כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס של חברת TWINTECH זה גרסה עם OC מהמפעל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק שבאמת יש לזה OC? וגם שחקתי בCRYSIS WARHEAD שמתי הגדרות הכל על הבינוני ורץ טוב אבל לא יודע יש לפעמים תקיעות קטנות מעצבנות מישהו יודע איך אפשר לטפל בהם? ושאלה לסיכום מה אתה חושבים על הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חדשים טוב? תודה מראש לכל העונים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה.. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD SHARP 32" HD Ready באמצעות כבל HDMI. הבעיה היא שאת הטקסטים שהמחשב מעביר לא רואים חלק בטלוויזיה ובעצם אי אפשר לקרוא טקסטים קטנים (למשל בגודל של מה שרשמתי בהודעה זו). הדבר ממש מעצבן כי אי אפשר לגלוש באינטרנט או דברים מהסוג הזה. הסקתי שהדבר קורה לא מאיכות הכבל או מאיכות הטלויזיה (מכיוון שחבר שלי מחבר לאותה טלויזיה בדיוק עם חיבור VGA ואפילו רואים יותר טוב מאצלי כך שהטקסטים ברורים) אלא בגלל שהזיכרון הפנימי של הכרטיס מסך שלי הוא 512MB (ושל חבר שלי 1024MB) עד היום (כבר 3 שנים) הכרטיס מסך לא איכזב אותי מבחינת ביצועים או מבחינת הרצת משחקים שאת הכל הוא מריץ באיכות וברזולוציה הכי גבוהה. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 450 שקל שית…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום ATi מכינה לנו כמה כרטיסים חדשים שיחליפו את סדרת X1600 (הגיע הזמן ) הכרטיסים הם סדרת X1700 המבוססים על הליבות הגראפיות RV560 ו RV570. כמות מעבדי השיידרים והTMU ב RV560 כפולה מאשר הכמות שיש ב X1600 (כלומר עכשיו יש 8 ). אם אני לא טועה (תקנו אותי) לכרטיסים יהיו 12 צינורות עיבוד. הליבות ייוצרו בליטוגרפיה של 80 ננומטר הכרטיס המבוסס על ליבת RV560 הוא X1700Pro (שכנראה הזול מביניהם) והכרטיסים שמבוססים על ליבת RV570 הם X1700XT ו X1700XL. בהזדמנות, הנתונים של הכרטיס X1900XL: 16 צינורות עיבוד עם מעבד טקסטורות 1 לכל צינור (16) ,3 מעבדי שיידרים לכל צינור (48). אין מידע מדוייק על המהירות הסופית של הליבה, אבל המהירות חייבת לנוע בין 500 ל 560MHZ. זיכרון GDDR3 עם זמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, גיבשתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב 4000 שקל. הגעתי להתלבטות בין 3 כרטיסי מסך, כולם מדגם GTX 560 TI. הכרטיסים הם: Sparkle GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9283 Gigabyte GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 Gainward GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9258 אני זקוק בין היתר להשוואה בין הטמפרטורות הממוצעות שלהם בזמן מאמץ. הכרטיס של Gigabyte הוא כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל וקצת מדאיגות אותי הטמפרטורות אליהן הוא עלול להגיע ואורך החיים המקוצר שיהיה לו בגללן.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: מעבד E7200 2.53 Core2Duo 4GB זיכרון פנימי DDR2 NVIDIA GeForce 8600GT דיסק קשיח WD (ראשי) – WDC WD5000AAKS-00C8A0 דיסק קשיח WD (משני) – WDC WD1002FAEX-00Z3A0 כרטיס קול Juli@ (לעריכת SOUND הקלטות) לוח אם EP43-DS3L GIGABYTE הוא כעיקרון מריץ על המחשב דברים דיי כבדים כמו: PHOTOSHOP CS3 CUBASE 5 משחקים: Call Of Duty Black Ops, Need For Speed, Far Cry (דוגמאות) מין הסתם המחשב כבר לא מריץ דברים על ביצועים גבוהים וצריך לשדרג - השאלה מה וכמה. אני חשבתי על כרטיס מסך (המעבד ב-OC צנוע), אולי גם מעבד. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים פה בלי להיות אובר קיל ושיהפוך את המערכת לצוואר בקבוק.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הייתם קונים היום (1080P)? 1660 Super ב- 1900-2100 ש"ח 6600XT ב- 2000-2200 ש"ח 1080 TI (יד 2) ב- 1800 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שאני עובר למערכת PCI-E אני נאלץ להפרד מה X850XT platinum edition שמשרת אותי בנאמנות כבר יותר משנה. אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה הכרטיס החזק ביותר לAGP אבל עכשיו יש כל מיני כרטיסים חדשים לAGP... יש לכם מושג כמה הוא שווה כיום? תודה מראש, Spellbinder
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר טוב, ה-Iiyama 452Pro Vison Master או ה-ViewSonic P90F, המסך ישמש למשחקים ואינטרנט {בקיצר להכל}, אני לא ממש יכול לדעת מי יותר טוב בגלל שהמפרט הטכני דיי זהה, ל-ViewSonic קצת יותר גבוהה אבל עדיין לא הפרש גדול, אז תעזרו לי. תודה מראש, מתן.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה שווה את זה, האם זה שווה לקנות כ.מסך חזק בשביל שיהיה אפשר לאפשר אותם או שזה לא ממש מורגש, כי זה ממש קורע את הכרטיס ולפעמים מוריד חצי מהביצועים במקרה הטוב ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב ב4000 שקל לגיימינג במפרטים עשו לי מפרט עם הכ.מסך HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 השאלות הם: -אפשר לפתח אותו ל6970 והאם אחרי פיתוח ל6970 הוא כמו ה6970 שבא מהחברה (בחנות) כי בחנות ההבדל ביניהם הוא 400-500 שקל ? -האם ההבדל בין גירסת ה1GB ו2GB גדול ודורש את ההשקעה? -עד כמה משנה איזה חברה הכ.מסך כי אני לא מכיר אותה ? -מה יחס עלות תועלת ? האם ההבדל בינו לבין SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 משמעותי ? -האם הקירור שלו הוא טוב ושקט או שרצוי להחליף? הדבר החשוב ביותר הוא האם כדי לקנות עכשיו כ.מסך עם מעבד אחד אם הדור של הדו ליבתיים בדרך יכול להיות עדיף לחכות ? המסך שלי הוא DELL U2311H איזה כ.מסך יהיה הטוב ביותר לגיימינג בתקציה 800-1400 שקל ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באינטרנט במשך זמן השוואה בין שני הכרטיסים הללו... מעניין אותי, מהו ההבדל בין שני הכרטיסים, והאם ההבדל הוא רציני... הסיבה היא, שרכשתי מחשב נייד שמכיל את ה Mobile Intel® GMA 4500MHD , כאשר יש מחשב שמקביל כמעט במחירו שמכיל את ה NVidia. האם יש הבדל ממשי בין שני הכרטיסים ? והאם כדאי להתחיל ולהסתבך עם נסיונות להחזיר את המחשב שכבר נקנה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G-force 4 ti4200 128MB by ASUS קרתה לי בעיה נוראה !!! כמובן התלהבתי מהרכישה החדשה ורציתי לראות איזה ציון היא תקבל מהתוכנה 3DMark הרצתי את תוכנת הבינצ'מרקיג הכל היה סבבה בשני מבחנים האחרונים הצבע נדפק והתחיל להימרח בלאגנים וזה נשאר ככה !!! ניסיתי הכל שופ דבר לא עוזר משחקים נתקעים !! המצב קשה מישהו יכול להגיד לי מה עושים ?!?! ד"א ישר אחרי הרגשתי שמשהו לא טוב ומהר מאוד כיביתי את המחב ניתקתי את הכרטיס מסל ורחתי אותו טוב טוב ולא היה שום ריח או סימן שנשרף משהו בבקשה תעזרו לי זה מאוד מאוד חשוב כמו שאמרתי עניין של חיים או מוות בתודה מראש lir@n
