כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני יודע ששאלות ציון הן לא מקובלות אבל לא מצאתי פתרון הציון הוא רק חלק מהבעיה שתיארתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105053.new;topicseen#new הציון שקיבלתי הוא : 2652 זה הגיוני למיפרט הבא או שיש לי בעיה רצינית: מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררים מאחור 80 ממ +המאורר של הספק תודה לכולם גיא
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, בהנחה שאני רוצה לשחק את המשחקים כיום ואת המשחקים שכבר הוכרזו כמו the witcher 3 לדוגמה, על מסך בודד עם רזולוציות 1920X1200 על הגדרות גבוהות ככל הניתן, על מחשב עם מעבד i7-2600 ו16 ג'יגה זכרון. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 1000 ש"ח ? לא רצה לחרוג ואפילו מעדיף לרדת במחיר. כיום אני עם כרטיס GTX580 שעשה לי בעיות עם far cry 4 . כרגע אני משחק assasin creed unity וזה נראה בסדר אבל אני מכין את הקרקע. מה דעתכם ? מעדיף nvidia על פני amd . תודה מראש מנו
-
- 12 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הינה הכרטיס : http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7102 בעיקרון אני רוצה להריץ את המשחקים בכי חדשים באיכות הכי גבוהה כמו farcry וכדומה ?
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב המערכת שלי Windows 7 X64 Hebrew ספק כוח : 850W ANTEC כרטיס מסך : ATI HD 5870 2GB eyeifenty Version זיכרון מערכת : 4 GB גירסת מנהל ההתקן של הכרטיס מסך 10.11 (אני מבקש סליחה על הטעות הקודמת) נתקלתי החודש בבעיה שקוראת שוב ושוב גם לאחר הסרת הדרייבר האחרון 10.11 מהאתר AMD הבעייה היא כזאת כאשר אני מתקין את הדרייבר , כאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב או במחשב או מפעיל משחקים פתאום המסך של המחשב נכבה לכמה דקות ואחרי כמה דקות חוזר למצבו הרגיל ואני רואה הודעה ליד סרגל השפה שאומרת כך "Amdkmdap הפסיק להגיב ובוצע שיחזור בהצלחה" (אני בטוח שרבים נתקלו בבעיה הזאת) למרות שהסרתי את הדייבר 10.11 וחזרתי לדרייבר הקודם עם הסרה מוחלטת הדבר לא עזר ועדיין הבעייה קוראת ! ! ! [attachment dele…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם מה לקחת SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme או asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5 מי חזק ? למי יש גוף קירור חזק ולא עושה הרב רעש?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע 300W, יספיק? אם לא אז מה המינימום? ומה הדרישות של 8800gtx? בשביל תוכניות לעתיד..
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כרטיס המסך החדש של AMD מביא איתו ביצועים מאוד מעניינים ואם מחיר טוב מספיק יקרה עבורו - יש כאן שינוי אפשרי של הסטטוס קוו. הכירו את Radeon RX 9070 XT 16GBלכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 5 followers
-
-
קניתי את הכרטיס של EVGA, אהבתי מאוד שהוא קצר באיזה 3 ס"מ מהGTX 285 אותו החלפתי (כן, אני משוגע, אני יודע שסתם מיהרתי ). תוצאות באנצ'מארק של Heaven 2.0 בDX11 שהכל על הכי גבוה ברזולוציה של 1680 על 1050 (DELL 2209): המעבד בכוונה על סטוק לראות איך זה ככה, בלי קשר שגם עדכנתי ביוס וצריך לעשות שוב OC מחדש זה מספרים טובים? אני לא מבין במספרים של הבאנצ' הזה. אשמח לתגובות. Unigine Heaven Benchmark v2.0 FPS: 23.4 Scores: 590 Min FPS: 5.8 Max FPS: 53.6 Hardware Binary: Windows 32bit Visual C++ 1500 Release Mar 7 2010 Operating system: Windows 7 (build 7600) 64bit CPU model: Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz CPU flags: 2698MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT GPU model: …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. אני מתכוון לקנות ממש בקרוב כרטיס מבוסס רדאון, וחושב על 9600XT - יותר מזה יקר מדי... ראיתי כרטיסים של ATI ושל SAPPHIRE כשה ATI יותר יקרים קצת. האם יש הבדל ששוה את הכסף לטובת ה ATI? זכרונות טובים יותר? ארכיטקטורה טובה יותר? משהו טוב יותר?? לשניהם יש אותם יציאות והכל דומה חוץ מהמחיר. 2. האם יש דרך להאיץ את הכרטיס ולגרום לו לעבוד מהר יותר כמו שהבנתי מהדיון על הדרייברים של אומגה? (אני חדש ב ATI ומהגר מכטיסי NVIDIA, אני מקווה שלא אתאכזב כי היה לי מאד נוח וקל איתם) 3. לכרטיסי NVIDIA יש אפשרות להפעיל אופציה שנקראית DIGITAL VIBRANCE בתפריט color correction בדרייבר עצמו. פעם היתה לזה תוכנה חיצונית שנקראית NVMAX והיא שיפרה באופן מדהים את העושר והחיות של הצבעים שהכרטיס הפיק…
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפני שהיה לי את ה 8800GTS שינינו את ההגדרות של הביוס וביטלרנו את הכרטיס מסך המובנה של הלוח, במקרה אבא שלי מצא ATI RAGE ל PCI (מאחד המחשבים הישנים שלנו), הכרטיס עובד וניראה כמו חדש ;D כמה בערך הכרטיס שווה (אני יודע שזה שאלה מוזרה)? אפשר למכור אותו כמוצר אספנות או לתת לו עוד כמה שנים? אני גם צריך עזרה בזיהוי של עוד 2 כרטיסי מסך שיש לי בבית (של Cirrus Logic, בחיים שלי לא שמעתי עליהם): cl-gd5440-j-qc-b http://labmaster.mi.infn.it/a2/1111.jpg ו cl-gd5430-qc-b שאני לא מוצא תמונה שלו גם הם במצב חדש אבל לא בדקתי אם הם עובדים. תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, חשבתי לשדרג מסך וכ.מסך. המסך יהיה [כצפוי] 2209WA של דל, ורציתי לדעת עד כמה משמעותי יהיה ההבדל בין ה8800GT הנוכחי לGTX275 או HD4890. הרזולוציה הנה 1050*1680 והמחשב משמ גם למשחקים [כולל קרייסיס בהגדרות מקסימליות]. ובמידה ואני מחליף כ.מסך - מי מבין הכרטיסים ירת אותי טוב יותר הGTX275 או הHD4890? בתודה מראש. מצאתי את זה ממש בזול: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2167 אבל שם החברה המייצרת לא מצויין...יש צורך לחשוש? נ.ב. - הספק הוא CORSAIR 520HX
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
samsung 793df 17 אינצ' ???? איך הוא שווה.??? לכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?? כי לי עכשיו יש אחד של מאג והוא כבר דפוקקק-חח כבר איזה 5 שנים אז כדאי לי אותו או לא?? ו איך mag 786 pf\s ?? ואיזה עדיף מבין השנים??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חובה 2 יציאות למסכים+יציאה לטלויזיה SVIDEO לא למשחקים בכלל רק לתוכנות לעיצוב מה כדאי לקנות???? מפרט: === proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (old one) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR (in the future i will add another lcd monitor) VISTA ULTIMATE 64 BIT
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום. קוראים לי בן אני בן 18 משדרות חדש בפורום.. אני ואחי החלטנו לקנות כרטיס מסך שיעלה משחקים עכשיווים כמו GTA IV, ניד פור ספיד אנגרכובר,כל אוף דיוטי 5 .......וכאלה בגלל כל השוק של כרטיסי המסך ויש המון ואני לא ממש מבין בזה רציתי להתייעץ איתכם על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה... כרטיס מסך שיתן תמורה למחיר שלו. בסכום של 400-500 שקל יש לי במחשב מעבד 2 גי'גה ,פנטיום 4, 200GB זיכרון, 2דואל כור, ומסך 19' עזרתכם מאוד חשובה לי כדי שאני לא אבזבז כסף סתם תודה!!
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי חברים יש לי שני שאלות: 1. הכרטיס שמצויין בכותרת יתאים ללוח אם gigabyte p35-ds3 ??? 2.הכרטיס ייכנס במארז CM RC-690 ?? תודה ויום טוב...
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
MultiGPU Update: Two-GPU Options in Depth http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3517&p=1 החלק הראשון מתוך סידרת מאמרים/בנצ'ים שבודקים את כל נושא ה CF/SLI כיום. כרגיל באננדטק הסקירה מקיפה וממצה, תענוג לקרוא. מומלץ לשים בסטיקי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור מחשב מדיה סנטר לסלון - ולא מהמובנים של שאינטל או AMD אלה משהו קצת יותר טוב (כמובן לא מטורף..) הכרטיס צריך להיות דק כי זה מארז עומד תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מתלבט אם לקנות בימים הקרובים כרטיס מסך או לחכות חודשיים שלושה וליקנות כרטיס מסך DX10. והאם אתם חושבים שכרטיס DX10 MID יריץ משחקים של DX9 ברמה של כרטיס DX9 HIGH? תודה.
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך של NVIDIA gt220 לאחרונה התחיל לעשות בעיות לדוגמא :המסך נהיה פתאום בצבע שחור לכמה שניות ולאחר מכן אני מקבל הודאה "מנהל הכרטיס מסך שוחזר.."(משהוא כזה..) ביצעתי בדיקת OCCT ונימצאו כ 128 שגיאות האם לממש אחריות? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אני מתלבט בין שני הכרטיסים אללו, שניהם בערך באותו טווח מחירים (שניהם לא GT). הייתי שמח לשמוע את דעתכם עליהם. ודרך אגב, מה זה הטכנולוגיה PCI X16?? והאם לוחות אם שתומכים בPCI X16 עושים בעיות עם כרטיסים שהם AGPX8 תודה מראש, גל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-