כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
במקום מאוורר יש לי פלטה מתכתית עליו. זה אומר שאני צריך לקנות מאוורר לכרטיס מסך או שהמשהו המתכתי אמור לפזר את החום בצורה טובה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי rx460 חיברתי אותו לטלוויזיה ולמסך מחשב את הטלוויזיה לחיבור hdmi והמסך מחשב לdvi. הבעיה שלי היא שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה התמונה יוצאת מהמסגרת בטלוויזיה והzoom משתנה (בzoom אני מתכוון לזה שבוחרים בוודינדוס בקונטרול פנאל 125%,100% ו150%). אבל שאני מנתק את המסך מחשב מהמחשב התמונה בטלוויזיה חוזרת לרגיל ולא יוצאת מהקווים. אני מחפש דרך להגדיר zoom 150% בטלוויזיה ו100% במסך מחשב ולהגדיר שאם מסך אחד מכובה והאחר דלוק אז מזה שדלוק יצא קול. שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה הקול עדיין יוצא מהרקומלים usb שיש לי במחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, איזה כרטיס לקחת ? לפי מה שראיתי יש בטווח: gt610 2gb ram gt620 1gb ram gt630 1gb hd6570 hd6450 תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוצאה הסופית שקיבלתי היא 8383 רציתי לדעת עד כמה זה טוב לפי הטבלאות שלהם אני מדורג 93 זה המפרט שלי: INTEL C2D E6600 2.4GHZ ASUS COMMANDO CORSAIR XMS2 1GB (2X512) 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2-500W RAIDMAX SMILODON LEADTEK WinFast PX8800 GTS 640MB GDDR3 SEGEAT ST3160023AS 160GB SOUNMAX INTEGRATED DIGITAL HD AUDIO ורציתי לדעת עד כמה יהיה שיפור אם אני יוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון של ג'י סקיל 800MHZ CL4?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אולי כדאי שתתחילו לעשות קנייה קבוצתית לכרטיס הזה? ;D אומרים שהכרטיס הזה ירסק את ה690 Nvidia לחתיכות נ.ב-התמונה להמחשה בלבד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני ראיתי באיזה חנות את הכרטיס TRIPLEX SILVER GEFORCE 4 TI4200 128 MB DDR VIVO TV-OUT RETAIL ב1060 ש"ח.רציתי לדעת איך החברה ואיך הכרטיס כי זה פעם ראשונה שאני שומע אל החברה הזאת וגם איך המחיר יקר/זול אה ויש לי עוד שאלה האם המחירים של כרטיסי המסך ירדו כשה RADEON 9700 יגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום אני עובד עם ה Ti4000 deluxe של ASUS השימושים העיקריים הנדרשים הם : 1. חיבור למשדר בעל כניסות Svideo ו RCA, אפשרות ל duaL view. 2.המשחק הכי כבד שאריץ שעולה בדעתי יהיה Half life 2 3.עדיפות לפסיביים המארז מאוורר היטב (2-5 מעלות יותר מהחדר). 4.השיקול השלישי והאחרון הוא המחיר. 5.עדיף שיתמוך ב DX10 אם ארצה לעבור לויסטה. תודה למשיבים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי החומרה הבאה: AMD 955 Gigabyte 990xa-ud3 sli 2x 560 8gb ram FSP 700W לפני כמה ימים, לוח האם שלי נשרף (יצא עשן מהמוספטים!) ועכשיו אני בדילמה: 1. לקנות לוח אם כמו שהיה לי בכמעט 500 ש"ח (זו האפשרות היחידה שמצאתי בארץ שמתאימה לצרכים שלי, שהם לוח לסוקט של המעבד שלי שתומך ב SLI) 2. לקנות ביד 2 לוח יותר זול (200 ש"ח) שתומך במעבד שלי אך לא ב SLI, למכור את הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס יחיד. אני מתחיל לחשוב לכיוון האפשרות השניה, מכיוון שה SLI עשה לי לא מעט בעיות. האם יש לכם המלצה לכרטיס מסך יחיד בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף ביד 2 כדי לקבל תרומה טובה למחיר) שיהיה בערך ברמה של ה SLI שהיה לי? אני כרגע חייל, אין לי הרבה כסף ולכן מעדיף לא להשקיע יותר מידי במחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 1) איך החברה? אמינה? טובה? 2) איך הקירור שבא עם הכרטיס? טוב? 2) לכמה זמן בערך הכרטיס יחזיק לי מעמד? 3) והאם המילה HeatPipe הכוונה לכך שהכרטיס מוכן ל-OC? בקיצור.. אני צריך את דעתכם הכללית על הכרטיס שהבאתי..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לממש אחריות לכרטיס מסך 9800GT 512MB של Innovision (הPure Video לא מתפקד) ואני מניח שלא יתנו לי כרטיס זהה ולכן אני רוצה לדעת מה לבקש במקום וכמה הכרטיס הזה שווה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת לא רעה .. וכשמתי את ההגדרות על HIGH המשחק לא רץ חלק , מקרטע פה ושם במיוחד בסיבובים קשים ! :-\ המפרט שלי : P4 2.8E ASUS 800-P- E DELUXE gexube radeon 9800 pro 512 ddr333 עכשיו רציתי לדעת אם המשחק הזה נחשב למשחק בעל גראפיקה כבדה בלא בלא בלא
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך pci x16 הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 200 שקל(אם אפשר גם קישור לחנות)??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוני האם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים. אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם (זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה... בזמנו המלצתם לי על 9600Pro lite ATI, של Power Color הבעיה היא הלוח שלי תומך רק AGP X4!!!! :s05: :s05: :s05: והכרטיס הזה הוא לא תומך ב X4 אלא רק ב X8!! אז אני מוסיף קצת לתקציב... עד 350, שוב חשוב שיהיה יציאת DVI ושיתמוך AGP X4 תודה רבה! נ.ב. קיבלתי ת'מחשב החדש עם PX7600GS extreme שהמלצתם לי... של winfast חבל"ז של כרטיס..... תודה רבה!!!
