כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום המערכת שברשותי : athlon 3800 x2 socket 939 , לוח asus a8n-e אין OC . ספק : hec ar-tf 300 watts עם עד 15 אמפר ב rail של 12v 1) האם הספק יתאים לכרטיס hd4650 של powercolor http://www.powercolor.com/eng/products_features.asp?ProductID=4596 או asus http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=sHoHi2mw3t8Dieuj 2) האם יש צורך בחיבור 6 פינים מהספק לכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח gigabyte ma785gm us2h כרטיס מסך sapphire hd4550. שניהם אמורים לתמוך בתכונה הנ"ל. עבדתי לפי ההוראות בספר של gigabyte- הגדרתי internal mode to uma surround view disabled init display onchip vga. בתפריט של ה ccc לא מופיעה עמודה של crossfire/ אודה לעזרתכם. נדב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, מקווה שזה הפורום המתאים. היום הוצאתי את הכרטיס מסך בשביל לנקות, וכשהחזרתי אותו קיבעתי אותו למקומו בעזרת ברגים במארז, אבל הקליפס התעקש להשאר במקומו אז פשוט פירקתי אותו. יש לכך חשיבות או שכדאי לי לנסות להחזיר את הקליפס ולנעול גם איתו את הכרטיס? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום! יש לי כ"מ radeon hd 4870 על קירור זלמן (לא סטוק אבל ככה קנינו אותו) של חברת GIGABYTE. הנה הכרטיס: מאז שקנו לי את הכרטיס ביחד עם המחשב לפני כחודשיים לא שיניתי בו כלום. לא החלפתי קירור ולא עשיתי אוברקלוק (מהמאוורר יוצאים רק 2 כבלים כך שלא ניתן לשלוט במהיות). בלי מאמץ הכרטיס עומד על 45 מעלות (CATALYST) אבל עם מאמץ ב-OCCT הוא עולה ל-82 מעלות והוא היה ממשיך לעלות אבל כיביתי את הבדיקה כי פחדתי שהכרטיס יהרס. יש לי שאלה מה לעשות? ללכת לחנות (KSP) ולהפעיל את האחריות? או שיש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את האפשרות לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המפרט: E6750 Intel DP35DP Intel 2GB Ram Kingston 400W TRT HEC מארז ג'נרי הערה חשובה: החנות חייבת להיות TMS. אתר האינטרנט - www.tms.co.il עשיתי קצת שיעורי בית. ירדתי מהאפשרות של NVIDIA כי הם יקרים מאוד. ATI נותנים כרטיסי מסך חזקים באותה מידה במחיר הרבה יותר נמוך. אשמח אם תצדיקו אותי או תתקנו אותי. בכל מקרה, במקרה ואני צודק יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך של ATI: HD4890 ו- HD5770 עכשיו הHD4890 יותר יקר והבנתי שהוא חזק יותר בביצועים מהHD5770. השאלה שלי היא עד כמה יותר חזק. הHD5770 הוא חדש יותר והוא תומך בDX11 וכו' וכו'. השאלה שלי היא כמו שאמרתי: עד כמה הHD4890 יותר חזק? האם הוא חזק בהרבה מהHD5770 שדורש לק…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב יש לי כרטיס ATI 4850 עשיתי UNINSTALL לדרייבר 9.12 והורדתי והתקנתי את הדרייבר החדש 10.1 ווידאתי ב-PROGRAMS שהדרייבר הישן של ATI הוסר לגמרי ואז התקנתי את החדש בINFO של הדרייבר החדש לאחר ההתקנה מופיע שזהו הדרייבר 9.12 איך זה יכול להיות?,הרי הסרתי אותו ווידאתי שהוא לא קיים יותר לפני התקנת הדרייבר 10.1 אפשר לקבל עזרה בבקשה? תודה רבה ושבת שלום ליאור
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לפי מה שרשום משתמשים רבים סובלים מבעיות של מסכים חומים/אפורים מעניין לדעת אם יש פה חברה שסובלים מהתופעה הזאת =ם http://www.tomshardware.co.uk/ATI-Radeon-Grey-Screen-Crash,news-32659.html
