עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OpenCan,

אני רוצה לקנות לאחי הקטן כרטיס מסך פשוט למחשב עם קצת פז"מ עם משהו ברמה של מעבד E5300 ו2 ג'יגה DDR2 על לוח אם פשוט עם כניסת PCI-E X16. ראיתי בKSP מגוון לוחות בסביבות ה250-300 שקל ובמפרט שלהם לא מצאתי הבדלים. יש הבדל בין הכרטיסים השונים בכלל? יש אחד ספציפי מומלץ על גבי חבריו בטווח מחיר הזה? תודה :-)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה דעתכם ללכת על הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 במחיר 1300 ש"ח ולקנות בזיגזאג ולקבל בנדל מעולה,כרטיס טוב,שנתיים אחריות או לקנות ב-KSP את הכרטיס של XFX ולקבל בנדל טוב,אולי שנה אחריות לא יודע אם שנתיים,מחיר זול יותר במאה ש"ח,100מה"צ יותר במהירות של הזיכרון בכרטיס... מה דעתכם מה לקנות?? אני בדילמה קשה

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי פ4 2 ג זכרון ן 7600GS חדש התקנתי עליו NFSCARBON ומשום מה המשחק מתחיל טוב ולאחר דקה יש איטיות מטורפת על כמעט מקסימום רזולוציה ופילטרים גם שאני שם עם פחות פילטרים ופרטים עדיין זה לא רק חלק מה שאומר שיש מצב שזה עניין של חום במצב מנוחה הוא על 60 במאמץ 80 זהו קירור פאסיבי כרטיס של גיגהבייט מה לדעתכם הבעיה??? ה 7600GS לא אמור להריץ את המחשק טוב??? ועוד משהו קטן: כיצד אני מודד את ה FPS בזמן משחק?יש מובנה ב NFSCARBON

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  4. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1558 זה הכרטיס הכי בסיסי בל שום קירור מיוחד ב-760 ש"ח שזה מחיר מעולה, השאלה היא 1 האם הוא רועש 2 האם הוא מתחמם מאוד 3 האם הוא דורש הספק גבוה כל זה לעומת הGTX+ הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1556 ב860 ש"ח האם הוא באמת שווה את ההפרש של 100 ש"ח כי הוא כרטיס מיוחד? אני גם ככה מאוד לחוץ בתקציב. העניין עם כמות החשמל שהוא לוקח חשוב כי נראה לי המחשב יהיה דלוק 24/7 ואני לא רוצה חשבון חשמל מנופח בגללו, האם זה זניח?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. דיווח חדש של האתר Digitimes עשוי להפיח אופטימיות בכל אלו שמתכננים שדרוג חומרתי בזמן הקרוב - אך לא אצל מי שממתינים בסבלנות למוצרים חדשים לגמרי לכתבה

6. Started by spitzi,

שלום, קניתי בשבוע שעבר מחשב עם המפרט הבא: CPU: Intel i5 2500K Mobo: Asrock Z68 Pro3-M, חריץ PCI-e אחד. Memory: Kingston Hyper-X Blu 2x2GB 1600 MHz PSU: Antec HCG 520W יש לי מסך 22" וגם 19", אשתמש באחד מהם. ארצה להוסיף לו כרטיס מסך שייתן גרפיקה עשירה ברזולוציה בינונית+. אני משחק בעיקר במשחקי First Person Shooter כגון FarCry ו-Real Time Strategy כגון Starcraft ||. טווח מחיר עד 1000 ש"ח, מוכן להוסיף עוד 200 ש"ח אם ההבדל בפונקציונליות יהיה משמעותי. אשמח להמלצה. בשלב מסוים אמהיר את המחשב. האם זה יתבטא גם בהמהרה של כרטיס המסך ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by asilic,

איזה באסה שאנחנו לא גרים שם! תגיד RADEON 9500 עובר את ה TI4600 נכון? וסתם רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by PipeDreamer,

שלום אני כבר הרבה מאוד זמן עם מסך MAG ישן ומגעיל שעושה הרבה בעיות ואני רוצה להחליף למסך שטוח. קיבלתי הצעה לרכישה מוזלת של המסך הבא: "SAMSUNG Syncmaster 710N 17 מהירות תגובה 12ms רזולוציה 1280:1024 16.2 מיליון צבעים זווית צפיה 160-160 (אני משער שהכוונה לאופקי ואנכי) גודל נקודה 0.264 מ"מ 1:600 יחס ניגוד והדבר הכי חשוב כמובן - המחיר: 1625 ש"ח. זה שווה את הסכום? מישהו יודע מניסיון אם המסך הזה טוב? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by x-dude,

שלחתי אימייל ל gainward על מינת שיסבירו לי בפרטים איך לעשות פלאש לביוס (מסובך אצלהם אל תשאלו),קיצר עשיתי מה שאמרו לי התוכנה מחקה את הביוס ולא עידכנה לביוס החדש,עכשיו זהו המוניטור לא נידלק,היחלפתי לאיזה כרטיס ישן שיש לי והכל עובד בסדר האם יש איזושהי דרך להציל את ה Gainward GeForce 4 Ti-4800SE Golden Sample ? אם לא אני עם הגיפה גמרתי,תנו לי איזה דיל טוב עם ATI אבל משהו לא יקר...מתחת ל1000 שקל,אני באמת מקווה שאני עדיין יכול להציל את הכרטיס שלי :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by !elad!,

שלום יש לי כמה שאלות : זה המפרט של המחשב שלי : Pentium D 945 3.4ghz dualcore asusp5ld2 wd1600js - wd 160gb aeneon ddr-2 667 512x2 ati radeon x1800GTO 256mb זה המחשב שלי קניתי אותו לפני חודש וחצי בערך עכשיו המאוורר של הכרטיס מסך עושה הרבה רעש שאני משחק במשחק על הגדרות גבוהות .. מה אני יכול לעשות עם זה? האם זה קשור לקירור ? אשמח עם תענו לי כי אני מוטרד מאוד.. שאלה שנייה : אני משחק במשחק קונטר סטרייק סורס ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך ati radeon x1600pro ושאני משחק הFPS אצלי הוא 100 בקושי כל פעם יורד ועולה בחזרה.. אצלו הfps באותה מפה הוא מגיע ל200 ועובר אותו.. איך זה הגיוני? הכרטיס מסך של הרבה יותר חזק משלו ועולה יותר יקר גם... אלה השאלות שלי מצטר שקצת ארוך.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לחברה של אחותי יש מחשב: intel P 1800mhz 128mb ddr GIGABYT MOBO בקיצור, מחשב קצת מעפן. היא רוצה לשדרג את הזיכרון ואת הכרטיס מסך (יש לך MX440). משחקים אח שלה משחק. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למשחקים, ושיהי בתקציב שנתתי? אבל משהו שיחזיק קצת מעמד אם אפשר. ד"א: חריגה בתקציב ממש בלתי אפשרית, עדיף אפילו פחות מ-500 ש"ח. תודה.

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  12. שבת שלום! שאלתי בכותרת, רציתי לדעת האם בלי כרטיס טלוויזיה אני אוכל לחבר את הממיר לVIDEO IN של הכרטיס ויראו טלוויזיה? אם כן אז באיזה תוכנה אני יכול לצפות? משהו ? כיוון? תודה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by smood,

הכרטיס מסך שלי פועל בלי בעיות כהXP עולה והכל סבבה אבל אם אני מפעיל משחק הוא פתאום עושה בעיות לפעמים הוא נתקע אחרי 10 שניות לפעמים אחרי דקה ולפעמים אחרי שעתיים ויותר....נתקע הכוונה אין אות למסך מהכרטיס...המסך האחרון שאני מנסה להפעיל הוא FAR CRY שאותו בכלל לא הצלחתי להפעיל הכרטיס לפעמים לא נותן לי אפילו להגיע להפעלה של המשחק (אחרי הכניסה לתפריט הראשי במשחק) וכשהוא נותן לי להפעיל הוא תמיד נתקע בתחילת הסרטון. אה כן והוא מעודכן לדריברים הכי חדישים. 9800 פרו אבל הוא מוחלש כנראה 128 bit 380/250

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  14. איזה כרטיס משתווה ל X1950 אותם ביצועים רק GEFORCE ואותו מחיר ! 1200 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by Grim Reaper,

התקציב היינו פחות מ-1000 שקל ואני מעדיף כרטיס ATI

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקבל עזרה מכם בנוגע לתקלה שאירעה לי אחרי שהתקנתי כרטיס מסך חדש RADEON HD4850 על לוח של גיגה בייט אני ביצעתי התקנה חלקה כולל דרייברים וחיבור של הכרטיס לספק כמו כן ביטלתי (כך לפחות נראה לי את הכרטיס מסך המובנה בביוס יש לי AWARD BIOS) בנתיים אני רואה עדיין דרך הכרטיס מסך המובנה וכשחיברתי אותו לכרטיס של SAPPHIRE קיבלתי מסך שחור בצג שזאת אומרת שהוא מכובה בנוסף לכך לאחר התקנה ראשונית של הדרייברים ואחרי הפעלה של המחשב קיבלתי הודעה: The catalyst control center is not supported by driver version of your enabled graphics adapter/ please update your ati grapichs driver, or enable your ati adapter using displays manager/ חשוב לי לציין שההתקנה הראשונית נעשתה מהדיסק המק…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by arkadi_s,

אהלן , יש לי שאלה לפני שאני משלם מחיר מלא על הכ. מסך רציתי לוודא את התאימות שלו למפרט . כבר שאלתי בעבר ואמרו לי שזה תואם רק רוצה להיות בטוח. יש לי מעבד I5 750 לוח אם של ג'יגה בייט P55 UDR3 4ג'יגה זיכרון של 1600 MHZ ואני מוסיף עוד 4 ג'יגה הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 2870 512 MB אני משדרג ל Sapphire Radeon hd 7870 GHZ EDITION 2G הספק כוח שלי הוא של סאסוניק 500 וואט תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Discreet,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6800GT עכשיו הקובר שלו עם הציור דיי עקום וגם שמעתי שאם מסירים אותו זה משפר את הטמפרטורה? השאלה שלי היא מה ההשלכות בלהסיר את הקובר מתכת עם הציור מכרטיס המסך ? http://images.techtree.com/ttimages/story/XFX-GeForce6800GT-256.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by FPSbanana,

יש אפשרות לעשות ש7600GS יתמוך בVIVO??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום יש לי כרטיס חלש יחסית 8600gts אני שוקל לשדרג אבל חשבתי לפני כן , האם חיבור של 2 כרטיסים כאלה במקביל יתן לי ביצועים המשתווים לכרטיס מדור 9 כמו 9600 gt ? מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  21. מסך 17 או 19 שטוח משהוא טוב שיהיה עד 1500 ש"ח מי מכיר ? שתהיה חברה מוכרת עם אחריות ארוכה אבל שיהיה איכותי מסך זה לדעתי החלק הכי חשוב שיש כי את המחשב שלי החלפתי כבר 30 פעם והמסך נשאר

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by elladb,

יש למשהו המלצות מעניינות?

23. Started by or_m12,

מישהו יכול לכתוב לי את כל הכרטיסי מסך שיצאו של ATI מאז ה ATI x1300 ועד סדרת הHD לפי החוזק שלהם ? הכוונה היא לעשות רשימה שמתחילה בחלש ומגיעה בסופה אל החזק תודה מראש אני חדש פה אז אם עשיתי איזו טעות בפתיחת האשכול אני ממש מתנצל

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  24. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני חושב שהוא חלש מאוד, אשמח לשמוע דגובות.! תודה -THANKS

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by orninyo,

האם אפשרי להכניס כרטיס מסך למחשב נייד hpשכרגע עובד על on board? הרי גודל המארז של נייד HP עם gforce הוא אותו הגודל של אותו המחשב עם כרטיס מסך on board תודה.

• 10 תגובות
    • 7.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.