עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראשית שלום לכולם. שמי מישל דור, עיתונאי - שעושה המון עריכות וידיאו. יש לי מחשב חדש וחזק ואני שוקל איזה כרטיס מסך לשים בו. במשך כל השנים הייתי נאמן ל- ATI ואני מעוניין להמשיך עם הקשר הזה. יש לי לוח של ASUS עם כניסת PCIexpress ואני מחפש כרטיס עד כ 1000 שקלים, שיעניק לי תמונת וידיאו הכי טובה שיש, למשל לחומרים שאני דוגם מקלטות miniDV , וכן שאהנה לראות עליו סרטים. הקולגות נתנו מלא תשובות והחלטתי לשאול אתכם. אני לא משחק כלל במשחקי מחשב , אבל מרנדר המון (אפילו שרוב העבודה נספגת על המעבד Quad החדש) מישהו המליץ לי על HD 2600 Pro 256MB ואילו עמיתי הדגול שוקי גלילי אמר להוסיף 500 שקלים וללכת על משהו הרבה יותר איכותי. לגבי Vivo אין צורך כי יש לי כרטיס טלוויזיה שעושה את העבודה, ואני…

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

האם שווה ה 9500 NP ב 650?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by בייגל טוסט,

http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX18GTO25V&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=268 נשמע לי עסקה ממש טובה. אז אולי כדאי לעדכן את הסטיקי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by .AloN,

למה כרטיסי המסך של הרקולס נקראים Prophet ולא Radeon ? ועוד דבר, נניח ויש לי כרטיס של הרקולס אני צריך להוריד את הדרייברים מהאתר של הרקולס או מהאתר של ATi ? כי באתר של ATi הדרייברים האחרונים הם 3.2 לעומת האתר של הרקולס, שם הדרייברים האחרונים הם 3.1. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני לי מחשב עם כרטיס מסך עם יציאה אחת ממנו 15 פינים ואין בו עוד יציאה של DVI ואני מעוניין לקנות שתי מסכים לראות תמונת המסך אחת בשתי המסכים. איך עושים זאת ואיך אםשר לעשות זאת אם איני יכול...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by FARKOOSH,

שלום. הציעו לי לרכוש X1800XL מתוצרת ASUS במחיר מפתה יחסית. ראשית, רציתי לשאול איך הכרטיס עצמו והאם הוא יריץ כמו שצריך משחקים גם על מסך 19 אינץ' שאני מתכנן לקנות יחד עם המחשב החדש. שנית, מאחר ואני קונה מאדם פרטי - האם יש דרך כלשהי לוודא שהכרטיס אכן ללא שימוש? הוא הסביר שהוא החליף אותו בחברה בחו"ל ובינתיים קנה חדש או משהו כזה. שלישית - הוא טוען שהכרטיס מגיע בקופסא ועם הערכה המלאה, למישהו יש מושג מה הבאנדל של X1800XL מבית ASUS? בתודה מראש, FARKOOSH :-)

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  7. בזמן שנראה שהמחסור בכרטיסי המסך הולך ונעלם והמחירים ממשיכים במגמת ירידה נראה שאינטל כהרגלה פועלת לאט מדי. ממידע מוקדם שניתן מזמן(ואין לי יכולת לאמת אותו כמובן) נאמר שהכרטיס הגבוה ביותר בדור הראשון של arc יהיה בערך ברמה של ה3070\6700XT, ז"א שגם במידה והכרטיס היה יוצא היום הוא בכל מקרה לא היה מרשים מבחינת ביצועים, בנוסף מההצהרות של אינטל נראה שהכרטיסים אמורים להגיע רק ברבעון השני של השנה הנוכחית וזה כאשר נראה שהדור הבא של נוידיה יגיע ברבעון האחרון ואמור להביא איתו שיפור משמעותי עקב מעבר לליטוגרפיה מתקדמת יותר. האם לכרטיסים של אינטל תהיה זכות קיום? מה הסבירות שהם יוכלו למכור את הכרטיסים שלהם במחיר שיהפוך אותם לרלונטיים? כמה לדעתכם אדם ישלם עבור כרטיס לא מוכח שלא יוד…

8. Started by michael1232,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך בחיבור pci אקספרס. למחשב אינט דאבל קור 2.8 2 גיגה זיכרון ddr 2. הכרטיס יהיה מיעד למשחקים כמו קריס מדליה של כבוד החדש ו‎Bioshock. הכרטיס צריך להריץ את המשחקים האלו לא חייב על הכי גבוה אבל שיעבדו שנוכל לשחק. שמעתי על הכרטיס הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576017 אם הוא לא מתאים תוכלו לנמליץ לי על אחר? תודה לכם על העזרה...

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by Animor,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, לאחר כשנתיים עם ה-HD4870. אני מניח שנמאס לי לקבל פחות מ-20FPS ב-WoW באזורים עתירי גרפיקה... זה המפרט הנוכחי שלי: MOBO: Asus P5Q CPU: Intel quad Q6600, מומהר ל-3.2GHZ. RAM: 2x2GB G.skill CL4-4-4-12 2.0-2.1v 800MHz Graphics card: ATI Radeon HD4870 512MB Power: Corsair 550VX Case: Cooler Master CM 690 LCD: Samsung 22 האם המפרט הנ"ל יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים החדשים? אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסכום של כ-1500 ש"ח. לא אכפת לי NV או ATI. בנוסף, האם כדאי לרכוש גירסה מומהרת מהמפעל? אם כן, אשמח להמלצה/לינק גם לזה. עריכה: אני מחפש כרטיס עם אחריות של לפחות שנתיים. אני מחפש בנוסף כרטיס שקט. ה-4870 די רועש כשהוא מתחמם. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כמובן PCIE.

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  11. אם אני קונה את הכרטיס ATI X800PE מארה"ב אז יש לי אחריות בארץ הכוונה אם אני מקבל 3 שנים אחריות אז אני יכול לממש אותה בארץ לדוגמה ללכת לחנות בארץ שמזמינה מ- ATI כרטיסים אז אני יכול ללכת אליה והיא תשלח את הכרטיס שלי ליצרן???????????????????????? עזרה בבקשה אני מתחנן כי צריך לקנות אותו שבוע הבא

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by lifewriter,

שלום! היה לי hd 5870 של gigabyte והוא נשרף עקב התקיעות הבלתי פוסקות במשחקים וסרטים ביו טיוב.. (אחרי בדיקה זה כניראה בעיה בדרייברים) אחרי זה קיבלתי את אותו הכרטיס רק של saphire או משהו כזה.. והבעיות עדיין נמשכו... העפתי את הכרטיס הזה כי נמאס לי לדאוג לבעיות השטוטיות האלה.. שילמתי 2400 שקל לא לחינם.. עכשיו יש לי אפשרות בחירה ואין לי מושג איזה כרטיס לקחת... ואין אפשרות לקנות את ה 295GTX... כי הוא יצא מהשוק... בבקשה מי שיכול לעזור לי אני אשמח! בתודה רבה מראש!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כמו חד גדיא בפסח: מעשה בהורי המאד מבוגרים שנאלצו להחליף מזגנים. הזמינו 2 מזגנים באלקטרה וקיבלו גם "מתנה" - 2 מסכים "19 רחבים של ACER. כניסת VGA בלבד. מה לעשות ואין להם לא מחשב ולא מושג במחשבים - נתנו את המסכים מתנה לבנם היחיד. עכשיו, לי יש כבר 2 עמדות עם מסכי "19 רגילים האחד viewsonic vp930 והשני EIZO משובח. חשבתי לעצמי שעבור הבת שלי, בוגרת החוג לקולנוע, יש אולי יתרון בעבודה עם שני מסכים (וגם טלויזיה) למרות שהגובה של המסך הרחב קטן בכ-5 ס"מ מאחיו הסטנדרטי. המחשב של הבת הוא מסוף 2005 והא מבוסס P4-3G ויש לו כרטיס מסך gainward ultra/1980 (מבוסס geforce 6600GT). לכרטיס יש: יציאת VGA, DVI וגם VIVO. קיויתי שאולי ה DVI הוא מסוג DVI-I אבל כשחיברתי מתאם DVI-VGA המסך לא הגיב. עכשיו,…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DaNiEl360,

שלום, הכרטיס מסך שלי HD4850 עשה בעיות אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות, אז הביאו לי כרטיס חלופי, 7300LE אז רציתי לשאול אם 6600 יותר חזק ממנו בשביל משחקים כמובן, כי יש לי בבית אחד כזה ואני רוצה לדעת אם יש טעם לחבר אותו או שלא יהיה שיפור.. תודה למגיבים

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עבור המערכת הבאה - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB - כרטיס מסך נדפק ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) COOLER MASTER II ADVENCE מארז ומסך 20' של ASUS אני חושב שאני מעדיף לקחת הפעם כ.מסך של NVIDIA, משהו תומך DX11, כמובן שאם אתם חושבים שיש כרטיס ATI באותו מחיר בעלי ביצועים טובים יותר אשמח לשמוע ...

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by dad11223,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם כדי להחליף את הכרטיס מסך הישן או להשאיר אותו במערכת החדשה הכרטיס הישן שלי הוא RADEON HD4870 512MB ואני מתכנן לקחת RADEON 6850\6870 האם זה שווה את ההחלפה? או שכדי לחכות עד שיצאו כרטיסי מסך טובים יותר? אם זה חשוב אז המחשב שאני מתכנן לקנות זה : INTEL I5 H67M 4X2 GB GSKILL בערך פחות או יותר. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני קונה מחשב חדש והמערכת שמופיעה בחתימה עוברת לאחי הקטן השאלה אם יש כ.מסך עד 500 ש"ח, שיכול להגדיל משמעותית את הביצועים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cold fire,

שלום ברצוני לשדרג את המערכת הקיימת, הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך fx5200 אך ללא DVI אני רוצה כרטיס שיהיה בו ממשק של 128 ביט וכמובן שיידר מודל 3 (אני משחק קצת פה ושם ונראה לי שהוא עדיף לצרכים שלי מאשר 64 ביט), לגבי המסך עצמו התקציב די לחוץ אבל 19 אינטש נראה הבחירה הכי טובה לאופיס אינטרנט אולי איזה משחק פה ושם אבל לא יותר מזה... האם ניתן להכניס מסך רחב עם חריגה קטנה או שבתקציב ולצרכים שלי עדיף מסך רגיל? תודה

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום מחפש כרטיס מסך שקט עד 500 ש"ח עדיפות לכרטיס של Nvidia יש משהו מומלץ עם קירור פאסיבי?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מדוע יש הפרש בין החנויותשם המחיר הוא 1500 ש"ח http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 לבין 1247 ש"ח ב-IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 יש איזה בהדל בין הכרטיסים או החבילה הכללית שהוא מגיע איתו? בנוסף רציתי לדעת איך החנות הזאת מבחינת אמינות ושירות לפני ואחרי קנייה?? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by jeyjey,

החברות: 1. ג'יגהבייט 2. אלבטרון 3. אלסה הנציג שירות של פנדה אמר שהאלסה יותר טוב מהאלבטרון לא שאלתי אותו על הג'יגהבייט כי אין להם אותו בחנות אז מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 745 צפיות
  22. התקנתי לי כרטיס חדש GT9600 במקום GT8600. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל חשמל לכרטיס וכו'. הבעיה התחילה איזה שעה אחרי שהכרטיס חובר. המסך היה בstandby, אחרי שבאתי להזיז את העבר ולהתחיל להשתמש במחשב, התחילו להופיע ריצודים מוזרים על המסך והמסך עצמו היה עושה ריפרש כל כמה שניות (נכבה ונדלק). מחקתי את הדרייבר ונסיתי להתקין את ההכי חדש, התקלה אמנם הסתדרה (זמנית) אבל בסוף ההתקנה היה רשום לי the system has not been modified כאילו שזה לא התקין כלום. מוזר, אבל זה סידר לי את הבעיה אז לא היה אכפת לי. היום, שבוע אחרי התקלה הראשונה זה שוב קרה ושוב פעם אחרי שהמסך היה בstandby לכמה דקות בלבד! שוב פעם התקנתי את אותו הדרייבר (שהוא הכי מעודכן), ושוב פעם בסוף ההתקנה הופיעה ההודעה the system has no…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by hackerlazer,

GEFORCE TI 4200 64M ב 520 שח של ABIT ? או? GEFORCE FX 5600 רגיל של CHAINTECH ב750 שח? ב KSP מה ההבדל בין GEFORCE 4 TI 4200 64M לבין GEFORCE 4 TI 4200 128M מה יוסיף לי כבר הזיכרון ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yosh co.,

קודם כל, שלום לכולם. אני מסתובב כבר כמה זמן אבל רק עכשיו התחברתי. לפני כמה ימים קראתי על מערכת שמאפשרת שני כרטיסי מסך עובדים במקביל על אותו לוח אם. אני לא מתכוון ל SLI, עם כמה שזה מגניב- לפי הבנתי SLI מאפשר הכפלה (תאורטית) של קצב הרינדור אבל רק על מסך אחד (נכון?). המערכת כפי שהבנתי מאפשרת להתקין שני כרטיסי מסך שונים, למשל אחד מוציא לשני מסכים והשני לשניים. המערכת ששמעתי אליה הריצה את ה6600 ואת ה 6200 במקביל. מישהוא שמע?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SmurFin,

הלך לי הכרטיס מסך, X1900XT 512 ארטיפיקים מריחות וכו... לקחתי אותו לחנות המחיר שאני אקבל עליו זה 600 שקל וקניתי אותו ב2400 מה נראה לכם שווה לעשות ? לשדרג ? (שזה אני לא כל כך בטוח אם שווה ) או להחליף לחדש? שווה לחכות שירדו המחירים ולהשאר איתו ? או שלהמיר אותו למשהו אחר ?

• 12 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.