עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by johnwoo,

שלום, ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים. רזולוציית המסך היא : 1680X1050. הכרטיס שהיה לי הוא 7600GT. בעקבות רצון לשחק ב-DRAGON AGE ORIGIN, חבר שלי הביא לי את הכרטיס שלו: QUADRO FX1700. להפתעתי הרבה המשחק עלה ואפילו רץ ממש טוב בהגדרות בינוניות (גם כשהעברתי להגדרות גבוהות הוא רץ סביר). אני מתלבט לאיזה כרטיס לשדרג. תכננתי לרכוש SAPPHIRE HD 4670 512MB, אבל הבנתי שהוא אזל. אני שוקל לרכוש SAPPHIRE HD 5670 512MB. המחיר שלו זה בסביבות 500 ש"ח וזה מקובל עליי. חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים אמר לי שהוא יתאים ללוח אם (PCI-E X16). יש לי כמה התלבטויות: 1) איך חברת ATI לעומת NVIDIA בהתייחסות למשחקים. מי מבין החברות עדיפה? 2) אזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? 3) אני צריך כרטיס עם יציאת S VIDEO, כי ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tomer4455,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לחיבור המחשב לטלוויזיה ולקולנוע ביתי (יציאת HDMI) ולמשחקים (BATTLE FIELD2 ודומיו). כמו כן חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD. אני לא מעוניין להוציא יותר מ 350 ש"ח פלוס מינוס ואם צריך לוותר על יכולות מסוימות של הכרטיס כדי לעמוד בתקציב אוותר על יכולות המשחקים. יש לי גם הזדמנות להביא כרטיס מארה"ב אם המחירים שם יותר זולים. אשמח להמלצה גם בעניין זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מישהו שרכש את הכרטיס הנ"ל ויש לו עדיין אחריות עליו. רכשתי את הכרטיס בשבוע שעבר מחו"ל ונתקלתי בבעיות. ואני צריך מישהו עם אחריות בתוקף כדי שאולי יוכל לעזור לי. אני מוכן להציע גם תמורה כספית (לא גדולה אבל עדיין כסף זה כסף) תמורת עזרה זו. שאר הפרטים לגבי למה וכולי אני מעדיף לעשות בהודעות פרטיות או בנייד במידה וימצא מישהו כזה. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by crak100,

שלום רב . אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש למשחקים בסיגנון crysis וכו' כרגע עומדים על הפרק שני כרטיסי מסך א.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 320M‏, זיכרון גרפיקה כולל של עד 2,299‎ MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 1‎ GB ב.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 230M‏, זיכרון גרפי כולל של עד 2,815‎ MB עם DDR3 ייעודי של 1‎ GB כרגע אני עם כרטיס gforce 9600gt ,מה ההמלצה שלכם ,חשוב לי מאוד תמיכה במשחקים כבדים . בנוסף אשמח את תחוו דעה לגבי רכישת נייד של 64BIT בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  5. שלום לחברים מחפש כרטיס מסך מסוג PCI לא PCI EXPRES ! לא אכפת לי אפילו משומש אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  6. לדוגמה, לחבר שני מסכים ללוח אם 785G/H55 ושניים נוספים דרך כרטיס גרפי נפרד - בו זמנית? זה יאפשר עבודה עם 4 מסכים בו זמנית במחיר רצפה. אשמח לתשובה בדוקה, הכי טוב מבעל ניסיון עם קונפיגורציה דומה. מה המגבלות/דרישות של כזו קונפיגורציה, אם היא אפשרית בכלל? אם לא ניתן, האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך נפרדים ל-4 מסכים בו-זמנית (אחד בסלוט X16 והשני בסלוט X1)? אם גם זה לא אפשרי, מה כן אפשרי (במחיר שפוי, לא משהו מקצועי)? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי יש לי בעיה קשה של התחממות יתר של הכרטיס הנוכחי X1950 PRO 512 RAM ראו הדיון שכבר פתחתי בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459317.0 בכל מקרה החלטתי לקנות כרטיס חדש במטרה למשחק SC2 ומשחקים נוכחיים פחות או יותר, המפרט הוא כזה: e6300 1.86 GHZ duo core 2 x1950 powercolor 512 GDDR 3 arctic cololing abit il 9 pro conroe intel 945P ddr II 667 PCI-E 2 GM ram twinmos DDRII 667MHZ HEC 450TW-RF psu 450w 2x8cm fan 24 pin אני עובד ברזולוציה כרגע של 768-1024. תודה.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  8. אהלן וסהלן חברים וחברות יש לי מחשב שמפרטו הוא מעבד e7400 זיכרון 2 גיגה DDR 2 667 ספק כוח 300W ezcool לוח אם p5q-em asus G45 כרטיס מסך HD3400 אמרו לי שאני צריך להחליף ספק כוח וכרטיס מסך בשביל לשחק נורמלי עכשיו איזה ספק וכרטיס מסך מומלצים עד תקציב 700-900