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לחיבור שני מסכים למחשב. אחד המסכים מחובר ל GeForce 4 mx 440 ויש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ( Intel D815EEA) מה שאני לא מצליח לעשות זה להפעיל את הכרטיס המובנה בלוח. האם אפשר בכלל לעשות זאת או לא? תודה מראש לכל המייעצים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הוא ATI GIGABYTE 9800 , מפרט המחשב אפשר לראות בצד, והתוצאות ב3DMARK 2001 SE ממש מאכזבות! 12000 נקודות בלבד! זה הגיוני? כפיר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט הקיים Intel Quad-Core i5 3470 Gigabyte GA-B75-D3H Hynix 4x2 DDR31600MHz SeaSonic ECO 500W מסך dell2209wa 1680 x 1050 חשבתי לקנות את הgtx960 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
NVIDIA הכריזה בהפתעה על מסיבה עיתונאים מחר לפני AMD זה קרה בעבר כאשר AMD עומדת להכריז על מוצרים חדשים NVIDIA גונבת את ההצגה בהכרזה על משהוא זה קרא עם AMD FURY X הכרזיה על GTX 980 TI ??? כבר ראינו הדלפות ברשת על כך שיש TITAN VOLTA כנראה הולכים לראות הכרזה רישמית או הכרזה על סדרה חדשה של GTX 2080 / 2070 ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין כל חברה ייתן את המקסימום למסך 20 אינץ רחב
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו תכנים של HD בדומה לmininova רק שיהיו שם סרטים חדשים, אשמח ללינקים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט מחשב שלי נכון לעכשיו הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l ואני יכול לקבל כמעט בחינם את הכרטיס מסך gtx560 ti ורציתי לשאול האם הוא יפעל על המערכת שלי? האם יווצר צוואר בקבוק משמעותי? תודה מראש לעונים.
-
שלום, יש לי ATI HD 5700 . האם עדיף לקנות עוד אחד דומה ולשלב בין השניים או לקנות אחד חדש בדגם מתקדם?<
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו אני יודע שחפרתי לכם, אבל אני באמת כבר מיואש אני מרגיש כאילו זרקתי לפח 1800 שקל הCF כזה דפוק!!!! במשחקים הנוף נראה כאילו הוא זז די מרצד כזה, נקודות לבנות.... כמו חום כזה אני לא יודע להסביר וזה לא בעיה בכרטיסים, החלפתי את שניהם והבעיה עדיין נשארה :'( :'( :'( אולי החום מפריע?אולי צריך לקנות קירורים לשני הכרטיסים? אני אשלם אפילו אלף שקל העיקר שהבעיה המסריחה הזאת תפטר בבקשה תעזרו לי :-[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין בקנית כרטיס עקב כל מיני שידרוגים המפרט הוא: QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה בלוח אם יש PCI E X 16 אני יכול לקנות את ה ati 4870 בראש שקט בלי בעיות? מה כדי לקנות כדי לשפר את הביצועים כי בגלל המעבד יש לי צוואר בקבוק כנראה. תודה רוני.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסקרן אותי מה המחיר...אני שוקל להחליף את ה 5850-אם המחיר יהיה אטרקטיבי.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! חדש פה הכרטיס GainWard 6600 ULTRA 256MB שלי שנדפק, הוחלף בGainWard 7300GT 256MB. מה ההבדל בין הכרטיסים מבחינת ביצועים? איך ה7300GT בOC? ניתן לפתוח בגרסה זו צינורות? תודה, עידן..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-