כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני קונה רדאון 9700(כבר קניתי) פרו. ורציתי לדעת כמה בערך יהיה לי ב-3DMARK ! לפי 3DGURU.COM זה ככה: האם זה יהיה אותו הדבר אצלי במערכת כמעט בדיוק אותו הדבר...?.. Gigabyte mainboard 7ZX-R Athlon XP 1800+ 2x256 MB DDRAM memory Windows ME DirectX 8.1 Via 4-in-1 4.41 A וזה שלי: GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 ATHLON 2000 2X256 DDR 2700 WINDOWS XP Via 4-in-1 4.41 זה מה שהוא קיבל גם אחרי החלפת מעבדים... Example, when we look at CPU scaling we'll notice a gradual increase. Since we don't have niche marketing contacts with Intel and AMD we'll test the cards based on only 3 CPU's Athlon 1600+, 1800+ and 2000+ let's check out the results…
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון לגבי ה-mkv או קבצי וידאו בכללי, לא מצאתי פורום מתאים יותר והנחתי שכאן יש מבינים בפורמטי וידאו. 1. על פי מה מוגדרת איכות הוידאו: האם על פי הרזולוציה או גודל הקובץ? 2. מה משמעות ה-bit rate? 3. נתקלתי במשהו מוזר, שני קבצי mkv של אותו וידאו: - הראשון בגודל 5.36GB, רזולוציה 1920X816, Overall bit rate : 8205 Kbps 24 FPS - השני בגודל 8.7GB, רזולוציה 1920X814, Overall bit rate : 11815 Kbps 24 FPS ממה נובע ההבדל המשמעותי בגודל הקובץ?
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קיים כרטיס עם יציאה של hdmi ישירות ? בעזרת כבל hdmi כמו ב ps3 , וכדומה . כי אני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם hdmi וכדומה ..., אבל בהסתכלות על הכרטיס עצמו אני רואה יציאה רק של vga מוזהב מקבלים ממיר כל שהוא ? ביחד עם הכרטיס , כי אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה שתומכת ב full hd מבלי יותר מידיי התפשרות על תמונה . והעם הכרטיס הנל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=25532&PHPSESSID=c5535510 זה הכרטיס שמוזכר כאן http://hwzone.co.il/news/1242766381/18811/ תודה רבה .
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מטלבט בין כמה כרטיסי מסך למחשב החדש. תעזרו לי להשוות GTO עם GTO2 כמה צינורות עיבוד יש לשניהם מהירויות וכו'.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוגבל ל1360X768 ככה שחשוב לי שהוא יוכל לעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים השאלה אם צריך להתעקש על גרסא OC טובה כמו הספארקל או שמספיק אחת לא מומהרת או בכלל 96GT? בהתחלה חשבתי לחכות לספארקל אבל משום מה הוא נעלם מסקאיי וגם ICHILL למרות שלא התקשרתי לשאול לפשר העניין .... תודה לעזורים עריכה: מפרט שיתלווה אליו q66 g.skill 4gb 4cl GG ep35c ds3r TT Tought power 600W כמובן שמתוכנן OC
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו חבר'ה חשבתי פה והחלטתי לשאול את עצתכם.... שמתי לב שעל אריזת הg4 mx 440 שלי כתוב שהוא תומך "complete directx support including directx 8.1" ומכיוון שכולנו יודעים שg4mx440 לא תומך תמיכה מלאה בdirectx 8 ובוודאי שלא ב8.1 אז יש סיכוי תיאורטי לתביעת החברה על הטיית הציבור ופירסום מידע שקרי ולא נכון........ ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך למולטימדיה ומשחקים קלים תקציב 500-700 עדיפות לכרטיס עם כמה שיותר תמיכה ביציאות.... תודה
