עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד. התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי ) במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD. אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי). כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את ה…

• 11 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by israel_gt,

איך כרטיס בעל ביצועים טובים יותר? הGTX470 OC אחרי OC נוסף...מה יתן לי ביצועים טובים יותר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ariel2420,

אני רוצה לשדרג כרטיס מסך המפרט- CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 ספק- ezcool 300watt jsp כרטיס המסך המוחלף - 8500GT מה הכרטיס מסך הכי טוב למפרט זה

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

מאמר מהאתר HARDOCP כמה רחוק באמת הגענו עם טכנולוגית כרטיסי המסך http://www.hardocp.com/article.html?art=ODYyLDE= מקווה שתהנו

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by MentalisT,

שלום =] אני חדש בפורום. : בכל מקרה עד לפני מספר שבועות השתמשתי במחשב מאוד ישן [פנטיום3] שההילייט היחידי שלו היה כרטיס הראדון 9000 פרו 2 שקניתי לפני 4 שנים והחזיק לי עד היום במה שהייתי צריך. בכל מקרה ההורים שלי קנו מחשב נייד ואני קבלתי את המחשב שלהם. P4 2.66GHZ [שעשיתי לו אוברקלוק ל3.2GHZ]. RAM 512MB 667MHZ דיסקים קשיחים: HITACHI 120GB\80GB ספק כוח: JSP TECH EZCOOL 420W אוקיי אז ככה. התכנון שלי היה להעביר את הRADEON שלי ששירת אותי נאמנה אל המחשב החדש. אך כמובן שכרטיס ישן שכזה... משתמש בחיבור AGP. אז אוקיי אני צריך כרטיס חדש בחיבור PCI-E שיריץ משחקים לא הטופ שבטופ אבל שלא יאכזב. משחקים כמו: NFS PROSTREET רמה כזאתי בערך. עכשיו התקציב שלי נמוך יחסית. בגלל ש.. א…

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by nosterdmus,

שלום. מזה שנתיים אני משתמש בחבילת הקודקים ACE CODEC PACK, אך לאחרונה שמתי לב שהחבילה "נזנחה" ושהגירסה האחרונה ממש ממש מיושנת, מה שמוביא אותי לחפש חבילת קודקים חדשה. אז מה דעתכם? מה היא חבילת הקודקים הכי מקיפה/אמינה/מעודכנת שקיימת כיום?

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by PCguy,

חברה אני צריך כרטיס מסך PCIe הציעו לי 6600 או 6600 GT בדקתי וזה מעט יקר לי. איזה כרטיס זול יותר ישנו שהוא מספיק טוב למשחקים? בערך עד 600 ש"ח

• 11 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by Lupin,

איך אני בודק אם יש לי TV OUT?

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שלום לכולם . לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב שלי. התקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך דרך הדיסק (6600GT) . עכשיו אני שם לב שלא רואים את הטקסטורה של חפץ / שתיים . (החפץ מסומן בעיגול..) מה יכולה ליהיות הסיבה ? הדריבר דיי ישן ? , גם לפני הפירמוט אני התקנתי את הדריבר מהדיסק . מה יכולה ליהיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by tsvika,

שלום. יש לי מסך שבו קבעתי את קצב הרענון ל 85Hz עכשיו אם למשל יש לי משחק שבו מספר הפריימים לשנייה עולה על 85 זה בעצם לא משנה כלום לא? הרי המסך מתרענן 85 פעמים בשנייה אז כל FPS גבוה מזה פשוט לא יורגש (סתם שאלה שעלתה לי בראש ולא הצלחתי למצוא לה תשובה) תודה

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  11. שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש ובכרטיס מסך מדגם gigabyte 512mb 8500GT יש 2 כניסות אחת VGA השניה DVI באתי לחבר את המסך לכניסת ה VGA וגיליתי שאני לא רואה כלום אז חיברתי את המסך לכניסת ה DVI וכן ראיתי אבל המצב הזה לא טוב לי כי יש לי כבל DVI ל HDMI שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרכו אבל אם הDVI תפוס אז תהיה לי בעיה יש אולי דרך לשנות את זה ? שהכניסה הראשית בכרטיס מסך תהיה VGA ולא DVI ? ואז תיפתר לי הבעיה המוזרה הזאת ? עשיתי המון ניסיונות : התקנת דרייברים שונים בדיקה בביוס וכ'ו ולא הגעתי לפיתרון תודה לעוזרים בן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by אישי555,

בעבר היה לי בין האפשרויות את 1440*900. משום מה בזמן האחרון זה נעלם (יכול להיות שמישהו שיחק עם ההגדרות). אני מנסה להוסיף את זה ידנית בתוכנה של NVIDIA אבל זה אף פעם לא נוצר. מה צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by finish,

כל פעם שאני משחק אחרי איזה חצי שעה המסך נכבה לי ולא שאני משחק במשהו סוס שיחקתי WARCRAFT 3 ופתאום בום המסך ניכבה והוא חוזר רק אחרי ריסטארט זה ממש מעצבן ותוקע וזהו קורה רק עכשיו אחרי שקניתי מעבד ולוח חדשים AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגהבייט 939-K8NSC ויש לי כרטיס מסך RADEON 9550 128MB 64BIT שעובד בAGP וגם זיכרון של 512 של A-DATA מה הבעיה פה אני לא מבין כי המחשב חזק ואין איתו בעיות וזה עושה לי את זה גם עוד משחק אסטרטגיה אייג אוף מיטולגי איך אני פוטר את הבעיה?

