כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
מה הטמפ שלכם במנוחה ? בתמונה זה 48 34 אבל אחרי ניקיון זה 47 32 מה שלכם ? רק לאלה שיש להם תלידטק תענו לי בבקשה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
radeon 9600 pro 128 bit fx5700 128 bit 9600 128 bit radeon 9550 128 bit radeon 9600 se 64 bit fx 5500 התחתון הוא הכי גרוע , העליון הכי טוב. אשמח לקבל עצה למחיר זול של אחד הכרטיסיסם הטובים כמו 9550 או 9600... והאם ה9600\9550\5700 לכמה זמן הם יספיקו לי אם אני קונה ב128 מגה? נראה לי שנה גג. ואם אני יקנה 256 הם יספיקו ליותר זמן?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אל תתייחסו לתקציב וכל זה...תענו בבקשה נטו איזה כרטיס מבין השניים יותר טוב...(אם זה משנה אז הלוח הוא של Asus) Gigabyte Radeon 9800 256MB DDR או Asus V9950 GeForce FX 5900 Ultra 256MB DDR 10X
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי חברים.. אחרי שקראתי את הביקורות המהללות, מבחני הביצועים והשבחים שהרעיפו על המשחק הנ"ל..החלטתי להתקין. לפני חודש כאמור קניתי את ה7970 השני שלי וקיבלתי איתו את המשחק. כרגיל בכל התחלה של משחק קודם כל בדיקות, הפעלתי את אפטרברנר, FRAPS ו-HWinfo64. שמתי את כל ההגדרות על MAX ויצאתי לדרך, גרפיקה יפה אין מה להגיד, משחק בסגנון אחר, לאחר 5 דקות, ממש התחיל המשחק אחרי הקדמות וסרטונים ופתאום.. נפילת FPS לא צפויה..חשבתי שאני מדמיין :s05: ניטרלתי כרטיס אחד(אולי הקרוספייר) אך לא עזר, הורדתי את ההגדרות למדיום ועדיין נפילות FPS באותם מקומות ספציפיים במשחק, נפילה משמעותית(עם כרטיס אחד מ-95 FPS ל-35 FPS). מחיפוש ברשת ומהסירטון הראשון שמצאתי ביוטיוב עולה שיש בעיה עם המשחק: הג…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל(בגירסת ה-256Mb). אני יודע שבתקציב הזה עדיף לקנות את ה-1950 PRO אבל לצערי אין אותו בחנות שממנה אני קונה את המחשב. רוב ההמלצות שראיתי בפורום נטו לכיוון ה-7900 gs, אבל לפי רוב ההשוואות שראיתי ב-tomshardware ו-anandtech, דווקא ה-1900 gt עדיף במקצת. בעלי 1900 gt האם בעיית החימום/רעש בכרטיס זה מעיבה על היתרון שיש לו על הכרטיס השני? להשוואות בין הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2835&p=1 http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=549&model2=584&chart=196
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott CPU Stepping E0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Multi CPU Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU #1 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU Manufacturer Company Name Intel Corporation Product Information http://www.intel.com/products/processor CPU Utilization CPU #1 / HTT Unit #1 1 % CPU #1 / HTT Unit #2 3 % Field Value Motherboard Propertie…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כרטיס מסך תקציבי יחסית שמטרתו העיקרית הצגת סרטים ב-HD, אבל בכל זאת איזה PES 2009 פה ושם.. חייב להיות עם קירור פסיבי (מחשב מדיה בסלון). יש אפשרות נוספת לחיבור ATI 3450/3470 HD ב-Crossfire על הלוח (gigabyte ga-ma78gm-s2h) המלצות? המון תודה חגי
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק DESERT STORM הראשון וראיתי בתיקית ההתקנה שלו קובץ שנקרא data1.hdr האם יש קשר כולשהו בין הקובץ הזה לבין המונח HDR שמוכר לכולנו? האם פירוש הדבר שHDR היה כבר קיים לפני שנים?
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
קודם כל, תודה שניכנסתם אז ככה... יש לי מחשב מצוין, לא חסר לו כלום, חוץ מדבר אחד: כרטיס מסך!!!! יש לי כרטיס מסך מעפאן: ax300se-x של asus כמובן אני חייב להחליף אותו, ובחלק הזה אתם נכנסים, אני צריך שתגידו לי איזה כרטיס מסך לקנות, מקסימום ב-1500 ש"ח? אם תוכלו אני מעדיף כמה הצעות שונות וקצת מידע על הכרטיס, כמובן כמו רובם אני צריך את הכרטיס כדי שאני אוכל לשחק במישחקים כבדים על המחשב כמו: far-cry, fear, quake 4... תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כשאני מריץ את דום שלוש עם הרדאון וניסיתי את כל הדרייברים מ 4.9 ומעלה יש בעיה שרואים את רוב המסך שחור ורק פרטים מסויימים נראים - ככל שאני עולה עם ההגדרות כך רואים יותר ויותר שחור כאילו הכרטיס לא מסוגל לעמוד בקצב - אם יש למישהו מושג איך לעזור לי מאוד אודה לו , פשוט לא נראה לי שהכרטיס הזה יהיה כזה חלש
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חבר,ה אני לא מצליח להתקין את ה pvr-150 go על vista x64... אני משתגע, זה מתקין אותו אוטומטית מה windows update. ב Device Manager זה מראה את זה כמותקן: אבל בדרייברים של PVR זה מראה שגיאה: ואחר כך: מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי היתלבטות בין 2 כרטיסים מבית ATI האחד 1950GT שנכנס לי בדיוק בסכום ( נכון לעכשיו ) לבין HD3850 ( שאני רוצה , אבל צריך לגרד עוד ) הבעיה היא , הדרישה שלי גבוהה מידי - במה זה מתבטא ?! [ עין רגישה מאוד ל-FPS אם זה ברזולוציות גבוהות על איכות גבוהה , כל תקיעה הכי קטנה מפריעה לי ] והכיס שלי לא עמוק מידי בשביל כל ההוצאות האלה , אני מחפש משהו שמתאים לדרישה שלי ויעבוד בצורה הכי טובה שיש להוצאה הזאת . קניתי לפני שנה 7600GT הוא היה טוב למשחקים שלפני שנתיים ... :. לא ממש עשה לי רושם על משחקים של היום וממש היתבאסתי ממנו וגם בביצועים למרות שכתוב בנייר הרבה יותר ממה שזה נראה .. הבעיה הנוספת היא , שאני לא רוצה לקנות כרטיס ואחרי זה להיתבאס כמו שהיתבאסתי תודה ר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך, בבקשה, צורות אוורור שונות לוודו3000 שלי. כאמור, 180Mhz לא מספיק לי ואני רוצה להגיע לסביבות ה210, קראתי שאנשים הגיעו לזה. בכל אופן.. מספר שאלות אשר יקלו על סדר ההיענות ושאלות אשר גם יהוו לגורם לכך שתענו לי על הכל. קיצר.. 1) איזה מאורר מומלץ לשים על ההיטסינק אשר על הכרטיס? (ספציפית) 2) כדאי להוציא את ההיטסינק, לנקות את הליבה, למרוח משחה תרמית ולהחזיר את ההיטסינק- כלומר, יתכן שיפור ? 3) האם אפשר לשים מאוורר בככל על ההיטסינק הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שואל עכשיו בכלליות, מכיוון שיש פה ריב ואני רוצה לתת לו לינק לתוצאות של מה שתגידו כי זה הפורום שאני הכי חושב אמין לתשובה. מה עדיף כיום R9500PRO או TI4600? לא חייב להיות בגלל התמיכה ב DX9 לעתיד.. מי יותר טוב ב AA\AF? האם יהיה הבדל גדול בניהם? האם במשחקים שיש DX9 יהיה שיפור? כמו שהיה ב DOOM III? (יענו שה R9500PRO ניצח)... בתודה ג'י,
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
1) מה התפקיד של הצינורות עיבדו ואיך אפשר לפתוח אותם ואם פותחים אותם מה זה נותן? 2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים? קניתי מסך חדש של סמסונג syncmaster 710n 8ms ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה שנים למשחקים בעיקר שבימים אלה חשבתי להחליף אותו עד שראיתי את הסרטון הבא ששיבש לי את כל קו המחשבה ובעצם גרם לי לחשוב למה לא להחליף רק את הכרטיס מסך? ומן הסתם גם את המסך כדי לשחק ב2K. בסרטון רואים שמה שאחראי בצורה כמעט מוחלטת לביצועים במשחקים זה הכ.מסך. המפרט שלי נכון להיום הוא: intel 4570 I5 3.2GHZ ASUS H87 pro 16GB (8X2) 1600 cl9 gigabyte 780 ghx edition antec neo 550W Seagate 1TB מסך IPS 24 אינץ של דל 1920X1200. האם לפי המפרט הנ"ל שידרוג הכרטיס לRTX 2070 גרסת OC כלשהי ישדרגו לי את הביצועים בצורה ניכרת ואוכל לשחק בהגדרות גבוהות מאוד+פילטרים על מקס' (במידה ואפשרי) על מסך 2K? או שבכל…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מחפש כרטיס מסך AGP בתקציב ביניים המלצתי לו על 6600 אבל הוא הראה לי X700XT במחיר של 620 שח שאם אני לא טועה יותר טוב ממנו ודיי ברמה של 6600GT. אבל הקטע שהוא משחק לרוב בסאן אנדרס (משחק שמיועד לכרטיסי נווידיה) וב-NEED FOR SPEED שיוצאים. מה דעתכם? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שיש כרגע הוא יצרן Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB יצרן Asus M2A-VM HDMI יצרן Kingstone 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 יצרן WD 160GB SATA II WD1600AAJS יצרן Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail אוקי אז ברצוני כרגע להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס שיתן תמורה מקסימלית לכסף שאני מוכן להשקיע ושיתאים למפרט הזה תודה רבה לעוזרים (אני אישית מעדיף את NVIDIA) אך לא שולל כל אפשרות אחרת
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT בגודל 17" בין האיכותיים שקיימים בשוק- עד 1400 שקל. כרגע יש לי מסך 15 אינץ לפני איזה 4 שנים של מאג בדגם: MAG INNOVISIOM XJ500T. זה מאג טרינטרטון. המסך עובד מצויין אבל הוא לא שטוח והוא קטן, ולפעמים יש רעידות אבל לא משהו רציני. האם בכלל כדאי לי להחליף מסך? דרך אגב תמונות שלו אני אשלח אחרי הצהריים.
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ומה ההבדל בין 7600GS 512MB לבין X1650 512MB כי הם אותו מחיר בערך... ואיזה כרטיס מסך חזק ל AGP X8 אני יכול לקנות עד 700 שקל לא יותר !! תודה
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! במשחקים רבים ששיחקתי בהם (בעיקר משחקי פעולה, שבהם אזורים חשוכים ומוצלים) שמתי לב שהצבעים אצלי ממש כהים. זה בא לידי ביטוי בזה שאני לא מסוגל לראות כלום כשאני במקום חשוך, והאויבים מנצלים את היתרון והורגים אותי. במשחקים החדשים קיימת האפשרות להבהיר את התצוגה, אבל במשחקים מעט ישנים היא לא קיימת, וגם הייתי רוצה שההבהרה תהיה אוטומטית. לכן, רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לקבוע את הבהירות רק במשחקים ובישומים מחוץ לעבודה ב-WIN. אני יודע שקיימת אפשרות בהגדרות של Nvidia לשינוי הבהירות אבל כשאני מעלה אותה לרמה שטובה במשחקים, השולחן עבודה נהיה בהיר עד כדי כך שגוונים בהירים הופכים ללבן. ניסיתי גם לשנות בהגדרות של nvidia את הבהירות תחת הקטגוריה : "חפיפת וידאו.." וזה לא פעל. תוד…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או משהו טוב יותר בתקציב של עד 1500 ש"ח. זה-ATI RADEON X1800GTO2 512 mb ? \או זה -ATI RADEON X1900GT 256 ? בקיצר אני קונה את שלושתם באותו מחיר , מה עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1.באיזו יציאה אני משתמש?RCA?S-VIDEO? איך היא נראית? והאם זה כבל אחד מהכ.מסך לטלויזיה? 2.לגבי האודיו: אם אני רוצה שהקול יופעל לא מהרמקולים של המחשב אלה מהטלויזיה,(אפשרי בכלל?) או מהמערכת,אבל במערכת אין לי יצאת AUX האם אפשרי איכשהו אחרת? או שניתן להוסיף AUX למערכת? תודה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
צהריים טובים, רכשתי לאחרונה טלוויזיה התומכת בהצגת תכני 3D. בנוסף, שמעתי שקיימים משחקים בתלת-מימד עבור ה-Playstation 3 ואף קיימת האפשרות לשחק משחקי PC בתלת מימד. אשמח לדעת מה אני צריך על מנת להציג משחקי PC (התומכים בכך, כמובן) כתלת מימד על אותה טלוויזיה? האם כרטיס מסך של Nvidia מהסדרות האחרונות מספיק או שצריך תוספת חומרה כלשהי? תודה מראש ושבת שלום. אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-