עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Fungus Funk,

איזה כרטיס מסך עדיף מכל הבחינות [כולל OC] ?? x1800XL או 7900GT בבקשה להמלצות וחוות דעת ממכם...

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  2. בלית ברירה אני מחפש אלטרנטיבות לדרייבר של ATI הרישמי. אשמח אם מישהו התנסה בדרייברים של אומגה. http://www.omegadrivers.net/ati.php

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  3. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל רציתי לדעת אם כדאי לי כרטיסים אחרים של nvidia למרות שבאמת והכרטיס הזה הוא מספיק אבל אם כבר אז כבר תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nbd,

תקשיבו אני בדילמה מה יותר משתלם לקנות עכשיו את ה-X800 או לקנות 9800 PRO ועוד איזה שנה להתקדם?? ההבדל בין ה9800 לx800 שווה את הכסף??

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by idanpc,

innoVISION gf-4 mx440 קיבלתי 1900 נקודות 1024X768 32BIT זה נראה לכם הגיוני,עם הודו שלי כיבלתי יותר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by trovlet,

היי רציתי לדעת עד כמה הכרטיס מסך הזה טוב? אם ארכוש אותו יש משחקים שאני לא אוכל להריץ על הכי גבוהה? ( אל תתייחסו לפורט מעפן) ומעבד i5 ומה דעתכם אם שווה להשקיע עוד כמה מאות על ה 980? אשמח לתשובה מפורטת תודה מראש!!!!

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו ככה...יש לי מישהו בחו"ל שיכול להביא לי כרטיס מסך...(או כל מה שאני רוצה)... אז ככה...אני רוצה להביא X800XL...מ-Newegg.... איזה חברה הכי כדאי להביא.. PowerColor ATI MSI Connect3D Rosewill אני בעיקרון מתלבט בין ATI MSI וPowerColor.... אחרי שבחרנו חברה.. איך אני מביא את הכרטיס??..כאילו איך הולך כל הקטע של המשלוח... אפשר בלי ויזה...כאילו לשלם לשליח...(אמא שלי לא מרגישה בטוחה לתת ויזה באינטרנט)... יש איזה eMail שאפשר לדבר איתם?? תודה רבה...

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. האם יוצרו אי פעם מסכי CRT עם יציאת DVI או שיציאת DVI קיימת רק במסכי LCD?

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  9. היי. הכרטיס מסך הנוכחי שלי נהרס (Palit Radeon 9800SE) ולחברה אין במלאי את הכרטיס. הם הציעו לי ללא תוספת כסף לקבל את הכרטיס הזה: Asus GeForce FX5700 V9570 TD. איך הוא? אתם יכולים לתת לי עליו מפרט טכני ואולי ביקורות אם יש?

• 12 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by WildFire,

שלום לכולם, במרץ השנה דוד שלי נוסע לחו"ל וקונה לי משם כ. מסך שאבחר (עד 250$). בגלל זה אני רוצה לדעת מה עדיף לקנות ATI 3870HD 512MB GDDR4 או GeForce 8800GT 512MB GDDR3. או, אם אתם ממליצים על כרטיס אחר, יתקבל בברכה הנה כמה השוואות שמצאתי ברשת: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=166820 http://homepage.mac.com/ctopper/.Pictures/gpu1.jpg http://homepage.mac.com/ctopper/.Pictures/gpu2.jpg לפי ההשוואות שמצאתי אין ממש הבדלים, וגם במחיר אין הבדל משמעותי... לכן רציתי לדעת (ועדיף אנשים שהתנסו בכרטיסים הנ"ל) איזה כרטיס אתם הייתם בוחרים? בנוסף, אם יש לכם המלצות לכרטיסים אחרים בסביבות 250$ (לא לפי המחירים בארץ!) תנו כאן דגם. תודה רבה לכולם ושבוע טוב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by comablack,

