עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקי כרגע יש לי HD4670 1GB בן פחות מ8 חודש שהתפגר אני רוצה לבדוק בנצ'מארק של שלושה כרטיסים gt240 9600gt hd4670(רק לבדוק אני לא רוצה לחזור יותר בחיים לATI) ואם אפשר חוות דעת אני אשמח אגב בקשר לכרטיס שיש לי עכשיו יש לי עדיין אחריות מKSP אז מה אני אוכל לקבל מהם? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, חג שמח. יש לי את המחשב הנ"ל, כפול ליבות, כל אחת 3.0 GHZ. יש לו כרטיס מסך ONBOARD עם זיכרון של 1G. אני רציתי לדעת אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חזק כי אני רוצה להרית משחקים כמו MAFIA 2 וכו'... האם ניתן להרכיב על מחשב כזה כרטיס מסך רגיל? או שצריך משהו מיוחד?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך יד שניה: HD 4870 וHD5770. קודם רציתי לשאול אם הם יתאימו לספק שלי: EZCOOL 450 W (בן שנתיים-שלוש) ורציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב? וועד כמה זה משמעותי שה5770 עם 128 bit וה4870 עם 256 bit? האם חשוב גם הDX11? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  4. אהלן לכולם, אני עובר לארה"ב ולוקח איתי את המחשב שלי (מפרט בסוף ההודעה). אני מתכוון לקנות בארה"ב טלוויזית CD 42" FHD ולחבר אותה למחשב בעיקר לסרטים וסדרות ברשת ופחות למשחקים(יש לי מסך "DELL 22 מצויין למשחקים). האם חוץ מהכ.מסך אני אצטרך לשדרג עוד רכיבים כמו ספק כח? לוח אם? זיכרון? תודה מראש מפרט: לוח אם : GIGABYTE P35C-DS3R ספק כח: Enermax ELT 400 AWT מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 זיכרון: 4GB 667 כ.מסך (לפני שידרוג): GeForce 8800 GTS 320MB

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  5. עדיין לא ראיתי שום דיון מעמיק וממצה בנושא שלדעתי חשוב מאוד כי הוא יכול לשנות את פני הגיימינג לנצח. אז תעיפו מבט פה: ותרשמו מה אתם חושבים על זה. האם זה יתפוס? האם זה הגיוני? האם זה ניתן ליישום? מה דעתכם?

6. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לא מזמן חבר שלי העביר לי את המחשב שלו מאחר והוא נוסע לחול לכמה שנים. אני לא הרכבתי את המחשב, אבל נראה כאילו מישהו השקיע בו מאמץ. המארז עצמו הוא Antec Three Hundred, עם שני מאוררים גדולים + מאוור מעבד + מאוור לכרטיס המסך. הטמפרטורה של המעבד שלי היא 45 במצב של חוסר עבודה (ואני לא בטוח אם זה רע או טוב). אז אחרי קצת רקע, הבעיה היא כזו: כרטיס המסך על המחשב הוא : Gainward ATI HD 4850 512Mb DD3 כרטיס המסך הישן שלי לא היה עובר את ה 40 מעלות בזמן של חוסר עבודה, אולם הכרטיס הנ"ל מגיע ל 80 מעלות בזמן מנוחה (ללא אוברקלוקינג). בדקתי קצת באינטרנט, ונראה כאילו לדגמי ה ATI 4800 Series של היסטוריה בהיותם כרטיסי מסך עם טמפרטורה גבוהה במיוחד. לצערי עוד אין לי משחק מותקן על מנת לבדו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שמתי לב שהמשחקים הכי חדשים תומכים בפיזיקה והכרטיסים של NV טובים בזה כמובן שרק הם תומכים בזה, עכשיו יש לי שאלה כרגע יש לי HD4870 שלא מספק אותי כמו שצריך לכן חשבתי אולי לקחת GTX275 וכאן הבעיה אני כימעט בטוח שהוא חזק יותר ואני גם כימעט בטוח שכל המשחקים הכי חדשים תומכים רק בפיזיקה נגיד MAFIA 2,KANE & LYNCH 2,CRYSIS 2,MAX PAYNE 3 ועוד הרבה אחרים שיצאו בעתיד הלא כל כך רחוק, לכן אני גם בטוח שהקניה תיהיה כעשיו השאלה האם זה שווה בשבילי ? מיבחינת ביצועים נטו כמובן ?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך hd48670 נתון להרגע אני מנצל את שתי היציאות dvi ו-vga. יש לי מסך קטן של 5.5 אינץ שהשתמשתי בו בעבר לפני שהיה לי שני מסכים, ניסיתי להשתמש בשלושת היציאות במקביל ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך לנצל את s-video גם ?

9. Started by zabal12,

שלום קניתי מחשב חדש שהכניסו לי כרטיס מסך לא נכון בטעות יש איזה תוכנה שיכולה לזהות לי איזה כרטיס מסך יש לי ? כרגע המחשב מזהה את הכרטיס מסך הבא : ATI RADEON HD 5700 SERIES זה דרך ה-DEVICE MANAGGER אני הזמנתי 5750?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sagigi21,

היי. יש לי כרטיס של GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB DDR3...ולאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי..לאחר בירורים בסיסיים הבנתי שהכי משתלם זה להחליף ל-GTX460 1GB...(גם כן של GIGABYTE). אני באמת רוצה לדעת אם אני אשים לב להבדל ענק בביצועים של המחשב עקב החלפת הכרטיס והאם זה משתלם?תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ron11,

כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov ביררתי בחניות בארץ אם הוא יגיע בקרוב הם השיבו בשלילה אבל ראיתי אתר מכירות בחו"ל מוכר כרטיס זה אתר קניה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125338&cm_re=GTX470-_-14-125-338-_-Product השאלה שלי : כמה כסף יעלה משלוח לארץ +וכמה המע"מ והמכס יקחו כסף על המוצר ,כמה בסכום יצא יותר ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  12. שלום לכולם אני קורא מאמרים פה ושם בכל מיני אתרים ופורומים ושמתי לב שהרבה כותבים על זה שלחברת GeForce nVidia בזמן האחרון היו הרבה כשלונות בשוק כרטיסי המסך הביתיים וגם שיצרנית הענק נכנסה להרבה חובות , מיליוני דולרים שהיא בעצמה לא יודעת איך היא תצא מהחובות האלו כשלאומת זאת חברת ענק שנייה של כרטיסי מסך שהיא ATI רק ממשיכה לטפס למעלה לצמרת ההצלחה , מפה נוצר לי רושם שחברת GeForce nVidia תובעת בחובות שלה ובעתיד הלא רחוק היא עלולה לפרוש משוק היצרניות של כרטיסי המסך הביתיים. אז רציתי לדעת האם זה נכון ? , האם הנושא הזה ידוע כבר או שזה רק אני כזה ''חכם'' שנתקלתי במידע כזה , הייתי רוצה לשמוע את תגובותיכם על כך , תודה מראש

• 85 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. שלום ושנה טובה אני מעוניין לעשות החלפה ידנית בין מסכים,LCDTV שמחובר לHDMI לבין מסך LCD רגיל שמחובר ב DVI רגיל . שניהם מחוברים בו זמנית . מתי שאני עושה מנתק ומחבר באופן ידני את המסך רק אז הוא מזהה לי את המסך החדש . Windows 7. כ.מסך Ati HD 4250 מסך 19 שמחובר רגיל ב DVI . LCD 32 SONY תודה

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by dr.combina,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מפרט : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41TM-P33 צ'יפסט G41 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz ברצוני להוסיף כרטיס מסך משהו טוב, בתקציב של עד 400 שקל שיוכל להריץ משחקים בסגנון GTA IV או MAFIA 2 (אם זה אפשרי ).. תודה לעוזרים, שנה טובה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד עם 9600GT יש לי כבל בקצה אחד מחובר למחשב VGA ולמסך בקצה השני בחיבור Y, Pr, Pb בינתיים לא עובד הכרטיס מסך תומך בכלל את החיבור Y, Pr, Pb?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by k22,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך -GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש לי לוח אם G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם הזה?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by much77,

הסתדרתי כבר , אם אפשר למחוק את ההודעה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by zuma,

