עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by djelectric,

לא מזמן התקנתי את ה ACCELERO S1 על הכרטיס שלי (אפילו פתחתי ת'רד על זה) והתחלתי לעשות OC.... 8) אני משתמש בתוכנה EVGA PRECISION כי מצאתי אותה נוחה.... כבר נראש אני אומר שהטמפ' הם לא האישו פה כי אני נשאר על טמפ' נמוכה גם המאמץ הכי גדול ב OC הגעתי לשעונים של 666 CORE 1620 SHADER 1010 MEMORY אבל אני רוצה עוד.... אני לא מצליח להגיע ליותר מזה... נגיד אם אני יקח את ה CORE ל 700 וישחק קצת, CRYSIS כי זה הכי טובעני... המחשב פשוט יקפא במקום ואני אצתרך להפעיל אותו מחדש... אולי יש איזושהי פעולה שאני צריך לבצע בביוס ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות כרטיס Radeon X1900 XTX עפ"י עצה של אחד מחבריי הומלץ הכרטיס של Connect3D אני נאמן שנים לכרטיסים של ASUS האם יש הבדל כלשהו בין החברות ? איזה כרטיס Radeon X1900 XTX הכי טוב היום (לא חשוב המחיר) ? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by stingeR-,

http://www.forsa.com.hk/ אני פשוט רוצה לקנות GeForce 6200 בAGP שלהם וזה יוצא לי 480שקל, השאלה היא אם זה שווה, ומה הסיכויים שהצינורות יפתחו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dutchy188,

היי. מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 ש"ח. יש לי מחשב מעט ישן, אבל בזמנו היה יחסית high end: מעבד i7-4790 כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X יש לי מסך חדש dell u2720q שהוא מסך 4k בגודל 27 אינץ מחפש כרטיס מסך לביצועים מעולים על 1080p אך גם שיהיה אפשר לשחק אחלה ב2k שמתי בינתיים עין על כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 5600 XT PULSE האם רלוונטי?

5. Started by omri_ro,

לאור העובדה שאני לא מחפש יותר מידי ביצועי "סוף הדרך" אלא משהו שיריץ לי בצורה מכובדת מישחק או שניים מידי פעם (במיוחד FS )ומעדיף לקנות משהו שלא יכאב לי כארצה להחליף אותו בעוד.... (שיתחשק לי) מדובר על ASUS או GAINWARD מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי TI 200, ואני רוצה את עצתם של מנוסים ממני לגבי דרייבר אידיאלי. האם היצרן משמש פאקטור בבחירת דרייבר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yair23,

האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך PCX6200 ? אם כן, מה עדיף ? GIGABYTE או PALIT ?? ועוד דבר, מה זה TURBO CACHE ? אני רוצה את הכרטיס 256MB אבל רשום שיש לו רק 128MB .. מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך זה בדיוק עובד ? כרגע אני רוצה להשקיע איזה 300-400 בכרטיס מסך, משהו זמני עד שיצא OBLIVION ואז אני אשדרג .. http://www.palit.com.tw/en/products/nv_gf6200tc.htm#spec http://www.gigabyte-usa.com/VGA/Products/Products_GV-NX62TC256DS.htm# REVIEW : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1805&page=2

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by xMoniT,

אני צריך לקנות כרטיס מסך כי לי יש GeForce GTS 250 והוא ישן כבר אני צריך כרטיס מסך שיריץ את המשחק ^^ אבל כרטיס שלא יעלה יקר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by orensh69,

יש מלא יצרנים ל geforce 9500gt ואני מתלבט, כמו Gigabyte Sparkle Gainward איזה יצרן הכי עדיף? ואיזה הכי יחסית למחיר?????? מפה מה הכי כדאי? http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB112601=1042203

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי טלוויזית LCD 42 אינץ' של פיליפס. FULL HD. הטלוויזיה מחוברת ישירות למחשב בכבל HDMI. (המחשב מכיל 2 כרטיסי מסך מסוג EVGA GTX470 בתצורת SLI) מכיוון שהרזולוציה ה"מומלצת" של הטלוויזיה הינה: 1920X1080 נוצרות כמה בעיות. 1. במידה ואני מגדיר את הרזולוציה הנ"ל כרזולוציה של המחשב - התמונה "יוצאת" מגבולות הטלויזיה. (כאילו הרזולוציה גדולה מדיי למסך) 2. העכבר (LOGITECH G7) נע לאט יותר על גבי המסך 3. במידה ואני מחבר מסך מחשב ליציאה אחרת מכרטיס המסך - אפשרות "עיצוב" המסך באפשרויות של הדרייבר נעלמת ומופיעה רק אם אני מגדיר את הרזולוציה תחת אזור ה- PC ולא ה- HDMI. אשמח לשמוע חוות דעת, עצות וכדומה על איך אני גורם לטלויזיה 42 אינץ' FULL HD לתפקד כמסך מחשב לכל ד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ido.G,

היי, במסגרת חיפושי אחר כרטיס נתקלתי בכרטיס הנ"ל. הוא עולה 780 ש"ח בגולד-טופ ובא עם זכרונות 1.4ns שניתן להמהיר למהירות של 1300Mhz (וגם יותר) וליבה במהירות 575, עם קירור של זלמן. בכל מקרה לפי מה שאני מבין זה פחות או יותר x1600 xt..... בהתחלה חשבתי ללכת על 7600GT- אבל הכרטיס הזה עולה 500 שקל פחות... בשביל 500 שקל אני מוכן להתפשר על הביצועים (מה גם שבתכלס פשוט אין לי הרבה זמן לשחק במחשב). השאלה היא עד כמה אני אתפשר- האם הביצועים יהיו נמוכים בהרבה? האם הכרטיס יאפשר לי להנות ממשחקים חדשים על רזולוציה כמו 1280x1024 (אני רוצה לקנות מסך LCD לכן אני מתחשב ברז' זו בלבד) על פרטים בינונים-גבוהים? (נגיד, oblivion, quake4, fear, cod2) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תגובות: 1,216 ZZZ דפדפן: Firefox 3.6.12 על Windows NT [מפרט מחשב] זו בעייה דיי שכיחה בסידרה 4XX, הרבה משתמשים מתלוננים על FREEZING בזמן עליית המחשב. אנשים ששלחו את הכרטיס הישר למפעל של ASUS להחלפה לא נענו בחיוב ושלחו להם את אותו הכרטיס בחזרה, לטענת ASUS הכרטיס תקין... אכן מצב ביש. אם זו לא יותר מדי טירחה עבורך, תנסה לפרמט ל- XP ולבדוק מה קורה. אם הכל פועל כשורה תצרוב ביוס של חברה אחרת לכרטיס(אחרי שתשמור את קובץ הביוס המקורי שלך) ותראה מה קורה חזרה עם WIN7 64BIT.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Oranl,

היי, במחשב עם התצורה הבאה: E4500 Asus P5N-E SLI 2048 RAM Gigabyte GeForce 8500 GT האם השידרוג המומלץ יהיה כרטיס מסך, כאשר מדובר בתקציב של 300-400 ש"ח? לדעתי כן, אך השאלה היא האם שווה לעשות SLI מה-8500GT או לקנות משהו אחר? ומה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם , אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב מספיק כדי להפעיל משחקים כמו FIFA וכו'

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ligi,

יש לי מחשב עם I5 2400 4 giga ram בשני סטיקים ויש מקום לעוד 2 power supply 500W ci power והיום יש לי כרטיס מסך 430 ואני רוצה לשדרג אותו. מבדיקה שעשיתי הספק לא גנרי והוא נותן 432W http://imagizer-cv.imageshack.us/a/img824/6883/zwly.jpg ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא? HD7850 GPU - 2GB 256bit GDDR5 ב 525 ש״ח בפלונטר. יש לכם הצעה אחרת התקציב עד 600? יש לכם הצעה לשידרוג אחר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DoBeR_MaN,

שאלה אחת מי יותר ט ו ב !!!!! ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כידוע לכם, קיים כרטיס אשר מתחבר לחריץ ה8X בחלק מלוחות האם שלנו הנקרא Phyzx. את הכרטיס מייצרות שני חברות, BFG וASUS, כאשר ASUS מביאה באנדל יותר עשיר. כרטיס המסך של BFG מח"ול כולל מס ומשלוח עולה בסביבות ה900 ש"ח. עד עכשיו לא היה ניתן להשיג את כרטיס הפיזיקה בארץ. אך כשנועה התערבה, הכל השתנה. כרגע ניתן להשיג את הכרטיס בארץ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 אך לאומת השמחה והששון, מחיר הכרטיס עולה 1600 ש"ח, לא פחות ולא יותר. אכשיו זה תלוי בכם, לחכות, לקנות מח"ול בלי אחריות או לקנות מנועה (700 ש"ח יותר) עם אחריות. אני לא יודע מה איתכם אבל אני הולך על ח"ול. תמונה: http://www.noacomp.co.il/ShowPic.asp?Pic=uploadimages/280866.GIF

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by YemeniteCamel,

היי, אני מאוד חיובי לגבי קניית Geforce 8800GTS 320MB של חברת Leadtek והוא עולה היום בין 1600 ל1700 שקלים. לפני היציאה של ה8600GTS\GT חשבתי על לקנות את זה דווקא, אבל בגלל הביצועים ומפני שאני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב החלטתי שאני מתאמץ ומגדיל את התקציב שלי. עכשיו אני מסתכל על 8800GTS שנשמע נפלא, אבל למה לקנות ממש עכשיו אם בעוד יומיים אולי יתוודא לי שיש כרטיס טוב יותר של ATI\AMD באותו מחיר? תהיתי, וחיפשתי תשובה באינטרנט אך לא מצאתי. האם יש כרטיס חדש של AMD שיצא ב14 במאי במחיר 1600 שקל? אם כן מהו? והאם הביצועים צפויים לעבור את ה8800GTS? ועוד שאלה בהקשר: האם המחירים של ה8800GTS ירדו בשבוע הקרוב בגלל ההשקה של AMD? או שלא שווה לחכות ולבדוק? לצורך השיקולים שלכם אני חייב לציי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by OmriF,

היום פתאום הופיע לי פס דקיק בצד המסך בצבע תכלת.. אין לי מושג איך הוא הגיע לשם ומי אשם בבעיה אבל אשמח אם תעזור לי להבין מי שם אותו שם: http://www.fastup.co.il/v.php?file=82986243.jpg Nvidia geforce 8800GTS512 תודה לעוזרים. נ.ב: יש לציין שלפני כחודשיים הוחלף בכרטיס מסך הזיכרון שלו.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז ככה ראיתי שלכמה אנשים יש פה שני מסכים ומחשב אחד הייתי רוצה יותר הסבר איך זה עובד צריכים כרטיס מסך מיוחד?! מערכת הפעלה מיוחדת?! שני עכברים ושני מקלדות?! ועוד שאלות שלא עולות לי בראש עכשיו

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ScreaMan,

טוב אז כך אני בא להתקין עידכון לכיפרוס 2 (של nvidia) אז באמצע ההתקנה זה רושם לי NVIDIA GeForce 2 mx/mx 400 has not passed wondows logo testingto verify its compatibility with windows XP Continuing your installation of this software may impair or destabilize the correct operation of your system וזה אומר לי לעשות לוגו טסט מישהו יודע מה הבעיה מה אני צריך לעשות בשביל לפתור אותה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hagay21,

מה עדיף readon 9700 או 9600xt ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TicTacToe,

יש לי את הכרטיס כבר יותר משנתיים ואני מעוניין לפתוח אותו , לנקות ולהחליף משחה טרמית. הבעיה היא שאף פעם לא יצא לי להתעסק עם כרטיס מסך ברמה הזו (עשיתי את זה עם מעבד). אני סבור שאני יסתדר באופן בכללי אבל אני עדיין חושש לגרום נזק לכרטיס. הכרטיס נקנה בגרמניה לכן מימוש אחריות לא בא בחשבון מה גם שברור שאף חנות בארץ לא הייתה מסכימה להחליף כרטיס שהתעסקו איתו ברמה הזו. bottom line למסור אותו לחנות כדי שיעשו זאת בתשלום או לעשות את זה בעצמי? אשמח גם לקבל המלצות למשחות טרמיות מעולות ללא "זמן ריפוי".

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Oztriker,

ה7900 שלי התקלקל אז הלכתי לחנות להחליפו. השבוע התקשרו אלי והציעו את ה8600 תמורתו ללא תוספת תשלום. האם שווה לי ההחלפה הזאת או שכדאי לי גם לשאול את החנות אם בתוספת תשלום (עד300ש''ח ) אני יכול לקבל כרטיס משתלם יותר? יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.