עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. של AMD או NVIDIA? אני יודע שזה פרט שולי, אך בכל זאת - אילו דרייברים "עמוסים" יותר בפיצ'רים וצורכים יותר משאבים מהמערכת? תודה.

2. Started by orlupo,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה FX 5200. ההורים שלי נוסעים עוד כמה חודשים לחו"ל. אני ואבא שלי נורא פוחדים להביא משם כרטיס מסך כי לך תדע, אולי הוא בכלל לא עובד?! מה עושים??? בתודה orlupo

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עשיתי חיפוש,נכנסתי לסטיקי ולא מצאתי. אז לפני שנועלים,אשמח לתשובות. האם SLI של 8800GT יהיה חזק באופן משמעותי מSLI של 9600GT ? מי מהם מנצל SLI יותר טוב - 9600GT או 8800GT ? האם SLI של 9600GT מתקרב בחוזקו ל9800GX2 ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, הלך לי כרטיס המסך (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0). אין ברירה וצריך לקנות אחד חדש (כי האלטרנטיבה היא להשבית את המחשב...). התקציב הוא סביב ה-700 ש"ח. אפשר קצת יותר אם זה משתלם, ואפשר פחות (לא חסר מה לעשות עם הכסף). מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב כזה? אולי איזה-שהוא 9600GT ? האם יש משהו עדיף? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפים בחנויות ספציפיות. עד כמה חשוב שכרטיס המסך יוציא את האויר החם מחוץ למארז? השימושים הם בעיקר כלליים, כלומר גלישה ויישומי אופיס, ואולי סרטים מדי פעם, אבל אני רוצה כרטיס שיהיה מסוגל להתמודד בכבוד גם עם משחקים מזדמנים. המחשב מחובר כרגע לצג ברזולוצה 1280*1024, אבל אם הכל ילך כמו שצריך עד סוף השבוע הוא יחובר לצג ברזולוציה 1920*1200…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם יש הבדל משמעותי בין השניים ועוד כמה שאלות לגבי כרטיס מסך.. עד כמה חשוב או משנה כמות הביט שיש לכרטיס וכמו כן כמות הזיכרון?

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  6. ‏X1950 Pro 256MB Sapphire או GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  7. http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=883 תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by YoTaMi,

איזה כרטיס אז עדיף עכשיו .. בחירה סופית . 9500. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 או 8600 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2311 3650 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5949 בחירה אחרונה איזה הכי שווה לקחת מהכרטיסים האלה שיריץ הכי הכי טוב את AC נגיד ..

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by tombraider,

שלום, אני שוקל לרכוש את HD 4870X2 המסך שיש כרגע ברשותי הוא מסך CRT "19 של סמסונג שתומך ברזולוציה של 2048X1536 האם שווה להשקיע בכרטיס כפול שך 4870 או ביחיד ביחס לרזולוציה????????? תודה לעונים :yelclap: :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by yadaaa,

ראיתי מספר דיונים ברשת בנושא - ניצול רוחב פס PCIE 2.0 של הכרטיס הנ"ל, לעומת PCIE 1.1 של P35. התשובות היו תמיד שהוא יכול "לעבוד" על 1.1, שהוא "תואם אחורנית" 1.1 אבל אף אחד לא אמר האם תהיה פגיעה בביצועים של הכרטיס הנ"ל ברוחב פס של 1.1 - או, האם 4870X2 יכול לנצל יותר מרוחב הפס של 1.1? לעונים תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Phlip_dE-SuSsa,

מאז שהתקנתי את הכרטיס אז שאני מדליק את המחשב הוא עושה איזה כמה ציפצופים והכרטיס מסך לא נידלק אפשר לישמוע את הסי די את הארד דיסק הכל לידלק רק הכרטיס מסך לא אחרי איזה ארבע פעמים שאני מכבה ומדליק את המחשב באלימות הוא נידלק היה לי מיקודם mx200 ולא הייתה בעייה כזאת מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zacf,

שלום לכולם. רכשתי לפני כחודשיים מחשב חדש. אחרי בערך חודש הוספתי לו gforce 7600gs. מהיום הראשון יש לי בעיות איתו. הוא קורס ללא התראה מדי פעם. בדקתי אותו בעזרת 3DMARK05 וקיבלתי בערך 4400. בבדיקות ארוכות יותר (להריץ את הבדיקה 3 פעמים) התוצאה ירדה לסביבבות 4000. הוספתי מאוורר מול הכרטיס הגרפי, ועכשיו תוצאות הבדיקה X3 כמעט לא משתנה. הבעייה עדיין נמשכת. משחקים שמשתמשים במאיץ פשוט קורסים. יש משחקים שמחזיקים שעות (fear civ4), ויש כאלו שנופלים אחרי 5 דקות (hmm5). החלטתי להרץ את ה3dmark במשך שעה (70 פעמים רצוף) ובאופן לא מפתיע הוא קרס... זו הודעת השגיאה שקיבלתי: (וזו בערך ההודעה שכל משחק שנופל נותן...) נראה לכם שיש לי בעיה פיזית עם הכרטיס? (הרצתי את כל בדיקות החומרה…