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יודע שזו שאלה חרושה אך ... לא הצלחתי לקבל החלטה... יש לי כיום כרטיס GTX 980 אחד... קיבלתי עוד כרטיס GTX980 ... הכרטיס השני עדיין ארוז ככה שיש לי 14 יום להחליף אותו. האם כדאי לי ללכת על GTX980 TI (ולמכור את ה980 הקיים אצלי) או ללכת על מערך SLI 980. ההתלבטות היא מהפחד שלא כל המשחקים תומכים ב SLI (אני משחק כל מיני משחקים ובדכ כותרים חדשים). והפחד הנוסף מכך שהבנתי שיש הרבה בעיות עם SLI כמו STUTTRING שאני מאוד רגיש לנושא (בעקבות כך קניתי מסך GSYNC). התלבטות... מערך SLI יתן יותר FPS וכמובן יותר חזק אך למיטב הבנתי פחות חלק... GTX980TI פחות חזק מSLI אך SINGLE GPU נותן חוויה יותר חלקה. שכחתי לציין שהמסך שלי הוא 1920X1080 144hz עם שאיפה להתקרב כמה …
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להריץ את המשחק sam simulator שהוא סימולטור תפעול טילי קרקע אוויר (למי שמתעניין , בקרו כאן https://sites.google.com/site/samsimulator1972/home זה בחינם). המשחק יוצר ע"י אדם אחד בV.B והוא נתמך רק ע"י מחשבים בעלי רזולוציה של 1280/1024 ומעלה לי על המחשב הנייד יש 1366/768. השאלה שלי היא כזו, האם אפשר "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא מריץ על רזולוציה גבוהה יותר (1280/1024) אבל בפועל להריץ על נמוכה יותר ולהזיז את המבט. רוצה לומר, האם אפשר לטעון רזולוציה שגבוהה מהרזולוציה הטבעית ולטייל בתמונה (pan) וכך גם להריץ את הסימולטור וגם לא להרוס את המסך של הLCD שלא מסוגל להריץ רזולוציה שכזו. יש לי כרטיס מסך ראשי של ATI 6630M ובנוסף את הבסיסי של אינטל. תודה, רמי נ.ב …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן... ההבדל התקציבי בינהם לא גדול... וה6200 ה128bit בדיוק עם אותם נתונים כמו ה6600 רק עם 4 צינורות שניתן בקלות לפתוח ל8... השאלה היא האם זה עד כדי כך בטוח.....? בעצם.. נשאל את זה ככה: מה יותר עדיף? 6600 או 6200?
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ברשותי כ.מסך msi gf4 ti 4400 אשר תומך ב vivo והצלחתי להשתמש בשניהם IN ו OUT אבל ישנם כמה בעיות עם ה vidoe in .... אני רואה בשחור לבן אם הפרעות ובלי קול , אני משתמש עם התוכנות שציין amiram . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך הרזולוציה שאני משחק 2560X1440 כרטיס שיש לי כרגע הוא HD 5870 ספק 500W של סיסוניק למשחקים כמו BF3 MW3 תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17309 ועוד של חברת eVGA!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לסגור עסקה על מחשב חדש ודבר אחד מפריע לי וזה בחירת הכרטיס מסך הציעו לי את הכרטיס מסך 7600GS 512MB. רציתי לדעת איך הוא , אין לי בעיה להוסיף עוד כסף למשהו טוב יותר לסטנדרט של משחקים לילד בגיל 14. אני רוצה שהמחשב יחזיק לי כמה שנים בתודה מראש עמית
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכם. נראלי שנשרף לי הכרטיס מסך... בשביל להיות בטוח שאני מכוסה מבחינת כרטיס מסך כמה עולה כרטיס מסך טוב במחיר 400 ש"ח עם ספק 500w מעבד e8400 ו לוח אם msi p35 neo היה לי 8800gt ואני מחפש משהו יותר חזק ובמחיר שאני רוצה... ושלא יהיה לי צוואר בקבוק מישהו יכול להציע לי? תודה ושבוע טוב לכולם. סליחה שאני מקפיץ את הנושא אבל יש הרבה אנשים שקרה להם את אותו הדבר. וינדוס 7 הפסיק פעולות של הרבה 8800gt אפילו כשהם עדיין טובים. אם תגגלו אז תראו שזאת בעיה נפוצה בווינדוס 7... מישהו שמע על הבעיה הזאת? איזשהו פיתרון? תודה. אני מדבר על האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099738#msg4099738
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אתם חושבים שיש מצב שEnemax Liberty 400W יסכוב את הכרטיס הזה? או שזה ממש נשמע כמו בדיחה ?
