כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, עקב פטירתו המצערת של ה8800GT שלי אני זקוק לכרטיס חדש, ואני מחפש כרטיס מסך ביד שנייה בסכום הנ"ל, ואשמח לעזרתכם עם כמה שאלות, פחות לגבי ביצועי כרטיסים ויותר לגבי שילובם עם המפרט הקיים שיש לי ומשרת אותי כבר 6 שנים. המפרט: מארז NZXT Apollo מעבד E4400 2ghz עם OC ל3GHZ קירור Tuniq Tower למעבד ספק כוח FSP 450 PNR (http://apacelli.com/power-supply-fsp-group/fsp-group-atx-450pnr-450 רק שלשלי כן יש PFC. לוח של ג'יגהבייט P35-DS3L אז ככה - הסתכלתי על הכרטיסים ביד שנייה בטווח המחירים הזה וממה שאני רואה אלה הם פחות או יותר הדגמים הרלוונטיים: 6950/6970 7850 650ti 580gtx השאלות שלי הן בעיקרון: 1. הכי חשובה - האם הספק יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיסים הנ"ל, בהינתן המער…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי באתר נווידיה ואין את הדריבר הזה (41.03) אז איך לכם יש אותו? מה שאני ראיתי ב-Nvidia זה 40.72 האם ה-41.03 הוא גם טוב (מובן שהוא גם בטא)?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD השיקה את כרטיס המסך התקציבי הטרי שלה לביקורות נוקבות בעקבות שורה של החלטות משונות - והתוצאה היא מוצר שפשוט אי אפשר להמליץ עליו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לחבר שלי כרגע מחשב עם מעבד של I5-3470 8GB RAM וכרטיס מסך של GT740 השאלה היא אם אני מביא לו את הR9-270X TOXIC משומש למחשב (בחינם, הכרטיס מסך הישן שלי) המחשב שלו יחזיק עם הכרטיס מסך הזה הוא יצליח לנצל את כל הכוח שלו ולא יהיה לו צוואר בקבוק ? בעיקרון הספק כוח שלו הוא 450 W ואני מתכוון ללכת להביא אחד מKSP את זה : https://ksp.co.il/?store=Modiin&changeSnif&uin=23063&select=.1108..140.&txt_search= לגבי המארז הוא צריך להיכנס אני עוד אבדוק את זה לפני וגם אני אבדוק עם הלוח אם שלו מתאים כי כרגע הוא עוד לא שלח לי את הפרטים האלו תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידה שלי טסה לארה"ב וביקשתי ממנה שתביא לי כרטיס מסך. הכרטיס יתווסף למחשב חדש שאני הולך לקנות בשבועיים הקרובים - בתקווה עם דל 24". העניין הוא שאני לא גיימר מטורף, כרגע אני עם מחשב נייד אז אני משחק רק PES וכאלה כי אין לי יותר מדי ברירה, וגם זה בקושי עולה, אבל כשתהיה למחשב שלי היכולת לשחק במשחקים רציניים אז אני כן ארצה לשחק (גם אז לא בצורה מטורפת) השיקול שלי הוא אם לקנות את הכרטיס שיחזיק לי הכי הרבה זמן (לקנות עכשיו ולהחליף כמה שיותר רחוק מעכשיו), או לקחת משהו פשוט יותר, ו"לחסוך" את הכסף שבהפרש לכרטיס מסך הבא. מצד אחד אפשר פשוט לקחת את האולטרא הכי חזק ולסגור עניין, אבל מצד שני אם הוא לא הולך באמת לשנות יותר מדי נגיד מול ה-GTX אז חבל על 500 שקל...אותו דבר 600 שקל בין GTX ל-G…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים הבנתי שכרטיס המסך שלי מסוג Club3D Radeon 4870 512MB תקול. אין לי יותר מדי כסף להוציא על כרטיס מסך חדש וכבר פג תוקף האחריות. מה אני עושה ?! זה אפשרי לתיקון? לאן אפשר לשלוח את זה? תודה מראש לכל מי שעונה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/item/21551-kfa2-rolls-out-first-whdi-graphics-card מצורף דבר חדש שיוצא לשוק כרטיס מסך במקום כבל HDMI או דבר אחר יש אנטנה שמשדרת למקלט עד מרחק 30 מטר הכרטיס הראשון שניבידייה מוציאה הוא 460 GTX מצורף קישור לטכנולוגיה החדשה WHDI technology http://www.whdi.org/ http://www.amimon.com/technology.shtml התדר שהטכנולוגיה הזאת עובדת הוא 5GHz ויכולה לשדר וידאו ברמה uncompressed 1080p video at 60Hz כולל 3D PC gaming video