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by OuTsIDe,

לא משנה על איזה הגדרות אני אשים בכל זאת ירקטע... הדרייבירים שלי הם 8.6... משהו יודע מה הבעייה?

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  15. יש לי 5750 1 ג'יגה שקיבלתי במסגרת מימוש אחריות על ה-4850 1 ג'יגה שלי. שמתי לב שכשאני פותחת או סוגרת סרט וידאו (לא משנה אם ב-Youtube או במחשב), המסך מרצד. יש לי שני מסכים והתופעה קורית בשניהם כך שזה לא קשור למסך. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את הדיון הזה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/295201-15-screen-flicker-opening-closing-flash-video רק שאצלי זה קורה גם בסרטים שנמצאים על המחשב ולא רק סרטי פלאש (MKV, AVI). ניסיתי את ההצעות שכתובות שם וזה לא עזר. יש לי Windows 7 64 bit ומותקן לי ATI Catalyst 11.5. האם זו בעיה ידועה בכרטיסים האלה? האם יש לזה פתרון כלשהו או שזו תקלת חומרה ויש לממש אחריות על הכרטיס (שוב)? תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ועוד שאלה ואני מצטער שהיא לא קשורה לפורום הזה. מישהו יודע למה GAMESPY ARCADE נסגר ואי אפשר לשחק שם דמקה יותר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Arg92,

מסך 22 אינץ' רזולוציה 1200*1900 ספק SEASONIC 500 מעבד 8400 לוח GIGABAYTE P43DS3L

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Dani3l,

מה זה בעצם FX שמתשתייך לכרטיס מסך ומה ההבדך בינו לMX אם כך? תודה

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by Moo^Moo,

רשום בדרישות מינימום, ש3DMARK דורש תמיכה בDX9, שאין בגי'פורסים למיניהם? זה יעבוד? במלואו? MOOMOO

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מצורף תמונה של הבעיה אני משתמש רק בדרייבר של ATI לא מבצע OK שאני לוחץ על תמונה חדשה ללוח עבודה התופעה נעלמת לכמה דקות וחוזרת . שאני עומד עם העכבר על התחל >רץ על התוכניות >הוא מראה מתחת לקישקוש את התוכנית ולאחר מכן חוזר לקישקוש למה זה קןרה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by AvigdOr.GT,

התקנתי את התוכנה, הרצתי אותה וקיבלתי 2516, המפרט שלי הוא: p4 2.400 leadtek 6600GT 512ddr אף אחד מהרכיבים לא עבר OC, אני משתמש בדריבר 6.7.6.6. עוד פרטים: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=545310 אני עכשיו יתקין את הדריבר 71.80, מה אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות?

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי מחשב מעבד : E8400 כרטיס מסך : ZOTAC GTX260 ספק כוח : SPIRE 12CM FAN 550W REAL לוח אם : P43 NEO RAM : 2G DDR2 800MHZ GEIL *2 מסך : SAMSUNG 19" SYNCMASTER940BW רציתי לעשות שדרוג קטן של כרטיס מסך + מסך 21" אפשר המלצות לכרטיס טוב לתקציב של עד 1000 שקל לכרטיס מסך ושלא אצטרך להחליף ספק כוח ודברים שמסביב זה לא הפורום אבל אם אפשר המלצה למסך טוב גם עד 1000 שקל אודה לכם אם לא אפרסם מודעה נוספת בפורום מסכים *הצרכים שלי הם : משחקים חדשים שואף למקסימום ביצועים ואיכות , אינטרנט , שירים . תודה לעוזרים מראש אביחי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ASAFBS2,

שלום , יש לי מחשב מלפני שנתיים והוא מתחיל לקרטע ...(במשחקים חדשים) מכיוון שבזמן הקרוב עומדים לצאת משחקים ממש טובים FARCRY 2 , CALL OF DUTY 5 וכו' אני רוצה שהם יעבדו לי על איכות סבירה (MEDIUM) אני מוכן להשקיע עד 900 ש"ח על שידרוג של הכרטיס מסך זה המחשב שלי עכשיו : כתוב על הספק: HEC-400 TR-TF combined 145 w total output 400 w תתחשבו גם בזה שיש לי מעבד ישן אז אם אני ישים כרטיס מסך של 900 שח שהצוור בקבוק לא ישפיע יותר מדי תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש יש לי כניסה במחשב של agpx8 התקציב מוגבל ל 450 שקל עכשיו יש לי את ה nvidia 5200fx הוא לא מריץ לי cs 1.6 כמו שצריך תודה רבה לעוזרים עמית. ואם אתם רוצים לדעת יש את ה הלוח asus p4p800 se

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  25. היום הייתי באיזו חנות מחשבים (דוד שלי רצה שאני יבוא איתו לקנות מחשב), ואמרתי למוכר שישים לו Msi Geforce 4 ti4200 128mb, המוכר אמר שהוא לא מביא את הכרטיסים האלו, רק את של: ASUS, INNO3D, NVIDIA. אמרתי לו, אבל נוידיה לא מייצרת את הכרטיסים רק את הצ'יפסט, הוא אמר לי שהיא גם מייצרת כרטיסים, אמרתי לו שזה לא יכול להיות, הוא אמר לי שכן ועם אתה רוצה אני יראה לך, הלכתי איתו למחסן ובאמת הייתה לו קופסא שרשום עלייה: NVIDIA GEFORCE 4 TI4200 128MB, והיה רשום בצד של הקופסא: DVI, TV/OUT, VIVO. ידעתם שהיא מייצרת גם את הכרטיסים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.