עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מקבל 9000 נקודות ב-2001SE! בבקשה תראו מפרט ותעזרו לי

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by shemiraz,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לחדש וחשבתי על ה gtx 460 1gb האם יש עדיפות לחברה מסויימת האופציות שיש לי הם של GIGABYTE או של Zotac או של Inno3D ?? הם פחות או יותר אותו מחיר... לגיגבייט יש אוורור כפול (2 מאווררים) אבל משום מה הכרטיס של zotac נראה לי יותר טוב... יש מישהו שיש לו נסיון עם הכרטיסים האלה שיכול להמליץ?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Tzox,

שלום, יש לי כרטיס מסך ישן ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך עם יציאת HDMI. סתם בחרתי את geforce 210 בגלל שנראה שהוא מתאים לדרישות שלי. השאלה שלי היא: אם אני אחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, האם יהיה לי סאונד או שאני אצטרך להוסיף חיבור נוסף בשביל הקול? ואם אין לי סאונד, יש דרך או כרטיס מסך אחר שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלוויזיה בכבל אחד ולקבל גם ווידאו וגם אודיו? תודה רבה, טום

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Gona,

היי, לפי הבנתי מסכי 120Hz או תלת מימד דורשים חיבור מסוג Dual Link DVI. השאלה היא האם כרטיס מסך מסוג Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable תומך במסך כזה (120hz/תלת מימד) וב-Dual Link DVI. הכוונה היא לכרטיס מסך כזה אם אני לא טועה: http://www.tms.co.il/product/10579 תודה.

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by alex28,

יש לי שאלה חברים אני רוצה לקנות SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 ויש לי ספק של 500W, הספק יחזק מעמד??? ועוד דבר יש לי לוח האם עם PCI-Express 2.0 ויש 2.1 מה הבדל בינהם אם אני יכול לשים כרטיס שהוא 2.1 על 2.0? בכרטיס זה יש שני כניסות מתח PCIE אני צריךלחבר לשניהם מתח??? איזה חברה כדי לקחת ASUS או SAPPHIRE?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by asaf556,

שלום המחשב שברשותי כולל את המפרט הבא: 3.8@AMD 955 GIGABYTE GA MA-770T UD3 ספק ציפטאק 500 וואט וכרטיס מסך 460 GTX עכשיו המחשב משמש אותי למשחקים כבדים אני אוהב לנסות כל מה שיוצא ככה שקשה לי לנקוב בשמות או כיוון מסויים אבל בזמן האחרון אני נתקל במצב שבו משחקים חדשים לא חלקים אלה קצת לא סוחבים בחלק המזמן בעיקר בסצנות קשות השאלה היא אם יש טעם בשדרוג כרגע של כרטיס המסך בתציב של 900 שקל נניח ראיתי 560 ב880 ודי התלהבתי או להמתין לסדות חדשות וכו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ac1D,

אהלן חבר'ה, ניגש לעניין? לוח AGP 8X , תקציב כמה שיותר נמוך(רצוי לא לעבור 800),כרטיס נוכחי:FX5200(אתם מבינים למה אני להוט לשדרג?) אז ככה יש לי התלבטות רצינית בין - X1600PRO לבין X800GTO. X160PRO - של חברת Sapphire, חברה ידועה - כרטיס קצת חלש. X800GTO - של חברת Palit, חברה פחות ידועה - כרטיס בינוני+. אני יודע שהם לא אותה הרמה, אבל אני חושב שה-X1600PRO, עדיף לי מכיוון שאני לא גיימר כבר. עם זאת, עד שמשקיעים - לא תלך על משהו חזק? אני גם מעדיף את X1600 כי הוא מחברת Sapphire, שהיא ידועה קצת יותר. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  8. שלום! אני צריך כרטיס מסך AGP במחיר 550-600 שקל. (ולא יותר) המפרט של המחשב שבשבילו הכרטיס: Intel( R) Pentium( R) 4 CPU 3.06GHz 3.06 GHz, 512 MB of RAM תודה מראש D:

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  9. שלום חברה! אני עומד לפני קנייה של כרטיס מסך, ורציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express ההבדל במחירים הינו 100 שקל למהדורת האקסטרים... האם ההפרש שווה?? יש למישו הצעה יותר טובה לכרטיס במחיר של עד 1300 ש"ח?? תודה ויום טוב ניר

• 12 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by eladbu,

אחרי 20 דקות משחק ב דום 3 המשחק הופך להיות איטי ומייגע מה יכולה להיות הבעיה יש לי ר9800 פרו 256 ביט פנטיום 4 3ג 800 256*2 400 זכרון דואל צאנל אני משחק ברמה אחת לפני הכי גבוהה והמשחק רצ מצוין אחרי 20 25 דקות הוא מתחיל להתקע?

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by liran2003,

היי, אבא שלי קנה gt240 1gb מנעה ב-500 ש'ח בלי להתייעץ.. ממה שבדקתי הכרטיס הזה לא משתלם. האם כדאי להחליף אותו ל-Geforce 8800GT 256MB (גם עולה 500 ש'ח)? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, רציתי לברר בתור התחלה מה השיקולים בבחירת מסך LCD, מעבר לעניין ה mS. חברות מומלצות, דגמים, איכות של רכיבים שצריך לבדוק, לה לה לה התקציב הוא עד 2200 (אפר גם לתרגם את זה לפריסה חודשית של המשכורת, שזה כבר הרבה יותר כיף) תודה מראש שחר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מישהו יודע?

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by or_cool,

קראתי בFAQ אבל לא מצאתי תשובה אני אומר הראדון חבר שלי מתערב איתי מה יותר טוב?? ולמה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by nazgull,

נדפק לי ה8800 לפני שבוע מהחנות התקשרו ואמרו שהם מחליפים אותו ב 9600gt 512mb לפי הניסיון שלי ה9600 אמור להיות יותר חזק בכמה אחוזים וגם יותר קריר . כמובן כדי להיות בטוח אני שואל בפורום עם החלופה היא בסדר או שלא?

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  16. מדובר במערכת הבאה: Pentium 4 3.0 HT (פרסקוט על 775) כרטיס מסך X600pro של ג'יגבייט לוח של ג'יגבייט 8I925X 1024 זיכרון פנימי (2x512 dual channel) ספק OCZ שזה לא ממש ג'נרי אבל גם לא משהו מיוחד - 450 וואט כביכול (אני מניח שהמערכת שלי כרגע זולל עד 200 וואט) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 או על 7900GS של ג'יגבייט. השאלה אם המערכת ראויה לכרטיסי מסך אלו או עדיף כבר לחכות כשנה ואז להחליף את כל המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Spirox,

אצטרך בבקשה עזרה לגבי קריסה של הכרטיס הנ"ל. קניתי מלפני שבועיים את הכרטיס מדגם ג'יגהבייט, 2gb,gddr5,265 bit. פתחתי אותו ל6970 ללא כל בעיה, הריץ לי משחקים והכל היה תקין עד לרגע שבו עדכנתי את הדרייבר ע"י windows update(אני חושב שזה היה הגורם לתקלה..) ישר לאחר מכן, בכל פעם שהדלקתי את המחשב, המערכת קרסה בדיוק בשלב שלאחר starting windows. לדעתי הבעיה היא בדרייבר, כי בsafe mode המחשב עובד תקין, וגם כאשר אני עושה uninstall לדרייבר דרך הdevice manager המחשב עולה ללא כל בעיה. ניסיתי להעלות את הגיבוי של הביוס שלקחתי מלפני פתיחת הכרטיס - לא עזר. אח"כ ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של ati ולמרבה הפלא הכל חזר לעבוד, אז ניסיתי לפתוח שוב את הכרטיס - ומאז שוב חזרה הקריסה בעצם. ני…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by or775,

היי צריך עזרה בקנית כ.מסך עד 700 ש"ח יש לי מעבד P4 3G אינטל 90NM 530 1MLGA775 לוח אם אסוס P5P800 SOCKET 775 חיבר AGP תודה למי שעוזר

• 12 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by KOBRA CHOPER,

As if PC gaming wasn't expensive enough, Nvidia have unveiled a graphics card that will be known to shooter fans simply as 'God'. The $18K Quadro Plex 1000. How's your e-penis now? You could buy a pretty decent sports car for that kind of money. Or, according to Nvidia, you can have 12 mega pixel hi-def video, and a card (actually it's more like a series of cards) that will run every PC game due for release in the next century. "According to Nvidia, a node can achieve up to 64x full scene anti-aliasing (FSAA), deliver a performance of up to 148 megapixels on 16 synchronized digital-output channels and eight HD SDI channels. The firm says that the fill rate reaches 80 bill…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בינתים הגיעו כמה Rip off edition בודדים. למישהו יש מושג מתי מגיעים הכרטיסים הנורמלים?

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by ohad_haz,

אני מעוניין לקנות את הכרתיס מחברת PALIT ורציתי לדעת איך הביצועים שלו.. ואם הוא מספיק כדי שיחזיק מעמד עם משחקים חדשים..? תודה מראש: אוהד!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Gigabyte מצטרפת אל טרנד העיבוד הגראפי שמתבסס על תקן התקשורת המתקדם של אינטל, ותקווה לבלוט בשטח עם מוצר שמגיע כשהוא כבר מוכן לשימוש לכתבה

23. Started by shark1011,

יש לי כרטיס 4850 אחד ובאפשרותי להשיג עוד אחד בכ250 ש"ח. האם כדאי לקנות, או למכור את שלי ולקנות אחד חדש כדוגמת 5770? מפרט בצד. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dragon772,

מפרט: p4-2.8 512m gigabyte GA-8SG800 ינצל אותו?

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by BenSmall Brown,

יש לי שתי שאלות אחת על direct x 12 (חיפשתי דיון ונמצאו 0 תוצאות בפורום) והשנייה על PCI-E Lanes. 1) יש לי R9 295x2 ואני בעתיד אולי ארצה או להחליף אותו או לשים עוד 290x או 295x2 (הבחירה הזולה יותר). עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות לוח אם עם PCI-E Lanes 32 או שיספיק לי לוח אם עם PCI-E Lanes 16? 2) עכשיו על direct x 12 האם במערכת חלונות 10 (כרגע בחינם) אני אוכל לחבר נגיד Titan z ואת הכרטיס שלי 295x2? אפרופו המליץ לי מנהל בפורום מעבדים פה לפתוח את הדיון הזה.

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.