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by jorgito,

שלום... אחרי שקניתי את המחשב אני רוצה המלצה לכ. מסך עד $150 (איזור ה650 ש"ח) המחשב זה E6300 על לוח אם של ASROCK עם ג'יגה זכרון DUAL CHANNEL DDR667 ראיתי את ה 7600GT ב143$ ו7600GTS ב$130 רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואם לכם יש המלצות אחרות לכרטיס מסך בתקציב הזה (כמובן שגם RADEON יתקבל)

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by mani007,

כרטיס מסך ב700 ש"ח לא אכפת לי ati nvidia

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  15. אני מתכנן רכישת מחשב בין 7000-8000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). בחיפושיי בפורומים ראיתי הרבה פעמים המלצות לקנות כ.מסך ביניים בשלב זה ולהמתין ליציאת כרטיסי DX10 חזקים יותר וזולים יותר. דבר אחד לא הבנתי. X1950PRO עולה בערך 1300 ש"ח. כל כרטיס נורמלי שאני אקנה עוד כמה חודשים יעלה גם בערך 1500 ש"ח. ואז יצא שהוצאתי 2800 ש"ח על כרטיסי MID. לא כדאי לי יותר לקנות כבר 8800GTS ב- 2700 ש"ח היום? לפי מה שקראתי, הכרטיס הזה די חזק ותומך כבר ב-DX10. איזו סיבה תהיה לי להחליף עוד כמה חודשים כרטיס כזה? שי.

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by MINIME,

אני אישית חושב שGIGABYTE. מה דעתכם 8)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם :D אני רוצה לערוך וידאו (אנאלוגי) בPC חדש והמליצו בפני שלא לקנות כרטיס עריכה ספציפי אלא להשתמש בכניסת VIVO לצורך .VIDEO CAPTURE מחפש המלצות / נתונים האים אני מפסיד איכות בVIDEO או שזה ברמה נאותה? לתגובותיכם אודה, יהודה :smoke:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yosda-boy,

שלום,בדקתי אם אני יכול להריץ את המשחק בטלפילד 3 והבעיה היחידה אצלי זה הVertex Shader + Pixel Shader.יש לי כרטיס מסך Nvidia 7800GTXהכל בסדר חוץ ממה שכתבתי, יש דרך כלשהיא להעלות אותם? חשוב לציין שהכל חוץ מזה בסדר. לי יש Vertex Shader 3.0 Pixel Shader 3.0 צריך: Vertex Shader 4.0 Pixel Shader 4.0

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by NI4NI,

מה ההבדל בין RADEON 9500/9700 ל RADEON 9500/9700 PRO ? מה בעצם אומר ה PRO הזה ולמה ההבדל במחיר בין גרסאות ה PRO לאלו שאינן PRO ? האם ניתן להפוך כרטיס רגיל לכרטיס PRO ע"י שינויים כמו עדכון ביוס, OC או הלחמות ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mMmSaK,

לאחר שהתבררה התקלה שמבחינתי היא לא כזאת קטנה למה הם לא הורידו את המחירים של הכרטיס? משלמים אותו דבר על משהו שעל הנייר פחות טוב. אף אחד לא פנה עם זה לאנוידיה ובדק?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by xsx,

שלום רציתי לקבל קצת חוות דעת על הכ.מסך יתרונות חסרונות ובמה הוא תומך והאם במחיר הזה 1300\1500 יש כרטיס שנותן ביצועים יותר טובים תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by mj23,

מה המצב אנשים קניתי לפני חודשיים משו כזה ת 4870 512 מגה ולא שאני מתלונן או משו כל המשחקים עובדים על מקס+פילטרים בלי שום בעיה אבל עדיין יש לי תתחושה הזאת שהדריברים פשוט מעקבים תכרטיס שלי מלפרוץ את כל הכוח שיש לו כאילו לא יודע הרגשה מוזרה כזאת אז רציתי לשאול עד כמה באמת ההרגשה הזאת נכונה כאילו עד כמה הדריברים משחקים תפקיד והאם בעתיד הקרוב אני יוכל להנות מיותר כוח מהכרטיס שלי בגלל הדריברים?!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by spatz,

אפשר להשיג רדאון 9700 באיביי שישלחו לי מארה"ב, השאלה שלי היא האם זה שווה, אמין וכו' מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Tommy,

טוב אז קניתי מחשב חדש ולצערי הכרטיס מסך עומד על 79 מעלות במצב רגיל הכרטיס הוא Gainward geforce 8800gts 320mb ובאימוץ משהו כמו 85... השאלה אם יש מה לפחד ? במארז יש סירקולציית אוויר טובה...

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  25. מה המסך הדק הכי טוב והכי משתלם עד 5000 ש"ח? שיהיה זמן תגובה של 12ms ופחות (ידוע לי שיש אחד של סמסונג עם ז.ת של 8ms) 17" או 19" עדיפות ל-19 .. שיציג צבעים ברמה גבוהה .. ובעיקרון שיהיה בו כל מה שיש במסך דק טוב. כמובן שלא חייב שיהיה בדיוק 5000 ש"ח, אפשר עד 5000. עדיף בסביבות 2500-3000 אם אפשר כמובן. המסך ישמש אותי בעיקר למשחקים, עבודה באינטרנט, צפיה בסרטים וכד'. כמעט כל שימוש אפשרי במחשב, לכן אני צריך מסך עם זמן תגובה נמוך ותצוגת צבעים ורמת ניגודיות ברמה גבוהה. תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.