עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rafimr,

שלום. ברשותי מערכת שמורכבת מהרכיבים הבאים - כרטיס מסך GF8800GTX של Gigabyte לוח אם Gigabyte 965PDS4 זיכרון Kingston 2GB DDR2 533MHZ מעבד 6400E כונן קשיח Sata 2 320GB WD וספק כוח T,P 600W של TT לא בוצע שום OC במערכת. כל החלקים חדשים והדרייבים מעודכנים יחסית. משום מה אני מקבל כול פעם תוצאה של 9000 ב-3DMARK2006. וממה שבדקתי אני אמור לקבל בסביבות ה-9.5K-10K מבחן של הכרטיס - http://www.ocworkbench.com/2006/gigabyte/GV-NX88X768H-RH/b0.htm אין לי מושג מה הבעיה, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חשוב לי שיהיה בו VIVO מזאפ יש מפלונטר את ה1900XTX ב1852, זה עדיף על ה1950XT? מהי החנות הכי זולה (בין החנויות האמינות) שאני יכול לקנות ממנה את הכרטיס. ואם גם מישהו מכיר חנות זולה באזור חיפה הקריות שיש לי את הכרטיס שיגיד בבקשה. תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, הכרטיסים החדשים של נווידיה יצאו כבר, ובארץ המחיר שלהם יהיה כנראה ממש גבוה ויקח לפחות עוד שלושה שבועות עד שהם יגיעו לארץ. אז אני ועוד כמה אנשים חשבנו לפתוח קנייה קבוצתית שתוריד מהמחיר.. והכרטיסים יהיו פה יותר מהר.. ככה שזה יצא יותר זול (בערך 1600 שקל) ויגיע יותר מהר מאשר שהכרטיסים יגיעו לארץ. רציתי לדעת אם יש אנשים שיהיו מעוניינים לקנות ביחד את הכרטיסים, אתם משלמים רק כשאתם מקבלים את הכרטיסים ככה שאין לכם מה לפחד. כבר בדקתי והמחיר של 470GTX מארה"ב אמור להיות בערך 1500~1600. ככה שאנחנו מקבלים הנחה גדולה של 400 שקל בערך. אם יהיו אנשים שירצו, אנחנו כבר נדבר על הכל בפרטי\בטלפון ונסגור הכל כשנראה שכולם רציניים. לשאלות אפשר לשאול פה או בפרטי. אנשים המעוניינים: 1.saharb14 s…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by devek,

קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה המפרט GIGABYTE GA-P55M-UD2 לוח אם INTEL CORE I7 860 מעבד זיכרון 4 גיג'ה DDR3 ספק כח 500W ומסך 22 של סמסונג אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס שלי ואני מעוניין לקנות HD 5870 רציתי לדעת קודם כל אם הקניה תהפוך את הביצועים בצורה משמעותית? , איפה אפשר לרכוש אותו זול עם אחריות באזור המרכז ,האם הוא בכלל מתאים למערכת שלי ומה ההבדל בין הדגמים הקיימים כי שמתי לב שהמחירים שלו נעים בין 2000 ל2300 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, חברי היקר רצה ללכת להופעה של הפיקסיז. ואז הם ביטלו כי הם מבינים בפוליטיקה כמו שאני מבין בקוסמטיקה. אז הוא קיבל את הכסף בחזרה. אז עכשיו יש לו קצת כסף והוא רוצה כרטיס מסך חדש. המעט שאני יכול לעשות בשבילו זה לתת לו המלצה למשהו טוב באמת יחסית לתקציב. יש גבול לכמה אני יכול לצחוק עליו שהפיקסיז הבריזו בזמן שאני ראיתי גם את מטאליקה וגם את DJ SHADOW אז ככה: תקציב - כמו בכותרת, עד 350 ש"ח (נראה לי שלפי המפרט והשימושים אפשר אפילו בפחות. אבל אתם המומחים) שימושים - משחקים ישנים וקלאסיים(דוגמת Jedi Knight למינהם) ומשחקים יחסית חדשים אך קלילים יחסית(דוגמת Heroes of Newrth) וכן תכני HD(סדרות/סרטים). מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E2180 ASRock Wolfdale D667(בעל כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BoOoM2008,

סתם שאלה Q8300 ו HD5850 יוצר צוואר בקבוק ענקי? יש אפשרות לשלב בינהם ? OC לתדר 3GHZ יכול לפתור את הבעיה? אני סתם שואל לידע יש לי את HD4890 והאמת שהוא פצצה.. פשוט רציתי לדעת :Q

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tyk,

שלום רב! :hi: צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות. כמו זה למשל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות תודה רבהה :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LIRON5721,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך ב4K (בהמשך אני ירכוש מסך שתומך 4K) ,תקציב עד 1200 ש"ח. השימוש שלי זה משחקים סרטים וקצת גרפיקה. המפרט של המחשב: מעבד: I5 2500K לוח אם: GIGABYTE P67A UD3 B3 ספק: SEASONIC 620W MODULAR מארז: ANTEC THREE HUNDRED מסך: DELL U2311H הכרטיס הקודם שלי זה GTX460 שרק צרות עשה לי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחפש כרטיס זול עם יציאת DisplayPort , HDMI ו DVI. מה הכרטיס הכי בסיסי שמכיל את כל שלושת היציאות הללו כיום? תודה מראש.

10. שלום, כרטיס המסך שלי התאבד לפני יומיים וכעת, לאחר שיצאתי מההלם של לראות את יחס הביצוע למחיר של הכרטיסים הנוכחיים לעומתו (הידד לכריית מטבעות מבוזרים.), אני מחפש את החלופה המשתלמת ביותר. מסך: Dell U2311H (כלומר 1920x1080 ו-60hz) לוח-אם: MSI B75MA-E33 מעבד: Intel i5 3470 3.2Ghz זיכרון פנימי: Corsair 8GB DDR3 1600MHz אני מתעתד לרכוש מחשב בחודשים הקרובים אבל טרם החלטתי אם אני רוצה להישאר ב1080p או לעלות ל1440 - מסכי IPS עם קצב רענון גבוה עולים המון, מסתבר. ייתכן מאוד שאשאיר את כרטיס המסך במחשב הנוכחי במקום שימשיך איתי למחשב הבא. שימושים: עבודה משרדית שוטפת עם וידאו (לא עריכה), משחקים שהמעבד יכול לסחוב (נהנה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זה עדיין לא יהיה דור ליבות חדש - אך המפתחת הירוקה כן מכינה לנו ניידי גיימינג מתקדמים ביותר לכתבה

12. אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תשמעו.... אתמול הזמנתי מפנדה את הכרטיס -GEFORCE 3 TI 200 128 TD של MSI ..... אם למישהו יש את הכרטיס אנא ספרו לי איך הוא עובד לכם במשחקים ועד כמה אתם מרוצים ממנו? ואם מישהו הזמין פעם מאתר פנדה- תוך כמה זמן הגיע המשלוח? ועוד שאלה לכולם:האם יש איזשהו יתרון בעובדה שהכרטיס שלי בא עם 128 זיכרון לעומת כרטיס עם 64 ??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ti-4200 מה אתה חושבים אל איכות הגרפיקה בגיפורס 4 ????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by omri_ro,

התקנתי 3DMARK 2002SE ולהלן התוצאות: דריברים 28.32 5549 בלי AA 5138 AA*2 הגדרות הבדיקה הם ברירת המחדל(חוץ מAA) דרייברים 30.82 הרצתי 3 פעמים לבדיקה: 5192 5249 5520 בלי AA לאור התוצאות חזרתי לדרייברים הקודמים (עדיין לא הרצתי בדיקה(צריך לזוז)) מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by itaysk,

מה ההבדל בין 8500 ל 8500LE?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איזה כ. מסך נחשב ליותר טוב? NVIDIA FX G4 TI6400 READON 9700 PRO

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ccc,

הוא לא מעלה לי משחקים ב opengl יש משהו נגד זה? אם אני מתקין דרייבר שלהם אז זה עוצר לי את הפס שמתמלא של הוווינדוס.. למה.? זה עובד רק עם דרייברים של מיקרוסופט אבל יותר חשובה התוכנה שתאיץ לי אותו opengl וכדומה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 114508534,

מה זה TV TUNER יש לי 1 כזה בבית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alexta-z,

חברה , אני בבעיה ! כרגע הורדתי את הדמו החדש של DEUS EX והוא לא עובד ! אין לי בGIFA MX440 פיקסל שיידרים , לעזעזל אז אני צריך כרטיס מסך שלא עולה מעל 500 ש"ח ועוקף את הGIFA MX440 בביצועים (לפחות ב 12-14 פריימים). תודה נ.ב : הכרטיס הוא זמני עד לקניית ה ATI 9800 NP בחופש (או מה שכבר ייצא אז ) :-* תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by higuygonen,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו שמע על הכרטיס : GeForce FX 5900SE http://techreport.com/reviews/2003q4/geforcefx-5900xt/index.x?pg=1 http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/gffx_5900xt.shtml http://www.firingsquad.com/hardware/evga_e-geforce_fx_5900_xt_review כרטיס חדש במחיר 200$ אמור להיות במחיר ה 9600XT גיא

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בהמשך לדיון הקודם- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=56995 כזכור לכם, קניתי שלשום רדאון 9800 ואמרתי שיש לי בעיה שזה לא נותן לי את מירב היכולת של הכרטיס, ואמרתם לי שיש לי בעיה בגלל שהמחשב שלי דיי חלש יחסית לכרטיס ולכן הכרטיס לא יכול לבצע 100 אחוז מיכולתיו. היום התקנתי NFS Underground המלא ובהתחלה הכל היה כרגיל, עד שאחרי כמה משחקים ניהיה לי בעיית גרפיקה רצינית... פתאום ניהיה לי מלא באגים כאלה בגרפיקה- ראו את הקובץ זיפ שיש שם תמונות ששמתי מהבעיה במשחק (בתמונה הראשונה ההגדרות ששמתי לגרפיקה, לאחר מכן תמונות מהמשחק עם הבעיה)- http://www22.brinkster.com/nargilyos/NFS.zip עכשיו בדקתי וזה לא רק בניד פור ספיד אלא בכל המשחקים- יש בעיה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי חברה אני מעוניין לברר האם יש מסך שיכול לשמש גם כטלוויזיה שיכול להתחבר ל YES/HOT ומסוגל להתחבר גם למחשב עם יציאת TV-OUT או DVI ושיראה את המחשב בצורה ברורה שתאפשר עבודה יום יומית כי כרגע בטלוויזיה שלי המחשב מראה סרטים טוב אבל הכתב לא מספיק ברור בשביל לעבוד איתו בצורה יום יומית. האם יש טלוויזיה/מסך כזה שיאפשר לי את שני הדברים בצורה ברורה לפחות כמו מסכי מחשב רגילים או שזה בלתי אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gta_man,

1.הגיע לי הכרטיס -7600GT, שהזמנתי בעצתו של דניס14(תודה לך!)והרכבתי אותו-כרטיס מצוין!השאלה שלי היא-איך אני יודע אילו דרייברים יש לי(התקנתי את אלה שבאו עם הכרטיס),ומה הם הדרייברים הכי טובים בשבילו? 2.יש לי עוד מחשב בבית- pentium 2 350Mhz,128MB SDRAM,ASUS Motherboard.. וחשבתי על להרכיב בו את הכרטיס הישן שלי- GeForce FX5700LE 128MB 128bit במקום ה-ATI 3D RAGE IIC או משהו כזה שיש לי בו עכשיו.. הוא ייצור צוואר בקבוק? תודה רבה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dan1111,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש (דואל2קור, 1 ג'יגה זיכרון). השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים ואלי קצת משחקים. השאלה שלי היא האם כרטיס מסך זול בתקציב של 200 שקל כדוגמת: ‏FX5500 128MB 6200LE 512MB Max ‏7100GS 128MB (Max 512MB יכול להספיק לי לשימושים אלו וגם אולי למשחקים באופן כללי (ברור שלא להכי חדשים ואיכותיים) - אם בכל "יקרוץ" לי לשחק? ואיזה מהם עדיף? (כי אני לא חושב שיש לי צורך להוציא למשל כ-450 שקל על ה-7300GT Sonic, אם אני לא ממש יינצל אותו)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים