עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliko78,

קראתי את הסיקור החדש כאן באתר על HD 6870 וכתוב שם שהוא תומך ב 3D מצד שני אמרו לי כאן בפורום ש 3D קיים רק אצל המתחרה שלו GTX 470 אז יש תמיכה ב 3D ב HD6870 או לא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי קיבלתי הצעות מחיר למחשב חדש בתקציב של עד 8K והיו לי שתי אפשרויות לכרטיסי מסך, מה אתם אומרים עדיף לי? יש לציין שהקואדרו מגיע עם 512 מגה זיכרון לעומת 1024 של הGTS 250. נ.ב. אם למישהו יש הצעות לכרטיסים טובים יותר או עדיפים עד טווח מחירים של 1200 שקל ככה אני אשמח לשמוע.[br]פורסם בתאריך: 19.01.2010 בשעה 20:38:36 לחדד את ההודעה שקיבלתי גם הצעה לATI radeon HD4870 באותו המחיר פחות או יותר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אנליסט החומרה המבריק Adoredtv בניתוח מעמיק ופוקח עיניים ואוזניים על כל מה שפספסנו בביקורות ברשת. אמלק: "Who the hell would buy this card?!"

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ely2001,

אני מתלבט בין 3 המסכים הנ"לל סמסונג lg ו nu tech יש 8 m/s ל lg וסמסונג יש יציאת דיויאי ולשלישי אין עד כמה זה חשוב והעם אני יכול להסתדר בלי זה סמסונג עולה 1759 lg 1755 nu tech 1388 מבחינת אחריות סמסונג ממש על הפנים בעוד של 2 האחרים אחריות טובה אז איזה כדאי לי לקנות? אולי יש דגם אחר שאתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by esaly,

אהלן חבר'ה.. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי בהמלצתכם ה7600GT XXX של XFX... שמתי לב שיש קצת הבדלים באיכיות של הצבעים מהכרטיס הקודם שלי הX550 של ATI.. האם בגדול יש הבדלים או שאני רק מדמיין?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמפרט והשאלה שלי היא כזאת : אני מתכנן לפרק אותו ולהרכיב במקומו 4890 . האם ישנם בעיות שעלולות לצוץ בעקבות הרכבת הכרטיס החדש ? האם יש צורך גם להסיר את הדרייברים של הישן לפני הרכבת החדש ? תודה מראש טל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי FX5200 של גינוורד ובתפריט של גינוורד על הכרטיס (כרטיסיה פרפורמנס שאפשר להעלות שם את המהירויות שעון של הכרטיס) רשום שהזכרון הוא במהירות 266 (אפשר להעלות עד 400 ולהוריד על 250) והליבה היא במהירות 250 (אפשר להעלות רק עד 300) וראיתי פה אנשים עם אותו כרטיס שרושמים שהמהירות זכרון שלהם היא 400 בלי אוברקלוק. עבדו עלי?? ד"א, בתפריט של הפילטרים אני שם את זה על application controlled, מה זה אומר? ומה זה פילטרים ANSITROPIC?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by BaR151,

שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים (הוא עבר פה ושם שידרוגים לא רציניים) והגיע הזמן להחזיר אותו למסלול של היום אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ לי BF3 בקלות. עכשיו, יש לי 1000 שקל -+ ואני לא יודע על מה ללכת, AMD או Nvidia.. כרגע המערכת שלי היא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GH.z AMD Radeon HD 5770 4 Kingston gb תודה רבה ושיהיה שבוע טוב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by feint,

שלום, ברשותי מסך flatron ez t710bh. הבעיה היא שהוא מעט "רוקד", העלתי את התדירות ל-85 וזה עזר אבל לא לגמרי. יש עדיין רעידות קלות. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by AMIT_MEG,

