כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
למה אני צריך לעשות אתחול למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ב TV מהמחשב? דרך HDMI ? שהמחשב דלוק והטלויזיה מכובה ואז אני מדליק אותה אני לא רואה כלום על המסך תרק שאני עושה ריסטרט אני רואה ב טלויזיה מה שיש במחשב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הכרטיס מכיל את רכיב ה-uvd אני כל פעם שומע משהו אחר יש תשובה חד משמעית?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NVIDIA הכריזה בהפתעה על מסיבה עיתונאים מחר לפני AMD זה קרה בעבר כאשר AMD עומדת להכריז על מוצרים חדשים NVIDIA גונבת את ההצגה בהכרזה על משהוא זה קרא עם AMD FURY X הכרזיה על GTX 980 TI ??? כבר ראינו הדלפות ברשת על כך שיש TITAN VOLTA כנראה הולכים לראות הכרזה רישמית או הכרזה על סדרה חדשה של GTX 2080 / 2070 ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא הבנתי משהו האם צריך להתקין דרייבר של כרטיס מסך וכאלה אם יש לי xp ??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Leadtek Geforce FX6800 256Mb Retail PCI-Express http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=163 זה gt????
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי 9500GT 1GB NVIDIA, ואני רוצה להשתדרג קצת, רציתי לשאול איך הכרטיס הזה: AXLE 9800GT 512MB, http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4167 ועוד שאלה, אם אני משאיר את הכרטיס הנוכחי שלי בפורט שלו, ומוסיף בפורט PCI-E מתחתיו את ה-9800, יהיה שיתוף פעולה ביניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX 670 כבר מעל ל 3 שנים, ושמתי לב שהביצועים ב CSGO ירדו בצורה משמעותית עם הזמן. האם הדבר יכול להיות קשור לדרייברים שיצאו עם השנים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שnVIDIA יצרה ליבה מיוחדת ל6800NU לאפיק PCIE, שמכילה 12 צ"ע בלבד. הליבה נקראת NV41 כנראה, ונגלתה בכרטיס 6800 של MSI שנשלח לביקורת באתר GAMEpc, כאשר הסוקרים קיבלו את הכרטיס, ורצו לבדוק מה מסתתר מתחת למנוע, הם הופתעו שמתחת לסינק, לא נמצאה ליבת הNV40+HSI AKA NV45 אלא ליבה חדשה ולא מוכרת. NV45 - NV40+HSI ?NV4 בעבר הועלו השארות שבשל תלות גשר הHSI והSLI בתכנות הASIC של הכרטיס, פתיחת הכרטיס עלולה ליצור בעיות לא קטנות, וישנו סיכוי לא קטן שבגללו nVIDIA בחרה בלסגור את הברז כדי למנוע בעיות לOEMים. לינק לסיקור על המוטציה החדשה http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=msi6800pcie&page=2
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך שלי ... 8500GT DDR3 שעשה עבודה נאמנה... כמו שאני עושה תמיד אני משדרג את הכרטיס מסך פעם בשנה וחצי... עד שהכרטיס ממש כבר עייף בשבילי. הבנתי שלתקציב 450-550 מומלץ ה HD4670 או 9600GT אני אציין שאני לא חולה על רזולוציות מטורפות וגרפיקה הטופ שבטו. המחשב שלי משמש אותי לתוכנות גרפיות 3D (שזה הפרנסה שלי ;D) ... וכמובן משחקים מפרט מצויין בצד... אני צריך לקבל עוד מעט את ה4GB DDR2 800MHZ GAIL אבל זה בעיקר לתוכנות גרפיות אשמח לתגובות והמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הנ"ל במחיר היכ זול בארץ? ומה המחיר הכי זול? לא חשוב לי החברה...
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב עכשיו אחרי שהדרי סיפר לנו על הכרטיס 9800 שהוא קנה עכשיו אני דיי מתלבט יש לי שני אופציות ואני לא יודע במה לבחור מכמה סיבות האופציות הן: Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512 = שיוצא סביבות ה 890-900 ש"ח מפוקסי-פיסי ואופציה שניה היא: EVGA 512-P3-N879-AR GeForce 9800 GTX+ 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 שיעלה לי 200 דולר אחרי התוספת מס. שזה יוצא בערך 800 שקל כרגע. השאלה היא כזאת.. יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים? בכרטיס הראשון יש קירור איכותי יותר? וגם המסך שאני מתכנן עליו הוא ה 2408WFP של דל. וכרגע יש לי ספק כוח של 400 וואט הספק יספיק לכרטיס שכזה? או שאני חייב להחליף גם אותו? והאם הכרטיס יתאמץ אם אני אפעיל משחקים על רזולוציה מקסימלית על מסך שכזה? צריך לקבל החלטה היו…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך GT 240 שהיום עולה בתמליל ובשריון מחשבים ובג'י-טק 358-429 שקל (אם האתרים מעודכנים) ראיתי שני כרטיסי מסך HD 6670 ו- HD 6750 שתי הם של GB הראשון עולה 394-414 והשני עולה 497 שקל (אם האתר וולקום מעודכן) והמקביל 450 GT ב479-489 שקל בספיד ובפי.סי. דיל (עם האתרים מעודכנים) יש לי: JTC 500W GB GA-P55-UD3L-TPM מה כדי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שהכותרת טיפה מטעה, היום אני מחבר 3 מסכים למחשב: מסך ראשי, טלוויזיה ומסך משני. הראשי והTV מחוברים לכ. מסך שלי (Nvidia GForce GT9600) והמסך המשני מחובר דרך "כרטיס" מסך USB של DisplayLink שקניתי ב-DEALEXTREME. הUSB עבד די טוב - מדי פעם היו תופעות מוזרות אבל סה"כ עשה את העבודה (כמובן שהביצועים על הפנים אבל זה בעיקר לגלוש/לקרוא) עד ששבק חיים. בכל אופן השאלה שלי היא זו, האם כדאי לי לקנות עוד USB כזה (~230 שקל) והאמת שיש גם בחצי מחיר יותר פשוטים, או שיש אלטרנטיבה - הNVIDIA שלי תומך ב-SLI, האם אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט וזול יחסית של NVIDIA שיאפשר לי SLI...וכאן בעצם השאלה, האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ? אני משער שאם המחיר דומ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם CCC. אני מעוניין לבצע OC ל-6950 שלי. איך כדאי לעשות את זה - באמצעות CCC או MSI AB? האם יש יתרון בביטול CCC והפעלת MSI AB במקומו? או שאני אמור להריץ את שניהם במקביל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם לדעתם קיים מסך טוב יותר מאשר DELL 2700FP שהוא 20.1 אינטץ...אם יש לדעתכם דגם יותר טוב למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
?they out already? and when they will be at israel
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות כרטיס מסך GF4 ואני מתכוונן לעבר 4200. פה באתר ממליצים על LEADTEC - רציתי לדעת למה ?. (הוא הכרטיס הכי יקר בקטגוריה). ומה רע כל כך ב ASUS או GAINWARD. משהו יכול להמליץ לי על מקום לקנות עדיף לא באינטרנט (מניסיון מר ביותר) אלא בחנות רגילה באזור ראשל"צ - רחובות - תל אביב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש כרטיס מסך חדש כי ה gtx 570 שלי מרגיש לי קצת ישן... בעיקרון לגיימינג חזק כמו fsx עם תוספות על FHD או BF4 על Ultra בקשר למסך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שהיא FHD 32 הכי חשוב שהכרטיס יהיה של geforce.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה.. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD SHARP 32" HD Ready באמצעות כבל HDMI. הבעיה היא שאת הטקסטים שהמחשב מעביר לא רואים חלק בטלוויזיה ובעצם אי אפשר לקרוא טקסטים קטנים (למשל בגודל של מה שרשמתי בהודעה זו). הדבר ממש מעצבן כי אי אפשר לגלוש באינטרנט או דברים מהסוג הזה. הסקתי שהדבר קורה לא מאיכות הכבל או מאיכות הטלויזיה (מכיוון שחבר שלי מחבר לאותה טלויזיה בדיוק עם חיבור VGA ואפילו רואים יותר טוב מאצלי כך שהטקסטים ברורים) אלא בגלל שהזיכרון הפנימי של הכרטיס מסך שלי הוא 512MB (ושל חבר שלי 1024MB) עד היום (כבר 3 שנים) הכרטיס מסך לא איכזב אותי מבחינת ביצועים או מבחינת הרצת משחקים שאת הכל הוא מריץ באיכות וברזולוציה הכי גבוהה. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 450 שקל שית…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מפעילים את הAAX4(לדוגמא) בכרטיסי ATI, ואיך(אם אפשר) להפעיל ANISTROPIC FILTERING. כמו כן, הבנתי שAA משנן את הקצוות על חשבון קצב הפריימים, ומישהו אמר לי איכות התמונה-זה נכון? מה עושה ANISTROPIC FILTERING?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
please tell me if the gigabyte radeon 8500 will work with elsa gladiac 3d glasses.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בהגדרות גבוהות ב1440p, ועד כמה שאני הצלחתי להבין ה980Ti הוא האופציה הטובה ביותר בשביל זה. מה ההבדל בין הגרסאות השונות? על איזה מודל את היים ממליצים ולמה (בגלל הרעש, חום, תמיכה וכו׳)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
THE FIXER 3 זו הייתה סדרת פרסומות כל כך מביכה ומשעשעת כאחד. חבל שהם הפסיקו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם - האם מישהו מכיר כרטיס מסך עם TVOUT של RCA קומפוזיט ? שאלה נוספת - האם כרטיס המסך של GIGABYTE 840GS מגיע עם adapter מ-svideo ל-RCA קומפוזיט ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-