עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, כרטיס המסך שלי מדגם gainward nvidia 250GTS 1024MB מרעיש בצורה בלתי נסבלת. התקנתי את הדרייברים העדכניים, פרקתי את המאוורר וניקיתי אותו אך לצערי ללא הועיל.. יש לכם המלצות? ד"א מדובר בשימוש במנוחה.. למעשה אני לא משחק במחשב כלל וכל השימוש שלי במחשב מסתכם באינטרנט/סרטים. בדקתי בעזרת rivatuner - טמפרטורת הכרטיס עומדת על 60 מעלות ואחוזי הפעלתו עומדים על 60%. מחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא מאוורר חליף לכרטיס כדי להחליפו.. לעזרתכם אודה! הרעש כל כך מוגזם שהוא אף מפריע למי שמחוץ לחדר תודה!

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by deyan,

היי, הטמפ' של הכרטיס המסך מגיע ל 60-63 מעלות בזמן משחק, זה לא גבוהה מדי? בגלישה וכאלה הטמפ' היא בסביבות 50 מעלות (של הכרטיס מסך). הבדיקה של הטמפ' אני עושה מייד שיוצא מהמשחק (QUAKE 4 ). יש קשר בין הטמפ' לזה שאחרי כמה זמן המשחק כבר לא רץ חלק? תודה

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by __MIKO__,

היי, אחרי ששיניתי סטינגס למשחק ( AOC ) ל1080, ברגע שיש הרבה אינפורמציה על המסך - חיילים וכו' המחשב מאבד פריימים והתגובות לפקודות הם בדיליי מסויים. אני במחשב i5 760@2.8GHZ עם 4G זכרון. האם אכן כרטיס מסך אם כן איזה מומלץ ? תקציב לא בעייתי אבל לשימוש שלי לא צריך כרטיס היי אנד ולא קרוב לזה רק שארגיש שהמשחק פועל חלק. אגב הכרטיס מסך שלי הוא און בוארד asus 730 2G

4. אני מחפש את אחד מהכרטיסים הללו בסכום סביר של 400-600 ש"ח, אני יודע שהסיכויים למצוא את הכרטיסים הללו בסכומים הללו הם אפסיים אבל בארה"ב המחירים של הכרטיסים הללו נע בסביבות הסכום הנ"ל. הדגמים שאני מחפש ספציפית הם: Radeon 9500 Pro 128MB DDR 128-Bit ו GeForce 4 Ti 4600 8x 128 MB DDR 128-Bit אם מישהו יודע על הימצאותם של כרטיסים אלו בחנות כלשהי או במחסן כלשהו אנא תנו לי לינק או דרך ליצור קשר עם המקומות הללו, כמובן שאני מעדיף לקנות את אחד מהכרטיסים הנ"ל מחנות (או לחלופין ממחסן עם אחריות) ועם אחריות לפחות לשנה.

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום עד עכשיו השתמשתי ה 4850 על מסך 22" (1680X1050) עכשיו אני רוצה לחבר אותו למסך 42" (1920X1080) FHD הספק 500W OCZ שתי מסילות של 18A כך שצריכת החשמל מוגבלת (הוא יסתדר עם כרטיס עם צריך של 200W אבל אני לא רוצה להעמיס עליו ) הכרטיס צריך להפעיל את המשחקים הכי חדשים בהגדרות גואות בשנתיים הקרובות וסרטים 1080P אני חושב על 5850 1GB בגלל שהצריך שלו היא 151 W והוא כרטיס מאוד חזק מישהוא חושב שיש כרטיס יותר מתאים ?< לא להתייחס למחירים כרגע כי אני לא אולך לקנות אותו בימים הקרובים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תגידו לי בכנות האם ראיתם תוך כדי מישחק ( ולא תוך כדי לחיצה על כפתור ה- pause והתבוננות במסך עם זכוכית מגדלת -- בכול זאת מדובר במשחק ולא תמונה במוזיאון ) הבדל משמעותי בין 1280 על 1024 ללא פילטרים לבין 1600 על 1200 עם פילטרים (הערה:הכוונה אך ורק לפילטרים של full-screen antialiasing and anisotropic filtering) אני אישית לא רואה הבדל משמעותי , וכאן נישאלת השאלה אם יש טעם לקנות 6800gt בהיתחשב בכך שתקן agp יעלם בתוך פחות משנה ואז אתה עלול לימצוא את עצמך תקוע עם כרטיס טוב מאוד ,אבל שאי אפשר להעביר אותו לשום לוח מודרני וצריך ליזכור שמלבד שידרוג לפעמים יש צורך בהעברה ביגלל לוחות ומעבדים שהיתקלקלו . ניראה לי שכול כרטיס שמסוגל להריץ את farcry ברזולוציה של 1280 על 1024 ובקצב של 25 תמ…