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ashbit_q,

אני מעונין לקנות אחד מדגמי ה400 השאלה שלי איך היתם משווים את גרסת ה200 ל400

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27167 וזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~H577F1GD~8~0.htm לא אכפת לי ההבדלים במחיר. אבל אני רוצה לדעת איזה קירור יותר טוב מבין שניהם. ועוד שאלה, המחשב שלי כזה: E8400 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 4 GB זכרון DDR2 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ומארז NZXT TEMPEST ואני רוצה להחליף את הכרטיס מסך HD4850 הספק כוח יחזיק או שאני חייב לרכוש חדש? תודה מראש עריכה: יש לי מסך SAMSUNG 20' 1680X1050

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by Pavlik,

האם הכרטיסים קרובים בביצועים? מה בעצם ההבדל? ההבדל לטובת ה- 5850 משמעותי? יש לי כרגע מסך" 22 1680X1050.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הבעיה ככה.. לדוגמא במשחק ספלינטר סל החדש תוך כדי משחק .. כאילו שהכרטטיס אחרי מאמץ גדול המחשב קורס.. הוא קורס ב2 דרכים.. לא דרך קבועה: 1. פתאום אני רואה על המסך מלא פיקסלים בכל מיני צבעים בעיקר ורוד/סגול.. וברקע המשחק עובד אבל עם כל הפיקסלים וזה מתגבר כל מזעור (alt+tab) בשביל לסגור בסיים משימא אך יש לי את אותם פיקסלים גם על השולחן עבודה ומסביב לחלונות ואייקונים וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש.... 2. קריסה (ריסט) .. המשחק נתקע.. אני רואה את אוותם פיקסלים ואז הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה? המרפט שלי הוא: intel core 2 duo E8500 3.16ghz 64bit mother board: intel MS-7519 p45 4 gb ddr2 cl5-5-5ddr2800 5 Nvidia GeFroce 9800GT 512 Gddr3 נ.ב: אחרי שעש…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by sbtgn1,

יש לי כרגע 4870X2 לצערי הוא אינו מסוגל לעשות ביטסטרימינג לפורמטים החדשים אבל ה 5450 שעולה איזה 250 כן יכול השאלה אם אשפר לשים את שניהם ביחד מבלי שהיו התנגשויות בדריברים כאשר ה 5450 משמש ככרטיס קול בלבד.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, הכרטיס מסך שלי נשרף ואני צריך להחליף אותו. השימוש העיקרי יהיה סתם לאינטרנט אבל כשיצא סטארקרפט 2 אני ארצה לשחק בהגדרות סבירות. למישהו יש מושג איזה כרטיס מספיק? התקציב גמיש אבל לא רוצה לקנות מפלצת ביצועים שאני לא אשתמש בה. תודה, איתי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן יש לי כרגע רדיון 4870 ומחובר אליו המסך של המחשב והטלויזיה , אני מעוניין לחבר עוד מסך , חשבתי האם זה אפשרי שאני אחבר איזה כרטיס מסך נוסף ישן יותר ואליו אני אחבר את המסך הנוסף, יש אפשרות כזאתי ? תודה

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by alonz1,

פתחתי את אותו אשכול בדיוק בפורום אודיו וקולנוע ביתי אבל אני די בטוח שזה מתאים גם לכאן חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by ben672,

שלום לכולם יש לי בעיה עם ההתקנה של הדרייבר החדש אני יציג בפניכם את ה-LOG של התוכנה. Existing packages Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Other detected devices Error messages Failed to load detection driver אם יש למישהו רעיון אשמח לקבלו תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Snirs69,

שלום לכולם, לא מזמן נשרף לי הכרטיס מסך {nVidia GF 8800GT} ואני מעוניין לקנות חדש.. השימושים שלי הם משחקים {אני אוהב לשחק ברמת גרפיקה גבוהה [ מסך 22" , כלומר 1680X1050]} סרטים {אני צורפה בסרטי HD} וריבוי צגים {יש לי טלויזיה 32" שמחוברת למחשב}. התקציב הוא באזוור ה1000 ש"ח מפרט: Intel Q6600 Gigabyte EP35C-DS3R 4Gbit RAM DDR2 ספק 750W Thermaltake בגדול יש לי דיי כיוון, אני מתלבט בין כרטיס של ATI מסדרת HD5xxx {אולי 5770, או 5850} לבין כרטיס של nVidia מסדרת GTX 4xx {חשבתי לחכות ל460, השאלה אם זה שווה...}.. בתודה מראש על העזרה, שניר

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by crow3d,

מה עדיף? ג'יגהבייט HD5770 או אסוס? (GDDR5) או שאפשר להסתפק ב HD5670 ? למטרת משחקים כבדים אשמח גם להצעות אחרות לכרטיסי מסך ואיפה כדאי לקנות? אני גר באיזור הצפון, מה אומרים על KSP? מבחינת שירות ואחריות? אה ויש לי מעבד E8400 ולוח אם DG41RQ של אינטל וספק כח איזיקול 450W הצעות לשינויים/ שדרוגים יתקבלו בברכה אם צריך

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by t83,

בוקר טוב, זקוק לעזרה קטנה, חיברתי את המחשב לטלויזיה (כבל HDMI קצר,למחבר שקיבלתי עם הכרטיס שהופך את יציאת הDVI לHDMI ) ,הגדרתי את הגודל הרצוי (1920*1080) ב 60HZ , אבל משום מה התמונה שמתקבלת במסך(סרטים&דסקטופ) אינה ממלאה את כל המסך וישנה מסגרת שחורה שאינה מנוצלת מכל הצדדים, ניסיתי הרצים שונים ולא עזר בעבר היה בCATALYST אופציה של OVERSCAN או משהו כזה,לא מצאתי אותה בדריברים העדכניים (מאז שהשתנה עיצוב הCATALYST) לא יודע אם זה באמת קשור... יש רעיון ? המון תודה יומנעים

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by ard,

שלום הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות מהקובץ שמצורץ אני מעוניינת לראות סרטים במסך הטלויזיה שמחובר למחשב תודה ענת [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אם זה אפשרי? כמובן שאני לא רוצה להריץ משחקים אלא רק תמיכה בשני מסכים. תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. Started by David-Z,

אהלן חברים. אני קצת בדיכאון, כי קניתי לאחרונה 2 מסכים 22'', בנוסף ל-42' אינץ' שיש לי. יש לי כרטיס מסך TwinTech GeForce 9800GT עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת HDMI. עכשיו אני יודע שאי אפשר להציג 3 תצוגות בו זמנית עם הכרטיס, ולכן שיערתי שיהיה אפשר לברור באילו יציאות לבחור. אבל לא זה המקרה. כאשר כל האמצעים מחוברים, אני מקבל תמונה איכותית ברזולוציה מלאה באחד מהמסכים ה-22 שמחובר ב-DVI, בעוד שבטלוויזיה ובמסך השני אני מקבל את אותה התמונה, ברזולוציה נמוכה (כאילו ה-DVI השני וה-HDMI הם אותה יציאה). עכשיו הפכתי את הקונטרול פאנל, הורדתי דרייברים, עשיתי הכל! ועדיין לא מצאתי את האופציה לברור מאילו יציאות להוציא את התמונות. בבקשה, אם מישהו מכיר את זה ויכול לעזור לי - אני מודה לכם מראש!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים