עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by deluxe,

כל הזמן אני שואל את עצמי שאלות לגבי כרטיסי מסך... אני גיימר חובב. משחק משחקים כמו COD, BF3, Crysis ובעיקר משחקי FPS... אני משתמש כבר 3 שנים ב-GTX260 הוא די עושה את העבודה מבחינתי, ברור שיש מקום גדול לשיפור. העניין הוא שאני לא מבין למה נועדו הכרטיסים במחירים הגבוהים מאוד (3000 ומעלה). האם זה קשור לריבוי מסכים? האם זה קשור לרזולוציה גבוהה של מסכי מחשב בגודל 30 אינץ'? איך אני יודע איזה כרטיס להתאים לכל צורך? מאיפה מתחילים? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by royban,

היי אני מעוניין לרכוש כ.מסך עם יציאת dvi הלוח שלי תומך AGP גרסה 2 כלומר *2 *4 האם אני יכול להתקין כ.מסך שתומך רק ב- agp*8 ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by noambaum,

קראתי פה בפורומים שבמסכי LCD ישנו מה שנקרא רזולוציה אופטימלית וכל רזולוציה אחרת שרואים בה פשוט ניראת מעוותת??? ז"א לפי מה שאני מבין אין מצב למשל לראות ב: SONY SD-74B תמונה טובה ויפה נגיד ב- 1024X768? או שלא הבנתי נכון וזה נוגע רק לרזולוציות גבוהות מהאופטימלי? תודה נועם

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by RASTA^MAN,

מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים ? ובמה עדיף לשחק ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by hagay21,

יש לי מחשב סביר ביותר לכל הדיעות פנטיום 4 3 גיגה עם גיגה זיכרון וכרטיס מסך x800 xt pe והבעייה היא כזו באתר בתוכנה 3dmark 03 על רזולוציית 768*1024 בלי פילטרים קיבל הכרטיס שלי 11573 אבל שאני מריץ בדיקה קיבלתי 7128 מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה!?!?!?!? הדרייברים מעודכנים הכל פיקס מה יכולה להיות הבעייה?

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by dr.combina,

חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 7900GT או X1800XT מבחינת FPS

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by NeoLink,

אני חייב להוסיף שפעלו כמה תוכנות ברקע אולי זה השפיע הנה המפרט שלי(חדש בן 4 ימים): AMD Athlon XP 2500+ 1.8 GHz NVIDIA GeForce FX 5900XTV (albatron) משום מה הוא מזהה לי אותו בהגדרות כ 5900 רגיל,מוזר לא? NVIDIA® nForce Audio soundstorm Samsung 512 DDR NF7-S/NF7 (nVidia-nForce2) Seagate 80GB 8MB S-ATA התוצאה היא:4700 תחוו דעתכם כי זה לא משהו נראה לי.... :-\

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  9. אני כבר לא יודע מה לעשות כל כך מעצבן אני עם כרטיס מסך 7800 GT החברה רשומה לי בחתימה, ניסיתי לרדת לסידרת דריברים של 80 נקודה משהו וכלום ... גם 160 ו180 למינהם לא עזרו. ניסיתי לשחק עם ההגדות בתוך הדריבר לפי המשחק וזה גם לא עזר. האם זה קורה רק לי, רק לי בעולם כולו מאיפה מגיע הבעיה ? המשחקים שעשו בעיות היו Gears of War, Burnout Paradise The Ultimate Box תודה רבה לעוזרים דרך אגב-את הקווים שיש בתמונה הוספתי בפוטושופ כי ה"צלם מסך" לא תפס את מה שהיה במשחק [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by cold,

שלום, כרגע יש לי 9700NP 128MB 256BIT, עכשיו אני מיתלבט אם לימכור את הכרטיס להוסיף כסף ולקנות 9800PRO משומש, או להשקיע את הכסף בקירור וליצרוב ביוס של PRO ולעשות עוד קצת OC?

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  11. קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by menos,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, שיחזיק אצלי במחשב הרבה זמן (כעת יש לי GF 2 GTS). כבר ממש התבלבלתי מהמבחר ומהאפשרויות הרבות העומדות בפניי. אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כיוון - יציבות באובר קלוק בעתיד יהיה פלוס תודה

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by benchy,

יש לי geforce 4 ti 4600 asus ואני רוצה לדעת איך כדי לעשות את ההגדרות, עשיתי על המקסימום, ורציתי לשאול אם זה מוגזם? יש לי p4 2.26 intel 512 ddr אם תרצו עוד פרטים אז תודיעו.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Sol@rWind,

אז ככה, אני רוצה לקנות את הכרטיס ורציתי לדעת ממקור ראשון איך הדרייברים, איך האיכות תמונה, אם משהוא משתמש בשני מסכים במקביל ואם זה עובד כמו שצריך. אני פשוט זוכר שהיו אנשים שצעקו שהדרייברים מזוויעים ויש באגים רציניים במשחקים, אז לפני שאני זורק 2000 ש"ח .... מישהוא ? דרך אגב, איך הכרטיס של GIGABYTE ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by xolitaire,

שלום לכולםםםם מתלבט לפני קנייה של XFX 8800GTS שמעתי הרבה חוות דעת שונות על 640mb ו512mb על מה לפי דעתכם כדאי ללכת?? (לשימוש עבודת גרפיקה ומשחקים)..... תודההה מפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267 Asus striker Extreme

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  16. יש לי X800GTO לא עבר OC או משהו דומה. בכמה אני יכול למכור אותו יד שנייה? מפרט: מעבד: פנטיום D 930 4 מגה קאש זיכרון: 512 מגה זיכרון DDR2 553 כפול 2 HD: סמסונג 250 גיגה ספק כוח: FPS 400W 60 THA מסך: LG L1719S זהו בערך....

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by aiw,

איזה כרטיס עדיף לקנות? 9800pro או 5900xt? ה-5900xt יותר זול משמעותית (300 ש"ח). אבל מה ההבדל בניהם מבחינת ביצועים? מספיק קטן שכדאי להתפשר? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KingYes,

אני לא יודע איפה שמעתי את זה, אבל כרטיסים של NVIDIA מריצים פיזיקה ברמה יותר גבוהה מה-ATI. האם זה נכון? האם הכרטיס שברשותי (6950) גם יכול להריץ פיזיקה ברמה גבוהה? אשמח קצת לפירוט בנושא הזה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by T-Flash,

שלום שלום ATi מכינה לנו כמה כרטיסים חדשים שיחליפו את סדרת X1600 (הגיע הזמן ) הכרטיסים הם סדרת X1700 המבוססים על הליבות הגראפיות RV560 ו RV570. כמות מעבדי השיידרים והTMU ב RV560 כפולה מאשר הכמות שיש ב X1600 (כלומר עכשיו יש 8 ). אם אני לא טועה (תקנו אותי) לכרטיסים יהיו 12 צינורות עיבוד. הליבות ייוצרו בליטוגרפיה של 80 ננומטר הכרטיס המבוסס על ליבת RV560 הוא X1700Pro (שכנראה הזול מביניהם) והכרטיסים שמבוססים על ליבת RV570 הם X1700XT ו X1700XL. בהזדמנות, הנתונים של הכרטיס X1900XL: 16 צינורות עיבוד עם מעבד טקסטורות 1 לכל צינור (16) ,3 מעבדי שיידרים לכל צינור (48). אין מידע מדוייק על המהירות הסופית של הליבה, אבל המהירות חייבת לנוע בין 500 ל 560MHZ. זיכרון GDDR3 עם זמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by cousinIT,

עזבו מחיר, עזבו חברה מייצרת! איזה כרטיס יותר טוב? והאם שניהם תומכים בדיירקס 9? וגם לא אכפת לי אם ניתן להשיג בשוק או לא!!!

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  21. לקוראים הקבועים בפורום שלנו כבר ידוע, כי שלשום הצטיידתי בכרטיס HD7970 משומש, כאשר המאורע אודות הדרך המעניינת להשגתו (בחינם ממש) לרבות שיפוצו ואוברול מקיף שעשינו לו, מתוארים בלינק הבא (למי שטרם קרא מומלץ - אפשר ללמוד שם המון): https://hwzone.co.il/community/topic/578349-מיחזור-בתקופה-בה-הטכנולוגיה-המחשובית-כמעט-עומדת-במקום/?page=17&tab=comments#comment-5124163 כרטיס מסך זה הוא קלאסיקה בפני עצמה, שעד היום תרתי משמע עושה עבודה מכובדת וראויה תחת רזולוציה 1080P, עת מאפשר ללא מעט כותרים לעבוד תחתיה בהגדרות גראפיות גבוהות מאד ולהנות מ- 60fps. חלקם סוחב אפילו הגדרות Ultra ממש, כאשר חלקם האחר יצריך הורדה מינורית וסמלית ממש בחשיבותה - להגדרות Hig…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by מאיה גרינברג,

קיבלתי כרטיס מסך X600 PRO PCIE רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? למה הוא מתאים ? זה טוב למשחקים ? או רק אינטרנט ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by moshe51,

אוקי אנשים אני מחפס לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל כי נגמר הכסך ואני מעדיף של FX על RADON כי FX יותר פשוט להפעיל חחח ואם אפשר לקל לינקים של חנוית ממשיות באזור חיפה והקריות כי אין לי אשפרות הזמין דרך האתר. תודה לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by dan9,

אז ככה אני דיי מתלבט מטרת המחשב היא בעיקר משחקים עם VISTA 32 לשתי המפרטים אטני מתכון לעשות OC טוב!! לגבי הSLI אז לוח עם 650I לגבי הQ66 לוח עם P31\5 מה כדיי יותר חברים?? *ה88GT מגיעה כבר עם OC... *לדעתכם E2180 עם OC ל3GHZ גם יספיק למשחקים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי יש לי מחשב עם FX5200 ואני מנסה להתקין משחק שדורש 3D Open GL graphic card with 32mb האם לכרטיס שלי יש את זה? לאיזה כרטיסים יש את זה? המשחק הוא לא של גיימרים אלא משחק ילדים. תודה, יהודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.