כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס המסך. בגדול זה לא כל כך משנה לי כי אני לא משחק במשחקים כבדים בכלל. מה שכן, אני עורך תמונות שלי בפוטושופ והתמונות מגיעות לגדלים של 100-150 מגה. איך הבחירה של הכרטיס תשפיע ? האם הזול יותר יספיק לי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן מאסתי בהתעסקות עם תוכנות OC למיניהן, וצרבתי לכרטיס שלי ביוס חדש. הדבר הראשון שראיתי היה השיפור בביצועים. כשהרצתי OC לאותן מהירויות דרך תוכנה, לדוגמא, התוצאות היו נמוכות יותר (כנראה בגלל העומס על המעבד). בנוסף לכך, עם הצריבה נפטרתי מהצורך להמהיר את הכרטיס מחדש עם כל פרמוט, במעבר ממחשב למחשב וכו'. שאלה שהטרידה אותי לאחרונה - האם זה בריא לכרטיס לאורך זמן? הטמפ' נחשבת בסדר (56 במנוחה ו-69 במאמץ מלא עם מזגן על חימום ). גם המתח לא גבוה מדי, אבל בכל זאת...הכרטיס רץ על מהירויות מאמץ כל הזמן, ולא רק במשחקים. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה HD4870 וההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ויתארחו אצל חברים בניו ג'רזי. האם כדאי לדעתכם להזמין את הכרטיס מ Newegg (או אתר אחר אם למישהו יש המלצות..). המחיר הזול ביותר של הכרטיס באתר הוא 295$ ככה שאחרי מיסים זה יוצא פחות או יותר 1050 שקל. 350 שקל פחות מהמחיר בארץ. כמובן שלא תהיה לי אחריות. למישהו יש נסיון עם קניית חומרה בחו"ל ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן.... עוד thread על ה-X800GTO2.......... אוקיי, אז השאלה שלי היא כזו. אני מכוון לקנות מעבד Athlon 3200 עם הקירור שמגיע עם המעבד בגלל שאני לא מתכנן לבצע לו OC. עכשיו, אני מתלבט בין ה-X800GTO - שככל הנראה אני לא יבצע לו OC לבין ה- GTO2 שאני חושב לעשות לו OC בגלל היכולות שלו. העניין הוא כזה - מישהו ניסה לבצע OC ל-GTO2 עם הקירור שהוא בא איתו בלבד? זאת אומרת רק עם הקירור האקטיבי של הכרטיס +2 מאווררים במארז. זה לא יגמור על הכרטיס? כי אם אני צריך להשקיע עוד כסף על קירור נראה לי שאני אלך על ה-X800GTO וזהו....
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש. עם SLI של GTX 560 TI היה לי לפני כן מחשב עם Radeon ובדרייבר שלו יכולתי לשלוט על המאוורר ויכולתי כאילו להוסיף קצת הרץ לשעון כאילו OC קטן. האם יש דבר כזה גם בדרייברים של NVIDIA?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שתדעו..... והוא עוד מהסדרה החדשה שלהם MY VIVO תראו איזה יופי זה כשיש יבואנים טובים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לפני שאני מפרט על המערכת שיש לי אני חייב להדגיש שאין לי שום ידע בתחום. ראיתי שכתבו פה על צווארי בקבוק ואין לי מושג מה זה אומר אבל הבנתי שזה יכול לקרות עם כרטיסי מסך שלא תואמים למערכת. אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקים באיכות גבוהה, אבל נורא חשוב לי להגיד שאני לא רוצה להוציא יותר מ-1000 שקל על הכרטיס. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי. תודה להלן המערכת: Intel core2 Quad Q9400 2.66 Ghz Memory 4 GB Kingston Gigabyte EP45C-UD3R מבחינת ספק כוח אני דיי בטוח שזה 500 וואט. תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שאלה קצרה, מה עדיף, Radion 8500SE או FX 5200 תודה.
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
והאם זה נכון גם לכרטיסים כיום? 7900GT,7900GTX? והאם מרגישים את זה (אם זה קיים עדיין)
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ATI RAGE יעבוד על GIGABYTE 8SQ800??? רק מי שיודע בוודאות שיגיד!!! דחוף רצח! תודה
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ראיתי בהשווה פה בין X8 ל-X16 וראיתי שיש הבדל גדול... עכשיו, אני יודע שב-P45 יש סלוט אחד עם X16 וסלוט אחד עם X8 (שניהם ב-PCI-E 2.0). השאלה היא האם זה יפגע בביצועים אם אני יעשה CF לשני 4850? תודה רבה לעונים!!
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, מה הכרטיס מסך הכי טוב כרגע שאפשר לקנות בסכום הזה? 8800 GT OC? לדוגמא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 או משו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
nivida Gforce 4 128MB Agp 4x mx 440 האם המשחק תומך בכרטיס הזה ואם הוא תומך הוא יכול לפעול אצלי ??????
