עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13191

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  2. ?ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890?

3. ערב טוב לכם. הרשימה שלי עומדת על הכרטיסים הבאים והשאלה שלי היא מי מהם עדיף, גם לאור התמחור הנוכחי שלהם. - ATI X1650PRO: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/4708?osCsid=aea29544e53ef1f19882754cf9fdc7f6 - 7600GS EXT של LEDADTEK במקרה הזה. (לפי נתונים טכניים של תדירויות שעון וזכרון, נראה שהATI מנצח) http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_67/products_id/3773?osCsid=aea29544e53ef1f19882754cf9fdc7f6 ראיתי בחיפוש כאן, דיוני השוואה שונים בין השניים, אבל חלק התייחסו לגרסאות AGP ושאר הדיונים לא היו מעודכנים מול התמחור הנוכחי של הכרטיסים שוודאי יכול להשפיע ולהכריע, לא? אודה לכם על העזרה בבחירה הנכונה ביותר. אני לא גיימר כבד, אבל כן נהנה ממשחקי…

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  4. אני כרגע עומד לקנות מחשב חדש ולצערי הרב כרגע אין לי זמן למשחקי מחשב וגם אין תקציב לכרטיס חזק מאוד למשחקים אז כנראה שאני אסתפק עם כרטיס ONBOARD שיספק את הסחורה. מה שכן... מעניין אותי מה ההדבלים אם יש באיכות התמונה בPLAYBACK של סרטי DIVX/DVD ותצוגה רגילה-סטטית בין הכרטיסים השונים בשוק, והאם יש הבדל מהותי בין כרטיס מסך זול ליקר או בין NVIDIA לATI, והאם בכרטיס ONBOARD אני צריך לצפות לאיכות נחותה יותר ? (בדומה לכרטיסי קול מובנים למשל שכמעט לעד יהיו נחותים מכרטיסים שקונים). אם למישהו יש מידע בנושא אז אני אשמח לשמוע... תודה, אוהד

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  5. היי יש לי כרטיס מסך שנדפק, הוא עדיין באחריות לפי המדבקה, אבל אני לא מוצא את הקבלה שלו ואני לא זוכר ב 100% מהיכן רכשתי אותו. האם אני יכול ללכת לכל חנות שיעבירו את הכרטיס ליבואן לתיקון? האם אני יכול לשלוח ישירות ליבואן? או שבכלל האחריות היא של החנות ולכן אם לא זוכר ואין לי קבלה הלכה האחריות?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by dogday,

אני צריך מסך שטוח 17" עד 850-900 שקל ולא טיפה יותר {עדיף שיהיה כסוף אבל אם לא לא נורא}. תודה לעוזרים!!! ;D

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

אני בדיוק מסתכל באתר הזה ולפי הבדיקות שהם עשו פה ניראה כאילו שה6800GT עוקף את ה850 XT... איך זה יכול להיות?? ההבדל במחיר בינהם הוא עצום!! http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-7800_3.html אני מתכנן ליקנות את ה850 XT אבל לפי מה שאני רואה פה אני לא חושב שאני ישאר עם ההחלטה הזאת

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  8. שלום אני קונה מחשב חדש השבוע ורציתי לשאול אם זה מספיק יהיה לקנות 4850 עם מסך של דל 22 אינץ או שעדיף כבר להשקיע יותר ולקנות 4870????

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Or ei,

הבנתי שהראדון 9500 אמור להתחרות ב4200 האם כדאי לחכות לו או כבר לקנות את ה4200 ? ומה המחיר וביצועים שלו ביחס ל4200 ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכל התותחים: חזר בי החשק לשחק משחקי מחשב אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי משחק, קניתי לאחרונה starcradt II ולמרות שלמשחק אין דרישות גבוהות ,בואו נגיד הוא קצת מקרטע. חשבתי להשקיע ורכוש איזה asus 465 gtx . הבעיה היא שיש לי מחשב לא כך כך חדש, כבר 3 שנים ללא שום שדרוג, האם כדאי לי לרכוש את הכרטיס למרות המפרט?, אגב הזמנתי עוד 2 G זיכרון כך שבקרוב יהיה לי 4. האם יהיה לי בעיות עם הספק ? האם כדאי לרכוש משהו אחר ולשדרג דברים אחרים ? תודה על העזרה. המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כל הרכיבים מצויינים רק דפקו אותו עם הכרטיס מסך והביאו לו את הזבל הזה אז לאיזה רדאון הוא משתווה ואיך הוא יחסוב משחקים חדשים האם אפשר יהיה לשחק על גרפיקה גבוהה או לא?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן אנשים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב קיים, וזקוק להמלצות. מפרט: מעבד: i5-760 זכרון: Kingston DDR3 4GB ספק: HEC-500VN-2DX רזולוציה: 1280x1024 כרגע (מתוכנן מעבר ל1920x1080 עוד 3-4 חודשים) HDD אחד בלבד, ירוק, של WD אמנם אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם ב BF3, Fifa 12 (בעיקר בטלפילד...) יש לי כרגע GTS 450 ואני רוצה לקנות משהו חזק יותר בטווח המחירים 600-700 ש"ח. מתלבט בין: GTX 460 1GB ATI 6850 ATI 6870 דגשים: 1. אני לא מתכוון להחליף שום רכיב אחר בשביל הכרטיס (כמו ספק, מעבד, מארז וכד') 2. לא מתוכנן שדרוג מחשב קרוב, כך שאני צריך כרטיס שיספיק לשנתיים הקרובות. 3. לא מתוכנן OC לכרטיס, לפחות לא באופק (וגם לא SLI - הלוח לא תומך). 4. המארז שלי הוא 6k31 של Compucase - ממש …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by lmlm,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV300&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 1580 :o

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  14. שלום לכם : תראו עד עכשיו חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה : 8800GT הנה לינק : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ועכשיו ראיתי עוד כרטיס את זה : http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ... האם ה-HD2900Pro בהרבה יותר חזק מה-8800GT ??? ( אם בכלל ... ) ואם כן בכמה ? במשחקים ממש חזקים ... ( זה השימושים שלי משחקים , סרטים , אינטרנט וכל זה ... אבל אני רוצה את הכרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים..) מה יותר מומלץ ?? HD2900Pro יש לו 1GB זיכרון ... וזה מטורףףף ועוד DDR4 .... האם שווה להוסיף את ה-400 שקל האלה ולקחת אותו ?? בשביל משחקים מה יותר עדיף לי ??? תודה ... ! זה המפרט שלי דרך אגב : מעבד : e6300 לו…

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by nim901,

הורדתי את הדריברים החדשים עם הלוח בקרה (שם הקובץ: wxp-w2k-ccc-8-082-041130a-019577c-english) ובהתקנה אין לי אפשרת לסמן שזה יתקין את הלוח בקרה וגם אחרי ההתקנה אין לי את האפשרויות (ראו תמונה מצורפת) מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  16. המפרט שלי P2.4 333 DDR ASUS RADEON 9000 PR( 64 שמעו הביצועים ממש לא משהו במיוחד במחקשים שאני מאוד אוהב (UT2003...NFS-HP-2....) החלטתי להחליפו למשהו יותר טוב ... הוא עלה לי 630 ש"ח מה אתם ממליצים במקום ? זה מאוד מוזר לי הקטע הזה שרואים בהשואות שבמשחק אחד הרדאון שולט ובשני הGF4 TI 4200 למשל ... מה הולך פה ? שווה להשקיע עוד 200-300 שקל בTI4200 ??? איך יהיו משחקי העתיד ? ירוצו טוב יותר על הרדאון המוזל ? או על ה4200 הייקר קצת יותר ? נורה חשוב לי פה דעה מקצועית כי אני מאילו שקונה מחשב ל3..4...שנים לא מחליף כל שנתיים תודה לכם .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by LasT0nE,

צריך כרטיס מסך עד 400 שקל לא יותר לגיימינג בעיקר CS 1.6 מעבד:intel® Core Quad CPU Q8300 @ 2.50GHZ מסך:BenQ T2200HDA 22 אינץ' ספק:AB POWER P-4 500W ATX12V SATA (DR-B500E) איך הכרטיס הזה? GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E והאם הספק שלי עכשיו יספיק?,אם לא מישהו יכול להביא לי ספק שיספיק לכרטיס הזה ושלא יהיה יקר מדי. עדיפות לKSP או IVORY תודה רבה לעוזרים זה די דחוף!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. התקנתי דרייברים שבאו עם הכרטיס מסך בדיסק, והמחשב אץ קצת לאט... יש לי פנטיום 4, ספק 520W ג'נרי, לוח ABIT IG-80 וג'יגה זכרון.. תודה מראש לעוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SyndromE,

בכרטיסי Nvidia, נאמר סדרה 7xxx ומעלה... האם יש השפעה כל שהיא על איכות התמונה במצב CLONE או DualView ? אני לא מדבר על ביצועים או בעיות טכניות כאילו ואחרות, אלא ירידה באיכות נטו. אישית, אני מאמין שאין בעיית איכות, הסיבה שאני שואל היא בגלל ויכוח עם חבר שמתעסק בתחום הוידאו, הוא טוען כי הוא השתמש בכרטיס שת'כלס מבצע רק CLONE (של matrox) והאיכות ירדה. הוא אומר שהיום הוא משתמש במפצל חיצוני (נלווה) שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אז אוקי, הוא אומנם לא בדק איכות פיצול של Geforce 7800gt, אבל הוא נחוש בדעתו שהוא יודע מה הוא אומר. יש תגובות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Azmodan,

עברתי על הסקירת כרטיסי מסך לחודש מרץ - מדהים, עבודה מעולה של הכותב. העניין הוא שכל כרטיס מסך שמצא חן בעיניי היה PCI-X ובלוח-אם יש לי רק חריץ AGP אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב, אשר יריץ משחקים ברמה סבירה (אפילו רזולוציה 1024X768 תספיק לי, אבל שקצב הפריימים יהיה טוב) רק כדי לסבר את האוזן - כרגע יש לי Radeon 9200se של Gigabyte - כרטיס מעולה, אבל כבר עבר זמנו ואני לא מצליח לשחק בF.E.A.R או אפילו Doom3 בצורה נורמלית. Empire at War עלה ורץ אצלי, אבל בהגדרות הגרפיקה הכי מינימליות שיש. הצילו...

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by Load,

אהלן! אני מחפש לקנות מסך LCD 17 אינץ בגבול ה 2100 ש"ח אודה למי שיוכל להמליץ עדיף מניסיון כמו כן הוספתי קישור של מסך במכירה אם תוכלו לתת ביקורת עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1018507

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. זה מה שקראתי באיזה אתר, שהכרטיס הגרפי שיהיה בPS3 (RSX 'Reality Synthesizer') יותר חזק משני GF6800U נראה לי קצת מוזר זה באמת נכון?

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל מחברת XFX אשר כנראה בעקבות OC התחיל להראות AF בקצב מדאיג. לקחתי אותו לחברת TMS שכמובן שלחו אותו להחלפה בחדש.בגלל שרציתי לחסוך בזמן הצעתי למנהל המכירות שלהם שפשוט ייתן לי אופציה לשידרוג. אז איזה כ.מסך לקחת?אני מתכנן OC ורוצה כ.מסך קריר ככל שניתן יש לדוגמא את TWINTECH 260 GTX-XT אך איני יודע כלכך (כי אין ביקורות בחו"ל/GOOGLE או כל מנוע חיפוש אחר)מה ההבדלים בניהם ואם אכן כ.מסך זה הוא טוב? משתמש בT220 של SAMSUNG.אז האם כמות הזיכרון (896 או1792 מגה) אכן משנה באפליקציות שונות ואם כן איפה ועד כמה או בקיצור האם שווה הוספה של 190 ש"ח? אני די סגור על הכרטיס הזה פשוט רוצה לוודא איזה דגם לקחת? כמובן שיש גם את זה :http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?pro…

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by MentalisT,

לא מזמן קניתי HD4670.. חיברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיית טושיבה 26 אינצ' שלי.. עכשיו כשאני מנגן HD משום מה המעבד עוד מתאמץ במקום שהכרטיס מסך יוריד ממנו את העומס... הפנטיום 4 המסכן שלי עוד איכשהו סוחב 720P אבל 1080P ו1080I הוא לא סוחב... איך בעצם מפעילים את הUVD? יש איזה משהו שצריך ללחוץ עליו שאני לא יודע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by FatherBoard,

חבריה, אחרי התקנת דרייברים חדשים (40.41 - אני לא כ"כ מצליח להתקין את ה-40.72 שהורדתי פה באתר), קיבלתי תוצאת 3DMARK של 9330! זה לא משהו אבל זה שיפור רציני! תארו לכם מה היה קורה אם הייתי מתקין את ה-40.72???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.