כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הארכיטרטורה של ampere עושה רושם, פותחה בדגש ספציפי לעומס כבד על ה- rasterizer, האמור ביחס שבין רכיב הגאומטריה - לרכיב הרנדור. היא יכולה לתת את האפקט במלוא תפארתו ברזולוציות גבוהות, לא בנמוכות. היא זקוקה לעומס כבד יותר ברנדור, כדי לווסת חלוקה האידאלית בין הרכיב שמחשב את הגאומטריה, לרכיב שמרנדר את הפיקסלים. בגלל זה apmere אינו מרשים לעומת turing מתחת ל 4K . יש לקחת זאת בחשבון למי שרוצה את המוצר. מומלץ לקחת אותו, רק אם בכוונתו לעבוד ב 4K, אחרת חבל סתם על הכסף. עבודה ממש טובה ואינטיליגנטית של סטיב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה נראה לכם טבעי? עשיתי OC בערך של 8% יותר...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי את כרטיס המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu הכרטיס מסך הקודם שלי הוא GTX 275 הספק - הכרטיס מסך החדש בא עם שני כבלים כאלה : הכרטיס הקודם שלי התחבר בעזרת כבלים אלו : (הירוקים) (ואלו התחברו לכרטיס מסך) בנוסף ישנו את התרשים הזה : לא כל כך הבנתי לאן לחבר את הכבלים החדשים , כי אין לי כבל שמתחבר ל4 פינים שלהם. חשבתי אולי לחבר את הכרטיס המסך החדש כמו הקודם, אבל לא רציתי לעשות נזק . תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה זמן כתבתי פה שאני רוצה לקנות את ה6800GS אך הזמן חלף ויצא ה7600GT שהבנתי שהוא חזק ממנו. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת,מה כדאי לי לקנות את ה 6800GS ולהוסיף סטיק זיכרון כדי שיהיה לי 1GB או ללכת על ה7600GT ולהישאר עם ה512MB? אה ועוד שאלה קטנה..כמובן שאני צריך גם ספק (לא כלול בתקציב של 1300ש"ח) מה אתם אומרים הספק HEC 400W יחזיק לי? אני קונה אותו מKSP ב 190ש"ח תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ליקנות עם 64 DDR ב-99$ או להוסיף 20$ ולקחת 128DDR הכוונה היא לשמור על יחס עלות/תועלת טוב וכרטיס שיהיה לטווח הרחוק.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן ורציתי ממכם עזרה לגבי בחירת כרטיס מסך... כרגע יש לי מחשב עם הכרטיס hd5770 ואני בונה חדר של קולנוע ביתי כאשר המחשב יתחבר לטלויזיה וישמש למשחקים צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. שני מסכים יחוברו אליו שניהם 1920-1080 אחד 24" אחד "47 או 46" (הם לא יעבדו ביחד או זה או זה יעבדו כל פעם) עכשיו אני רוצה להחליף את הכרטיס לאחד מתקדם יותר התקציב הוא בין 1000-1200 ש"ח ובמקרים חריגים שיציעו שיפור אדיר גם 1400 ש"ח. חושב להזכיר שהספק שלי הוא 600W של חברה איכותית (אני לא זוכר תשם ולא כתוב לי עליו). אשמח להצעות ממכם.. תודה גמר חתימה טובה ושנה טובה!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם שווה לקחת את הגרסה הזאת LEADTEK Geforce 8800GT 256B של 256 מגה בית הוא עולה 1200-1300 והאם יש הבדל רציני בין זה ל 512 מגה תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה בנשוא, תאימות בין לוח PCI-E גרסה 2.0 לכרטיס מסך שדורש PCI-E גרסה 3.0 כמו כן במידה ומתאים , עד כמה זה יוריד בביצועי הכרטיס ? אני שוקל להחליף את הHD4870 OC שלי ב Gigabyte HD7850 Windforce , מה אומרים ? כדאי ? (שאר המפרט שלי מופיע בחתימה למטה) תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות כרטיס מסך שמתאים למשחקים ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׂ(ghost recon wildlands, watch dogs 2, far cry 5) וגם ל adobe premiere לא מחפש את הטופ מחפש משהו באמצע Gigabyte GTX 1060 G1 GAMING 3GB http://ksp.co.il/?uin=34943&select=.1044..35..201..45. Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 6GB http://ksp.co.il/?uin=34209&select=.1044..35..201..45. Gigabyte GTX 1060 G1 GAMING 6GB http://ksp.co.il/?uin=37618&select=.1044..35..201..45. משהו מבין 3 אלה יהיה טוב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו..רציתי לשתף אותכם בבעייה שמשגעת לי את השכל עם הכרטיס מסך שלי. קודם כל פרטים על המערכת : AMD Athlon 2600 Barton Mobile 2600 @3400 Abit NF7 SL V2 Geil 512 DDR PC 3200 400MHZ HEC 475W Ati Radeon 9700np 128DDR ולבעייה : תראו,עד לפני שבועיים היה לי כרטיס מסוג רדאון 9600 פרו 128 מגה של חברת ג'יגה בייט,הכל היה סבבה עד שהיה לי להביא 9700 במחיר מציאה והחלטתי להחליף אחריי התיעצויות רבות עם אנשים שאמרו שה - 9700 הרבה הרבה יותר חזק מהכרטיס הנוכחי שלי. סבבה...החלטתי להקשיב והחלפתי,נחרדתי לגלות שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שעשיתי במחשבים עד היום. פתאום משחקים שרצו לי מהר עם ה - 9600 עובדים לי עם עצירות עם ה - 9700 בדיוק באותם הגדרות שרצו חלק על ה - 9600. בעיות חימום שיש ל…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאפשר להבין מהכותרת מדובר על כרטיס מסך ללפטופים, התלבטתי אם לפתוח את הדיון בפורום מחשבים ניידים אבל בסוף הגעתי למסקנה שמדובר יותר על הכרטיס מסך ולכן החלפתי לפתוח את הדיון פה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג(ואני יודע שזה יקר מאוד אבל יש לי את הסיבות שלי..), כרגע חשבתי לקנות לפטופ עם 1080 אבל מסתבר שעם ההשקה של ה2080 לאחרונה אולי עדיף לחכות לאדפטציית מובייל..השאלות כאלה; 1.ידוע או לפחות יש הערכה מתי זה ייקרה(בחו"ל)? 2.ידוע או לפחות יש הערכה גסה כמה לפטופ שמכיל 2080 או אפילו 2070 יעלה(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש 2 הצעות לכרטיסי מסך: האחד- עד 1000 ש"ח לא יותר, עם ביצועים טובים השני- עד 1500 ש"ח עדיף שהכרטיס יהיה מלוג'יק PC כי שם אני קונה את המחשב. שאלה: איזה כרטיס יותר טוב, ה6600GT או הX800GT ? תודה ניב
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי היום את ה-PALIT 8800GT עכשיו קניתי איתו גם ספק 500W וכאשר אני מחבר הכל שום דבר לא מוצג במסך כאילו הכ.מסך לא משדר כלום למסך, המסך אפילו לא מגיב כאשר אני מפעיל את המחשב. מישהו יכול לעזור לי?!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דילמה גדולה שרק אתם (כרגיל) תוכלו לעזור לי להחליט. אז ככה, אני גיימר שאוהב להשקיע את השעות הקטנות של הלילה במשחקים. לפני כשנתיים קניתי לי איקס בוקס ושיחקתי בו להנאתי והייתי מבסוט עד השמיים. עכשיו, כבר כמעט לא יוצא שום דבר מעניין לאיקס בוקס, ואני מחכה לחסוך קצת כסף ולקנות את האיקס בוקס 360. יקח בערך שנה עד שאני אקנה את האיקס בוקס 360 כי אני מחכה שיצא צ'יפ נורמלי למכשיר ואני חוסך כסף לזה. אז בינתיים אני תקוע עם איקס בוקס שאין ממש מה לשחק בו בימים שחונים אלה ועם מחשב חזק (AMD athlon 3000+ וגיגה זכרון) אבל עם כרטיס מסך מעפן (geforce 4200). והדילמה שלי היא האם להשקיע עכשיו בכרטיס מסך טוב כדי להנות לפחות מהמשחקים שיוצאים עכשיו למחשב?? זה דילמה כי אני חוסך לאיקס בוקס אז חב…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שזאת המסקנה שהגעתי אליה היום למרות שאני בכלל רציתי להביא 6800GT עדיף שיהיה מחשב עם סתם כרטיס מסך להוריד בו שירים ,אייסיקיו ,אינטרנט קצת ולהוריד משחקים וסרטים לXBOX360 שנותן גרפיקה וחווית משחק הרבה יותר גדולה לא?:\ הבנתי גם שאפשר לחבר לXBOX מקלדת ועכבר אז מה אתם אומרים עדי להשקיע את הכסף על XBOX או כרטיס מסך?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי היום לנסות לראות מה הקטע של הראדאון 9800 AIW שיש לי בארון שהוא לא עובד.. חיברתי אותו עכשיו והמחשב פשוט לא עלה, כלומר, שומעים שהארדיסק מתחיל לעשות רעשים והכרטיס אפילו מתחמם כרגיל אך מעבר לזה המחשב עצמו לא עולה ולא רואים דבר על המסך, האם זה אומר שהוא נשרף? הוא הפסיק לעבוד סתם פתאום ביום אחד ולא היה לי כוח לשלוח לממש את הביטוח שיש עד שקלטתי שנגמר הביטוח חחחח חשבתי שאולי הוא נשרף אבל אם הוא היה נשרף, כלומר, הליבה עצמה הייתה נהרסת, אז איך זה שהמחשב לא מצפצף לדווח שאין כרטיס מסך מחובר [דהיינו, הכרטיס נשרף]? ואיך זה שהוא עדיין מתחמם שזה אומר שחשמל זורם אל הליבה והליבה עובדת כרגיל [לא נשרפה או משהו כזה]. לא עשיתי אובר קלוק אז הזכרונות לא היו יכולים להשרף. מה הקטע פה? תודה מ…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש GTX 1080. אני מחכה מאז שהכרטיס הושק שהמחירים יתייצבו, ואמשיך לחכות עד שזה יקרה. לאלו שמחכים - מהו טווח המחירים ההוגן שאתם מחכים לו ותרכשו בו את הכרטיס? כשהכרטיס יצא הדגמים הכי זולים שראיתי עלו סביבות 3,800 ש"ח. כיום אני רואה שהכי זולים עולים סביב 3,600 ש"ח. בנוסף, יש גרסת צד שלישי מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות? ועוד משהו ....שמתי לב שהמערכת קירור היא נורא חשובה .האם זה בא עם מערכת קירור?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש כרטיסי מסך LOW PROFILE שאפשר להריץ עליהם משחקים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התפרסמה סקירה על שמעה כרטיסי מסך: GeForce4 Ti 4600 GeForce4 Ti 4400, GeForce4 Ti 4200, Radeon 9700 Pro, Radeon 9700, Radeon 9500 Pro, וה- Radeon 9000 Pro. לפי מה שכתוב שם...טוב, תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים. הכתבה: http://www.extremetech.com/article2/0,3973,739768,00.asp
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני סוגר את העסקה וחשובה לי העצה האחרונה (ומקווה מהירה) שלכם. קצת מתבאס על ה 4850 שאני כל פעם אצטרך לשחק עם המהירות מאוורר שלו כדי שלא יזיין לי בשכל, ובכלל, הבנתי מכמה תגובות פה שמבחינת ביצועים ה 4850 לא עולה על ה 9800gtx , הבעיה היא שהוא קצת יותר יקר. אז מבחינתי ה 100 שקלים האלה לא מהווים בעיה, אבל אני ממש צריך את העצה האחרונה שלכם, בשורה/שתיים. למה לי ללכת על ה 4850 חוץ מהעובדה שהוא זול בכמאה שקלים? המון תודה!!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PC PARTNER HD4350 512MB PCIE הבעיה שהמאוורר הפשוט שעליו נשרף ואני לא מוצאת מאוורר כזה נורמלי באף חנות אני צריכה מאוורר עד 50 שקל לא יותר בגלל שהכרטיס מסך עצמו עולה 200 ש"ח לא רוצה להשקיע יותר מדי :-\ חיפשתי באינטרנט אני לא מוצאת , צריכה חנות במרכז !!! תודה . אני צריכה את המאוורר למחר !!! אם יש מאורר פאסיבי לזה אני גם מוכנה לקנות העיקר שהכרטיס מסך יעבוד!!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-