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש של asus ,gigabyte, abit ו club-3d שאני לא מכיר בכלל 9800 pro של ati מגיע ל 1400 ו xp יותר מ 2500 איזו חברה עדיפה? איזו חברה רצוי לא לגעת? האם עם המשחקים של היום כדאי לקנות 9800 או שניתן להסתפק ב9600?
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי להגיד שקראתי את הת'רדים הקודמים על המסכים רק התבלבתי יותר. עכשיו אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך טוב שישרוד שנים רבות. שיהיו לו רזלוציות גבוהות עם רפרש ריט גבוהה למשל ב1074X768 עם ריפרש ריט לא פחות מ100. באיזה וגדול הקווים האלה שיש בשפורפרת Diamondtron ועד כמה שמיים לב אליהם. כמובן פיקסל כמה שיותר נמוך. ואך לא מחיר כמה שיותר נמוך. ראיתי את המסך samsung 757dfx במחירה פומבית במחיר התחלתי של 190ש"ח,האם כדאי לי. תודה מראש לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, המפרט: i7 930 ga-ex58a-ud3r 6gb ddr3 1600 cl9 intel x25-m 80gb sapphire 5850 3DMark Vantage - על רזולוציה של 1024x1280 ומצב PERFORMENCE, בלי לגעת בשום דבר בתוכנה. 3DMark 2006 - אותה רזולוציה ושוב בלי לגעת בכלום. עד כמה זה נמוך ומה אפשר לעשות ע"מ להגיע לתוצאות האופטימליות? תודה אנשים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה לציין שחשבתי כמה דקות באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת והחלטתי לשים אותה פה אם הפורום הזה לא מתאים אז תעבירו את ההודעה. אז ככה אני רוצה שתסבירו לי משהו מאוד מוזר (לפחות בשבילי) שראיתי לאחרונה קניתי מחשב חדש לא מזמן (את המפרט אפשר לראות בצד) ובדקתי את ה- FPS שלי במשחק שנקרא UNREAL TOURNAMENT והוא עמד בממצוע על 80 -90. שבוע שעבר הייתי ב- LSP ב- LAN SHOP בהרצליה עם מחשבים שהכרטיס מסך שלהם זה GEFORCE 2 MX ומעבדים שהם AMD DURON 1200 ומשום מה ה- FPS שם היה בממצוע 130-150. וכן בדקתי אצלהם ואצלי ושמתי את זה על אותה רזולוציה ועל אותה טקסוטרה ודיטיילס... למישהו יש מושג למה ה- FPS שלהם הרבה יותר גבוה משלי? ומה אפשר לעשות כדי לתת עוד קצת שיפו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני שמח לחזור לפורום המדהים הזה, הרבה זמן לא יצא לי להיכנס, אבל הנה חזרתי . טוב אז יש לי מסך LG FLATRON F700P . עכשיו לפי מה שאני יודע הוא אמור להציג לי קצב ריענון של 85MH ברזולוציה של 1360 על 1024 . אז שאני בשולחן עבודה, לפי הדרייבר אני על 85MH אבל לפי המסך זה מראה לי שאני על 75MH מדוע ולמה ?? (וככה גם שאני משחק אם יש הבדל...) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מצאתי את כל הערוצים. ועכשיו כשאני מדליק איזה ערוץ, הוא מראה לי אותו שנייה אחת ואז התמונה נעלמת ומופיע "שלג"... ב-MOSAIC הוא מראה את על הערוצים בסדר גמור... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מסך LCD AOC LM728 עם זמן תגובה של 8 MS.. עכשיו יש לי בעייה כאשר אני מנסה לראות סרטים במסך מלא התמונה נראית מפוקסלת לחלוטין! (זוהי לא תופעת גוסטינג) ממש כמו שתיקחו סרט עם ביטרייט נמוך ותגדילו אותו למסך מלא ותיראו את הריבועים המפוקסלים בדיוק אותה תופעה רק עם סרטים באיכות טובה.. אני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך מישהו יודע מה הבעייה? תודה מראש~!
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ה 6800GT קיים גם ה 1600 שח... אבל לא כדאי. כבר יצא ה 6800GS שאמור להיות שווה בביצועים ל 6800GT רק יותר זול-שווה לך לחכות.
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עדויות ברשת על הכנות להשקה של דגמים חדשים - על בסיס ליבות Vega 12 ו-Vega 14 שטרם הכרנו לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו מכיר את החברה? למישהו יש נסיון איתה? איך האיכות של הכרטיסים? (בפרט הדגם של ה-GEFORCE 4 TI4200 128MB). תודה מראש. ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש GTX560Ti SLI מעבד I5 2500K ו-8GB RAM יש מה לשדרג את הכרטיס מסך? או שלא שווה? לאיזה כרטיס בודד משתווה הכוח של המערך הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-