עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס fx5700 של abit וכשאני פותח את המחשב שלי אז ישר יש ארטיפקטים מאוד רציניים, אבל.... הכרטיס פועל נורמלי בכל מחשב אחר ואצלי במחשב פועל כל כרטיס מסך אחר חוץ ממנו... אז אני ממש צריך עזרה.... כי אני לא יודע איפה הבעייה, בלוח אם או בכרטיס עצמו? ואם אני ילך להחליף לוח אם אז יש סיכוי שהם יסכימו להחליף לי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Killer Storm,

חבר שלי קונה מחשב חדש והוא לא שואל שאלה של כסף אז מה שמשנה לו זה איזה חברה הכי כדאי G6800Ultra XFX Albatron MSI Prolink Elsa או כל חברה אחרת שהכרטיס G6800Ultra שלה נמכר בארץ איזה הכי כדאי מבחינה של איכות יצור וקירור טוב + באנדל ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by limer,

שלום, ברשותי טלויזיה של סמסונג 6400 אשר תומכת ב- 400 הרץ {120 בפועל} כאשר אני מחבר אותה למחשב הוא מוציא לי פלט של 60 הרץ בלבד. הכטיס מסך שברשותי הוא 6750 AMD. מחפש כרטיס מסך מומלץ שיתמוך ברזולוציה 1080P ב 120 הרץ לפחות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Deirdre Shpeilman,

האם מסכי FREE SYNC עובדים רק עם כרטיסי מסך עם GPU של AMD או שמסכי FREE SYNC עובדים גם עם כרטיסי מסך עם GPU של NVdia (הירוקים) כלומר הם יעבדו חלק בהרצת משחקים ויסדרו את ה Hrz כמו G-SYNC רק עם כרטיסי מסך עם GPU של הירוקים ומסך תומך רק ב FREE SYNC או שצריך בשביל זה מסך שתומך ב G-SYNC ולא ב FREE SYNC ורק עם G-SYNC יעבוד לי משחק בלי קריעות מסך במשחק שאמורות להיות קריעות מסך עם כרטיס של הירוקים בלי כרטיס של האדומים (AMD) ? הוספתי סרטון הדגמא: https://www.youtube.com/watch?v=m-IPeU1TfJ0

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roxnity,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל לקרטע, פעם אחת עובד ופעם אחת לא, ובכלל הוא התחיל להסתובב יותר מידי לאט. אני כבר מעדיף לא להשקיע על קירור חדש לכרטיס כי זה כרטיס די ישן (9600GT) והוא מגיע במנוחה ל-80 מעלות, אני מעדיף כבר לקנות כרטיס חדש אלה הפרטים: - אני צריך כרטיס חדש עד 300 ש"ח. - המחשב שלי: מעבד : e8400 3.0GHz זיכרון : Mushkin 2gb DDR2 לוח אם : MSI p7n Platinum (כן כן, את המחשב מכר לי איזה אחד באייבורי) ספק : EZcool 500W. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, תנסה למצוא את האחד שאפשר להפיק את הביצועים הכי טובים באזור התקציב, משהו שיותר טוב מה-9600GT בכמה שאפשר (באזור התקציב). החריץ של הכרטיס מסך לדעתי הוא PCI-E, אבל אולי מישהו מכם יהיה מוכן לבדוק את העניין טיפה לעומק ויחס…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by imperious,

שלום לכולם... המחשב שלי נמצא אצלי כבר כמה שנים ואני חושב שהגיע הזמן להחליף לו כ.מסך בגלל שהוא מתחיל להתאמץ יותר מדי בלי סיבה... הכרטיס מסך שנמצא אצלי הוא ATI Radeon HD4890 ואני רוצה לדעת מה התחליף הטוב ביותר שלו למפרט שלי... המפרט שלי הוא: CPU Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 37 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3 (Socket 775) 41 °C Graphics SyncMaster (1920x1200@59Hz) 1024MB ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 81 °C ספק של Seasonic 500W 80Plus אין לי שום בעיית תקציב אז אני מבקש אם תוכלו לתת לי הצעה לתחליף הטוב ביותר לכרטיס מסך הנוכחי.. אני יודע שהמפרט…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Salwaby,

קניתי כ.מ חדש למערכת השנייה שלי (מפרט למטה , מחשב 2 : רק בלי 1024 אלא 512 , השדרוג הזה יעשה בקרוב) בדקתי את הכרטים ב f.e.a.r על 1024@max בלי soft shadows , וה lightnings האלה שמורידים בביצועים (לא זוכר תשם שלהם) עשיתי test run ויצא לי טוב בערך 60fps יציב, נכנסתי למשחק שיחקתי ומההתחלה שמתי לב שיש קרטועים כאלה מציקים רצח כשאתה נגיד מסתכל מאחורי פינה לאיזור חדש , או מתחיל לירות ברובה, וזה מעצבן רצח כי ככה המשחק עובד חלק נגיד כשאתה באותו אזור וכבר התחלת לירות על מישהו (זה כאילו הוא טוען כל קטע וכל התחלת ירייה שלך ...) למישהו יש פתרון ? כי לפי מה שהבנתי 6800GT אמור להריץ אותו בסבבה ..

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by rony1880,

היי קניתי מסך דל U2410 ואני רואה שהכרטיס שלי 6850 לא מספיק להפעיל משחקים ברזולוציה מקסימום, האם אני יכול לשדרג ל7870 עם המעבד שלי כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SerenB,

אפתח ואומר שאינני בטוח שזה המקום להציג את בעייתי - ואם זה לא המקום אשמח אם מודר יעביר את הנושא למקום המתאים. ברשותי כרטיס מסך Sapphire HD 7950 OCברצוני להפעיל מסך טלויזיה - http://www.lg.com/il/support-product/lg-32LC53 במקביל למסך נוסף בו אני משתמש קבוע, לצורך סרטים ואולי אפילו משחקים בעתיד (לכן refresh rate חשוב). המסך הראשי מחובר ב HDMI ועובד מעולה, ואילו המסך השני מחובר בעזרת הכבל הזה: http://tinyurl.com/9qqqr3w מיציאת Mini Displayport בכרטיס ל-HDMI במסך. לפי כל הנתונים של המסך\כרטיס\כבל - לא צריכה להיות בעיה להציג על המסך החדש רזולוצית 1080p + אודיו במקביל למסך הקיים המציג בדיוק אותו דבר. ופה מגיע ה'אבל' - 1) המסך מראה לי רזולוציה טבעית של 1360x768 דרך הווינדוס, היית…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הכרטיס Gigabyte 7850 2GB ..vs 7870 vs gtx660 או להשקיע על 7950 3GB מיפרט: enermax naxn 550 e7500 ep45 ud3lr 6GB 3HDD רוזולוציה:1440X900

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, חשבתי לשדרג את ה GTX 770 שלי לכרטיס מסך חדש בכיון ה 1070 הרגיל ( לא TI). האם למישהו יצא לעבוד עם הדגם הזה ויכול להמליץ או שיש סיבה לא לקנות אותו? https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500408 אני רוצה לחכות למבצעי בלאק פריידי או סייבר מונדיי בתקווה שהמחיר יהיה יותר שפוי באזור המחירים שהיו לפני הקפיצה במחירי כרטיסי מסך, השאלה מאיפה כדי להזמין? 2 האופציות הן או newegg או אמאזון US, שאמאזון יוצא קצת יותר זול בקצת פחות ממאה שקלים. אשמח עם מישהו יכול לעזור.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by adlanm,

יש לי ניסיון טוב עם Mag אבל מה אני מבין לא LG בערך 800-+ (אח שלי מביא לי מכות הוא אומר רק מינוס בלי פלוס) טוב למשחקים ואם אפשר תגידו לי מה אני צריך במסך שיהיה טוב עריכה ------------------ אחלה מסך רואים בו מצויין אוכל בלי מלח את ה-LG F700B יש רק בעיה אחת קטנה. יש בו שני קווים למעלה ולמטה יש אותם במסכים רבים שאני מכיר גם ב-mag הקודם שלי זה תקלה או שזה אמור להיות? אבל זה קצת מעצבן

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX86T256D&cart=1178516049438815〈=heb יש לי מאורר שקט וגדול של suerred הספק שלי יעמוד למשימה הזאת? http://img258.imageshack.us/my.php?image=picture001gh4.jpg

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, היום אני סוגר את העסקה וחשובה לי העצה האחרונה (ומקווה מהירה) שלכם. קצת מתבאס על ה 4850 שאני כל פעם אצטרך לשחק עם המהירות מאוורר שלו כדי שלא יזיין לי בשכל, ובכלל, הבנתי מכמה תגובות פה שמבחינת ביצועים ה 4850 לא עולה על ה 9800gtx , הבעיה היא שהוא קצת יותר יקר. אז מבחינתי ה 100 שקלים האלה לא מהווים בעיה, אבל אני ממש צריך את העצה האחרונה שלכם, בשורה/שתיים. למה לי ללכת על ה 4850 חוץ מהעובדה שהוא זול בכמאה שקלים? המון תודה!!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by cheat-it,

יש לי כרטיס מסך 8800GT ומעבד E6750 @ 2.66GHZ נכנסתי ל NVIDIA PHYSX בלוח הבקרה ויש שם אפשרות כזו: PHYSX GPU ACCELERATION אז רציתי לדעת האם כדאי לי להפעיל את האפשרות הזו, ואם זה עושה לי איזשהו סוג של OC???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מצאתי היום משהו שנראה כמו לוח מודפס של כרטיס מסך. מעניין אותי איזה כרטיס זה (סתם לידע). ניסיתי לגגל כל מיני מספרים שיש על הכרטיס ולא הגעתי לשום מקום. איך אני יכול לזהות מה זה?