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Athlon-WINGS,

אהלן, שמעתי שה-R400 של ATi ישתמש ב PCI Express, אף פעם לא שמעתי על המושג הזה בכרטיסי מסך, הייתי שמח לדעת מה זה, אם מישהו יודע... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Xilver,

Amd x2 4600+ M2N-TVE Sparkle 8800GTS 320MB 2GB CL5 667MHZ 250GB HDD WD Antec Sonata Original EBOX 500W הפריטים החשובים הם המעבד, כרטיס מסך וזכרונות (אני חושב), כל שאר הפריטים לא חשובים לצורך הבדיקה אבל רשמתי אותם בכל זאת. בכל מקרה, למה הציון נמוך כל כך? אני לא אמור לקבל 8700~?

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  9. אז ככה אני רוצה להחליף לחבר שלי את כרטיס המסך שלו באחד מהישנים שלי. הלוח אם שלו הוא: http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1405&ModelName=GA-8SR533P והמפרט של הכרטיס מסך הוא: http://ati.amd.com/products/radeon9800/radeon9800pro/specs.html במפרט של הכרטיס מסך כתוב:Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) ובמפרט של הלוח אם כתוב: 1 x AGP slot (4x/2x-AGP 2.0 compliant) עכשיו מה שאני מנסה להבין זה האם לוח האם תומך בכרטיס מסך, כי הדרישות של הכרטיס מסך נראות קצת שונות מהדרישות של לוח האם. בגלל שלדעתי הדרישה של הכרטיס מסך: Universal AGP 3.0 bus configuratio…

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  10. היי.... ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB או nVIDIA GeForce 7600GT 256MB תודה לכולם!!!!

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by mR.BomBasTic,

יש לי redeon 9200 pro וה אף פי אס שלי רק 72 מקסימום איזה עידכון אני צריך להוריד בישביל להעלות את האף פי אס שלי..?

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by liorgadidi,

שלום לכולם! יש לי מסך של IPC...(?!) עכשיו כנראה שמישהו התקרב עם מגנט מאוד חזק למסך וערבב לו את הצבעים... הבעיה הייתה לי בעבר עם מגנטים פחות חזקים וסידרתי את זה תמיד עם degauss. ניסיתי לעשות את אותה פעולה כמו במעמים האחרונות וזה הצליח לנקות את הרוב אבל, נשארו כתמים כאלה שרואים כשיש על מסך לבן והdegauss לא מוריד אותם! מה אני יכול לעשות? ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל מצאתי רק על כתמים חיצוניים. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אוקיי, אני יתחיל.. תחילה רציתי לקנות גיפורס 6200 ולפתוח לו צינורות ל6600, אבל ראיתי שזה הימור ואין לי הרבה מזל אז לא כדאי לי לאחר מכן כבר בחרתי את ה6600 של גיגה בייט וכשהלכתי לחנות השתכנעתי לקנות את ה- 6600GT הזמנתי אותו אבל רק עוד יומיים שלושה אני יקבל אותו msi 6600GT 128mb vivo עכשיו השאלות, 1. הוא עלה 900 ש"ח באייבורי עם שלוש שנות אחריות, האם זה משתלם? 2. משהו יכול להביא לי קישור לכרטיס מסך עצמו, אני אפילו לא יודע איך הוא נראה, למרו שבאתר שלהם יש רק אחד והוא- http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636 ואני לא רואה שום שום סימן ל-vivo 3. מזה vivo בכלל? מה אני יכול לעשות עם זה? 4. מהם המהרויות של הכרטיס עצמו ומהן המהירויות של הזכרונות? והא…

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  14. כרטיס : bfg 8800gt oc2. עכשיו קיבלתי מתאם מהSVDEO לשלוש שקעים [צהוב כחול אדום] אליהם חיברתי שלושה תקעים [יש תקעים משני הצדדים] וחיברתי לטלווזיה. נכנסתי לערוץ הנדרש ו...כלום! ניסתצי להגדיר דרך הפאנל של nvidia ובpreview של 15 שניות המסך של הטלווזיה מהבהב לכמה שניות ואז שוב הוא לא מראה כלום..מה עושים? תודה רבה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by mega1234,

יש לי כמו פסים כאלו על המסך, ממה זה יכול לנבוע ? השפעות מגנטיות ? פלאפון ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש למישהו השוואה עדכנית בין שני הכרטיסים מאתר אמין? כל מה שחיפשתי היה לא עדכני ואני מקווה שהתוצאות לא מדוייקות שם או לפחות בוצעו כשהדרייברים לסדרה 7000 היו לא בשלים. על פניו הכרטיסים נראים די זהים ביכולותיהם משום מה. יש למישהו הארות בנושא? תודה, עידו.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אבא שלי סיפר לי אתמול שלכל מכונית מרצדס יש בסוף אותיות שונות המראים את איכותו של הרכב,והאותיות האלה מאוד דומות לסיומי של כרטיסי המסך: XT=רמה גבוהה,בדרך כלל מאוד יקר XL=רמה גבוהה,בדרך כלל גם מאוד יקרה אך קצת מוחלשת מהXT GT=מכונית קלה,זולה וטובה וכאלה שרוצים ביצועים טובים במחיר נמוך. TD=דגם פשוט,פשוט מאוד וזול. LE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות SE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  18. שלום לכולכם אני השבוע עומד להזמין מחשב חדש התכנון במקור היה רכישת R9800pro אך מכיוון ומחירו של נ"ל קפץ לכ-1650 בחנות שממנה אני עומד לקנות וכעת נעלם לגמרי מהמלאי אני ככל הנראה אלך על ה geforce6800 שכן אני לא רואה לרכוש משהו פחות טוב מה-9800פרו וכמו כן איני מעוניין לפצל את הקניה לשתי חנויות. בחנות יש רק שני כרטיסים מסוג ה-6800 הרגיל: הראשון הינו מתוצרת ג'יגהבייט ובעל קירור פאסיבי, אך הוא עולה כ-2100 ש"ח, מחיר שכבר גם מוגזם וגם חורג ביחסית הרבה מהכסף שעמדתי להשקיע במקור השבוע התווסף לחנות geforce6800 מחברת Point Of View ומחירו עומד על 1788 ש"ח: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2531 אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה אם כי על ה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tal^_^,

שלום לפני כמה חודשים בדקתי את הציון 3dmark והוא עמד על 3383. היום, לפני שבאתי לעשות לכרטיס מסך OC בדקתי את הציון, כדי שיהיה לי השוואה לאחר ה OC. גיליתי שהציון הוא 2408 נקודות, הפרש של כמעט אלף נקודות (שלושים אחוז). המערכת הפעלה היא אותה מערכת (רק פימרטי מאז) וההבדל היחידי הוא שעידכנתי את הדריוורים לגרסה החדשה של nvidia. למישהו יש רעיון לסיבה של הירידה בניקוד? צודה.

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by shisho8,

אהלן אנשים , הייתי רוצה לדעת עד כמה ההבדל מהותי בין 2 הכרטיסי מסך הבאים : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT עכשיו , אני לא גיימר מטורף ואני לא כך כך הולך לחקור את ההבדלים ברמות הגרפיקה במשחקים אבל כן הייתי רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בינהם כי אין במלאי את ה8800GT ואני מתלבט אם לקחת את הכרטיס השני . תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי כרגע את ה2600פרו הגרוע הזה.. לוח אם: intel dg965ry מעבד e4400 box. 2 ג'יגה ראם 680 מגהרץ בערך. וזה כל החשוב בערך.. קיצר אני מתלבט בין ה9600gt של Leadtek בין האלה של ati אבל אין לי מושג מה מהם יותר שווה במכירים הללו .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Epik_yozhik,

i want to buy a good and not so expansive GPU from the US and bring it with me to israel im kinda uninformed about what is good or bad i was looking at the ati 4870 i found that they are pretty cheap 240-250 what do you say guys worth the money?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by bd,

?!?! אני לא יודע אני צריך להתדעכן בכרטיסים הרבה זמן לא נכנסתי לאתר :'( פעם ה 9800 PRO 256BIT היה עולה 1450.. יש איזה משהו יותר טוב שעולה במחיר שלו? כמה עולה 6800GT 660GT X600 וכל שאר הירקות?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  24. עוד זמן מה ובין מבחר הכרטיסים הגראפיים שיש לנו בשוק יתערבבו הכרטיסים החדשים תומכי ה DX10 ואף יקחו את מקומיהם של הקודמים והטובים בכל טווחי המחיר ולכל סוגי המשתמשים. המלחמה כמו תמיד היא בין שני הענקיות ATi ו-nVidia והשנה המלחמה הזאת היא בין המכריעות ביותר - השנה קריטית מאוד עבור שתי המפתחות מאחר והכרטיסים החדשים באים להביא לא רק ביצועים משופרים, אלא גם את היכולת להריץ משחקים עם כמה רמות מעל הריאליסטיות בגראפיקה ממה שאנו מכירים כיום במשחקים. ובכן, כרטיסי ה High-End החדשים של nVidia כבר זמינים בשוק כמה חודשים ויש כבר תכנונים להשקה הקרובה של הכרטיסים לשאר רמות המחירים. ואילו ATi מתכוונת להציג את כרטיס ה High-End הראישון שלה רק בתחילת החודש הבא. למרות ש ATi עוד לא הוציאה את כר…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הזה.. כמה הוא עולה תקציב: עד 2000 ש"ח (תנו לי את ההצעות הכי זולות)

• 11 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.