASUS COMMANDO CORSAIR XMS2 1GB (2X512) 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2-500W RAIDMAX SMILODON LEADTEK WinFast PX8800 GTS 640MB GDDR3 SEGEAT ST3160023AS 160GB SOUNMAX INTEGRATED DIGITAL HD AUDIO ורציתי לדעת עד כמה יהיה שיפור אם אני יוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון של ג'י סקיל 800MHZ CL4?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by White Raven,

תודה רבה לכולכם !!! אני כנראה הולך על ה- nvidia geforce fx 5900XT מקווה לשיפור טוב! ושוב תודה לכולכם!!!! [glow=blue,2,300]ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ATI Radeon 9800SE AGP 8X 2Heads 128mb DDR DVI + TVOUT[/glow] ??? ??? ??? ??? אני צריך להחליף כרטיס מסך אני צריך לבחור אחד מהנ"ל עד יום שישי!!! ;D לפי מה שהבנתי הם עולים כל אחד[glow=yellow,2,300] $189 $222 $225 [/glow] בהתאמה. בבקשה הסבירו לי מה ההבדלים בין הם ומי מהם עדיף??? תודה מראש white raven . p.s : א שמח לקבל הצעות נוספות בכרטיסים השונים מ- ATI Radeon תרגישו חופשיים להציעה את כל העולה ברוחכם בתווח המחירים הללו כול עוד ז…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by omery000,

ראיתי את הכתבה על הדרייבר החדש של AMD שנותן תוספת ביצועים מעולה ובנוסף לכך מי שיקנה כרטיס מסדרת ה-79XX מקבל 3 משחקים מתנה (שהם בדיוק המשחקים שאני חוסך אליהם). הנה הכתבה. עכשיו כרטיס חדש כזה עולה בסביבות ה-2500 ש"ח~ ועוד הזיכוי של המשחקים ששווים 500 שקל לפחות, ההוצאות בכללי יעלו לי 2000 ש"ח בערך הנה הכרטיס: קישור 1 קישור 2 לי יש מערך של Gigabyte GTX560 Ti OC שאני יכול למכור אותו ב-1500-1400~ בקיצור השאלה שלי היא אם שווה לי להשקיע 500-600 שקל בשביל הכרטיס הזה? התוספת ביצועים תהיה משמעותית? שאר המפרט שלי נמצא בחתימה, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בגדול יש כבר משחקים שהכרטיס לא סוחב , חסר לו DX 11.. חשבתי אל 5850 ולהשאיר אותו לפיזיקס או לחכות ל 465 שלפי השמועות אמור ליהיות אחלה כרטיס. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by boom!,

יש לי בעיה במסך, הוא מאוד חשוך, ואני מנסה למצוא תוכנה חינמית שאיתה אוכל להגביר את הבהירות ואת הקונטרסט של המסך, אני לא יכול לשנות זאת מהמסך עצמו כי זה לא עוזר, השתמשתי בתוכנה כזו כבר והיא מאוד עזרה לי אך היא הייתה לתקופת ניסיון בלבד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ohad,

שלום לכולם! יש לי את המשחק GTA 3 ויש לי כרטיס מסך GF 4 440 MX 64 MB וכשאני משחק אני לא רואה את התפריט של המשחק בצורה שזה אמור להיות ובמשחק אני למשל רואה את חלקים בכביש בשחור והשמיים לא ניראים טוב וגם העצים ואני לא רואה את המפה ואת החיים ונשק וכו ומה עוד מוזר אצל חבר שלי יש RIVA TNT 2 32 MB והוא רואה את זה כמו שצריך ואני לא ואצל חבר שלי המשחק רץ לאט ואצלי מהר מאוד איך זה יכול לקרות וכבר התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר לי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי את הכרטיס מסך הזה... ויש לי הרגשה שהוא לא נותן את כל מה שהוא אמור לתת. יכול להיות בגלל שיש לי ספק של 400W? (בדרישות מינימום כתוב 350W) אז אם מישהו יודע בבקשה שיגיד. תודה אלון