17. Started by uzibu,

צריך מסך CRT 17 תקציב : 1000 + - שימוש: משחקים. מנסיון מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. משום מה המאוורר משמיע לי רעש כאילו שהוא עובד יותר מהר בזמן שאני מסייר בסייר WINDOWS בתיקיות עם המון קבצי מוזיקה או תמונות ואני חולף מהר בין הקבצים[A-Z] או בזמן הרצת 3dmark ואיפליקציות שונות כבדות יותר או פחות אם מישהו יודע אם זה תקין וזה צריך לעבוד ככה אודה לו מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by KingAlpaca,

אחי היקר מעוניין לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח, והוא גם מעוניין להריץ איתו משחקים (ככל האפשר), מה לפי דעתכם מומלץ? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sh_matan,

מה יותר טוב? GEFORCE FX 5700 256MB או GEFORCE 7300 256MB UP TO 512MB? תראו אני לא משחק הרבה אבל האם ה-7300 יכול להעלות משחקים חדשים לעוד שנה לפחות? וה-5700 יכול להעלות משחקים לעוד שנה פלוס? ושניהם יעלו משחקים על לפחות מינימום כל משחק? וזה שמשחק עולה גרפיקה מינמום זה משפיע על מהירות המשחק? והמסך SAMSNG 740N 17 LCD הוא טוב? תודה כי אני אוליי קונה את המסך ואת הכטיס 7300. תודה ותענו לי על הכל כי אני צריך לדעת מהר!

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כידוע לכם, קיים כרטיס אשר מתחבר לחריץ ה8X בחלק מלוחות האם שלנו הנקרא Phyzx. את הכרטיס מייצרות שני חברות, BFG וASUS, כאשר ASUS מביאה באנדל יותר עשיר. כרטיס המסך של BFG מח"ול כולל מס ומשלוח עולה בסביבות ה900 ש"ח. עד עכשיו לא היה ניתן להשיג את כרטיס הפיזיקה בארץ. אך כשנועה התערבה, הכל השתנה. כרגע ניתן להשיג את הכרטיס בארץ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 אך לאומת השמחה והששון, מחיר הכרטיס עולה 1600 ש"ח, לא פחות ולא יותר. אכשיו זה תלוי בכם, לחכות, לקנות מח"ול בלי אחריות או לקנות מנועה (700 ש"ח יותר) עם אחריות. אני לא יודע מה איתכם אבל אני הולך על ח"ול. תמונה: http://www.noacomp.co.il/ShowPic.asp?Pic=uploadimages/280866.GIF

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הקיים שלי בסכום של עד 500 שקל כ.מסך NVIDIA GeForce 9500 GT 1GB לוח M ASUS P5P43TD מעבד Intel Core 2 Duo E8400 זיכרון G.SKILL 2X2GB DDR3 667MHZ WIN7 32BIT היום משחק משחקים יחסית ישנים BF2, GTA SA, FIFA 12 רוצה להריץ משחקים שיותר בכיוון 2009-2011 מה האופציות? ואם בכל שווה? עדיפות מKSP תודה

23. Started by ran-erez,

מחשב i5 2500k לוח אם asus p8p67 ספק קורסיר 750W בעיקרון חשבתי על 6950 ולהסב אותו ל 6970. לגבי התקציב אפשר חריגה עד 300 אם יש הבדל ענק, או בפחות מ 1500 אם ההבדל זניח. תודה רבה כל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי LCD 37 אינצ של BEKO כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך לLCD דרך כבל HDMI הוא מזהה אותה כ 32 אינצ ונוצר מצב שאין לי את הרזולוציה הטבעית של ה LCD שהיא 1366X768 אלא יש לי רק 1280X720 * אם זה לא הפורום המתאים, אבקש להעביר .. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הארכיטרטורה של ampere עושה רושם, פותחה בדגש ספציפי לעומס כבד על ה- rasterizer, האמור ביחס שבין רכיב הגאומטריה - לרכיב הרנדור. היא יכולה לתת את האפקט במלוא תפארתו ברזולוציות גבוהות, לא בנמוכות. היא זקוקה לעומס כבד יותר ברנדור, כדי לווסת חלוקה האידאלית בין הרכיב שמחשב את הגאומטריה, לרכיב שמרנדר את הפיקסלים. בגלל זה apmere אינו מרשים לעומת turing מתחת ל 4K . יש לקחת זאת בחשבון למי שרוצה את המוצר. מומלץ לקחת אותו, רק אם בכוונתו לעבוד ב 4K, אחרת חבל סתם על הכסף. עבודה ממש טובה ואינטיליגנטית של סטיב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים