כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לקנות מסך דק של Samsung ( 930b ) אך בשל האחריות "הנוקשה" שיש על פיקסלים מתים עם מסכים של סמסונג, אני ארצה לפחות לבדוק בעת הקנייה שאין ולו פיקסל מת אחד במסך. האם זה מקובל ? האם חנויות מאפשרות כאלו דברים ? ( אחרי הכל הם פותחים את המוצר ואם הוא לא לטעמי מחזירים למקום )
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהירות העברת מידע כפולה מזו המוכרת לנו כיום תוכל לספק עורקי תקשורת מתקדמים יותר לא רק לכרטיסי המסך שלנו, אלא גם לאמצעי אחסון, מוצרי רשת - ומארזי עיבוד שיבוססו על הדור הבא של ה-Thunderbolt לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מנכ"ל NVIDIA חשף בכנס המפתחים GTC 2016 את ה-Tesla P100, מעבד גרפי מפלצתי המהווה שיפור תהומי על פני כל מה שהכרנו בעולם הזה כנס GTC 2016 (ר"ת GPU Technology Convention) של NVIDIA הוא כנס שנתי שעורכת החברה והוא פונה בעיקר למפתחי התוכנה שעובדים עם החומרה של ענקית הגרפיקה. בכנס זה מציגה NVIDIA את הפיתוחים האחרונים שלה בתחומים הכי חמים בשוק והשנה הדגש הגדול נעשה איך לא, על מציאות מדומה. בכנס, הציגה NVIDIA שלל כלים המסייעים בפיתוח סביבות מציאותיות ככל הניתן. כלים המאפשרים עיבוד יעיל יותר, תאורה מציאותית והתאמת הרינדור למשקפות עצמן. בנוסף, השנה נעשה דגש גדול במיוחד על בינה מלאכותית. המעבדים אותם מייצרת NVIDIA מקבלים כלים וחיזוק כדי לאפשר לשרתים לבצע כמות אדירה של חישובי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבל באיזה מהם התמונה בתכלאס יותר איכותית ועזבו את הFPS הפרו לוקח בזה בהליכה אבל למשל אדם כמוני שמשחק רק ברזולוציה של 800X600 וככה או ככה יקבל מספיק FPS משני הכרטיסים אותי מעניין יותר הצל והאור הגימור של האובייקט הצבעים הטקסטורות מה שעוד רציתי לדעת זה מה ההבדל בין כרטיס שתומך בדיירקטX 8 לX9 והאם יש קשר בין כמות הצינורות שבכרטיס לבין איכות התמונה? אני יודע שבPRO יש 8 ואילו בGF4TI יש רק 4 מה נותן לי כמות כפולה של צינורות ? מה שכן עוד שיקול זה לגבי הVIVO שבGFORCEשל לידטק האם לא עדיף להתפשר במהירות הFPS בכדי להוסיף כבר לוכד וידאו לעיסקה באותו מחיר? כמו כן האם מישהו ראה ויזואלית כרטיס ראדיון PRO 9700 או 9500 ולאחר מכן ראה את הGF4 ויכול לתת חוות דעת לגבי איכות התמונה ב2 ה…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך 19" LG Flatron 995ft, שנקנה לפני 3 שנים בערך, וכרטיס מסך Radeon 9500pro 128mb שנקנה לפני כמעט שנתיים, כבר חודשיים שיש לי בעיה בתצוגה, היא נמתחת לצדדים כך שלא ניתן לראות את השוליים, וזה חוזר למצב נורמלי אחרי כמה דקות או לעיתים חצי שעה, ושוב נמתח. בהתחלה זה קרה פעם ביום, וחשבתי שזה בטח מקרי, אבל עכשיו זה קורה בתדירות רבה ו90% מהזמן אני עובד עם תצוגה שעברה מתיחת פנים. בעיה נוספת היא שלא תמיד נדלק המסך כאשר מדליקים את המחשב. חיפשתי בפורום ומצאתי דיונים בנושא, לגביי מסכי 17" של LG, אבל גם כשחיברתי מסך 14" ישן שדוד שלי הביא לי לבדוק, אמנם התצוגה הייתה בסדר, אבל התמונה קפצה לפעמים, ולא תמיד נדלק המסך בעת הדלקת המחשב (וגם הווינדוס לא עלה כי לא שמעתי את המנגי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרה בנוגע לכרטיסי מסך . EVGA GTX 1660 XC GAMING 6GB GDDR5 https://ksp.co.il/m/uin/67853 EVGA GTX 1660 SC ULTRA GAMING 6GB GDDR5 DVI HDMI DP https://ksp.co.il/m/uin/67852 כרטיס מסך EVGA GTX 1660 XC ULTRA GAMING 6GB GDDR5 https://ksp.co.il/m/uin/63077 כרטיס מסך EVGA GTX 1660 Ti XC BLACK GAMING 6GB GDDR6 https://ksp.co.il/m/uin/63075 יש פער במירים ש 1660 TI יותר יקר בכמה מאות שקלים . אשמח לדעת על איזה כרטיס כדאי ללכת . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך לגיימינג באופן כללי הכרטיס הוא לא בשבילי הוא בשביל חבר שלי אז אני לא יודע את המפרט המדויק אבל יש לו מחשב די חזק מעבד i7 מבחינת מארז בדקתי והגודל המקסימלי הוא 266MM ספק כוח 450W של antec אם אני לא טועה. התקציב הוא 1500 אבל כנראה צריך גם ספק כוח אז יש בערך 1100 חשבתי על הכרטיס הזה http://www.tms.co.il/product/13113 עכשיו השאלה היא האם הוא הכי משתלם במחיר והאם באמת נחוץ לקנות ספק חדש כי אולי ניתן להשאר אם הספק הזה ולעלות את התקציב לכרטיס מסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גילוי נאות: סרטון שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך "LCD TFT 17 ורק רציתי לשאול אם מסכי LCD טובים יותר מבחינת קרינה ורמת הצגה. אחרת, למה הם עולים יותר? חבר שלי אמר לי שהמסכים לא כ"כ טובים למשחקים, מכיוון שתדרי הריענון שלהם נמוכים, אבל יש למסך שלי תדר של 75HZ שזה יותר גבוה מהמסך הקודם שלי, שלו היה 60HZ. חוץ מזה, שהמסך תומך עד רזולוציה של 1024X768 ומסכים אחרים מגיעים עד 1200X1600. הכרטיס מסך שלי די מיושן, אז אם אני אחליף אותו, יהיה לי יותר אפשרויות לרזולוציה או שזה תלוי במסך ולא בכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך, MSI 770 GTX 4 GB TwinFrozer יהווה צוואר בקבוק למערכת הבאה? את הכרטיס אני אקנה מ TMS בגלל האמינות שלהם שנראת פה בפורומים במחיר של 1844 ש"ח. המסך שאני מתכנן לקנות בעוד שנה יהיה 27 אינץ עם רזולוציה של 1440p לכן אני צריך 4 גיגה זיכרון. האם הספק יחזיק את כל הרכיבים? היום קיים GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB AMD Phenom II X4 965 Black Edition @ 3.8 Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill DDR3 1x8 GB 1333 Mhz Ripjaws X CL9-9-9-24 Samsung SSD 250GB EVO Samsung Spinpoint F3 1TB Seagate Barracuda 2TB 14.7200 GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB Seasonic M12II 620W CoolerMaster CM690 II Advenced DELL U2311H 1920x1080p תודה, אביב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף אותו לכרטיס עם שני חיבורי DVI טובים (שלא יהיה DVI אחד רגיל ואחד מומר מ VGA או מה שלא יהיה, לא מבין בזה, שיהיו שני DVI "אמיתיים" וזהו). גג גג 400 שקל, נחמד אם תיהיה לו האצת חומרה ל HD, אבל חשוב גם שהוא לא יפול מה X800GTO שיש לי כרגע במשחקים. המליצו לי על ה HD2600PRO, אשמח לשמוע אם יש משהו טוב יותר. עדיפות גבוהה למוצרים מ www.midicom.co.il ועד כמה זה קריטי 256 או 512 מגה ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האח השלישי למשפחת ה-Turing בתחום הגיימינג יגיע כצפוי באמצע החודש הבא - פחות משבועיים אחרי תאריך הזמינות העדכני של ה-GeForce RTX 2080 Ti אשר נדחה פעם נוספת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום: הרצתי 3D MARK 2001 וקיבלתי תוצאה של 10550 . כרטיס המסך שלי הוא - TI4200 ג'י-פורס 4 של חברת צ'ינטק עם 64 מגה זיכרון מעבד 2.26 P4 זכרון - 256 מגה - 1066 RDRAM הלוח של אסוס - והבאס עובד על 533 HZ האם זו תוצאה סבירה? מעל/מתחת למקובל? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Pixel Fillrate מה זה ? ואיך זה משפיע על איכות תמונה ? דבר נוסף למה הוא לא משתפר בהרבה בכל דור ? אין שוני בהרבה בין 7850 ל- 7970 בתחום הזה 27.52 GP/s מול 33.6 גם לא מובן מה זה ? Computing Performance SP Computing Performance DP http://hwzone.co.il/hardware/news/139327