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל , מעבדי QUAD די תופסים תאוצה , חשבתי להחליף את הE8400 שלי באיזה Q9400/Q8400 השאלה מה יותר טוב.. או שאולי עדיף לקנות עוד 4870 + ספק , למשחקים בלבד כמובן , השאלה היא מה יתן יותר ביצועים. ובא נגיד אם אני מביא עוד 4870 של 1GB בגלל שלא מצאתי של 512MB , ושלי כבר 512MB אז מה יהיה ? ומה הספק מינימום למערכת כמו שלי עם זוג 4870?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני משדרג השבוע כרטיס מסך חדש למחשב, שיתחבר למסך LCD 22"WIDE ומסך טלוויזיה HD Ready 32" (רזולוציות 1680X1050 ורזולוציית HD) למסך מחשב אני מחבר בDVI ולטלוויזיה בHDMI רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל חזק מספיק בשביל שיהיה שיפור בזכות הכרטיס מסך... מעריך כל תגובה! המחשב הוא : HP Compaq dx7400 Microtower Intel pentium Dual Cpu e2160 @ 1.80GHz 1.79GHz, 2.00gb of RAM הכרטיסים: Gainward Bliss 250GTS 1GB DDR3 Green Edition Gainward Bliss 9800GT 1GB DDR3 Green Edition Sapphire ATI Radeon HD4850 Battlestation 1Gb GDDR3 (העדפה לאחד מהם??) צריך תשובה דחופה תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום השתמשתי במערכת הקייימת והייתי מאוד מרוצה . אך עקב כך שנשרפה שורה של פיקסלים במסך ,שדרגתי אותו ל24 אינץ ואני חש בתקיעות במשחקים כבדים ברזולציית FHD האם החלפת כרטיס המסך ל5870 תפתור את הבעיה או שיש כבר צורך להחליף את כל השילוש הקדוש(מעבד לוח אם זכרונות)?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום חברים, שדרגתי את המסך, הגיע הזמן להשתדרג לכ.מסך בהתאם. בהתחשב בכך שקרייסיס זה לא המדד היחיד שלי האם 5770 יספק את הסחורה? הכרטיס שלי כרגע הוא 8800GTS 320MB . (קשישא אבל עדיין מריץ בכבוד רוב מה שאזרוק עליו). 1.עד כמה הבדל אני צפוי להרגיש? 2.האם זה יספיק לגראפיקה ב1920? תודה.
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג geforce 9500 gt המסך הרגיל מחובר ליציאת ה dvi יש לי גם מסך טלווזיה בעל כניסת vga חיברתי את המסך לכרטיס מסך עם כבל vga אך למה אני לא רואה את השידור בטלוזיה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הבנתי שההשקה היית ליפני יומיים(ב-25) אבל אני לא כ"כ מוצא אותו למכירה? ויש מושג מתי יגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי כרטיס מסך gigabyte ati radeon 4350 512M-HDMI המטרה היא רק בשביל לצפות בסרטים 720P חיברתי לפלזמה עם כבל HDMI 10 מטר. מערכת הפעלהwin7 דגם הפלזמה הוא lg pq300 תומכת ברזולוציה של 1024/768 720P לא תומך NR בכרטיס מסך הגדרתי מצב duplicate כאשר הפלזמה היא הראשית והמסך הוא המשני. כאשר אני מגדיר בכרטיס מסך לפלזמה רזולוציה 1024/768 אני לא מקבל שום תמונה,אני מקבל מהפלזמה הודעה:"תבנית לא נכונה". רק כאשר אני מגדיר רזולוציה של 720/576 אני מקבל תמונה בפלזמה. בספרות של הפלזמה אף מומלץ להשתמש ברזולציה של 1024/768 איך אני צריך לקנפג ב catalyst על מנת לצפות 720P? מבחינת קודקים נראה לי שאני בסדר מאחר ואני מצליח לנגן סרטי mkv דרך mpc על מסך המחשב. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800GT שאליו מחוברים מסך מחשב וטלויזיה. הטלויזיה היא המשך המסך מימין וכשאני רוצה לראות סרט אני גורר את חלון ה-VLC לטלויזיה ופותח מסך מלא. אני מעוניין לעבור למערך של שני מסכים שיהיו המשכים אחד של השני אבל עדיין לשמור על האפשרות של צפיה בסרטים בטלויזיה. התכנון שלי היה לחבר את שני המסכים ל-8800GT שיהיו המשכים אחד של השני ולרכוש כרטיס מסך נוסף שיהיה למטרת הטלויזיה, ששוב המטרה היחידה שלה היא לראות סרטים מהמחשב. ראיתי את רשימת המסכים המומלצים בהודעה הדביקה ורציתי לשאול מה בעצם יתאים לתצורה שלי. 1. האם הכרטיסים שמיועדים לקולנוע ביתי דוגמת HD4550 או G210 יכולים להריץ סרטי 1080p? 2. האם מומלץ לי לרכוש את ה-Nvidia בגלל שכבר יש לי אחד או שאין בעיית …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מכם, רגע לפני שאני רוכש כרטיס מסך למחשב שלי מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם - ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value היעד שלי הוא בעיקר צפיה בסרטי HD ומעט מאוד משחקים (אולי FIFA 2010) יעבוד על סמסונג T220P 22 ועל LG LCD 32 מתלבט בין שלושת הדגמים הללו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7724 http://www.skypc.co.il/sg_product~GVN210D3~8~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2805_3321&products_id=26180 חוץ מזה אני לא מעוניין בדגמים אחרים, אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מאלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7317 אך אני לא יודע אם הוא יתאים למארז שלי יש לי מארז סטנדרט לוח אם ASUS p5qpl-am תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקי יריות ברשת מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LCD 22" ברזולוציה של 1680X1050 תקציב של כ- 900 ש"ח חשוב שיתמוך ב- DirectX 11 תודה רבה !
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלןן, לפני משהו כמו שנה-שנה וחצי קניתי מחשב חדש. את המפרט אתם יכולים לראות בצד ["מפרט מחשב"] בכל אופן, ע"ג המחשב היה מותקן Club3d Geforce 9800GTX עד היום הייתי מרוצה ממנו, עד שבקיץ האחרון, בשיא תקופת החום, הכרטיס מסך התחיל "לחרוק". בערך בפעמיים שבזמן משחק המחשב היה נתקע וארטיפקטים היו מופיעים על המסך. ישר דאגתי לנקות את המחשב, והשתמשתי בתוכנה ע"מ לנתר אחר הטמפרטורות של הכרטיס מסך, שהיו נורמאליות לחלוטין. הכל היה בסדר, ומס' ההתרסקויות הלך והצטמצם עד שזה נפסק לחלוטין. ככה המשכתי עוד חודשיים נוספים בשמחה ובששון, עד שאתמול, לאחר כשעה משחק, המחשב התרסק עם ארטיפקטים. החלטתי שלא להדליק אותו מחדש והשארתי אותו סגור לאורך הלילה. אלא שבבוקר המצב היה רע... קמתי וגיליתי שברגע שאני מ…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא חוזר על שאלה שנשאלה כמה פעמים. המעבדים החדשים של אינטל, כמו ה - core i3, מכילים שבב גרפי. לוח אם מתאים, עם צ'יפסט H55 של אינטל, מכיל חיבור VGA ו - DVI. האם זה אומר שאני יכול לחבר מסך גם אם אין כרטיס מסך אחר, מובנה או נפרד ? והמחשב יעבוד רק על בסיס השבב במעבד ? כמו כן, אם אני כן מחבר כרטיס מסך נוסף, ליציאת PCIE, האם המחשב יודע לנצל גם את כוח העיבוד של השבב הגרפי במעבד ? (במקרה שאני מחבר את המסך לחיבור של כרטיס המסך). תודה !
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני זקוקה לכרטיס מסך שיוכל להתחבר ל-4 מסכים לצורך עבודה בבורסה, כאשר מינימום 20 חלונות פתוחים בוזמנית עם גרפים שמתעדכנים בנתונים ובתוצאות חישובים. בנוסף אצטרך להפעיל עריכת וידיאו ביתי וארצה גם לשמור את האופציה למשחקים בעתיד. המפרט שנבנה עד עכשיו כולל: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 660 : "SLBLV" - BOX ₪988 או לחילופין מעבד ללא ליבה גרפית במידה ואני זקוקה ממילא לכרטיס מסך טוב. לוח אם: GIGABYTE GA-H57M-USB3 ₪729 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪271 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: ANTEC P183 w/o PSU ₪715 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪202 מערכות הפעלה: XP יש רשיון ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 425W ₪432 וידאו וטלוויזיה: HAU…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-