כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך די בינוני geforce 4 mx 440 אבל אני רוצה ביצועים יותר טובים וגם יותר גרפיקה עשירה במשחקים. השאלה שלי היא האם כדאי להחליף את הכרטיס הישן ולקנות רדאון 9500 פרו? ואם תוכלו לרשום מה יותר טוב הרדאון או ה-gf4 ti 4400 וכמה עולה היום בישראל הרדאון 9500, חח מקווה שלא הגזמתי בשאלות... ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. לפני כן היתה לי תוצאה מעל 10k והיום משום מה התוצאה עלובה ביותר למפרט שלי[ראה תמונה] מה הבעיה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כבר המון זמן לקנות מחשב לאחי, המחשב הוא למשחקים והתקציב סביר - 4000 ש"ח עם חריגה עד 200, כולל הכל חוץ ממעבד ולוח שכבר יש לי - E6600 ו-Intel Rogers. אני לוקח גם מסך VP930b, ככה שזה יוצא תקציב סביר. הבחירה שלי בינתיים היא Radeon 1950Pro, השאלה היא מה כדאי לעשות באפשרויות הבאות: א. לקחת Radeon 1950Pro ב. להחליף ל-8600GTS שזה ירידה בביצועים אבל הבטחה לעתיד (DX10) ג. לחכות ל-8600GTS 256bit שאין לי מושג מתי הוא יגיע ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלו והמחיר שלו ד. לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שאין לי מושג מתי הם יגיעו ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלהם והמחירים שלהם התלבטות קשה, אה? מה אתם אומרים?
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ? תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי במה הDirectX עוזר או יותר נכון מה התפקיד שלו ועוד משהו מה עם DirectX 10 ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחיר הוא עולה בפנדה ויש 3 שנים אחריות החברה הזאת טובה או אמינה תודה 2370
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 6600GT, ללוח ב PCI EXPRESS. ראיתי 3 כרטיסים של חברות שונות, כולם אותו מחיר. מה ההדבלים בין החברות? אמינות/ביצועים/קירור טוב ? שכתוב PCX הכוונה ל PCI EXPRESS? בקיצור ,איזה עדיף : 1. אלבטרון 2. לידטק (משום מה לא נראה לי) 3. גיגה בייט (יותר נשמע לי טוב) (תלחצו על כל אחד מהם). תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX18GTO25V&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=268 נשמע לי עסקה ממש טובה. אז אולי כדאי לעדכן את הסטיקי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כפי שאנחנו יודעים LEADTEK 8800 GTS 640 MB הוא אחד מהזולים מהכרטיסי 8800 עם 640 MB וזאת הסיבה שכנראה הוא נמכר כמו לחמניות חמות וממליצים עליו בפורום פה כמעט בכל מפרט, אחרי שכבר אני גם הייתי בטוח שאני הולך עליו נכנסתי לאתר newegg.com שאני מבקר בו מדי פעם ורציתי לראות את הפידבקים שאנשים נתנו על הכרטיס - ראיתי שם לפחות 7 אנשים (!) שדיווחו על התחממות מטורפת של הכרטיס אצל אחד זה גרם לקריסה במשחקים אצל שני המאוורר הפסיק לעבוד והכרטיס הלך וכן הלאה... ברור לי שה8800 GTS אמור להתחמם אך השאלה היא האם לLEADTEK יש נטייה להתחמם יותר ( נכנסתי לפידבקים על BFG TECH ו EVGA ולא נתקלתי בכל כך הרבה איזכורים כמו בLEADTEK על התחממות יתר). אני אשמח אם אנשים עם הדגם הנ"ל ייתנו את דעתם …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש על 800 שקל (לא משנה אם זה pci-e או agp). מה מומלץ ? מה זה הforsa 6600gt ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כנראה שיתנו לי זיכוי כספי על הכרטיס מסך הנוכחי שלי (אפשר לראות מפרט למטה) כך שיהיה לי בסך הכל 750 שח לקניית כרטיס מסך חדש וזהו (הייתי מת שיהיה לי לאיזה 7900GS אבל אין מה לעשות). יש לכם המלצה לכרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב מבחינת הביצועים של הכרטיס הנוכחי שלי או שאתם אומרים שעדיף לי לחסוך עוד כמה זמן (אבל לא לשחק במשחקים לגמרי איזה חודשיים שלוש)?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html שמישהו יבדוק אותם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 שאין בו pciE 2.0 אבל אני צריך כרטיס מסך ברמה של NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 ומעלה. הדרישה היא על-מנת לנעלות את המחשב שלי לרמה שמסוגלת להריץ את דיאבלו 3, לפי הספסיפיקציות של הבטא שלהם: OS: Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) | Processor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz | Memory: 2 GB RAM | Video: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better אני מבקש המלצה לקניית כרטיס מסך בגבול ה600 שקל (אבל אם זה עומד בדרישות אז אשמח ל300 שקל). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך hd5670 יתאים לרזולוציה מסך 1920 על 1200 רק גלישה וסרטים אני רוצה להחליף את המסך לדל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כיף, שמחה והמולה יצא GTS250 דו ליבתי! :hi: :yelclap: במילה אחת - פטתי: ציון GPU - חצי ממה שאני מקבל עם HD5850 OC קצת תמונות: גם אם נניח והכרטיס יעשה עליה לארצינו היפה והוא יעלה נניח רק 900 שקלים... הוא עדיין לא משתלם בעליל. מהי דעתכם לגביי גל כרטיסי המסך הדו-ליבתיים שסוחף אותנו כמו הARES, והכרטיס הזה^?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהציגה לנו את ארכיטקטורת ה-Turing החדשנית במסגרת כרטיסי ה-Quadro - נראה כי אנחנו נמצאים במרחק קצר מאוד מהצגת דגם הגיימינג הראשון שיעשה שימוש בטכנולוגיה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל כנראה שזה יהיה עוד בערך חודשיים (עד שיכנס הכסף). ראיתי שאורגנה מכירה קבוצתית של ה-GTX 670 בהנחה של סביבות ה-400 שקל. רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות אותו עכשיו בהנחה או לחכות עד לקניית המחשב. כשאני אקנה את המחשב התקציב יהיה בסביבות 4000 ש"ח, לגיימינג על רזולוציה 1920x1080 - יכול להיות שאולי קפצתי מעבר לפופיק עם הכרטיס או שהוא יתאים? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לראת גל המשחקים שיצאו בקרוב אני מעוניין לקנות את הכרטיס ATI 4870HD. השאלה שלי היא, האם עם המערכת הקיימת שלי אני אגיע לביצועים טובים איתו? להלן פרטי המערכת: מעבדE6300 3G זיכרון 667Mh לוח אם asrock 945 בברכה, אורי.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת איזה כרטיס מסך לקנות עד 700 שקל שיוכל להריץ את המשחק GTA IV בכיף בלי תקיעות באמצע מעבד Intel® Core 2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz רזולוציה 1280x1024 או קצת פחות רק שלא יתקע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מה יש לGAINWARD בFTP ftp://ftp.gainward.com/Lan/Nvidia/Driver/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-