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס ולפי הצרכים הבסיסיים שלי מצאתי שהgtx 970 הוא יעשה בשבילי את העבודה, הבעיה היא שהמחשב מחובר לטלוויזיה 50 אינץ 4k האם הכרטיס מספיק חזק כדי להציג את הרזולוציה הזאת בטלוויזיה כאשר מופעל משחקים סרטים ב4k?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצורפת תמונה עם החומרה של המחשב שלי. עיקרי החומרה: מעבד: i5-2500k 3.3ghz כרטיס מסך: radeon HD 6950 2Gb v2 ספק: antec true power trio 550Watt כמו כן כרטיסי הזיכרון שודרגו לפני מספר חודשים ל- 2x4 Gb DDR3 RAM ככה שיש 8Gb Ram כרגע. המחשב נקנה לפני 4 שנים בערך והוא עובד אחלה. לאחרונה באזורים מסויימים שאני משחק world of warcraft אז יש נפילות ב FPS. ניסיתי לשחק עם the witcher 3 אבל המחשב מתקשה עם הגרפיקה אפילו שאני מוריד רזולוציה והגדרות (נראה שאודיו יותר מהיר מהגרפיקה, מה שגורם לאי סינכרון בין מה ששומעים למה שרואים). תודה מראש לכל המגיבים. ממה שאני רואה בפוסטים אחרים זה בערך יוצא השלושה הבאים: radeon r9 290 radeon r9 280 GTX970 ממה אני רואה כדי לתת מענה אמיתי זה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לוודא שהמחשב שלי תומך בGTX 680. ראשית יש לו סלוטים של PCI-E 2 ולא 3. האם זה עדיין בסדר ( כי שמתי לב שהכרטיסים החדשים משתמשים ב-3). בנוסף לזה, יש לך i7-920 (הסדרה הראשונה של סנדי בירדג') וספק כוח של 750W. האם הספק חזק מספיק בשביל הכרטיס GTX 680. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולכן שאלתי במספר פורומים ובכולם המליצו לי על כרטיס המסך הזה. (Sapphire HD 7950 3GB OC GDDR5) אני בודק בכמה פורומים את ההמלצה, על מנת לאמת האם שווה לי באמת לקנות אותו. זה קישור לכרטיס המסך: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=851545 ורציתי לדעת, מה אתם חושבים עליו? והאם שווה לי לקנות אותו מבחינת מחיר? אני מתכוון להריץ עליו משחקים כגון: BF3, COD BO2, GTA IV, BF4, AC, NBA 2K12ּּּּ+13+14, CRYSIS 3, WATCH DOGS וכ"ו. דרך אגב, לשואלים יש לי מעבד: intel ® core i3-2120 3.30GHZ וספק כוח לא חזק, לכן אצטרך גם המלצות לספקי כוח טובים שמתאימים לכרטיסי מסך בסדר גודל כזה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כמעט 5 מעבד איי 5 משנת 2013. הכרטיס שנשרף הוא ati 7950 3gb. השימוש במחשב הוא רק לoverwatch שירוץ על הגדרות נמוכות במקסימום 150 fps עם סטייה של 30 למטה. התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך, אפילו יד שנייה אם ידוע על דגם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע מחשב I5 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך GTX275 של אסוס קניתי אותו לפני שנה. ועכשיו אני חושב האם כדי למכור לי את הכרטיס מסך שלי ולקנות את ה 470 או ה 5850 ? אני ארגיש משהו במשחקים? אני משחק על מסך F2380 של סמסונג על רזולוציה 1920*1080 *אני בחו"ל מחיר ה470 370 דולר ה5850 קצת יותר זול. ה 275 עולה פה 260 דולר בכמה אני אמכור אותו אני לא יודע חושב על משהו כמו 170-180 דולר יהיה שווה להוסיף את הכסף הזה? עכשיו לגבי הספק יש לי מארז RC-631 של COOLMASTER בא איתו ספק 460וואט אני לא יודע אם הוא יסחוב משהו יותר מה275 תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיווחים מארצות הברית ומאירופה אודות הורדת מחיר לכרטיס המסך הצנוע של NVIDIA, שהופכים אותו למשתלם אפילו יותר, זמן קצר לפני שככל הנראה יוחלף בדגם Maxwell 2.0 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לקראת-בואו-של-המחליף-nvidia-מקצצת-את-מחירי-ה-gefo/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כבדים על 1024 מקסימום כשכל האפשרויוית גרפיקה על HIGH אני רחוק מלהיות high end אני רוצה משהו פשוט שלא יהיה יותר מדי יקר , אבל שיבצע את הנ"ל בצורה חלקה, בלי תקיעות אפשרי? (זול כמה שאפשר )
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי מכיוון שאין לי עוד את הכרטיס והוא מגיע עוד כמה ימים אשמח אם אנשים פה מהפורום שיש להם אותו ישתפו אותי בביצועים שלו . גם לטוב וגם לרע זהו דיון,ניתן לשבח אותו וניתן לציין וניתן להחפיש את שמו. בקיצור-דעותיכם על הכרטיס. עריכה:אה עוד משהו,בין אם אתם מביעים דעה על הכרטיס(טובה או רעה) אבקש שתנמקו ע"י נתינת המערכת שסובבת את הכרטיס (מעבד,זכרונות,לוח-אם וכו') בכדי שיהיה איזושהי מידת השוואה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-