עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות מסך אבל אין לי תקציב לlcd . מה ההשלכות (לגבי משחקים) בקניית מסך שפורפרת?

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by Mr.positive,

טוב אז האמת שאני עובד עכשיו עם מחשב מאוד ישן שבזמנו עלה 6000 שקל ;D (2006 אני חושב) ואין לי זמן למשחקים בכלל. אבל חשבתי לעצמי אולי יש אפשרות לדחוף איזה כ.מסך חדש בלי ליצור צוואר בקבוק גדול מידי,איזה 6850 או משהו אני עובד עם מסך 2311h על רזולוציה 1080X1920.

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by Or94,

היי חבר'ה, זה המפרט מחשב שלי: E6750 GIGABYTE P35-DS3L 8500GT 160 ג'יגה הארד דיסק 2 ג'יגה זיכרון ספק 500W מסך ViewSonic VX2240W כרגע יש לי 8500GT ואני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של 1500 ש''ח שיריץ לי את כל המשחקים כיום ומשחקים בעוד שנתיים בערך על הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של מסך 22 אינץ' 1050*1680. תציעו כרטיסי מסך מהחנות הזאת www.pandas.co.il וכרטיסי מסך שלא יעשו לי צוואר בקבוק עם המעבד. אגב אני אקנה את הכרטיס עוד חודש בערך.

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  4. שימו לב סקירה חדשה עם הדרייבר החדש: http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0 גם ב 1920X1200, ערכת P45 נותנת ביצועים זהים ב 99% לאחיות הגדולות שלה. גם בקרייסיס. (שימו לב, מה שרלוונטי לנו זה X8/X8, הבדיקה של X4/X16 נועדה בשביל לבדוק מה ההבדל בין P35 ל P45 יהיה כאשר הם במצב זהה, כלומר PCI-e 1.1 נגד 2.0, אין לוח P45 שלא תומך ב X8/X8)

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by Radical Dreamer,

הבדל של 100 ש"ח ביניהם. על מה כדאי ללכת?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by HeAd^ShoT,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 5800, במחיר הזה אפשר כבר לקחת 2 GTX

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shimronfio,

אני מתלבט בין שני סוגי החברות של הכרטיס HD 4870 שכוללים צלעות קירור. מה עדיף מבין שניהם? ‏HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ ASUS ‏HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E SAPPHIRE

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by SpidiMan,

אני מתכנן לקנות בקרוב את הכרטיס מסך ATI 9550 128MB (כמובן לא הSE) וסוף סוף להחליף את הMSI FX5200 128MB שלי...(המשחקים פועלים, אבל בצורה מחרידה...אפילו פיפא). השאלה שלי היא: על איזו חברה לכרטיס מסך כדי לי ללכת ? אישית חשבתי ללכת על הMSI (למרות שעדיין לא מצאתי 9550 שלה בארץ) הציעו לי גם PowerColor (איך היא ?) וכמובן Gigabyte. אם זה משנה, יש לי לוח אם של MSI K7N2. תודה !

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by qweewq11,

לאחי הקטן יש מחשב מעט "ותיק" שעד היום הריץ בעיקר משחקים פשוטים ואינטרנט... הקטנצ'יק התבגר והמשחקים שבהם הוא משחק כעט דורשים כרטיס מסך רציני יותר מהOB שיש לו עכשיו (ATI EXPRESS 200) וחשבתי לשדרג לו זיכרון וכרטיס משך במקום לקנות מחשב חדש הבנתי מכלל המאמרים והתגובות שקראתי באתר (חייב לציין שזה ללא ספק האתר הטוב ברשת בתחומו) שיש תמימות דעים כמעט מוחלטת שהVALUE FOR MONEY הכי טוב שקיים בשוק היום הוא הHD4770 שאלתי היא כזאת - ראשית האם הלוח הנוכחי יתמוך בכרטיס הנ"ל (המפרט מצורף), ושנית האם הכרטיס הנ"ל בתוספת 2G זיכרון (CL5) והמפרט הנוכחי יריצו לו משחקים מתקדמים כמו שצריך...? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אז ככה, חבר שלי קנה מחשב, במטרה לחבר אותו לטלויזיה (סרטים וכו'..). כמובן שגם יש מסך. אז ככה - מחשב - יש ! (כרטיס מסך: PoV GeForce 8500GT)\ מפצל כזה (הצבעוני: ירוק,כחול ואדום) - - יש! כבל S-Video כזה - - יש! ניסיתי לחבר (החיבור שצריך לחבר אליו הוא הירוק) , וזה לא מציג לי על הטלויזיה את התמונה של המסך. ניסיתי לשחק בהגדרות והצלחתי להציג, הבעייה היא שעל מסך הטלויזיה ראיתי בשחור לבן, ובמחשב ראיתי בצבעוני. ניסיתי לשחק שוב עם ההגדרות, ועכשיו גם בשחור לבן אני לא מצליח לראות. מה אני עושה אנשים? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  11. לטענתה 90 אחוז מהחזרות הכרטיסים נעשות ב-60 הימים הראשונים לאחר הקנייה. עקב כך צרכנים כמעט ולא משתמשים באחריות בשנים הבאות ולכן היא לא רואה לנכון לתת אחריות של יותר משנה. נשמע טיפשי? ועוד איך שכן. עם זאת חלק מהחברות שמשווקות כרטיסים של ATI ימשיכו לתת אחריות משלהם על כרטיסי המסך בלי קשר להורדת האחריות של ATI. http://www.legitreviews.com/article.php?aid=253

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by greenvector,

שלום לכרטיס מסך מדגם HD4850 יש כניסת וידאו? אני רוצה לנסות לחבר מצלמה דיגיטלית כדי להשתמש כ- WEBCAM אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אולי אתם מכיר אותו בתור GeForce pcx 5750 אני רוצה לדעת עם זה כרטיס גראפי טוב... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by SuperAssHole,

שלום רב, לפני מס' שבועות רכשתי מחשב חדש עם כרטיס המסך GTS250 (למשחקים שלי הוא מספיק מעל ומעבר), בדר"כ הוא מריץ לי את המשחק NBA2K10 על 59-60 FPS. אך שמתי לב שבפעם השנייה בתוך 10 ימים יש צניחת FPS ל31-32, אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר ל59-60 FPS. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש לציין שהטמפ' של כרטיס המסך תקינות: במנוחה 40 מעלות ובמאמץ לא עובר את ה52 מעלות. הדרייברים מעודכנים, אין וירוסים/רוגלות וספק הכוח SS-500ET. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איזה כרטיס מקסימום אני אוכל לנצל עם מעבד axp 2600 באובר קלוק ל-3200??תקציב יש לי מספיק יש לי גי'גה זכרון 512 ddr 400 2-2-2-11 ולוח nf7 sl

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by ilay22,

אני חושב שזאת בעיה של דרייברים, אבל לא מצאתי לה כמעט אף אזכור בגוגל מדובר בקפיצות מסך של שניה שהוא משחיר וכאילו זז מלמעלה למה, זה קורה עם כמה משחקים ותוכנות 3D, בגרסת דרייבר הקודמת זה היה קורה אפילו עם תמונות.. כרגע יש לי את ההכי עדכנית 8.612 מישהו נתקל? יש לזה פתרון? עריכה: אילה המצבים בהם קראות הקפיצות: צפיה בתמונות (picasa & windows gallery) אבל לא פוטושופ.. מסכי טעינה של כמעט כל משחק עורך שלבים של CNC3, רק כאשר יש עומס של דברים במפה משחק בשם galactic civ II, בענתיים היחיד שהקיצות קוראות בו בזמן המחשק

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ומזל טוב לי ! אחרי הרבה זמן של משחק עם 4850 וחודש בתאילנד, החלטתי להתחדש בכרטיס מסך מתקדם וחזק . קראת הרבה והחלטתי לקנות את ה- 7950 HIS הרגיל, ואיתו באות השאלות . : נכנסתי לאתר של HISDIGITAL וראיתי שיש להם להציע דרייבר חדש (13.1) השאלה שלי היא אם להוריד אותו ולהתקין אותו או להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר 13.1 או אולי אפילו 13.2B ?? הייתי שמח לקצת סדר. שאלה נוספת היא קיבלתי עם הכרטיס מסך דיסק שמכיל בתוכו את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש צורך להתקין אותו? או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר ש- ATI \ HIS DIGITAL מציעים ? תודה רבה ומקווה שלא אתאכזב מהכרטיס !

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by itaysp,

שלום, יש לי בעיה שקיימת כבר זמן מה, ואולי אני צריך להחליף את הכרטיס אז כדאי שאני אעשה את זה עכשיו לפני שנגמרת לי האחריות. בגלל זה באתי לשאול כאן אם זה בעיה בכרטיס, או הגדרות? הורדתי את הדריברים הכי חדשים, והבעייה לא נפתרה. תמונה: קישור לתמונה

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by Kolshamen,

http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=263#b2 http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3086&ProductName=GV-N275UD-896H לראשון יש קירור שניראה ממש טוב... על השני קראתי ביקורות טובות אם יש לכם ניסיון עם אחד הכרטיסים אתם מוזמנים לשתף

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  20. חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום איזכור ללוח - אם שתומך בכרטיס שהוא לא לוח ל SLI. האם יש לכם לוחות שאתם יודעים שיעבדו עם הכרטיס בצורה מצויינת שהם לא SLI - האם ללכת על סדרת הX48? אינני יודע אנא תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך זה שה-7300GS עולה פחות מה-6600? (עם אותה כמות זיכרון ושניהם באותו חיבור pcix) מי יותר טוב? תודה!

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by silverrfox,

חומרת המחשב שלי מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver מסך: Philips Ultra Slim LED Full HD 1080p Aspect ratio:16:9 - 21.5 inch/54.6 cm - Max Resolution 1920 x 1080@60Hz - 2Ms ‏229CL2SB ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ בדיוק סיימתי לקרוא על הדור הבא של כרטיסי המסך…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. האם מוצדק להתקין כרטיס מסך במחשב חזק שיש לו כרטיס ON BOARD? במפרט שהוצע לי למחשב חזק הוצע גם כרטיס

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Goadzilla,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378675 רציתי לדעת האם מישו יודע האם הזיכרון של הכרטיס הזה הוא על הכרטיס או שהוא לוקח מהמערכת _TURBO CACH) ואם מישהו יכול להסביר מה זה בדיוק הTURBO CACHE תודה

25. אחרי שתקראו את מה שלמטה, אני בטוח שתסכימו איתי שכל קנייה עכשווית של כרטיס מסך ברמות ה-mid /high עבור ה- gamer הממוצע ,תתברר כטעות גדולה משום שכבר בנובמבר יוצא gforce8 ובינואר יוצאים vista והמשחק המהולל Crysis שהתחושה בו היא שאתה משחק בסרט הולוודי משום שהוא מנצל את כל מה ש- directX10 יכול לתת. Crysis A next-generation project by CryTek, makers of the dazzling FPS Far Cry ---------------------------------------------- the geometry shader in Direct X 10 can output results directly into memory, allowing data to go right back into the graphics pipeline without going out to the CPU for setup. The changes will let the GPU accelerate particle effects like smoke and explo…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.