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כ.מסך: ATI Radeon HD 4850 (RV770 PRO) 512 MB GDDR3 SDRAM לוח אם: GIGABYTE EP45-DS3 זיכרון: 4096 MB DDR2-SDRAM מארז: CM690 ספק: PCP 400W מסך: DELL U2412M אני רוצה לשדרג קצת את המחשב חשבתי על אחד מהכ.מסך בקניה הקבוצתית, מה אתם אומרים יש טעם ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו נתקל ו\או מצא פיתרון לבעיית התאימות בין ווינדוס 7 64 ביט וכרטיס מסך 460GTX . מדובר בתופעה הגורמת למחשב להיתקע כאשר מגיעים למסך ה WELCOME בעת העלייה של הווינדוס. מדובר במחשב חדש,התקנה נקייה של ווינדוס 7 (שהותקן על מספר מערכות ועובד תקין) ,לוח אם של GIGABYTE . חפרתי לא מעט באינטרנט ומצאתי שאני רחוק מלהיות היחיד שסובל מזה. אם מישהו שמע על פיתרון ( מעבר ללהתקין שוב דרייברים,ווינדוס,לנסות להתקין דרייברים ישנים יותר..) אני אשמח לשמוע. נ.ב כשאני סתם לדוגמה מכניס למחשב כרטיס 6600GT ישן במקום,הכל עובד חלק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 בן חמש וחצי שנים. המחשב משמש אותי לעבודות משרדיות ביתיות בעיקר + צפייה מזדמנת בסרטונים וסרטים + גלישה מרובת לשוניות בFF. השאלה: לפני זמן מה החלפתי מסך ומאז המעבד לא מתמודד עם הדרישות הצנועות שלי. המחשב מרבה לקפוא למספר שניות-עד-דקות. הנחת היסוד שלי (ואם מישהו יפריך אותה הרי שאין טעם לשאר השאלה) היא שהוספת כרטיס מסך תעזור. לאחר קריאה בנושא בפורום זה וב HWZONE בכלל, אני קצת מבולבל: במדור מפרטי המחשב, במחשב המשרדי הבסיסי (2500 ש"ח שחשבתי להתקדם אליו אם לא אצליח להחיות את הנוכחי) ישנה המלצה, למי שצורך פחות עיבוד מקבילי ויותר צפיה בסרטים (להלן אני), להחליף למפרט זול יותר מבוסס INTEL ולהוסיף כרטיס מסך Radeon HD3650. לעומת זאת בשרשור הדביק שכותרתו "מאגר כרטיסי המסך…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תוכניתה השנויה במחלוקת של חברת NVIDIA שנועדה למנוע מיתוג זהה לדגמי GeForce ודגמי Radeon מביאה ללידתו של מותג גיימינג חדש לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כחודש מסך LCD של LG מדגם L1710B ואני מאוד מרוצה ממנו, אך אני חווה תופעה שאשמח לדעת אם היא רגילה במסכי LCD: בזמן גלילה של המסך ישנה רמה מסויימת (ומעצבנת) של ריצוד של האובייקטים על המסך (טקסט, תמונות...). זו תופעה שונה ממריחה שמאפיינת Ghosting. למסך שרכשתי יש זמן תגובה טוב של 16ms ולכן התפלאתי. אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים שברשותם מסכי LCD ובפרט מבעלי המסך הר"מ אם הם חווים את אותה התופעה. הרבה תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש ברשותי HD 7950 לאחרונה הכרטיס מסך עושה לי בעיות אז החלטתי להריץ תוכנה לבדיקת מאמץ לבדוק שהכל תקין. התוכנה שאיתה בדקתי היא OCCT הרצתי את הבדיקה במשך 35 דקות תוך כדי הבדיקה HWMONITOR רצה ברקע כדי לבדוק נתונים לפני ואחרי הבדיקה כל הרכיבים בסדר גמור חוץ מהכרטיס מסך שנראה שהמאוררים שלו נשארים על אותה מהירות אני מצרף תמונה של התוכנה תשימו לב בעיקר למהירות המאוררים ולטמפרטורה זה לא נראה לי תקין שבטמפרטורה כזאת המאוררים יישארו על אותה מהירות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצד ה-Radeon Fury הכפול שאותו ראינו מציץ לרגע בעבר, מסתמן שגם למתחרה NVIDIA יש תוכנית להשקת כרטיס דגל כפול משלה. מבחן הביצועים האולטימטיבי של הדור הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/החורף-יהיה-חם-היכונו-לבואם-של-כרטיסי-המ/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אילו מכשירים יכולים לגרום לזה ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם DURON 1000 יכול לנצל את הTI4400 או שחבל על הכסף ועדיף ללכת על TI4200 ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי למצוא את עצמי פה ולא ממש הבנתי... לאחר חיבור ה 4870 והורדת 10.12 המסך קופא מדי פעם למספר שניות. כותב שהדרייבר הפסיק לפעול ועולה שוב. המחשב חדש לגמרי ועבד מספר ימים עם הכרטיס המובנה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 17 בסכום של בערך 900 שח אבקש את דעתכם בקשר למסכים הבאים: (900 שח)PROVIEW DX-787 FLAT 0.25 (740 שח)PROVIEW KX-772 0.27 או דגמים אחרים מומלצים.
-
כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך... תכננתי לקנות geforce ti 4200 אבל... אחרי שראיתי את הנתונים של geforce 3 ti 500 אז אני די צריך יעוץ בקשר למה לקנות ??? ??? ??? ??? ??? ??? כי geforce 3 ti 500 יותר זול ובכמה דברים יותר טוב מה- geforce ti 4200... לפי מה שתראו. geforce 4 ti 4200 Triangles per Second: 113 Million Fill Rate: 4 Billion AA Samples/Sec. Operations per Second: 1.03 Trillion Memory Bandwidth: 7.1GB/Sec. Core Speed: 225 Memory Speed: 444 DDR Maximum Memory: 128MB geforce 3 ti 500 Triangles per Second: לא מצאתי Fill Rate: 3.84 Billion AA Samples/Sec. Operations per Second: 960 Billion Memory Bandwidth: 8.0GB/Sec Core Speed: 240 Memory Speed: 500 DDR Maximum Memory: 128M…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר Comp-il מביא לינו מבצע גדול, Readon 9800 Pro רטייל של ספיר ב 1200 ש"ח. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הרבה שנים יפות עם gtx570 הכרטיס קרס ושבק חיים אז זהו הזמן להתקדם... וקצת מסתבך עם ההחלטה gtx 960 או 770 או בכלל משהו אחר..... מחפש המלצה לכרטיס סביב ה1000 +/- 500 צורך שיחזיק כמה שיותר זמן כמו קודמו משחק ב 4 1080p battelfield בעיקר רק nvidia המפרט שלי: Intel 2500k oc to 3900mhz Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 g.skill 4×2 2133mhz seasonic 520gb active dfc f3 Ssd 256gb samsung מארז 650d corsair תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שלי LG 795 פועל על 85 ב 1024X768. כשאני נכנס לCS (לא בדקתי במשחקים אחרים) זה הופך להיות 60 וכשאני יוצא זה חוזר ל 85 למישהו יש איזושהי הצעה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-