טוב אז ככה יש לי כרטיס מסך hd4890 ואני משחק על 1440*900 כמה fps צריך להיות לי פחות או יותר ? ויש לי בעיה במחשק שאני מקבל צוקים כאלה ולפעמים כל המחשב קופה כזה ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מי ריסט מה הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by extreme3,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, הספק יעמוד בעומס ואני לא משתמש ברזולוצייה גבוהה, והבנתי ש 512 הוא בעיקר לרזולוציות גבוהות, אז הנה 3 האפשרויות (תקציב עד 1,000 בערך): Sapphire RADEON X1950 PRO 256MB PCI-E: 1014 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16149&catid= GeCube Ati RADEON X1950 PRO 256MB PCIe: 877 http://skypc.co.il/sg_product~GV315~8~0.htm GeCube Ati RADEON X1950 PRO 512MB PCIe: 1038 http://skypc.co.il/sg_product~GV316~8~0.htm מה עדיף לי? ואם מישהו יכול להסביר לי בצורה יותר ברורה מה ההבדל בבאנדלים... ואנשים שהיה להם ניסיון עם הכרטיס הזה... תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. קרובים שלי נוסעים לרוסיה עוד שבוע.. שמה כרטיסי המסך זולים ב-45 דולר מאשר בארץ אז החלטתי לרכוש שמה. עכשיו, אם אתם באמת מבינים בעיניין אז תמליצו לי על אחד מהבאים..!!! אני רוצה את ההכי טוב מבין הבאים לא את ההכי כדאי וכו' . 1) GAINWARD ULTRA 650 XP \VIVO \128MB DDR (Ti 4200) GOLDEN SAMPLE! 2) LEADTEK Ti 4200 tv out 128mb 3)SUMA Ti4200SE 128 MB tv out לי אישית יש העדפה לגבי ה GAINWARD! בכל זאת מה דעתכם?? מה שווה לבחור? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה המפרט שלי כרגע Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD Gigabyte Radeon HD 7850 2GB OC Version אין לי בעיה לחכות אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך ל BF4 עקרונית.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by adi518,

לא יודע למה אבל נכנסתי לאיזה סרטון ביו טיוב שמראה איך עושים OC על Gigabyte Z68X-UD4 והבנאדם טען שם (בלי קשר לOC) שאם מחברים שני כוננים ל SATA 3 שנשלט ע"י הצ'יפסט הראשי (Z68) אז מהירות הבאס של הסלוט 16X יורדת ל 4X (לא הבנתי מה הקשר בכלל?). לא מצאתי מידע על זה בחוברת של הלוח אבל נכנסתי ל GPU-Z כדי לבדוק ואני רואה שאמנם זה לא רץ על 4X אבל זה רץ על 8X! עכשיו אני יודע שכמעט אין הבדל בין 8X ל- 16X אבל זה עדיין מעצבן. ניסיתי לשנות בעיצת הוידאו לפורטים של ה SATA2 כי גם ככה ה HDD והצורב הם SATA2. עדיין לא עזר...תקוע על 8X ב GPU-Z (הכרטיס כמובן יכול לרוץ ב 16X, זה 5850). בקיצור.... לא יודע איך לתקן את הבעיה הזאת... תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by oshikv,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו נתקל ו\או מצא פיתרון לבעיית התאימות בין ווינדוס 7 64 ביט וכרטיס מסך 460GTX . מדובר בתופעה הגורמת למחשב להיתקע כאשר מגיעים למסך ה WELCOME בעת העלייה של הווינדוס. מדובר במחשב חדש,התקנה נקייה של ווינדוס 7 (שהותקן על מספר מערכות ועובד תקין) ,לוח אם של GIGABYTE . חפרתי לא מעט באינטרנט ומצאתי שאני רחוק מלהיות היחיד שסובל מזה. אם מישהו שמע על פיתרון ( מעבר ללהתקין שוב דרייברים,ווינדוס,לנסות להתקין דרייברים ישנים יותר..) אני אשמח לשמוע. נ.ב כשאני סתם לדוגמה מכניס למחשב כרטיס 6600GT ישן במקום,הכל עובד חלק. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by itaysk,

INNO3D GFORCE 3 TI200 תומך ב AGPx1 ? באתר שלהם לא מוזר משהו בנוגע ל AGPx1 אם כן, יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין AGPx1 לבין AGPx2 ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני צריך כרטיס מסך לצרכי משחק בסימולטור טיסה של טיסנים. אני מניח שהוא לא דורש יותר מידי מכרטיס המסך (?) ולכן נראה לי שכרטיסי מסך באיזור של 4770-4850 יספיקו. הבנתי שגם 9800 GeForce מקביל - האם יש לו יתרון? כי הבנתי שה RADEON טובים יותר למחיר. הוצאתי מהאתר של זיגזג את כל המבחר ואין לי מושג איך לבחור מה שחשוב לי שיהיה שקט אבל מעבר לזה אני לא מבין איך זה שיש כלכך הרבה דגמים :s05: הנה הרשימה כולל מחירים הש"ח - אולי תוכלו לעזור לי מי מהם יתאים לצרכי שכן סה"כ יש חפיפה בתחומי המחירים ולא ברורים לי ההבדלים. הייתי מעדיף להישאר בתחום של עד 700 ש"ח. CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 549 POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 592 SAPPHIR…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מתלבט באיזה כרטיס מסך לבחור. הכרטיס ליעוד בעיקר למשחקים אני קונה מKSP (אני יודע שהם לא משהו) בקיצר אני רוצה לקחת את הכרטיס Asus N6600GT 256MB PCI-E רציתי לדעת איך הכרטיס? ואיך ASUS בכרטיסי מסך??? ויש עוד 2 כרטיסי מסך שאני חושב לקחת 1.Sapphire X800GTO 256MB 2.Sapphire X1600XT 256MB שניהם PCI-E איך Sapphire ??חברה טובה? איזה מבין כל הכרטיסי מסך כדאי לקחת?נמקו טיפה דחוף,אם אפשר להתייחס לכל השאלות יהיה מצוין. נ.ב איך הספקי כוח של HEC? טובים? נאור. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by J.allmighty,

שלום לכולם יש מה לשפר ללא OC את התוצאה ? מפרט המחשב רשום בחתימה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שמועה לוהטת חדשה מצהירה כי ענקית השבבים תוכל להפוך למתחרה רשמית בתחום העיבוד הגראפי הייעודי כבר בתחילת השנה הבאה לכתבה

21. היי חברה ! קניתי כרטיס מסך חדש אשר מיועד למחשב החדש שלי בעתיד - GAIWNARD G4200 650XP GOLDEN SAMPLE 128 ב 1000 שקל. (מרוסיה)! עכשיו חיברתי אותו למחשב הישן והקצת דפוק שעבד תקין עם VOODO 3 מחשב P3 600 עם 128 RAM WIN 98SE עכשיו הורדתי מהאתר של GAINWARD דרייברים מתאימים והכל.. המשחק הראשון שניסיתי זה UT, שמתי FULL QUALITY ורזולוציה ענקית וכל ממש פעל פצצה והתרשמתי נורא! אחר כך שמתי לב שאין שום הבדל באיכות דו מימד כלומר בןינדוס אני רואה הכל כמו שראיתי עם VOODO 3! - זה מוזר, אולי לא התקנתי משהו נכון?? או צריך לשנות משהו? דבר שני כשמתי כמה דיסקים CD בעת הAUTO RUN המחשב עושה RESTART גל הזמן! עוד משהו שנגיד בSERIOUS SAM שיניתי רזולוציה והמחשב נתקע! בכלל יש כזה בעיות פה ושמה.. …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mars7,

מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB ו MSI GTX 1060 6GB OC. ל Radeon יתרון של 8GB זיכרון המקנה לו תמיכה ויכולות טובות יותר למשחקים עתידיים ול GeForce מהירות יותר גבוהה, שכמובן גם מקנה לו יתרון. הבדל המחירים בניהם הוא זניח. מה אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shlomi_x,

היי, האם יש מתאם טלויזיה שאתם יכולים להמליץ עליו? מחיר? תודה, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by alextomin,

שלום לכולם. אני מטלבט בין כמה כרטיסי מסך למחשב החדש. תעזרו לי להשוות GTO עם GTO2 כמה צינורות עיבוד יש לשניהם מהירויות וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by דןזט,

הי חברים, אני משדרג את המחשב שלי, ולפי התקציב האפשרויות שלי הן ה- gtx 970 או ה- r9 390. כולם מדברים על שדרוג מסך ל- UHD, אבל שוכחים שאולי הפעם משקפי המציאות המדומה יעשו את העבודה, ולכן די ייתרו את הצורך בלשדרג את המסך (אני מתכוון לאלה שרוצים לשדרג ממסך HD איכותי). ואכן אני מתעניין האם מחשב שאני אקנה כרגע עם מי מבין כרטיסי המסך הנ"ל ומעבד i7 יאפשרו, לדעתכם, מעבר בעתיד אל אוקיולוס ריפט או למתחרה? ומי מבין שניהם אמור לספק ביצועים יותר טובים עם המעבר (למרות שנראה לי שדי בטוח שה- 390 בגלל ה- 8 GB).. תנו דיעותכים בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.