כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
MSI AMD RADEON R9 270 GAIMING 2GB עם אחריות עד 9.4.17
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שעות,המאוורר של כרטיס מסך (sppharie) התחיל להכנס לטריפ ולהסתובב במהירות מטורפת שעושה רעש אכזרי. זה התחיל אחרי שעשיתי reset למחשב בצורה מסודרת. כעבור כמה שניות אחרי שהוינדוס עולה,המאוורר מתחיל לעבוד על מהירות 2800 RPM.משהו לא מוגדר ! הוצאתי כרטיס,פרקתי מתחים במחשב,ניקתי אבק (למרות שהוא כמעת נקי),החלפתי חוטים,bios מוגדר כמו שצריך. כרגע אני במצב safe mode,והבעיה לא צצה לי.הרצתי combofix,anti malware..שום דבר לא עוזר! אפילו עשיתי "ריפר" לוינדוס.. שום דבר. התוכנה היחידה שמזהה לי את המהירות היא CPUID HWMmonitor ב FAN2. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים.כרטיס עבד יפה לפני. בדקתי את הטמפרטורה של כרטיס - רגיל,35 מעלות.. חשבתי אולי שהכרטיס מחמם וזאת תגובת שרשרת. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HD6970 Sapphire ב1661 כדי אולי להוסיף 40 ש"ח לGIGABYTE? GTX570 Sparkle ב1733 1680X1050 Core i5 750 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש בארץ HD5670 או HD5750 שלא יתחממו יותר מדי ויהיו FANLESS? בתודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
e-Pit@m, ראיתי שיש לך מסך iiyama HM903DT Vision Master Pro454. השאלה שלי מה הגובה של בסיס המסך (שכולל גם רמקולים אם הבנתי נכון)? כלומר מהשולחן ועד למסך עצמו - כמה ס"מ? האם המסך אינו גבוה מדי? ובכלל אתה ממליץ עליו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכרטיס ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card אבא שלי טס לחול ואני חושב ששם זה הרבה יותר זול מבארץ { שפה זה עולה 2400 } אני צריך המלצות האם כדי לקנות את הכרטיס ? האם כדי לחכות למשהו אחר שעומד לצאת ? או האם אתם בכלל ממליצים על כרטיס אחר ? תודה רבה על העזרה נ.ב כבר עשיתי חיפוש לשאלה שלי אז אל תתנו לי תשובה כמו עשה חיפוש !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוני האם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים. אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם (זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (1200 מגה הרץ עם 256 זיכרון DDR) שהייתי רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש. יש לי בסביבות ה1000 שקלים להוציא עליו והייתי רוצה כרטיס טוב שלא יהיה טוב מדי ויתבזבז על המחשב שלי. אם ישאר כסף אז אני ארצה לקנות גם זיכרון נוסף. למישהו יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי.... 3DMARK 2001 SE 330 14852 pts aquamark3 38,000 עכשיו ב-aquamark 3 לשים fsaa 4x כשאני עושה בדיקה? ????
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה להשיג דריברים לכרטיס וידאו הנ"ל תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך יפעל ה-R9500PRO על המחשב שלי (תסתכלו במפרט שלי בצד) הלוח אם שלי תומך ב-AGPX2 רציתי לקחת R9000PRO או 9100 אבל העדפתי לקחת משהו חזק שישמש אותי במחשב הבא שלי. הרעיון הוא לקנות ביחד איתו הארד דיסק 80GIG של ווסטרן ושאני אקנה מחשב חדש (אולי עוד חצי שנה ) אני יעביר אותם אז מה אתם אומרים? שווה לא? כמה אתם חושבים שהמערכת שלי תצליח לנצל אותו?? ובכלל שווה לקנות אותו ?הביקורות טובות אבל אנשים פה בפורום מתלוננים עליו ואומרים שהוא עושה בעיות. בקיצור שווה קניין או לא? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה FX 5200. ההורים שלי נוסעים עוד כמה חודשים לחו"ל. אני ואבא שלי נורא פוחדים להביא משם כרטיס מסך כי לך תדע, אולי הוא בכלל לא עובד?! מה עושים??? בתודה orlupo
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך ליבת הVOLARI V8 ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814270005 הכרטיס הוא 256bit (וגם 256mb אבל זה פחות חשוב)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 6600GT, ללוח ב PCI EXPRESS. ראיתי 3 כרטיסים של חברות שונות, כולם אותו מחיר. מה ההדבלים בין החברות? אמינות/ביצועים/קירור טוב ? שכתוב PCX הכוונה ל PCI EXPRESS? בקיצור ,איזה עדיף : 1. אלבטרון 2. לידטק (משום מה לא נראה לי) 3. גיגה בייט (יותר נשמע לי טוב) (תלחצו על כל אחד מהם). תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני ברוב טיפשותי שרטתי בטעות את מסך הLCD שלי שהוא סמסונג סינקמסטר 151S עם המארז... שריטה לא הכי גדולה אבל בהחלט לא קטנה, חצי סינטימר אורן וכמילי רוחב... עכשיו אני משער ששרטתי רק את שכבת המגן נגד סינוור של מסך הLCD בעיקר בגלל שהריטה היא אפורה כלומר כנראה עדיין הפיקסלים מאחורה הם בסדר האם זה נכון? האם אפשר לתקן את זה?כמה זה אמור לעלות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה..... יש לי RADEON 9800 PRO 128MBשל ATI.. P4 3.06 512DDR.. ואני משחק המון זמן SOLDIER OF FORTUNE 2.. ולאחרונה פשוט הFPS קורס לי ל 20-30..ובקושי אני יכול לזוזזזז התקנתי תדרייברים החדשים של ATI...מהאתר..בדקתי ב DXDIAG שהכל ENABLE.. הכל פיקס.. והגב במשחק ניסיתי גם גרפיקה הכי נמוכה לא עוזר בגרושש! ואני כבר נואש.. אם תוכלו לעזור לי בבקשה.. תודה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מיסים על ייבוא כרטיס מסך אני רוצה לייבא את הכרטיס מסך hd4870 1GB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב למטרת משחקים וחיבור ל-LCD FHD לצפיה בסרטי HD. התקציב עד 900 ש"ח ואני צריך שיציאת ה-HDMI תתמוך באודיו (אם זה אפשרי). הדגמים שנראה לי שיתאמו לי ומתאימים לתקציב הם: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~952000~8~0.htm מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות? או לתת לי דגם עדיף באותו תקציב? תודה, עוז.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי 6800GT וברגע שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף. הצפצוף הוא צפצוף אחד מתמשך ואינו נגמר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם כבר נפתח אשכול אבל ANYWAY, לפי הביקורות זה גרסה עוד יותר חזקה של 560 TI כולל זכרון מוגדל ורוחב פס 320 ביט. טוענים גם שהכרטיס עושה אוברקלוק כמו שד למהירויות של GTX580...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, כרטיס מסך און-בורד שבק חיים. אני מחפש כרטיס חיצוני להחליף אותו. השימושים כיום הם פשוטים (אינטרנט, מסמכים) אבל בעתיד תהיה קצת עבודה עם פוטושופ ותוכנות Adobe אחרות (לא עריכת וידיאו, רק עריכה גרפית בסיסית-בינונית). תקציב לענין - לא רוצה לעבור את ה-400 ש"ח, אם יש משהו איכותי בפחות מזה, כמובן שעדיף. ספק הכוח של המחשב הוא SeaSonic 400W , כך שהוא לא בעיה. לוח אם של GB, עם חריץ PCI-E 16. מסך "19, לא מתכוון לשדרג בקרוב. אני נמצא בחולון, כך שחנות בסביבה עדיפה. חשבתי על Sapphire 6670 DDR3 ב-385 ש"ח ב-TMS . אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי השבוע טלויזיה והבנתי שכדי לעביר סאונד מהכרטיס מסך לטלויזיה אני צריך לחבר כבל SPDIF מהכרטיס ללוח אם. איפה החיבור אמור להכנס בלוח אם? תודה מראש. כרטיס מסך - GTX 260 לוח אם - P55A-UD3
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-