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי יותר טוב כי אני רוצה לדעת שלמי יש כרטיסי מסך טובים יותר כאשר בעתיד אני אקנה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא כזה חסיד של ATI , היו לי ניסיונות עבר שמונעים ממני היום לקנות את הכרטיסים שלהם. אבל HD3850 ב 900 ש"ח נראה לי מאוד משתלם. אני פונה לעצותיכם, לקנות לחכות או לקנות ביותר כסף שאין 8800GT ? כי מבחינה טכנולוגית הכרטיס יותר מתקדם מיריבו. תודה לעוזרים אגב השימושים הם , משחקים ב 1280*1024 , כמובן במטרה להגדרות גבוהות וכמובן HD והיתרון של DX10.1
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HD 2600 מגיע עם 128 ביט בלבד. מה שאומר שהוא חייב להיות ממש, ממש, ממש טוב כדי לעבור את 8600GTS, שמגיע עם 2 ג'יגה הרץ זיכרונות. הוא צריך להתעלות מעל לרוחב הפס המצומצם ולנצח את הליבה החדשה של אנוידיה. :2gunsfiring: אני בספק גדול... נכון שה 8600 GTS לא הצלחה גדולה, אך גם כרטיס כזה שמתעלה מעל 7900GS עם רוחב פס של 128 ביט בלבד ראוי לכבוד מסויים. AMD ATI תעבדו קשה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך ואני רואה שהוא כבר כימעט לא סוחב מישחקים חדשים (לא מדבר על קרייסיס ) אפילו Test Drive Unlimited הוא לא יכול ליסחוב על הכי גבוה ועל הכי נמוך אני מקבל 40 FPS המיפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3700+ לוח אם ASUS A8N-E זיכרון 1 גיגה כרטיס מסך גיפורס 6600 ספק HEC-425VD-PT (לא חושב שהוא ג'רני ) הקטע שאני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול התקציב שלי הוא עד 2000 שקל והבעיה אם אני קונה משהוא רציני היה לי צוור בקבוק רציני ואני לא רוצה ליקנות משהוא מהדור של הדור הקודם (1950 ) (יש אפשרות שאני יקנה את המעבד הכי טוב שאני יכול וכרטיס מסך טוב ? )
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, הייתי מעוניין בהשוואה בין כרטיס מסך Radeon 9600pro לבין 9600non-pro לבין Radeon 9500 non-pro. מדובר פה על הוצאה של עד 1100 שקלים (כמובן שמבחינתי הכסף מהווה גורם חשוב מאוד ואעדיף להוציא את המינימום). בכל אופן, איזה מבין הכרטיסים הנ"ל יתנו לי תמורה מקסימלית לכספי? בתודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס nvidia 8800GT - OC . בשני המשחקים האחרונים שלי - call of duty black ops ו MOH שמתי לב שהכרטיס מתחמם מאוד מהר, המאוורר מתחיל לעבוד בטורים גבוהים ואנ ימרגיש שהמחשב שלי ממריא תיכף. הרעש מפריע לי אבל אני תוהה האם הכרטיס שלי מספיק חזק? יש לציין שב COD אני לא יכול לשחק על רזולוציה גבוהה (Full HD ) ויש לי גם תקיעות בפריימים עם הרבה מידע או תזוזה. האם שווה להשקיע בכרטיס חדש וחזק יותר? אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש אבל אולי שידרוג כרטיס יספק לשנה הקרובה.. האם המארז שלי הוא הבעייה? מבחינת פיזור חום.. יש לי NZXT LEXA . זה די מבאס לשחק ככה אבל לא בא לי להשקיע כרגע בחשב חדש ולדעתי גם כרטיס מסך חדש וחזק יעלה לי די הרבה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיעבוד עם מערכת חדשה שאני קונה עד ליציאת כרטיסים תומכי DX10 אז אני אקנה משהו חזק יותר הדרישות הם תקן PCI E ויריץ משחקים סביר לתקופה הזאת כלומר שאני אוכל לעבוד איתו עד ליציאת הכרטיסים החדשים כמובן לא על ההגדרות הגבוהות מחיר נראה לי בסביבות ה 500 אם יש רעיון אחר אתם מוזמנים להציע
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ובקיצור - לפי מה אני יודע מה עליי להוריד? את הגרסה הרגילה של הדרייבר או את הגרסה של ה64 BIT?
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב, הייתי בATT TOOL, פתאום הפעלתי את ה3D VIEW והוא התחיל לעשות "זזזזז" כזה חלש אבל שאפשר לשמוע וזה קצת צורם באוזן, וזה לא מהמאוורר, כי הוא נשאר על אותה מהירות סיבוב 54%, כיביתי את ה3D VIEW, נעלם הדבר הזה, הפעלתי שוב וזה חזר... מה כבר קרה לכרטיס מסך ? ???
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-