עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפתחת השבבים NVIDIA הכריזה כי גירסת מנהלי ההתקן הבאה של תתקן את אחת מהבעיות המוזרות של כרטיסי ה-GeForce GTX 1080 האימתניים, בגירסאות ה-Founder's Edition שלהם - מאוורר שנטה להאיץ את מהירות הסיבוב שלו מאיזור ה-2,000 סל"ד לכ-3,000 סל"ד לעיתים קרובות וללא סיבה ממשית, באופן שיצר רעש מעיק ומיותר. https://goo.gl/0LInbT

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 11GnR,

שלום יש לי 5770 של HIS כשהוא היה חדש הגיע לכ70 מעלות במאמץ מלא לאחרונה בדקתי טמפרטורה במאמץ ופתאום הוא עובר את ה100 מעלות עם מאורר על 100%! המאורר מסתובב מצויין בלי שום בעיה, כשהוא על 100% מהירות הוא עושה את אותו רעש שהוא עשה כשהוא היה חדש על 100% הסתכלתי על הכרטיס והכל נראה במקום.... קניתי לפני כשלושה חודשים. המארז הוא CM690 התקנתי מחדש דרייברים וניסיתי בעוד מערכת הפעלה ואותן תוצאות. יש רעיונות כלשהם ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yarin153,

המפרט שלי הוא ככה: 2) מעבד I5 4590 3) לוח אם ASUS H97 PRO GAMER 4) זיכרון : א) 1600 Corsair 2x4GB XMS3 ב) .g.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz * את הסט של הקורסייר קבלתי מתנה. 5) ספק SEASONIC X660W המחשב הוא בדגש על גרפיקה מקסימלית למשחקים יחד עם עיצוב (הכל אדום שחור (מארז NZXT H440 RED) ) התקציב של המחשב שלי הוא 6 ונשאר לי 2000 שקל לכרטיס מסך עכשיו ההתלבטות שלי האם לקנות ASUS GTX970 STRIX או לקנות משהו פשוט ולחכות לדור הבא שהבנתי מכל מיני תגובות בפורום שיוצא משהו כזה ב3 חודשים הקרובים המסך שלי זה LG IPS231 ואני לא אמור להריץ משחקים ב4K בשנתיים הקרובות האם הוא מספיק לFHD? האם כדאי לחכות לדור הבא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=669247&tp=geforce7900gs-inno3d&rid=669247 חלק מהמשחקים לצד 7900GS חלק לצד X1900GT. ועוד ה X1900GT אמור להתחרות בכלל ב 7900GT ובכלל עם OC קטן ב 7900GS (כמו שבביקורת) מוסיף כ 5-6 FPS! ולא לדבר ש X1900GT חם ויהיה קשה לעשות לו בכלל OC עם הקירור הסטוק שלו. 7900GS כל פעם מפתיע אותי מחדש תהנו

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יוצא לי לשמוע לא מעט על בעיות בקירור ובעיות תמיכה של דרייברים של ATI בכרטיסים האלו. האם אלו בעיות אופייניות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. סדרת ה-Toxic החדשה מבית sapphire תגיע עם קירור מים מהמפעל והמחיר שלה יעמוד על סך של 580 דולר היא תיהיה מיועדת לאנשי אובר קלוק ולחובבי אקסטרים והעכבר ניסיונות החדש הוא המלך של ati כעת x1900xtx הנה קישור: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=452 (הידיעה נלקחה מהאתר ממדור "מבזקים מרחבי הרשת").

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by idan007,

יש לי X1950PRO של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם זאת תוצאה סבבה, מישהו יכול להגיד לי?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי! - הייתי מעוניין בהמלצה שלכם לשדרוג הכרטיס מסך שלי כרגע (HD4830) לאחד יותר מתקדם וחזק. - המפרט שלי מתואר בצד. - השימושים שלי בעיקר הם: * משחקים כמו DIABLO3. * צפייה בסרטים בEXTENDED MODE על מסך 32" ב1080P. * אני מעדיף כרטיס של ATI-AMD. - לגבי המשחקים מדובר על רזולוציה של 1280 * 1024. בעיקר חשובה לי ההמלצה שלכם כדי לא לקנות משהו שלא ינוצל כראוי עם המערכת שלי שדי התיישנה. אני מניח שתקציב מיותר לציין משום שגם ככה בטח לא תמליצו לי לקנות משהו יותר מידי חזק - שכאמור לא ינוצל. תודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, גיליתי שהכרטיס מסך שלי לא יכול להריץ אפילו FIFA 15. שזה מוזר כי אני זוכר שבעבר דווקא הצלחתי לשחק בו באותו מחשב (עם אותם רכיבי חומרה). בכל מקרה, ניסיתי להוריד את ה-amd catalyst control center ללא הצלחה. אני לא מצליח לראות שום תוכנה על המחשב או בשורת המשימות שקשורה לכרטיס מסך (בשונה לדוגמא מהכרטיסים של Nvidia שמציגים את האופציה בתפריט קליק ימני של העכבר). הנתונים שלי: כרטיס מסך נוכחי - Sapphire Radeon HD 4850 מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם Asus P5QC Dual DDR2 SDRAM קודם כל, אשמח לדעת האם הגיוני שהכרטיס לא מצליח להריץ את המשחק והאם יש פתרון להתקנה של התוכנה של AMD. שנית, אשמח לקבל המלצה לכרטי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tom123,

האם זה חריץ PCI שיש בכל מחשב רגיל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. AMD Athlon XP 3200+ 2.2 GHz Gigabyte GA-7NPro2 Hercules 3D Prophet 9800Pro Series Creative Audigy2 platinum Kingston Hyperx 512Mb Maxtor 80Mb 8Mb SATA Scsi WindowsXp 3Dmark03 Pro: 5300 בלי שום אובקלוק זה הגיוני???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by asdasdasd,

בעצם אז מה יותר טוב ? (משום מה לא מצאתי שום השוואה כזאתי בינהם) ה 7800GT או ה GTO2 כולל פתיחת צינורות כולל האצה ל X850 XT PROFESIONAL EDITION ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם כרטיס המסך העתידי והמסקרן של NVIDIA יהיה זה שיתחיל מגמה חדשה ושנויה במחלוקת בשוק? לכתבה

14. Started by OR007,

כדאי לי להחליף למשהו יותר חדש ? ואם כן אז למה ? וקיימים דרייברים למסך עצמו (סתם מעניין אותי..)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by JUVEnivTUS,

שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש מעבד I7 6 ג'יגה זכרון אם אני לא טועה - זה המחשב: http://www.g-store.co.il/product-p-145/Dell-Vostro-470-i7-6GB-1TB-GT-620-Win7-pro/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D.html אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך היות ואני לא מסופק מהביצועים שלו. אני לא משחק משחקים כבדים, קצת פיפא, PES, מנג'ר. יש לי קירטועים במשחקים האלה על הגדרות גבוהות כרגע (עם כרטיס GT620). אני אוהב גם קצת משחקי פעולה היטמן שיצא לאחרונה וכו', כך שבעתיד שיצאו משחקים מעניינים ובמקרה יהיו עם דרישות גבוהות - אני לא רוצה להתאכזב מהכרטיס. אציין שאני עובד עם מסך 24 אינץ' (החדש של מאג, דגם H2400) כך שהכרטיס צריך לעבוד גם ברזולוציה גבוהה. התקציב - 500 שקלים+-, אפשרי למתוח עד 1000, אך ז…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ys1,

שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם Intel DV915GEV ומעבד פנטיום 4, 3Ghz, מערכת הפעלה XP כרטיס המסך GeForce 6600 של Gainward עם 256MB שבק חיים. המחשב ישמש לפחות עוד 3 שנים בצרכים דומים ש- GeForec 6600 היה מספיק עבורם. לא משמש למשחקים - שימושים כללים, אינטרנט, Office ועיבודי תמונות מבקש לדעת האם GeForce 210 מקביל לכרטיס הנ"ל והאם יתאים ללוח האם שלי (בעיות תאימות של PCI-E 2.0 מול PCI-E 1.0 למשל). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אני ממש חושב לקנות את הרדאון פרו 9500 אבל הוא תומך בAGP X8 ולי יש רק 4.מישהו אמר לי אתמול שחבל לקנות אותו כי זה לא אותו דבר כמו בסלוט X8. השאלה אם באמת כדאי לי לקנות אותו או מה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by deluxe,

בעקבות דיון בפורום ספקים ומארזים בו הוזכרה החברה ועוררה תגובות מסקרנות, מעוניין לשמוע חו"ד מהנסיון שלכם עם מוצרי החברה והשירות למוצריה. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ackohen,

שאלה לי אליכם.. קראתי בכל מיני מקומות - שאפשר להשתמש בכרטיס מסך בתור PhysX dedicated, כלומר כרטיס שלם שזה תפקידו. (האם זה בכלל נכון?) אשמח אם מישהו יוכל טיפה יותר להסביר מה המטרה של הפוקנציה הזאת והאם בכלל כדאי להשקיע? להשקיע כמובן זה סובייקטיבי, אבל אני אתן דוגמה: נניח ואני רוצה לקנות מחשב חדש בעל לוח אם תואם CF ו - SLI. אז אני יכול לקנות כרטיס חדש ועדכני (GTX460 - 480, Radeon6XXX) וכו.. ובעצם במקום לעשות CF ו - SLI להעביר את הכרטיס הקודם שלי למשל (8800GT) שיתפקד בתור מוכוון PhysX. אני שואל כי זאת אפשרות קורצת מבחינתי כי אם זה באמת נותן תוספת איכותית כלשהי, אני חושב שזה דרך לא רעה בכלל לחסוך בכסף (לא CF ולא SLI) ומקסימום לשדרג בעתיד למערך זה. האם אני בכלל מבין את הדברי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. הזמנות שנשלחו אל נציגים של גופי תקשורת לא מותירות מקום לספקות או שגיאות נוספות: מפתחת השבבים תציג לעולם את שבב ה-Polaris 10 שלה ואת דור מעבדי ה-APU החדש שלה בתערוכת Computex הקרובה בטאיוואן אחרי המתנה ארוכה מאוד, חשיפת דור הליבות הגראפיות החדש והמבטיח של AMD סוף סוף מקבלת תאריך רשמי וסופי (לכאורה) – ה-1 ביוני 2016, בשעה 05:00 שעון ישראל. מפתחת השבבים הפיצה הזמנות לאירוע החשיפה שיתרחש במסגרת תערוכת Computex 2016 הגדולה בטאיוואן, שבהן מצויין בפירוש השם Polaris 10 – מה שאמור להוות את הליבה הגראפית (או דגם כרטיס המסך) החדשה לשוק הביניים, אשר תהווה זינוק משמעותי ביעילות וביכולת לעומת כל אשר קיים בתחום כיום. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%96%D7%94-%D7…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. והייתי בטוח שאזלו לי השאלות... החלטתי לקנות את ה 270X, אבל עכשיו אני רואה שיש אותו מהמון חברות ואם כמויות זכרון שונות. אשמח אם תעזרו לחדד את ההבדלים ולהמליץ על כרטיסים ספציפיים. כמה זכרון הכרטיס הזה צריך? ועוד שאלה, יש לי לוח אם DP67BG של אינטל, אם אני מבין נכון הלוח תומך ב PCIE2 והכרטיס ב-PCIE3, ז"א אני אקבל ביצועים טיפה יותר חלשים נכון? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה, יש לי 4G של DDR3 בשביל להריץ משחקים עדכניים אני צריך לשדרג או שזה מספיק? (בהנחה שאני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק) - - - תגובה אוחדה: - - - חידוד: לשדרג == להוסיף זכרון

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלוםהורדתי את המשחק ACT OF AGGERSION אבל לוחץ מצב SKRIMISH ובוחור שחקנים ומפות ולוחץ התחת הוא מתחיל לטעון יש מסך עם תמונה והכול ואז הוא נתקע,זה אומר שהכרטיס שלי חלש מידי בגלל זה הוא לא עובד?או בגלל משהו אחר?יש לי 4 גיגה זכרון,מעבד DUAL CORE 3.2 גיגה וכרטיס מסך חלש GEFORE 210,צירפתי לכם כאן קישור לדרישות המשחק ACT OF AGGERSION :http://gamesystemrequirements.com/ga...-of-aggressionורציתי שתמליצו לי איזה כרטיס מסך יתאים לי כדי להפעיל את המשחק ברמת רזולוציה בנונית,שהמשחק ירוץ באופן סביר לא איטי ולא מהיר,שאפשר לשחק עליו.צירפתי לכם קישור של כרטיסי מסך באייבורי:https://www.ivory.co.il/graphics_card.htmlהתקציב שלי עד 300 שקל אבל אפשר קצת לחרוג אם הספק כוח שלי חלש מידי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by JOKER-666,

זה כרטיס חזק למשחקים ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי כרגיע פנטיום 2.4B עם 1024MB וגיי פורס TI4400 128 MB האם לקנות בכסף את הX800 XT PE ולהישאר עם המעבד?? או לקנות מעבד איי אמ דיי 3400 + לוח אם ולהישאר עם הכרטיס מסך?? בבק' עזרו לי כמה שיותר מהר....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. תמונות ראשונות ומרשימות מתוך דמו שישחר את אחד ההישגים האנושיים הגדולים ביותר מצטרף לעוד מגוון סרטונים שנועדו להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול של כרטיסי ה-Turing לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.