כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום על הנדירות של הכרטיס 7900GTX של NVIDIA שמענו דיי הרבה לאחרונה, אבל לא עד כדי כך...: בוודאי שמעתם כבר על המחשב של Dell שמיועד לגיימרים, שבו משולבים 4 כרטיסי 7900GTX של NVIDIA בחיבור Quad SLI. לפי TheInquirer דל לא יכולה לקבל מספיק כרטיסים בשביל להרכיב ולשווק את המחשבים האלה... זה כבר נראה לי מוגזם... NVIDIA מאבדת את המוניטין שלה ולדעתי Dell תעדיף לעשות עסק בעתיד עם ATi מאשר עם NVIDIA... מעניינות אותי הסיבות לנדירות הזאת... :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב פשוט וזול לשימוש משפחתי רגיל (אינטרנט , אופיס, אימיול...) בנוסף אני רוצה שהילד בן 11 יוכל לשחק בו, לא צריך רזולוציה מקסימלית ולא את כל האפקטים שיש במשחקים אבל בהחלט שאפשר יהיה להתקין ולשחק את רוב (אם לא כל) המשחקים שיש. השאלה שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מובנה בלוח האם או שצריך כרטיס נפרד. ואם כן באיזה לוח או איזה צ'יפסט ( אם אני מבין נכון הכרטיס מסך הוא חלק מהצ'יפסט) אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם לגבי הכרטיס המועדף במגבלות הללו ביחס לעלות תועלת אני מעדיף לא לחרוג מ 1500 ש"ח בגדול חשבתי על AMD 4800 2GB RAM 160GB HARD DISK PSU - 300W תודה מראש לכל המגיבים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מצלמת וידאו לא דיגיטאלית שמצאתי לא מזמן... עכשיו השאלה שלי אם יש דבר כזה לחבר אותה למחשב... הכוונה שאני אצלם דברים על הקלטת שבתוכה ואח"כ להעביר את הסרטים למחשב... אם יש איזושהי דרך אנא עיזרו לי.. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל מגיע לי "תתחדש". לאחר שהתקנתי את המסך, ב- setting/advanced/monitor רשום "plug and play monitor" ולא רשום את הדגם שברשותי. (XP PRO) . האם כך זה גם אצליכם?
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני לא גיימר כבד אך אוהב משחקים... קונה מסך בגודל 22-24"... העם יש הבדל ממשי בין הכרטיסים??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך חיצוני (במקרה שלי - למחשב נייד) יש לי לפטופ של לנובו דגם G550 והוא בעל כרטיס מסך חלש בטירוף! ואני רוצה להפעיל משחקים יותר חזקים מדייב ודיגר לכן נברתי פה ושם באינטרנט, זה באמת קיים רק לא בארץ. מצאתי ב E BAY לא מעט כרטיסים למחשבים ניידים אז השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסויים? מכיוון שאני לא מבין בזה, אז מבין כל הכרטיסים שמצאתי באיביי, מיינתי הכל לפי מחר ובדקתי על הכרטיס הכי יקר שקיים שם - 82 דולר - והשם שלו הוא: Iogear USB 2.0 External DVI Graphics Card - GUC2020DW6 זה הקישור לאתר: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1312&_nkw=external+graphics+card&_sacat=See-All-Categories אז בכל אופן, לדעתך הוא יספק את הצרכים ש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[table][tr][td]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/t][/t] Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 OC[/td][/tr][/table]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי? ואם אפשר להביא מאמר שמראה כך או אחרת אני אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס הזה כמו לכל כרטיס, יש צורות רבות אצל חברות רבות. איזה מהכרטיסים הכי משתלם?
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התחדשתי לי בכרטיס של ATI HD4870 והשאלה שלי היא איך ניתן להתקין DX10.1 על XP SP2 אם בכלל? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? רציתי לדעת איך הכרטיס 6600GT של ליטק?? הוא טוב או שיש חברה שעדיפה ואם אפשר קצת מידע על הכרטיס תודה
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איזה מהשלושה הראשונים הכי חזק ומאובזר ונותן תמורה למחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=7600GT&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
geforce 7800 256mb GS או הכרטיס geforce 7600 256mb gt
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA2VGA ורציתי לשאול אם הוא מעביר גם כול או שאני צריך כבל?
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש... חשבתי על לקנות 9600XT של POWERCOLOR ב-920 ש"ח אך ראיתי שב-80 ש"ח יותר מוכרים 9700PRO. שמעתי שה-9700 הוא כרטיס טוב בהרבה, זה נכון? הוא שווה את ההשקעה למרות שמדובר בכרטיס ישן יחסית? הערה: הלוואי והיה לי תקציב ל-9800PRO אבל אין לי... המטרה שלי היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן (בערך שנתיים), לא קריטי שבסוף ימיו הוא יריץ משחקים ברזולוציה הכי גבוהה
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD חדש , ורציתי לדעת אם שומר מסך חייב להזיז את כל התמונה או מספיק שחלק קטן זז ... זאת אומרת שאם למשל על חצי מסך יש תמונה סטטית ועל החצי השני יש שומר מסך אקטיבי האם עדיין זה יכול ליצור בעיות או שמספיק שחלק אחד זז ? העיניין הוא שלפעמים אני משאיר את המחשב על אתר אינטרנט שיש בו כל מיני אנימציות אבל גם חלקים סטטים של טקסט ורציתי לדעת אם זה גם יכול להיות טוב או לא למשך הרבה זמן יעני סוג של שומר מסך * עד כמה זמן זה יכול להיות קריטי להשאיר את המסך על תמונה סטטית ? חצי שעה\שעה\3 שעות... כדי שאני ידע מתי לדאוג שיהיה אחד ומתי לא חייב שיהיה * האם כיבוי והדלקה לעיתים תכופות יכול לגרום לאיזה נזק ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם : פתחתי דיון לפני שבועיים בערך ... רציתי המלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק מספיק למשחקים כמו : crysis need for speed prostreet החדש חדש שיצא לפני שבוע בערך.. call of duty 4 bioshock medal of honor airborne ועוד... עכשיו המלצתי לי על זה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ואמרתי לי שהוא כרטיס מסך ממש איכותי ממש .. וחזק !!! יותר טוב מה-GTS שעולה יותר ממנו... ואמרתם שהמחיר שלו ממש מצחיק..המחיר שלו ממש נמוך לביצועים שלו אז עכשיו אמרתם ייצא ב-15 כרטיסים חדשים .. אז הנה אני פותח דיון...ורוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שיחזיק את המשחקים שציינתי ( כמו שהבנתם אני גיימר כבד .. ) ושיחזיק אותם טוב !.. האם עדיין עם הכרטיסים החדשים שיצאו …
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש הבדל כל כך גדול בין 128 ביט 164 ביט ?תפרטו קצת בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי היום בפנדה את הכרטיס GIGABYTE READON 9700 שעולה בערך 2200 ואני עדיין לא בטוח אם לקנות אותו מה אתם אומרים? אני רוצה כרטיס מסך שיפעיל לי משחקים הכי טוב לפחות לעוד שנתיים ושיהיה לו VIVO עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות את הכרטיס שאמרתי או GE FORCE 4 TI 4600 750 XP של GAINWARD מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הכרטיסים שעולים 2200 שקל כמו ה ATI 9700 לבין GE FORCE 4200 זה 1000 שקל הפרש!!! נ.ב אם יש כרטיס אחר שאתם חושבים שיותר טוב אז תגידו לי ואם עומד לצאת כרטיס טוב ששוה לחכות גם תגידו. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2200 (אם זה שווה את זה).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(הכוונה לכרטיסים שמחוברים ללוח אם SLI !!!) 1. מה יותר טוב: שני NV6600 או NV7800 512 MB אחד? 2. מה יותר טוב שני NV7800GT או NV7800 GTX 5122 MB אחד? 3. בשאלות 1 ו- 2 : באפשרות היותר טובה יהיה אפשר לעלות למשחקים את הגרפיקה לגרפיקה יותר טובה מאשר האפשרות הפחות טובה? או שההבדל בין האפשרויות קטן ולא מורגש?? 4. איך הקטע של שני כרטיסים במחשב אחד עובד: א. כל כרטיס עובד רק על חצי מהמסך? או שהם "מתאחדים" או משהו? ב. אם יש שני כרטיסים עם 256 MB אז ביחד הם יהיו כאילו 512 MB? או שהם ישארו עדיין עם 256 MB ? (כנ"ל גם לכמות הביטים, וכדומה....) [הנתונים גדולים פי 2?] ג. שני כרטיסים "יתאמצו" פחות ביחד? הם גם יתחממו פחות? ד. אם מוסיפים למחשב עם כרטיס חזק (כמו 7800)…
-
- 11 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מהו זמן התגובה הנמוך ביותר למסכים הדקים?
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אם יש כמה הוא עולה בארץ??? ברצוני להחליף את הכרטיס המסך הנוכחי שלי ה-6600GT כמובן בSLOT של AGP
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם GeForce 8600GT היום הכרטיס השתגע, והחל לעבוד רק באיכות של 4BIT סיביות כל ניסיון לשנות את ההגדרה לא עלה בהצלחה , כולל נסיון של התקנת מערכת הפעלה בכונן אחר אציין שספק הכח במחשב הוא ENERMAX LIBERTY 400W הוספתי תמונות.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך LAPTOP חסר שימוש לסטרימר, העיניין הוא שיש לו רק יציאת VGA. הבנתי שאין המרה פאסיבית ביו הפורמטים הנ"ל ובחיפושי מצאתי את הרכיב הזה Manhattan PC TV Converter http://www.manhattan-products.com/en-US/products/5914-pc-tv-converter מישהו מכיר אותו, או לחלופין יכול להמליץ על משהו אחר ? תודה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-