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. לחבר שלי יש מערכת דומה לשלי אבל אין לו כרטיס מסך והוא רוצה לקנות כרטיס מסך זמני לשנה כי עכשיו אין לו מספיק כסף לכרטיס DX10. עכשיו יש לו אפשרות לרכוש את הכרטיס x1800xt 512 משומש עם אחריות לשנתיים ב 700 ש"ח, כדאי או שעדיף לו כבר איזה כרטיס אחר עד 1000 ש"ח. תודה. ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איזה כיף, שמחה והמולה יצא GTS250 דו ליבתי! :hi: :yelclap: במילה אחת - פטתי: ציון GPU - חצי ממה שאני מקבל עם HD5850 OC קצת תמונות: גם אם נניח והכרטיס יעשה עליה לארצינו היפה והוא יעלה נניח רק 900 שקלים... הוא עדיין לא משתלם בעליל. מהי דעתכם לגביי גל כרטיסי המסך הדו-ליבתיים שסוחף אותנו כמו הARES, והכרטיס הזה^?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 3emi,

הגיע הסטריקס אני עכשיו מנסה להבין אותו לא נוגע ב OC רק שימוש רגיל שמתי לב אבל שהתדר העליון בבוסט משתנה כל הזמן בלייב בתוך משחק בכרטיס הקודם שלי התדר היה נשאר קבוע בבוסט זתומרת התדר היה יורד ל 135 בסרטוני מעבר ודסקטופ אבל ברגע שהבוסט נכנס לפעולה הוא היה יציב על התדר הקבוע שלו 1202 והצלחתי להביא אותו ל 1280 ב OC יציב כרגע שהכרטיס נכנס לתדר בוסט יש משחק של בערך 50 לפה ולשם הכי גבוה שראיתי 1367 הכי נמוך 1300 ומשהו יהיה קצת קשה לבצע OC מדוייק שהתדר משחק ככה עריכה" נראה לי שעליתי על העניין ה POWER LIMIT היה על 100 אחוז ברגע שהעלתי אותו אז התדר במשחק היה יציב על 1367 וראו שהשימוש בכח הגיע גם ל 113-115 אחוז אז כנראה זה קשור מה שאני לא מבין זה למה שהכח היה על 100 אחוז בה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bdofek321,

אני משחק לי ב bfbc 2 ופתאום המסך מהבהב בשחור לשנייה רק איפה שמוקרן הסירטון של המשחק ושעשיתי pause זה עושה ריבועים לבנים כאלה למשך מאיה והחום לא כזה גבוה (65c) ומקודם שיחקתי בdirt 2 ולא היה כלום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המפרט מופיע בצד.. אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק.. משהו כאן לא הגיוני בכלל.. כל הדרייברים מעודכנים.

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by david85,

יש לי כרטיס מסך די בינוני geforce 4 mx 440 אבל אני רוצה ביצועים יותר טובים וגם יותר גרפיקה עשירה במשחקים. השאלה שלי היא האם כדאי להחליף את הכרטיס הישן ולקנות רדאון 9500 פרו? ואם תוכלו לרשום מה יותר טוב הרדאון או ה-gf4 ti 4400 וכמה עולה היום בישראל הרדאון 9500, חח מקווה שלא הגזמתי בשאלות... ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KYSG,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2583 נראה טוב מה אתה חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ReDrugOn,

שלום לכולם! (וחג שמח.) ככה, יש לי כרטיס מסך - Matrox G550 32mb DualHead על הכרטיס: חיבור-1 = עבור מסך סטנדרטי - VGAזכר. חיבור-2 = חיבור מסוג DVIזכר. כמו-כן, יש לי X2 מסכים, שלשניהם יש חיבור סטנדרטי - VGAנקבה. אני זקוק לאדפטור: DVI-נקבה. VGA-זכר. אפשר ליראות תמונה שלו ב LINK הזה: http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=1309 שאלתי היא: - איפה אני יכול להשיג את זה בארץ? (שמעתי כבר תשובות כמו: "היית אמור לקבל את זה עם הכרטיס...."), אבל בכל זאת, אני ממש זקוק לעזרתכם ידידי. ושוב, חג-שמח, ותודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ZeppeliN,

מה קורה אנשים? אתם בטח רואים אותי מציף את הפורום בשאלות אבל אל תדאגו, עוד מעט אני יקנה ת'כרטיס ולא יהיו לי עוד שאלות (אני מקווה) עד היום הייתי בטוח שאני עומד לקנות את הX1800GTO אבל הכרתי כרטיס חדש, X1800GTO2 (לול, זה נשמע מוזר) איך הוא ביחס לX1800GTO? איך 350W יחזיק אותו? האם הוא יותר טוב מה7900GT? הנה הלינק: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid= תודה מראש! נ.ב: אפשר בנצ'מארקים? אני לא מוצא בשום אתר

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפני יומיים שיחקתי בGTA SA ופתאום המסך נהיה שחור והמחשב איתחל את עצמו. ככה זה חזר על עצמו מס' פעמים ואפילו במשחקים אחרים. ניסיתי קודם להתקין מחדש את המשחק אבל הבעיה חזרה וניסיתי להתקין מחדש את הדריברים וזה לא עוזר. מה גם שבאחת הפעמים היתה הודעה שאין מספיק חשמל לכרטיס וכו' אז כיביתי את המחשב וחיברתי בשנית את המולקס ואין שיפור. יש לציין שאין בעיות בכלל בשימוש רגיל במחשב אלה רק במשחקים... מה לעשות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום עד עכשיו השתמשתי ה 4850 על מסך 22" (1680X1050) עכשיו אני רוצה לחבר אותו למסך 42" (1920X1080) FHD הספק 500W OCZ שתי מסילות של 18A כך שצריכת החשמל מוגבלת (הוא יסתדר עם כרטיס עם צריך של 200W אבל אני לא רוצה להעמיס עליו ) הכרטיס צריך להפעיל את המשחקים הכי חדשים בהגדרות גואות בשנתיים הקרובות וסרטים 1080P אני חושב על 5850 1GB בגלל שהצריך שלו היא 151 W והוא כרטיס מאוד חזק מישהוא חושב שיש כרטיס יותר מתאים ?< לא להתייחס למחירים כרגע כי אני לא אולך לקנות אותו בימים הקרובים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by asafmanor,

כבר שאלתי שאלה זאת כמה פעמים ואף פעם לא קיבלתי תשובה ברורה. :-\ למה הRefresh Rate שלי כל-כך נמוך (fps בgta3 צונח מתחת ל30 ומגיע עד ל10 מינוס)?! הRadeon8500 le החדש שקניתי עלה לי לא מעט כסף ושיפור בינו לבין הtnt2 m64 ממש לא גדול. לעומת זאת בבנצ'מרקים הוא מראה תוצאות מן הסתם הרבה יותר טובות. בבקשה אל תגידו לי "תשדרג מחשב" כי אני מתכוון לעשות זאת (בחודש-חודשיים הבאים) תסתכלו על המפרט שלי... ואם כבר מדברים על שידרוג מחשב אז לפי התקציב שלי אני מתכוון לקנות: amd athlon xp 1600 motherboard epox ddr333 via kt-333 זיכרון ddr266 pc2100 128mb אז מה הבעיה והפתרון? בינתיים אני לא קונה את הרכיבים הללו אז מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את קצב הרענון שלי? יש לי מסך mag innovis…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, שוב... אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך עם היציאות הנ"ל - לא משנה ישן/חדש רק שלא יעלה מעל ה- 300 ש"ח (גם יד שניה תופס) מחפש את שמות הדגמים... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Four,

שלום לכולם, לאחרונה נהרס במערכת של חבר טוב הכרטיס מסך gtx 480 של leadtek שעלה בזמנו 3000 שקל אני מחפש ואשמח לקבל את עזרתכם למצוא כרטיס מסך ב800 שקל - התקציב הוא גמיש, אבל בהחלט אני מעדיף לחסוך מאשר להוציא יותר אלא אם יש משהו משמעותית טוב יותר שצריך למתוח בשבילו (מעט) את התקציב. המסך כרגע ברזולוציית HD עם צפי לעבור ל FHD בעוד מספר חודשים. מעבד intel core i7 980 extreme לוח אם intel dx50so זכרונות - kingston 2GB DDR3 1600Mhz X4 ספק כח - 750W של rosewill. (ווידאתי כבר בדיון נפרד שפתחתי בפורום ספקים שהוא לא ג'נרי ואיכותי) מארז Dragon של MGE. יכול להיכנס בו כל אורך של כרטיס אין בעיה עם זה המשחקים שרצים על המחשב בדרך כלל - GTA,COD,BF,AC על כל דורותיהם. בנוסף דברים כמו…

24. Started by Born2Kill,

שלום, משום מה התדר ליבה שאפשר להגיע איתו באופן מקסימלי הוא 775MHz ב-HD5850 שלי. יש אפשרות להסיר את ההגבלה (ההגבלה היא זהה כמו בדרייבר Catalyst)?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yogev_k,

יש לי 7600 ג'יטי חדש ששלשום קיבלתי מהחברה וכשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי 62 מעלות משהו כזה. מוזר לא?? כששיחקתי פאר קרי ויצאתי אחרי 45 דקות הוא הראה לי 68 מעלות. יש מצב שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה.?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים