כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי. כי בהגדרות של הכרטיס אין שום דבר כזה, וגם ctrl + alt + down לא עובד..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם לדעתם קיים מסך טוב יותר מאשר DELL 2700FP שהוא 20.1 אינטץ...אם יש לדעתכם דגם יותר טוב למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך hd5670 יתאים לרזולוציה מסך 1920 על 1200 רק גלישה וסרטים אני רוצה להחליף את המסך לדל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה החלו לצאת לשוק המעבדים הגראפיים כרטיסי מסך בעלי זיכרון של 256MB. אני יודע שכיום משחקי המחשב היותר כבדים, לא מגיעים לצריכת זיכרון של יותר מ-150MB. השאלה היא אם שווה לקנות כרטיס מסך כדוגמת nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra או ATi Radeon 9800PRO 256MB, ולהשקיע על כך יותר כסף ובעוד זמן מה משחקים יתחילו לממש כמות גדולה יותר של זיכרון ש"תאמץ" את הכרטיסים הללו וכך אני יממש את קניית הכרטיס (כך גם יהיה לי כרטיס טוב שיחזיק מעמד ליותר זמן). או שעדיף לקנות כרטיס בעל 128MB כדוגמת ה GeForce FX 5900 או ATi Radeon 9800 בפחות כסף והוא יספיק לי גם לזמן ממושך אך לא כמו גרסת הUltra בעלת זיכרון 256. בקיצור, עדיף לקנות 128 או 256? (בהתאם לרווחיות לביצועים ולכסף). או שאולי שוו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה מהדרייברים של NVIDIA שהכרטיס שלי לא מקבל מספיק כח, והנמיך את הביצועים שלו למנוע סכנות, בלה בלה בלה, הספק שלי 400W שמסופק עם המארז של COMPUCASE. מישהו יודע למה זה קורה ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כבר המון זמן לקנות מחשב לאחי, המחשב הוא למשחקים והתקציב סביר - 4000 ש"ח עם חריגה עד 200, כולל הכל חוץ ממעבד ולוח שכבר יש לי - E6600 ו-Intel Rogers. אני לוקח גם מסך VP930b, ככה שזה יוצא תקציב סביר. הבחירה שלי בינתיים היא Radeon 1950Pro, השאלה היא מה כדאי לעשות באפשרויות הבאות: א. לקחת Radeon 1950Pro ב. להחליף ל-8600GTS שזה ירידה בביצועים אבל הבטחה לעתיד (DX10) ג. לחכות ל-8600GTS 256bit שאין לי מושג מתי הוא יגיע ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלו והמחיר שלו ד. לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שאין לי מושג מתי הם יגיעו ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלהם והמחירים שלהם התלבטות קשה, אה? מה אתם אומרים?
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=305242 מישהו פה יכול להסביר לי איך כרטיס מסך עם 256 מגה זיכרון עם חיבור agp x4 מגיע למחיר של כמעט 5000 שקל ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי Panasonic VT-20 "50 וכרטיס מסך תומך HD תלת-מימד Radeon HD 6450 וכבל HDMI 1.4 תומך 3D. בזבזתי המוון שעות במשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך והפלסמה, הקרנתי ב-WMP ב-QT ב-Dvix והורדתי סירטונים איכותיים וPlayer תומך תלת. עד לרגע זה לא הצלחתי לצפות בתלת כמו שצריך. ב-Side By Side התמונות מסרבות להגיע לחפיפה מלאה ובסוגים אחרים של תלת בכלל אין תוצאה מענינת. לפנסוניק עצמה יש רק 4 מצבים: אוטומטי, SBS אופקי, SBS אנכי, ומקור, ואופציה לבחירת 3D או 2D (ממזג את התמונה אבל אז אין תלת). המשקפים תקינות ונטענות. צריך רמז איך להתקדם כי בטוח אני מפספס פה משהו (מלבד האפשרות הסבירה שהHD6450 פשוט לא מסתנכרן עם הפנסוניק בשום צורה או שיכולות התלת שלו פיקטיביות).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מבקורות שקראתם עליו? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2516 אני גם מבין שהוא תומך בDX10...האם זה אומר זהוא עובד גם עם DX9? ובכללי כדאי לי לקנות אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר בטווח מחיר הזה? תדה למגיבים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי גי פורס 3 , דרייברים 23.11 , ווינדוס אקס פי וNVRefreshTool 1.0. כיוונתי שברזלוציה של 1024*768 קצב הרענון יהיה 100 ובווינדוס זה עובד טוב אבל שיחקתי במשחק שחבר שלי הביא לי (thief 1) ולמרות שהרזלוציה בהתחלה היתה על 480*640 קצב הרענון היה 75! וכמובן גם אחרי שהגדלתי את הרזולוציה שום דבר לא השתנה. למה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחרות בין שותפותיה הרבות של NVIDIA מתרוממת לשיאים חדשים עם גירסת ה-Hall of Fame החדשה של GALAX ו-KFA2 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מסתבר שnVIDIA יצרה ליבה מיוחדת ל6800NU לאפיק PCIE, שמכילה 12 צ"ע בלבד. הליבה נקראת NV41 כנראה, ונגלתה בכרטיס 6800 של MSI שנשלח לביקורת באתר GAMEpc, כאשר הסוקרים קיבלו את הכרטיס, ורצו לבדוק מה מסתתר מתחת למנוע, הם הופתעו שמתחת לסינק, לא נמצאה ליבת הNV40+HSI AKA NV45 אלא ליבה חדשה ולא מוכרת. NV45 - NV40+HSI ?NV4 בעבר הועלו השארות שבשל תלות גשר הHSI והSLI בתכנות הASIC של הכרטיס, פתיחת הכרטיס עלולה ליצור בעיות לא קטנות, וישנו סיכוי לא קטן שבגללו nVIDIA בחרה בלסגור את הברז כדי למנוע בעיות לOEMים. לינק לסיקור על המוטציה החדשה http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=msi6800pcie&page=2
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב מבוסס AMD 2500XP למשחקים עד 600 שקל/ INNOVISION FX5500 256 MB 128 BIT TV OUT KIT - 550 SHEKEL OR INNOVISION FX 5700 LE 128 MB 64 BIT - 550 shekel OR Peak: RADEON 9550 TV,DVI 128MB 430 shekel אולי משהו אחר? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך במחשב Leadtek WinFast PX8800 GTS TDH 320MB Extreme ויש לי טלויזיה LCD של גרונדינג HD-Ready האם אפשרי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת יציאת ה-DVI בכרטיס מסך לכניסת הHD בטלויזיה...? ואם כן, אם אני מציג סרטון וידיאו באיכות HD 720p במחשב האם אני אראה את זה בטיוי באיכות HD? תודה לעוזרים 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכרטיס הכי טוב שכיים בשוק GIGABYET READON 9700 PRO יש VIVO?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תשמעו אני לא כל כך מבין בביצועים של כרטיסי מסך, ורציתי לשאול מזה fps?-נראה לי שזה משהו שקשור בביצועי הכרטיס במשחק..... ואם מישהו יכול להסביר לי כיצד ניתן לבדוק כמה fps מנוצלים במשחק??? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעזאזל, אני לא מוצא ביקורת ספציפית שבוחנת אותו מול הראדונים האחרים ממשפחתו, וכל ה ti4200 .ואני לא יודע מה להחליט. קיבלתי סכום כסף קטן(1200 שקל), ואני חושב ובהחלט רוצה להחליף את הודוו שלי, אני חושב שטחנתי אותו עד הסוף. אם מישהו יכול לעזור לי בבחירה אני אודה לו מאוד. בבקשה חבר'ה,תמליצו מכל הלב. אני פשוט חייב להרגיש מה זה כרטיס טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, נאמר לי שהאחריו של EVGA היא בינ"ל, ובנוסף ראיתי שהיא למשך 3 שנים. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס של EVGA מדגמי ה1080 אתם ממליצים לקנות? חשוב לציין, לא מעניין אותי דברים קוסמטיים, השיקול אם לקנות את הדגם פשוט או לא זה עניין של ביצועים, ואיכות החומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך חדש לאחורנה ואחרי שחיברתי אותו בHDMI למחשב שלי שמתי לב שהאיכות לא גבוהה במיוחד בתח לא באיכות שזה צריך להיות המסך הוא מסך 1080P של חברת HAIR בגודל 39 אינץ הכרטיס מסך Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI גם אחרי הרבה משחק בהגדרות (גם בשביל להגיע לזה שהכרטיס מסך ישדר ב1080 וגם משחק בגודל של התמונה שגם עד עכשיו לא הצלחתי להתאים במדויק לגודל של המסך) עדיין אני לא מקבל תמונה באיכות שאני מצפה לה אני לא משחק במשחקים אלא אני מדבר על איכות של סרטים (הסרטים באיכות 1080 כמובן) האם קניה של כרטיס מסך חדש תעזור? אם כן התקציה הוא עד 500 עם עדיפות לחסוך כמה שיותר שאר המערכת: Corsair VS Series 350W Corsair DDR3-1600 2X4GB Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray Seagate Barracuda 1…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה בו VIVO מזאפ יש מפלונטר את ה1900XTX ב1852, זה עדיף על ה1950XT? מהי החנות הכי זולה (בין החנויות האמינות) שאני יכול לקנות ממנה את הכרטיס. ואם גם מישהו מכיר חנות זולה באזור חיפה הקריות שיש לי את הכרטיס שיגיד בבקשה. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעוד כחודש אסע לתאילנד . אשמח לדעת ממי שביקר שם האם רמת המחירים שם זולה יותר מאשר בארץ .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את המחשב הנ"ל, דרייברים מעודכנים, DX כנ"ל, ווינדוס 8. ידוע לי שמדובר במחשב נייד, אבל מדוע יש את התקיעות המעצבנות שנקראות STUTTERING גם כאשר ה FPS גבוה יחסית ויושב על 40-50 ומעלה? לדוגמא, 40 FPS בקרייסיס 3 וזה מופיע. מעצבן מאוד. (הופיע גם בבאטלפילד 3+4, אפילו באטמן ORIGIN - שזה בבירור לא בעיה בחומרה) לעומת זאת, כשאני מבטל SLI, הכל רץ טוב יותר (בעלות של FPS נמוך יותר כמובן). איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן את גרסת הביוס של הכרטיס מסך שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-