עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן! אני מתכנן לקנות כרטיס 1070 יד שנייה בימים הקרובים; יש לי כמה אפשרויות - כנראה שלא יהיה הבדל מטורף בביצועים, אבל אשמח לחוות דעתכם 1) https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08g-p4-6171-kr ב-1250ש"ח כרטיס של evga, לפי מה שהבנתי הוא ממש דומה לsuper clocked שלהם, רק שזה בא עם פחות "factory oc". לא הצלחתי למצוא ביקורת חד משמעית עבור הדגם הזה ברשת אז הייתי צריך להסתפק בביקורות על דגם הsc ולדעת שזה כנראה הבערך. *עריכה: זה דגם 6171, והsc זה 6173. +לכרטיס הזה יש עוד שנה וחצי אחריות מksp 2)https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1070-mini-0 זהו כרטיס zotac 1070 mini. לכרטיס הזה י…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by 3gh,

קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. דווקא נחמד כי BFG היא אחת החברות אם לא הכי טובה לכרטיסים של NVIDIIA!!! הנה לינקים: 7800GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4932 7800GTX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4931 נכון נחמד??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה..... רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati? תודה לכול העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עוד חברה מצטרפת רשמית אל עולם תחנות העגינה החיצוניות לכרטיסים גראפיים שמבוססות על חיבור Thunderbolt 3 לכתבה

6. Started by sh_matan,

מה יותר טוב? GEFORCE FX 5700 256MB או GEFORCE 7300 256MB UP TO 512MB? תראו אני לא משחק הרבה אבל האם ה-7300 יכול להעלות משחקים חדשים לעוד שנה לפחות? וה-5700 יכול להעלות משחקים לעוד שנה פלוס? ושניהם יעלו משחקים על לפחות מינימום כל משחק? וזה שמשחק עולה גרפיקה מינמום זה משפיע על מהירות המשחק? והמסך SAMSNG 740N 17 LCD הוא טוב? תודה כי אני אוליי קונה את המסך ואת הכטיס 7300. תודה ותענו לי על הכל כי אני צריך לדעת מהר!

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by YairZ,

מי שהאירוע הזה מעניין אותו ורוצה להרשם, ניתן לעשות זאת בקישור הבא: https://www.nvidia.com/en-il/gtc/

8. Started by GTxZ,

שלום, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה מהדריבר כ.מסך של NVIDIA על WINDOWS 7 וגם על VISTA קראתי באינטרנט, להמון המון משתמשים כמוני יש אותה בעיה ול90% אין פתרון לבעיה. 1. מישהו שמע\יודע\יש לו פתרון? 2. יש לי עדיין אחריות על הכרטיס, אבל לדעתי גם אם יחליפו או יתקנו את הכרטיס, הבעיה תחזור בגלל שלדעתי זו דפקט בכרטיסים של NVIDIA בגלל כמות המשתמשים עם אותה בעיה וללא פתרון, מה אוכל לעשות אם כך? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. זאת מאז שהפעלתי סרט HD במחשב (שהמחשב לא כל כך הציג אותו בצורה טובה) מדובר בכרטיס REDAON 9200

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני קונה מחשב חדש ותוהה מה היא הדרך הכי זולה לחבר שלושה מסכים למחשב אחד? לא למטרת משחקים, מעדיף שליטה על המסכים ממערכת ההפעלה ולכן אולי Eyefinity לא יתאים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האם יש איזשהו אתר בו אני יכול להשוות בין מעבדים גרפיים או בין כרטיסי מסך? הכוונה היא שאני אוכל לבחור שני מעבדים\כרטיסים, ושהאתר יראה לי את התכונות שלהם. בתור אחד שאינו מומחה בתחום אני רוצה מדי פעם להשוות את עוצמת המעבד הנוכחי שלי (שאת ביצועיו אני מכיר מהפרקטיקה) לכרטיסים חדשים, ומחפש דרך לעשות זאת. יש את האתר הבא שמאפשר לקבל את המידע שאני רוצה, אך רק בצורת תמונה, מה שמאוד לא נוח להשוואה. אני מניח שהוא עושה זאת כדי להקשות על העתקת המידע ממנו, אך זה מפריע לביצוע ההשוואה. http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום ! כרגע יש לי כרטיס מסך משולב - x1900xt , כרטיס מצויין שמשלב גם מסך וגם טלוויזיה. הכרטיס מספק לי את הסחורה ואני מרוצה ממנו כבר שנים, החסרון היחיד - Windows 7 שלא מאפשר את עבודתו כי אין דרייבר מהיצרנית. ראיתי המלצות לכרטיס טלוויזיה של חברת Hauppauge‎ - דגם 150. באתר של חברת KSP מצאתי כרטיסי טלוויזיה של אותה חברה - 1. ‏WinTV-HVR-1100 Hybrid TV PCI Tuner, Analog, DVB-T, Remote‎ (במחיר של 310 ש"ח). 2. ‏WinTV-HVR-1200 Media Center Kit PCI-E, Analog, DVB-T, Remote‎ (במחיר של 350 ש"ח). 3. ‏WinTV-HVR-3300 Hybrid TV Card PCI-E, Analog, DVB-T, DVB-S, Remote (White Box)‎ ‏WinTV-HVR-1400 Hybrid TV ExpressCard, Analog, DVB-T‎ שניהם עולים 390 ש"ח השאלה האם הם יותר טובים מהכר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני צריך מסך LCD שיהיה טוב למשחקים עד 1600 שקל שלמסך יהיה 8MS בהירות טובה ויחס ניגודיות טובה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by coch,

נתקלתי בזה.

15. מה בדיוק יציע הכרטיס המסך הצנום שהפתיע את כולנו? ברשת מסתובבות כבר לא מעט תשובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94-radeon-r9-nano/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by משתמש חוזר,

המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד כמו שצריך, מתחמם וגורם לכיבוי המחשב. לא הצלחתי לסדר אותו) האם הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=23433 מתאים ללוח אם שלי? כי זה כרטיס PCIE 3 והלוח שלי תומך רק PCIE 2 נראה לי. יש תאימות לאחור? הכרטיס יישב על אותו חריץ של הכרטיס הקודם? כשאני יחליף מחשב בעתיד אני יוכל להעביר אותו למחשב חדש. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לא לצורך אובר קלוק או משהו... רק טמפרטורה סבירה ושקט! הרבה שקט... ומחיר טוב... ואל תגידו לי להחליף כי בכל מיקרה יהיה לו שימוש גם בעתיד... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by צליל שר,

יש לי כרטיס מסך 1070 MSI ARMOR ורציתי לדעת אם כדאי לעשות SLI לקנות עוד אחד עוד 1070 יש לי ספק כול של 900W בעיקרון אני רוצה לדעת אם שני 1070 חזקים יותר מ 1080 ובכמה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. (AGP universal bus (for AGP 2X/4X systems ---- זה מה שרשום לגבי ה- radeon 8500 של חברת ATI זה אומר תוצרת שלה של הכרטיס, עכשיו באתר של החברה --- gigabyte רשום לגבי אותו כרטיס ואתו מודל (radeon 8500LE ) את הדברים הבאים::: AGP 2.0 Compliant BUS - AGP 2X (3.3V), AGP 4X (1.5V), or AGP2X/4X based systems עכשיו אני מעדיף לקנות את של חברת gigabyte ורשום על הלוח אם שלי ככה: AGP slot (Ver.1.0 ,1x/2x model support מה זה אומר שאני יכול להתקין רק את הכרטיס של ATI או גם את של gigabyte תענו לי בבקשה כי זה מאוד חשוב לי,תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Salwaby,

קניתי כ.מ חדש למערכת השנייה שלי (מפרט למטה , מחשב 2 : רק בלי 1024 אלא 512 , השדרוג הזה יעשה בקרוב) בדקתי את הכרטים ב f.e.a.r על 1024@max בלי soft shadows , וה lightnings האלה שמורידים בביצועים (לא זוכר תשם שלהם) עשיתי test run ויצא לי טוב בערך 60fps יציב, נכנסתי למשחק שיחקתי ומההתחלה שמתי לב שיש קרטועים כאלה מציקים רצח כשאתה נגיד מסתכל מאחורי פינה לאיזור חדש , או מתחיל לירות ברובה, וזה מעצבן רצח כי ככה המשחק עובד חלק נגיד כשאתה באותו אזור וכבר התחלת לירות על מישהו (זה כאילו הוא טוען כל קטע וכל התחלת ירייה שלך ...) למישהו יש פתרון ? כי לפי מה שהבנתי 6800GT אמור להריץ אותו בסבבה ..

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מעוניין לעבור לוידואוז 7 ויש לי כרטיס מסך תומך DIRECTX10 (RADEON4770 והייתי רוצה לדעת האם מעבר לDIRECTX מתקדם יותר יפגע בFPS במשחקים בהם אני משחק או שהFPS לא ישתנה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום איך משווים בין מעבד גרפי המוטמע ב Intel Celeron G530 Sandy Bridge, לבין כוח הגרפי של מעבד של מחשב נייד בעל i5-3317. כמובן, זאת רק דוגמא אחת. מה שאני מבקש זה לדעת איך משווים בין מעבדים גרפיים שוניים - גם בין ניידים לנייחים, בין מוטמעים ליעודיים. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by CreativeX,

ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 MX 440 עם TV out. ניסיתי לראות את המחשב על מסך הטלוויזיה, ואכן הצלחתי, אך שאני מנסה להריץ סרטים אני לא יכול לראות אותם במסך הטלוויזיה, ובצג המחשב אני כן יכול לראות אותם. אני פשוט רואה את המדיה פלייר, ואיפה שאמורים לראות את הסרט רואים פשוט שחור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by wampee,

שלום. יש לי את הASUS H87M-PRO על הלוח הזה יש רק חיבור PCIE 3 אחד. אני רוצה להוסיף בעתיד כרטיס נוסף לR9 280. אני יודע שאני יכול לחבר את הכרטיס הנוסף לPCIE 2 שיש על הלוח. האם זה יפגע בביצועים? האם יש דרך אחרת לחבר כרטיס נוסך בקרוספייר על הלוח הזה? תודה מראש

25. Started by Real_RockNrolla,

אני לא חזק בעניין כרטיסי המסך כי אני לא משחק הרבה במשחקים אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים כמו PES2012\FIFA12\RED ALERT אבל שיפעיל בצורה נקייה ואם אפשר במקסימום איכות (במחיר הזה). אחרי קצת חיפוש בפורום חשבתי על הכרטיס Saphirre HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מפרט המחשב שלי: לוח - Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד - ICore i5 2500 3.3Ghz, s1155 זכרון - 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel ספק - Antec Neo ECO 520C מסך - סאמסונג 32 נראה שרשמתי הכל במפרט.. אם שכחתי משהו שאלו בבקשה.. כמה שאלות לגבי ה 6850.. 1. הוא מתאים ללוח שלי למרות שזה כרטיס של AMD ? לא משנה שהלוח שלי של INTEL ? 2. הכרטיס הזה יתאים בכללי למחשב שלי ? המחשב ינצל את המקסימום של הכרטיס הזה ? 3…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים