כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אנשים? אתם בטח רואים אותי מציף את הפורום בשאלות אבל אל תדאגו, עוד מעט אני יקנה ת'כרטיס ולא יהיו לי עוד שאלות (אני מקווה) עד היום הייתי בטוח שאני עומד לקנות את הX1800GTO אבל הכרתי כרטיס חדש, X1800GTO2 (לול, זה נשמע מוזר) איך הוא ביחס לX1800GTO? איך 350W יחזיק אותו? האם הוא יותר טוב מה7900GT? הנה הלינק: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid= תודה מראש! נ.ב: אפשר בנצ'מארקים? אני לא מוצא בשום אתר
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ישר ולעניין, קניתי מחשב חדש לאחרונה, i5 2500 ו-8gb ורזולוציה 1920x1080 (אני לא רואה איך שאר המפרט קשור). נכון לעכשיו, אני יכול לקנות כרטיס ב-900 שקל, פחות או יותר, או לחכות לדור החדש. מהי המלצתכם ? אגב, הספק הוא antec neo neco 620 (לא בטוח כל כך לגבי השם...).
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב למטרת משחקים וחיבור ל-LCD FHD לצפיה בסרטי HD. התקציב עד 900 ש"ח ואני צריך שיציאת ה-HDMI תתמוך באודיו (אם זה אפשרי). הדגמים שנראה לי שיתאמו לי ומתאימים לתקציב הם: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~952000~8~0.htm מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות? או לתת לי דגם עדיף באותו תקציב? תודה, עוז.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום!לפני חודש בערך ביקשתי עזרה בקשר לשדרוג כרטיס המסך.הנה הלינק-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214024.0(תודה לכל מי שעזר לי!). הלכתי על כרטיס ה-7600GS של XFX,אך לפנדה היו בעיות עם הזמנת הכרטיס מהיבואן ולכן ביטלתי את ההזמנה. עכשיו אני מחפש שוב אחר כרטיס חדש. יש לי חיבור AGP x8 והתקציב שלי הוא 750ש"ח. אני מעדיף 7600GS,עם זכרון של 256MB. הכרטיס של ג'יגה בייט נראה טוב,הנה לינק-http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988,ועולה 732 ש"ח.רציתי לדעת אם הוא טוב כמו שאני חושב ואם כדאי לי לקנות אותו,או שיש לכם כרטיסים אחרים להציע לי. תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס AGP, משהו ששווה את המחיר, אבל אני לא יודע איזה עדיף ומאיזה יצרו עדיף . תציעו לי כרטיסים בטווח ה500ש"ח מקסימום... אה ועוד משהו, הHD3850 AGP, הרי יש לו DX10.1, SHADER 4, HD, אבל בכל זאת איזה משחקים הוא יכול להריץ? הרי הוא כרטיס יחסית ישן אבל טכנולוגיה מתקדמת , אז מה אוכל להריץ איתו? אני לא מתכנן לקנות אותוכי הוא יקררר אחו שרמוטה, אבל סתם לדעת תודה מראש, גיל
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיסים הם: Gigabyte Geforce GTX560 1GB Gigabyte Geforce GTX650 OC 1GB Sapphire Radeon HD7770 1GB
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד i7 860 2.8gh כרטיס מסך radeon 8050 12 RAM Power Supply - Seasonic SS-620GM Active PFC F3 Computer 620W מעוניין להחליף את כרטיס המסך בZotac GTX 1070 Mini. מודע לכך שיהיה צוואר בקבוק. משחק בעיקר משחקים תחרותיים (Overwatch) וכרגע סובל מביוצעים עלובים. אינני מעוניין לשדרג פריטים אחרים, אלא רק את כרטיס המסך. מה אתם אומרים יהיו הביצועים לאחר החלפת הכרטיס והאם כדאי להחליף לכרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את הכתבה על הדרייבר החדש של AMD שנותן תוספת ביצועים מעולה ובנוסף לכך מי שיקנה כרטיס מסדרת ה-79XX מקבל 3 משחקים מתנה (שהם בדיוק המשחקים שאני חוסך אליהם). הנה הכתבה. עכשיו כרטיס חדש כזה עולה בסביבות ה-2500 ש"ח~ ועוד הזיכוי של המשחקים ששווים 500 שקל לפחות, ההוצאות בכללי יעלו לי 2000 ש"ח בערך הנה הכרטיס: קישור 1 קישור 2 לי יש מערך של Gigabyte GTX560 Ti OC שאני יכול למכור אותו ב-1500-1400~ בקיצור השאלה שלי היא אם שווה לי להשקיע 500-600 שקל בשביל הכרטיס הזה? התוספת ביצועים תהיה משמעותית? שאר המפרט שלי נמצא בחתימה, תודה רבה!
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך להריץ משחקים חדשים על פנטיום 4 מהירות 2 ג'יגה, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במסך CRT ישן שמחובר אליו כבל ובקצה שלו חיבור VGA אני רוצה לחבר את המסך הזה לכרטיס בעל חיבור DVI . האם מתאם פשוט של כמה שקלים שישב על הכרטיס מסך יספיק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 3 הדברים הבאים - 9800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה גבוהה. 9800 פרו עם מסך 19 אינץ' ברמה בינונית. X800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה בינונית. את מה מבין 3 הדברים הבאים הייתם לוקחים??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה כרטיס מסך Sapphire R7 360 2GB נכון לרגע זה המפרט הוא E8500 3.16Ghz EP43-DS3L 4 ג'יגה DDR2 800Mhz HD4870 512mb Seasonic 520W אני משחק בעיקר ב-Armored warfare על הגדרות נמוכות עם כמה על בינוני ומקבל בין 25 ל-35 FPS, לא מושלם אבל שחיק. השאלה היא, האם הכרטיס עם המפרט הנוכחי ייתן שיפור כלשהו או שלא כדאי בכלל לפתוח את האריזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהי התוכנה הטובה ביותר והנוחה ביותר לראיית טלווזיה+הקלטה וכל האופציות השונות בחיבור ממיר דיגיטלי למחשב עם VIVO ועוד משהו: בממיר יש יציאת USB, למה היא משמשת? ועוד משהו אחרון: לקבל וידאו למסך המחשב הבנתי איך, אבל איך יהיה לי סאונד? מה מחברים ולאן כדי שאני אקבל סאונד מהממיר ? 1. 2. 3. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט הקיים Intel Quad-Core i5 3470 Gigabyte GA-B75-D3H Hynix 4x2 DDR31600MHz SeaSonic ECO 500W מסך dell2209wa 1680 x 1050 חשבתי לקנות את הgtx960 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק מאוד ואני שואל אם הgeforce 1080 ti extreme מתאים לאנימציה תלת מימדית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך חדש לאחורנה ואחרי שחיברתי אותו בHDMI למחשב שלי שמתי לב שהאיכות לא גבוהה במיוחד בתח לא באיכות שזה צריך להיות המסך הוא מסך 1080P של חברת HAIR בגודל 39 אינץ הכרטיס מסך Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI גם אחרי הרבה משחק בהגדרות (גם בשביל להגיע לזה שהכרטיס מסך ישדר ב1080 וגם משחק בגודל של התמונה שגם עד עכשיו לא הצלחתי להתאים במדויק לגודל של המסך) עדיין אני לא מקבל תמונה באיכות שאני מצפה לה אני לא משחק במשחקים אלא אני מדבר על איכות של סרטים (הסרטים באיכות 1080 כמובן) האם קניה של כרטיס מסך חדש תעזור? אם כן התקציה הוא עד 500 עם עדיפות לחסוך כמה שיותר שאר המערכת: Corsair VS Series 350W Corsair DDR3-1600 2X4GB Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray Seagate Barracuda 1…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי Panasonic VT-20 "50 וכרטיס מסך תומך HD תלת-מימד Radeon HD 6450 וכבל HDMI 1.4 תומך 3D. בזבזתי המוון שעות במשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך והפלסמה, הקרנתי ב-WMP ב-QT ב-Dvix והורדתי סירטונים איכותיים וPlayer תומך תלת. עד לרגע זה לא הצלחתי לצפות בתלת כמו שצריך. ב-Side By Side התמונות מסרבות להגיע לחפיפה מלאה ובסוגים אחרים של תלת בכלל אין תוצאה מענינת. לפנסוניק עצמה יש רק 4 מצבים: אוטומטי, SBS אופקי, SBS אנכי, ומקור, ואופציה לבחירת 3D או 2D (ממזג את התמונה אבל אז אין תלת). המשקפים תקינות ונטענות. צריך רמז איך להתקדם כי בטוח אני מפספס פה משהו (מלבד האפשרות הסבירה שהHD6450 פשוט לא מסתנכרן עם הפנסוניק בשום צורה או שיכולות התלת שלו פיקטיביות).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלויזיה FASTCOM TV PAL-BG קיבלתי איתו דיסק דרייברים לווינדוס95ו98 אני לא מצליח למצוא דרייברים לאקספי.. אודה למי שימצא לי דרייברים ותוכנה לכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום את המחשב האחרון שלי רכשתי לפני כ-10 שנים, והוא עדיין משמש אותי ליומיום אחרי כל כך הרבה שנים לא הרגשתי צורך ממש לשדרג אותו חוץ מהוספת זיכרון לאורך הדרך והרד דיסק SSD לפני כמה שנים בכל מקרה, הגיע הזמן לשדרג, הבן כבר התחיל לשחק, וחוץ מהפלייסטיישן הוא רוצה גם במחשב, האמת שגם אני התגעגעתי לשחק, אז יאללה, יש תירוץ מתאים עכשיו בכל מקרה רכשתי במהלך בלאק פריידיי מעבד AMD i5-2600X רכשתי לוח אם GIGABTYE B450 AORUS M רכשתי זיכרון CORSAIR 16 GB CL15 רכשתי הרד דיסק נייד SSD , CRUCIAL P1 500MB M.2 את המארז אני פשוט מנקה מהחלקים הישנים ומשאיר אותו, גם ככה לא מעניין אותי המראה שלו וספק כוח יש לי THERMALTAKE TR2 4…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם אפשר לשלב בין גירסת הפלוס לגירסה הרגילה של ה-9800GTX במערך SLI? בעיקרון הטענה היא תמיד שהכרטיס חייב להיות עם אותו מעבד. השאלה מה ההבדל בין הכרטיסים, לא מצאתי תשובה החלטית. כרגע יש לי לוח SLI עם 9800GTX אחד רגיל, ואני מעוניין להוסיף לו אחד נוסף. אני חייב לקנות זהה לחלוטין או שהפלוס גם תופס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני עוד מעט קונה מחשב חדש... בנתיים במחשב שאני עובד איתו עכשיו יש לי LG F900B את המסך הזה אני אעביר למחשב החדש... עכשיו אני צריך עצה בקשר לקניית מסך חדש למחשב הזה... בעיקרון המסך ישמש לעבודות והוא יהיה דלוק משהו כמו 8 שעות ביום... מה אתם מציעים? יש לי תקציב של 800 שקל אבל אם יש משהו ששווה לעלות עליו ת'מחיר אז תציאו תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש ובכרטיס מסך מדגם gigabyte 512mb 8500GT יש 2 כניסות אחת VGA השניה DVI באתי לחבר את המסך לכניסת ה VGA וגיליתי שאני לא רואה כלום אז חיברתי את המסך לכניסת ה DVI וכן ראיתי אבל המצב הזה לא טוב לי כי יש לי כבל DVI ל HDMI שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרכו אבל אם הDVI תפוס אז תהיה לי בעיה יש אולי דרך לשנות את זה ? שהכניסה הראשית בכרטיס מסך תהיה VGA ולא DVI ? ואז תיפתר לי הבעיה המוזרה הזאת ? עשיתי המון ניסיונות : התקנת דרייברים שונים בדיקה בביוס וכ'ו ולא הגעתי לפיתרון תודה לעוזרים בן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף יותר: Evga GeForce 8800 GTS SuperClocked מחיר: 1607 ש"ח או: BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB OC2 מחיר: 2380 ש"ח יש ברשותי מסך 20 אינט'צ. בכל מקרה, יש המון ויכוחים בין גרסאות הכרטיסים הללו, ורציתי לדעת משהו. משחקים בעתיד (משהו כמו 4 שנים) יצטרכו יותר זיכרון בכרטיס מסך, מפני שאני עומד לקנות עוד כרטיס מאותו סוג בשנה הבאה (SLI). למה הזיכרון תורם, כי אם לא הרבה אז אני לא יוציא עליו 700 ש"ח האם זיכרון רב יהיה הכרחי בשנים הבאות, ועדיף לי לקחת את גרסאת ה640 או לקחת את ה320? בתודה רבה, אור כהן
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-