שלום לכולם ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי (8800GT) בכרטיס/ים חזק/ים יותר תואם ללוח האם שברשותי מסוג P5N-D ובמגבלות המארז P182-B. נתונים נוספים: מעבד Q9300 ספק כח CORSAIR VX 550W מסך U2410 DELL אודה לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. Started by doorman,

שלום חברים, אני מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב החדש שלי : ATI HD5830 1GB DDR5 עם 3 שנים אחריות NVIDIA GTX460 1GB DDR5 עם 2 שנים אחריות שניהם של Gigabyte ושניהם באיזור ה-1000 ש"ח. מה עדיף מבחינת ביצועים , יחס עלות תועלת? ומה ההבדל בין מחבר PCI-E 2.0 לבין מחבר PEGx16 ? תודה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  20. לאחר שתמונתו של הכרטיס המבוסס CAYMAN XT דלפה לרשת: http://hwzone.co.il/news/133792 נראה כי אותו המקור הסיני כעת הפיץ תמונה של כרטיס המסך מבוסס ליבת הBARTS XT, היורש לשוק הביצועים של כרטיס ה-HD5770, וככל הנראה ייקרא HD6770. כעת באמת לא ידוע הרבה על הרכב הליבה המדוייק של BART XT אבל אפשר להסיק כמה דברים מהPCB שלו. אז דבר ראשון כמו שאתם רואים בשביל לתת מיץ לכרטיס נדרשים שני חיבורי חשמל מסוג 6PIN PCIE (להבדיל מHD5770 שדורש רק אחד, רומז על צריכת חשמל גבוהה יותר, השאלה היא בכמה). משתמש בPHASE בסידור 4+1 ונראה כי ישתמש ברוחב פס של 256BIT לזכרון, יספק תעבורה של כמעת אם לא כפולה של מיידע בהשוואה לHD5770 (אין זה משקף בצורה חדה על שיפור לעומת הHD5770). שתי יציאות חשמל הן לטוב ו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zilbermm,

שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש בהוצאה מינימלית בלי שארגיש ירידה בביצועים לעומת ה-7600GT שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, בגלל שהכרטיס מסך קרוב מידיי לגוף הקירור אצלי אז החלטתי לשנות את מיקומו של הכרטיס מסך. העברתי אותו למטה, אבל עכשיו כשאני משחק ב-BFBC2 ה-FPS יירד לי בצורה משמעותית, במיוחד כשאני מסתכל אל פנים המפה. האם החלפת סלוט יכולה להיות הבעיה? ???

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by frankiefrank,

קניתי מחשב לפי המפרט שמופיע כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468855.msg4007998#msg4007998 כרטיס המסך GTX460 768MB של Gainward עבד למשך כמה שעות אבל מיד אחר כך התחיל להיתקע, בעלייה של Windows 7. מאז לא חזר לחיים. ראיתי שנכתב כבר בפורום לגבי הסוגיה הנ"ל, עם הכרטיסים של Gainward, חבל שגיליתי מאוחר מדי. מה שחשוב - הציעו לי בחנות להחליף. לאיזה כרטיס כדאי לי להחליף? בינתיים ההמלצות שראיתי כאן הן או ל Gygabyte או ל Leadtek. אומנם אני לא בטוח שיש אותם במבחר של החנות שלי (IQPC) אני מאמין שהם יכולים להתגמש ולהביא לי כרטיס במיוחד. אני לא מבין יותר מדי בתחום, אז אם המפרט שלי מתאים לכרטיס 1 GB שיש אותו ב IQPC, גם זאת אופציה - רק אם תגידו לי שזה מסתדר עם המפרט ולא יגר…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by PHOENIX18,

חשבתי אולי לשדרג אותו למשהו יותר מתקדם,התושבת היא PCI-E 1,אני משחק ברזולוציה 1050X1680 כיום עם הכרטיס הנוכחי אני משחק על הגדרות בינוניות אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות ובלי לקרוע את הכיס(חשבתי לקנות כרטיס יד שניה מהחבר'ה שמוכרים פה),אני צריך רק שהוא יחזיק לי פחות משנה(עד שאני ישתחרר מהצבא)ויוכל להריץ משחקים חדשים על הרזולוציה שכתבתי בהגדרות גבוהות תודה לעוזרים ושנה טובה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים