כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שכשאר אני משחק במשחקי 3D כגון aa ו cs הכתב נראה מטושטש ולא ברור. כל הפרטים האחרים נראים בסדר גמור. למישהו יש פיתרון? Radon9800pro
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מסך ASUS 19 על פי הנתונים באתר החברה : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1040&l1=10&l2=87&l3=366 Panel Type: TFT-LCD (Anti-Reflection Glare Type Panel) Panel Size: 19" Wide Screen Max. Resolution: WXGA+ 1440x900 Pixel Pitch: 0.285mm Brightness (Max.): 330cd/㎡ Contrast Ratio (Max.): 600:1 Viewing Angle (H/V): 150°/130° Display Colors: 16.2M Response Time: 8ms (Tr+Tf) ZBD (Zero Bright Dot) עכשיו,אם הרזולוציה המקסימלית שרשומה שם היא 1440X900 מה זה אומר בפועל לגבי בחירה של כרטיס מסך? האם זה אומר שכרטיסי מסך חזקים שתומכים ברזולוציה כגון 2048X1536 לא ייתנו לי באמת את הרזולוציה הזו? במילים אחרות ,האם המסך מגביל אותי בבחירת כרטיס מסך ח…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים יהיה העדיף ביותר ובעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? השימוש של המחשב - בעיקר עבודה משרדית, ומדיי פעם משחקים וסרטים (לא תכני HD - לא סרטים בהפרדה גבוהה). Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB HDMI Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤219 Palit Radeon 2400Pro Sonic 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤204 HIS Radeon 2400Pro 128MB (To to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Sapphire HD 3450 256MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤222 *וגם.. למשל בכרטיס השני כתוב "HDMI", איך זה מתבטא בחיבורים של הכרטיס? אני יודע שיש DVI, VGA, S-VIDEO . אז בנוסף יש חיבור HDMI? כי התמונה של המוצר לא מראה ככה. *האם ה"SONIC" בכרטיס של פא…
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
משהו פה לא מסתדר לי הכרטיסי מסך חמים ואין עליהם טיפת עומס כי המחשב חדש ואין לי עוד כלום על המחשב מדובר ב Twintech 9600Gt XT OC edition בSLI נכנסתי לATITool ובהתחלה הוא הראה לי 49 מעלות עכשיו כשנכנסתי עוד פעם הוא אמר לי להפעיל את התוכנה כאדמיניסטרטור כי הדרייברים משתמש בתקשורת עם ההארדווייר שלי.. משהו כזה הפעלתי סתם לראות עכשיו את המבחן 3D שיש שם וזה נותן לי 615FPS קיצר עכשיו זה בכלל לא מראה לי את המעלות ולא מראה לי כלום בגלל ההודעה הזאת על הדרייבר... ועוד שאלה.. כשהתקנתי את הדרייברים אז לא היה SLI לסדרה 9.. היה ל7 ול8 התקנת SLI קיצר המוכר בחנות אמר לי שהוא פתר ת'בעיה והתקין ת'כרטיסי מסך ושהם עובדים כSLI איך אני יכול לדעת בוודאות שהכרטיסים עובדים בSLI?
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם .. השגתי השבוע מחשב מותג מדגם HP DX2300 .. ואני מעוניין להפוך אותו ל- HTPC .. כרגע המחשב עובר כמה שינויים כגון : מעבד אחר במקום הסלרון D שהיה שם , שדרוג הזכרון DDR2 667 .. וכרטיס מסך משהו מתאים לתכני HD ובקרוב אולי גם יחובר לרסיבר HDMI . המחשב הולך לעבוד עם LCD "42 FHD לגבי משחקים , לא בטוח שאשחק בו .. ואם כן אולי אולי CSS לגבי תקציב ..עד 200 שקל נראה לי הגיוני להשקיע . תודה רבה ..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ויש לי תקציב דיי מוגבל. אני מעוניין במסך 22". איך הכרטיס מסך הזה יתמודד איתו? השילוב הזה ממש לא כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו של איזו חברה ה - GeForce 5700 הכי טוב ??? וכמה הוא עולה ????????? ואם כבר פתחתי תר'ד אז תגידו לי גם של איזו חברה הכי טוב ה - GeForce 5200 128MB .. ??? וכמה הוא עולה ??????
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם שמעו, יש לי את הבעיה הזאתי שיש לרוב הילדים שיש להם כרטיס מסך חדש וצריכים לשנות את ההגדרות וכל החארטה הזה קיצור אני משחק במשחק Counter Strike כבר עם הכרטיס מסך הזה איזה 10 חודשים והתחיל לרדת לי ה FPS משהו מפחיד, הלכתי לחנות אמרו לי להחליף כרטיס ואני לא רוצה להחליף אותו כי הוא רק חצי שנה אצלי הוא עוד צעיר ATI RADEON XPRESS 200 Series למרות שהוא ישן (הדגם עצמו) יש אפשרות שאני יכול לשנות את ההגדרות בכרטיס הזה ? או שיש דרך אחרת בלי לקנות כרטיס חדש ? או... לעשות סנכרון אנוכי?! אני לא יודע איפה עושים פה את הסנכרון בכרטיס הזה.. בבקשה נסו לעזור לי ובלי לכתוב תקנה חדש! שנה טובה
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לאחר שהתייאשתי מפתרון הבעיה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158978.0 החלטתי ללכת ולהחליף כרטיס מסך שוב מ-?Radeon X700 512MB DDR, PCI-E? ל- nvidia pcx6600 nx66256dp2 256mb ddr2 ולהוסיף 100 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התחלתי בזמן האחרון להסתובב הרבה בפורומים של OCWorkBench וקיבלתי רעיון נחמד לשאלה שמצריכה קצת חשיבה.. האם לדעתכם ה-Xabre 400 החדש מבית SiS יצליח להכנס לשוק ה-Low/Mid End כמו שצריך? אחרי הכל, הוא עולה בערך 85$, וה-Ti200 שמציג ביצועים דומים נמצא עוד 5 דולרים למעלה, והוכיח את עצמו כבר כאחד ששווה את הכסף, אך ה-Xabre 400 הוא עדיין ה-New kid on the block ולא הכי הוכיח את עצמו.. אז, מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. כהמסך נדלק הוא עושה רעש....ושהוא בדיוק נדלק הוא עושה כמו DEGAUSS...ככה זה גם אצלכם ? 2. אחרי כמה זמן שהשארתי תמסך מכובה אבל המחשב דלוק שנאי מדליק אותו בבוקר (אחרי לילה) כל התצוגה משתנה זתומרת הערכיםםם של הSIZE והPOSITION משתנים כולל הHZ מ85 ל60...זה לא תמיד ככה...אבל זה קורה ! קורה לכם? חוויתם? פתרתם? ספרו לדוד סינק
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מי כרטיס חזק מאוד באלף שקל!!!!!!!!!!!!!!! טוב כל מי שרוצה ראשון לציון אזור תעשייה ישן ליד הסופרפראם החנות ניקראת מעבדת מחשבים רוצו עכשיו לקנות אני קניתי אתם לא מבינים כרטיס בןזונע!!!!!! crysis prostreet הכל על גרפיקה מלאה עובד טיל!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הטראומה שקיבלתי מדרישות המערכת של MAFIA 3 מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב 1600 שקל (KSP או אייבורי באילת) מפרט המחשב I5-4440 3.2GHZ GIGABYTE D3H (ציפסט H77) ספק כוח HEC520 וואט (קונקטור של 6*2 פינים) 8 גיגה ראם (1600 מגה-הרץ) יירכש מארז P9 של אנטק חשבתי על ASUS STRIX גרסת ה6 גיגה, השאלה שלי היא אם יש הצדקה לכרטיס מסך הזה? יחסית לגרסה של GIGABYTE כמו כן פתוח להצעות נוספות (עדיפות לכרטיסי NVIDIA) ואם מישהו יודע היכן מוכרים מתאם 6 פין ל8 פין בישראל (עבור כרטיס מסך) תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס במחיר הזה למישחקים עם קירור מספיק וואטים לא משנה לי יש לי מיפלץ של ספק שיספיק לשנים הבאות
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני איזה 3 ימים שאלתי על מפרט בפורום מפרטים , והציעו לי את המפרט הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146636.0 שמו לי במפרט הזה את הכרטיס מסך: Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 1 2450 ¤ שהוא עולה 2450 שקל שזה לדעתי דיי המון , יש לי את הכסף בשביל כרטיס מסך כזה עם המפרט שהציעו לי , אבל אני חושב שזה מוגזם קצת לשים 2500 על כרטיס מסך , ועדיף לחסוך את הכסף ולקנות כרטיס קצת פחות טוב בפחות כסף , אבל גם מעולה , כמו: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שהוא עולה 1500 שקל , השאלה שלי היא אם הכרטיס הראשון הוא באמת כולכך שווה את הכסף ולהוסיף עוד 1000 שקל , או שהכרטיס השני גם טוב והוא הרבה יותר שווה ביחס ב1500 והוא יריץ לי את כל המשחקים בצורה…
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום כמו שנכתב בכותרת, אני אשמח לשמוע דגמים מומלצים בסכום הנ"ל למערכת- amd4200 ram 2g Motherboard- gigabyte -C51-MCP51-6A61HG0HC-00 מסך nu 19 (אולי בעתיד ישודרג ל21..) לרוב אני על 1024/768 אבל עם באמת אני אקנה כרטיס חדש מאמין שאני אשנה רזולוציה... כרגע אני עובד עם ati 1650 שדי הזדקן לו (וכנראה יעבור לאחי הקטן בעקבות השדרוג..) * האם יש בכלל טעם לשדרג כרטיס בלבד או שיווצר צוואר בקבוק? אשמח לשמוע הצעות, תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד חודש חודשיים אני קונה כרטיס מסך ואני רציתיל דעת פחות או יותר איזה כרטיס מסך אתאים למערכת ,כמה המסך שלי מגביל בביצועים ואולי בעתיד אני יקנה מסך 21...זה קריטי כי אני חובב משחקי מחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקנתי את ה CRYSIS WARHEAD ואני צריך לדעת משהו בקשר לכרטיס מסך שלי. שמתי את הגראפיקה על הכי גבוהה והמשחק לא רץ הכי טוב וכנ"ל גם בגבוהה. בהגדרות הבינוניות זה רץ טוב וזה גם מה שה CRYSIS עצמו ממליץ בהתאמה לנתוני המחשב שלי. אני מתפלא כי יש לי מחשב שאמור להריץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגבוהות חלק והוא לא מריץ. הכ.מסך שלי הוא 8800GTS 640MB, זכרון 2GB ומעבד 2.66 CROE 2 DUE. וכמובן שיש לי ווינדוס ויסטה... המשחק הוא על רזולוצייה של 1280X1024. מה אתם אומרים הכרטיס מסך שלי יכול לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות או גבוהות או שהוא יכול רק על הבינוניות? ואם הוא יכול רק על הבינוניות, אם אני אעשה OC לכרטיס המסך, המשחק יוכל לעבוד על HIGH או VERY HIGH? OC ישפר לי בהרבה את הבי…
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבחור איזה כרטיס מסך לקנות יש לי: i7 2600k asus p8p67-m 8gb ddr3 וספק של seasonic 620W ואני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך הישן שלי,8400GS, למשהו רציני יש לי אקס-בוקס ולא עניין כל כך כל הנושא של כרטיסי מסך כי לא השתמשתי במחשב בשביל משחקים אבל עכשיו שכבר קניתי מחשב חזק אני גם רוצה כרטיס מסך טוב בסביבות ה800 ש"ח אבל אם יש כרטיס קצת יותר יקר שנותן ביצועים הרבה יותר טובים אז אני יכול להתגמש. ואם מישהו יכול גם להסביר לי את המושגים שאני שומע על הכרטיסים כמו "רפרנס" וכו'... וגם האם כדי לי לקנות כרטיס מסך שמיוצר ע"י asus בגלל שיש לי לוח אם שלהם או שזה לא משנה? בגדול חשבתי ללכת על משהו של AMD בעיקר בגלל שעד עכשיו היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA ורציתי לנסות את AMD, אבל זה…
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
חבר שלי אומר .............. שראידון 9700 פרו לא שווה כלום כי יצא ראידון 9800 האים זה נכון וקראתי שיצא דריבר שיהפוך את ראידון 9700 פרו לכמו 9800 אבל באמת בינינו הוא אומר לי שה 9700 pro מה שיש לי מבית Ati שווה לתחת כי יצא 9800 העים זה נכון ?! מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם , כנראה אני אקנה מחשב חדש בקרוב אז השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים ??? ה460GTX 768MB SLI או HD5870 ??? ושמעתי שיש בעיות עם SLI שהם לא קוראים את כל המשחקים זה נכון ??? מבחינת המחיר זה פחות או יותר אותו הדבר . תודה וחג שמח .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות דיון בפורום ספקים ומארזים בו הוזכרה החברה ועוררה תגובות מסקרנות, מעוניין לשמוע חו"ד מהנסיון שלכם עם מוצרי החברה והשירות למוצריה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעתכם על השוואה בין 3 הכרטיסים הנ"ל - לכל אחד צרפתי את היתרונות והחסרונות לפי דעתי, ולינק לסקירה רלוונטית. 1) Palit GeForce 8800GT Sonic - שימו לב שהוא לא בא עם הקירור הרגיל - הנה לינק לסקירה: http://www.tweaktown.com/reviews/1255/3/page_3_the_card/index.html (2 Palit GeForce 8800GT Super+1GB - הבעיה שלי איתו הוא שלפי המבחני ביצועים הביצועים שלו אפילו פחותים מה512MB, אבל בכל זאת, הוא 1 GB!! לינק לסקירה: http://www.firingsquad.com/hardware/palit_geforce_8800_gt_super+_1gb_review/ (3 Gigabyte_GeForce_8800_GT_GVNX88T512HP - היתרון שלו הוא שיש לו קירור של זלמן אבל במבחני ביצועים הוא הוציא פחות מהPALIT... לינק לסקירה: http://hothardware.com/Articles/Gigabyte_GeForce_880…
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail הוא יעמוד בדרישות של משחקים כמו CALL OF DUTY החדש..ושאר המשחקים החדשים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-