כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כל הלילה קראתי מבחני השוואה בין השניים וראיתי שמבחינת מספרים נטו יש לTI עדיפות ברורה על ה660 הרגיל. כמו כן, גם המחיר של השניים שונה מהותית (500 שקל) ולכן אני מסיק שיש הבדל מהותי ושעדיף בבירור להיות בעלים של ה660TI האם זה באמת נכון? האם ההבדל כזה מהותי? האם אתם יכולים לזרוק מספר מילים על ההבדל בין השניים (את המספרים והנתונים היבשים אני כבר יודע) תודה רבה, כל תוספת של ידע תעזור לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי R9800P 256BIT קיבלתי ציון של 5559 ב MARK03 אני משחק Enemy Territory ועשיתי שיהיה MXFPS 60 כי אמרו לי שעם אני יעשה יותר הכרטיס ימות יותר מהיר.. לפעמים המשחק נתקה לשניה והיום שיחקתי איזה 2 דקות המשחק רץ על 20-40 FPS יש לי A64 3000+R9800P רציתי שהמשחק ירוץ חלק עם המחשב הזה סתם כקניתי מחשב בהרבה כסף :'( :'( :'( :'( עידכנתי דריברים +DIRX9.0C מה עוד צריך לעשות? התוכנה אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? סגרתי את MSCONFIG את כול התכניות וכולם לא עוזר מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול GEFORCE 6600 של GIGABYTE, ושאני מנסה להיכנס לאיזה משחק זה עושה לי משו בסגנון הזה: (בקובץ המצורף) זה שהתקנתי תDRIVERים שקיבלתי בדיסק, אם אני מתקין את הDRIVERים החדשים של NVIDIA אני לא יכול להיכנס לWINDOWS כי נהייה לי כל המסך שחור כזה בהתחלה. יש לי DIRECT X 9.3C וWINDOWS XP SP2. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אני יכול לתת. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לחיבור שני מסכים למחשב. אחד המסכים מחובר ל GeForce 4 mx 440 ויש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ( Intel D815EEA) מה שאני לא מצליח לעשות זה להפעיל את הכרטיס המובנה בלוח. האם אפשר בכלל לעשות זאת או לא? תודה מראש לכל המייעצים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מפעילים את הAAX4(לדוגמא) בכרטיסי ATI, ואיך(אם אפשר) להפעיל ANISTROPIC FILTERING. כמו כן, הבנתי שAA משנן את הקצוות על חשבון קצב הפריימים, ומישהו אמר לי איכות התמונה-זה נכון? מה עושה ANISTROPIC FILTERING?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אני בונה מחשב חדש וכמו שהכותרת אומרת זו אחת ההתלבטויות האחרונות שנשארו לי. הכרטיסים המדוברים הם מ-RSM כאשר הראשון הוא ה-TwinTech GTX 570 הרגיל והשני הוא Gigabyte GTX 570 OC edition. ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח. המסך הוא 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. ת'כלס אני מעוניין במערכת שתחזיק כמה שיותר זמן מבלי שיהיה צורך לשדרג כ.מסך. בגלל זה אני רוצה כרטיס עם קירור טוב יותר ש-OC יוכל להאריך את חיי המדף שלו בעוד איזה חצי-שנה, ולמרות שמנקודת מבט נוכחית היחס עלות-תועלת של כרטיס מומהר נמוך יותר כרגע, אני חושב שמנקודת מבט לזמן הארוך זה יכול לאפשר מרווח נשימה להחלפה של כ.מסך. החסרונות של כרטיס כזה זה שהוא לא משתלם מנקודת מבט כלכלית כרגע ושהוא זורק את…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקור: http://forum.donanimhaber.com/m_18561572/tm.htm הקירור של 8800GT, כזה דק ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם שווה לי בכלל לעשות את זה? פשוט יש לי כבר אחד והוא לא כזה חזק כמו שציפיתי אז השאלה שלי אם שווה להביא עוד אחד או לקנות פשוט כרטיס חדש... אגב זה הספק modu82+ 550w Enermax רשום עליו שהוא תומך קרוס פייר אבל אני לא יודע עד כמה הוא חזק... ואני יודע שבטח תשאלו על מעבד ושאר דברים... אז עקרונית יש לי עכשיו פנטיום D אבל אני משדרג אותו סוף החודש לא יודע עדיין לאיזה אבל אני לא חושב שזה קריטי הוא בטוח יהיה מספיק חזק כדי להקיץ SLI בלי צוואר בקבוק... תודה מראש לעוזרים... אגב חשבתי על לעבור ל22 אינצ' מסך מ19 אינצ' אני פשוט יודע שזה משנה לרזולוציות וכאלו בגלל זה אני אומר..
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכרטיסי Nvidia, נאמר סדרה 7xxx ומעלה... האם יש השפעה כל שהיא על איכות התמונה במצב CLONE או DualView ? אני לא מדבר על ביצועים או בעיות טכניות כאילו ואחרות, אלא ירידה באיכות נטו. אישית, אני מאמין שאין בעיית איכות, הסיבה שאני שואל היא בגלל ויכוח עם חבר שמתעסק בתחום הוידאו, הוא טוען כי הוא השתמש בכרטיס שת'כלס מבצע רק CLONE (של matrox) והאיכות ירדה. הוא אומר שהיום הוא משתמש במפצל חיצוני (נלווה) שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אז אוקי, הוא אומנם לא בדק איכות פיצול של Geforce 7800gt, אבל הוא נחוש בדעתו שהוא יודע מה הוא אומר. יש תגובות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי כרטיס מסך של חברת "ספייר" ורציתי להתעניין ואולי להיכנס לעולם הOC לכרטיסי מסך. (במחשב עצמו אני כבר בOC) אגב לאיזה מהירות אם כך קוראים לזה בכלל אני יכול להגיע בOC בממוצע? לאן אני אמור להגיע? ז"א הכרטיס הוא 256MB ו128BIT מה "יומהר" הרי במחשב אני מעלה את הMHZ של המעבד אז בכרטיס מסך מה בעצם מעלים? ועם כרטיס מסך כזה לאן אפשר להגיע (בלי להיכנס עדיין להוצאות על קירור - או שחייבים ישר על התחלה )? תודה על הסבלנות מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הכרטיס הזה יתאים לי למחשב?http://m.ebay.com/itm/160983884926?nav=SEARCH יש לי ספק כוח 425w לוח אם dfi bloodiron p35-t2l מעבד core to duo e8400
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עדיף מהם וכמובן של איזו חברה ? יש הצדקה ל4GB בכרטיסים האלו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על הכרטיס מסך? ואיך הוא יעבוד בגיימינג כבד? קישור לכרטיס:http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=2748&motherboard=Gigabyte%20GA-Z97M-D3H%20(rev.%201.0)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני שם לב שהכרטיס שלי לאט לאט הולך ודועך (מבחינת ביקוש וגם קצת מבחינת משחקים) אז לפני שהוא בכלל מאבד ביקוש, אני מתלבט האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך חדש...או לחכות עוד קצת להשקה של NVIDIA (התקציב שלי נע בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה) במידה וכן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות במסגרת התקציב? המערכת שלי זה: Intel Core 2 Quad Q6600 MSI P45 Neo-F motherboard 2GB DDR2 800Mhz CL4 (Geil) MSI Geforce 9800GT 512mb DDR3 ספק 550 של TT תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לשדרג כרטיס מסך, השימושים שלי הם בעיקר עבודה גרפית 2D שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטר (לא עריכת וידיאו ולא תלת מימד) אני עובד במסך 4K אין לי תקרה תקציבית, אבל אין לי סיבה לשלם עבור מה שלא נצרך לי, אשמח לקבל המלצה לכרטיס, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שבקרוב הולך לצאת ה 4850X2, האם כדאי לחכות לו והאם הוא יהיה עדיף מה 4870 (גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת קירור). האם גם ה 4850X2 ינוצל טוב יותר על ציפסט של P45 יותר מאשר שני כרטיסים בפועל של 4850 (בגלל המהירות כפול 8 של הבאס או משהו כזה) ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה יצרנית הוציאה את הגירסה הכי טובה asus gigabyte msi או evga תודה רבה אשמח לעזרה שלכם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ATI HD 5700 . האם עדיף לקנות עוד אחד דומה ולשלב בין השניים או לקנות אחד חדש בדגם מתקדם?<
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:jump: יש לי תקציב של 3000 שקל הגעתי למסקנה שהמחשב שלי מספיק טוב (לעכשיו !) בכדי להחליף בסכום זה מחשב שלם לכן החלטתי לשים סכום זה על כרטיס מסך. מפרט המחשב: intel 2.6 GHZ H.T - מעבד GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel - זכרונות Gigabyte GA-8IPE1000-L Intel 865PE PGA 478 - לוח אם W.D. 80 GB 8 M.B BUFFER כפול 2 - הארדיסק :yelclap:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לדעת אם מישהו כבר הצליח, כי ככה אוכל להחליט על איזה כרטיס ללכת, תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הוא יכנס למארז טריניטי? האם ציפ'טק 400W יספיק? האם Gigabyte GA-8i945GZME-RH תומך בו? האם הוא יעשה לי צוואר בקבוק אם מעבד 3.4 GHZ P-D? האם הוא שווה בכלל? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150172 תודה למגיבים P: אה ומפרט: P-D 3.4 GHZ 2GB RAM 667 MHZ GEFORCE 7300LE 512MB Gigabyte GA-8i945GZME-RH 160 GB ספק G-PRO 500W
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים בזמן האחרון גמלה בליבי ההחלטה לקנות כרטיס GTX 460 ושמתי לב שהכרטיס מגיע בשני וריאציות או 768MB או 1GB כמו כן שימו לב שה480 מגיע עם 1536MB וה470 מגיע עם 1280 שאלה ראשונה מדוע הזכרון כאן נראה מוגבל ? שאלה שניה היא ששמתי לב שרק לגבי ה 460 יש כמה חברות שהוציאו גרסא עם 2GB שדווקא לא עולה כל כך יותר אבל לא ראיתי שום מבחני ביצועים עליו שיספרו האם תוספת הזכרון אכן יש בה איזה ערך מוסף אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי. כי בהגדרות של הכרטיס אין שום דבר כזה, וגם ctrl + alt + down לא עובד..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חדש בזה יש לי r9 290 מה ההגדרות הכי טובות לשם? דוגמא:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-