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: מעבד E7200 2.53 Core2Duo 4GB זיכרון פנימי DDR2 NVIDIA GeForce 8600GT דיסק קשיח WD (ראשי) – WDC WD5000AAKS-00C8A0 דיסק קשיח WD (משני) – WDC WD1002FAEX-00Z3A0 כרטיס קול Juli@ (לעריכת SOUND הקלטות) לוח אם EP43-DS3L GIGABYTE הוא כעיקרון מריץ על המחשב דברים דיי כבדים כמו: PHOTOSHOP CS3 CUBASE 5 משחקים: Call Of Duty Black Ops, Need For Speed, Far Cry (דוגמאות) מין הסתם המחשב כבר לא מריץ דברים על ביצועים גבוהים וצריך לשדרג - השאלה מה וכמה. אני חשבתי על כרטיס מסך (המעבד ב-OC צנוע), אולי גם מעבד. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים פה בלי להיות אובר קיל ושיהפוך את המערכת לצוואר בקבוק.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע אם כבר נפתח אשכול אבל ANYWAY, לפי הביקורות זה גרסה עוד יותר חזקה של 560 TI כולל זכרון מוגדל ורוחב פס 320 ביט. טוענים גם שהכרטיס עושה אוברקלוק כמו שד למהירויות של GTX580...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך דק בגודל 17 אינץ הכי איכותי שיש עם התכונות הכי טובות שקיימות,זמן תגובה הכי מהיר שקיים בארץ! בהירות הכי גבוהה ובכללי מסך הכי טוב שקיים. אין הגבלת תקציב... לא משנה לי כל כך חברה העיקר משהו טוב שיחזיק לכמה שנים טובות . לא חשוב לי עם או בלי רמקולים, המסך לא מיועד כמעט למשחקים! מה שכן חשוב שהזמן תגובה יהיה לפחות 16מילישניות אם יש יותר מהיר יותר טוב אבל שוב שיהיה ניתן להשיג אותו בארץ. אשמח עם תעזרו לי תודה למי שיעזור לי ;)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את המחשב הנ"ל, דרייברים מעודכנים, DX כנ"ל, ווינדוס 8. ידוע לי שמדובר במחשב נייד, אבל מדוע יש את התקיעות המעצבנות שנקראות STUTTERING גם כאשר ה FPS גבוה יחסית ויושב על 40-50 ומעלה? לדוגמא, 40 FPS בקרייסיס 3 וזה מופיע. מעצבן מאוד. (הופיע גם בבאטלפילד 3+4, אפילו באטמן ORIGIN - שזה בבירור לא בעיה בחומרה) לעומת זאת, כשאני מבטל SLI, הכל רץ טוב יותר (בעלות של FPS נמוך יותר כמובן). איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו אני יודע שחפרתי לכם, אבל אני באמת כבר מיואש אני מרגיש כאילו זרקתי לפח 1800 שקל הCF כזה דפוק!!!! במשחקים הנוף נראה כאילו הוא זז די מרצד כזה, נקודות לבנות.... כמו חום כזה אני לא יודע להסביר וזה לא בעיה בכרטיסים, החלפתי את שניהם והבעיה עדיין נשארה :'( :'( :'( אולי החום מפריע?אולי צריך לקנות קירורים לשני הכרטיסים? אני אשלם אפילו אלף שקל העיקר שהבעיה המסריחה הזאת תפטר בבקשה תעזרו לי :-[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מיסים על ייבוא כרטיס מסך אני רוצה לייבא את הכרטיס מסך hd4870 1GB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שnVIDIA יצרה ליבה מיוחדת ל6800NU לאפיק PCIE, שמכילה 12 צ"ע בלבד. הליבה נקראת NV41 כנראה, ונגלתה בכרטיס 6800 של MSI שנשלח לביקורת באתר GAMEpc, כאשר הסוקרים קיבלו את הכרטיס, ורצו לבדוק מה מסתתר מתחת למנוע, הם הופתעו שמתחת לסינק, לא נמצאה ליבת הNV40+HSI AKA NV45 אלא ליבה חדשה ולא מוכרת. NV45 - NV40+HSI ?NV4 בעבר הועלו השארות שבשל תלות גשר הHSI והSLI בתכנות הASIC של הכרטיס, פתיחת הכרטיס עלולה ליצור בעיות לא קטנות, וישנו סיכוי לא קטן שבגללו nVIDIA בחרה בלסגור את הברז כדי למנוע בעיות לOEMים. לינק לסיקור על המוטציה החדשה http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=msi6800pcie&page=2
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדאי לי להחליף מ-TI 4200 שקניתי לאחרונה, וביצועיו כנראה לא מספקים כל כך, ל-9700 PRO של GIGABYTE? מדובר בהפרש מחירים של 1,000 ש"ח, אבל כפי שראיתי, פער הביצועים הוא עצום. ??? אה, וקיבלתי 9688 ב-3DMARK 2001 SE.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שאני חיפשתי לא מצאתי שום בנצ'מארק שמשווה בין שניהם ישירות מצאתי איזה בנצ'מארק אחד שהראה של 980TI של MSI עשה ביצועים יותר טובים, אבל מצד שני הוא גם נבדק על מערכת שונה משל ההיא שה GYGABITE נבחן עליה אז השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-