האם זה צריך להיות שיקול בקנית כרטיס מסך או שזה לא משנה וזניח?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני צריך כרטיס מסך נחמד למחשב של דוד שלי וזה מה שהטכנאי שלהם הציע... עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה לא משהו ושזה לא באמת 256 מגה אבל הם לא הולכים לחרוש על דום 3 וכו' אז רציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה גרוע ? בו נגיד את סימס 2 הוא יריץ טוב ? על איזה ג'יפה אחר אתם ממליצים ? (לא ראדון ...החנות לא מספקת כאלה ) כמו כן זה אומר להפעיל גם את תוכנת אוטוקאד למי שמכיר ... האם היא צריכה כרטיס מסך חזק או שזה לא קשור ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by YohaiM,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב עם מעבד Corei3 של אינטל,כאשר יש לו את הליבה הגרפית,תומכת ה-HD. המוכר טען שהליבה הגרפית היא ברמה של כרטיס 9500(לא יודע אם התכוון ל-ATI או NVIDIA,אבל חושב של-NVIDIA),ולכן אין טעם להתקין את כרטיס המסך,שרכשתי לפני כמה חודשים באותה חנות.(ה-Twintech) האם יש צדק בדבריו,או שהוא טועה? יש טעם בכלל להתקין את כרטיס המסך? תודה, יוחאי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם היום יש פשוט המון מסכים רחבים וממש קשה לבחור מה הייתם ממליצים לרכוש כמסך רחב לשימוש כללי שהעיקר סרטים ומשחקים ונחשב בעל איכות תמונה טובה מאוד. חריגה של 300-400 ש"ח היא לא עקרונית תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ^Devil^,

רציתי לדעת אם מסכי LSD עם זמן תגובה של 25MS ומטה יפעלו טוב עם משחקים ?

16. Started by dorlt,

אני כנראה עוד כמה ימים מזמין מחשב חדש (מיועד למשחקים ולחיים ארוכים), הדילמה הגדולה שיש לי היא האם לבחור בין הHD4850 הביצועיסט אבל החם והרועש לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 שהוא יותר קר מהשני אבל לא ידוע לי לגבי הרעש והצריכת חשמל. ידוע לי שה4850 לוקח את ה88GT בביצועים, אבל העניין של הרעש והחום מפריעים לי, ראיתי שיש דרכים "פנימיות" למתן את החום ואת פעולת המאוורר (ככה שיורד הרעש) אבל אני לא מתכוון להסתבך איתן, רציתי לדעת גם אם ה4850 אמור ל"חיות" הרבה זמן למרות החום שהוא פולט? או שיש סיכון גבוה שהוא ישרף? אגב של איזו חברה מומלץ לקחת של GECUBE או של CONNECTD3D? (אותו מחיר)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by khsur1,

שלום אני קניתי היום מחשב שכולל את הכרטיס הבא : evga geforce gtx 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 - עכשיו השאלה שלי היא האם אותו כרטיס נחשב ל"שורד עתידי" ? יש לי לוח אם דיי טוב -Z97-A עכשיו הוא תומך בsli האם כאשר הביצועים ירדו בעוד שנה , שנתיים , האם כאשר אני יחבר את שני כרטיסים דומים (GTX770ּּ+GTX770ׂ) אני השים לב לעליה מרבית בFPS ? סליחה אם ההודעה נראת קצת מבולגנת ,אני פשוט חדש בזה . תודה לכול העוזרים .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by noy_boner,

שלום , ברשותי geforce 2 mx 200 מתוצרת gainward , לפני יומיים , החל המאוורר ליצור רעש בלתי נסבל . פירקתי והרכבתי מחדש את המאוורר ואת התושבת , פירקתי והחזרתי את הבורג , והרעש לא חלף . ברשותי voodoo banshee עם יחידת קירור פסיבי . האם יחידת הקירור הזאת תתאים למטרה ? האם יש דרך לנטר את החום בכרטיס ? במידה ואי אפשר לשים את היחידה, האם אתם מכירים מאווררים בפחות מחמישים ש"ח ? או פיתרון חלופי באותו מחיר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ofcourse,

מה ההבדל בין ה 786PF ובין ה 786FS? והאם אתם ממליצים על מסך אחר בטווח מחירים הזה ? עריכת המודר: בנאדם, תעבוד על הכותרות..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BigTools,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. בכמה שנים האחרונות, לימודי תואר, עבודה ושאר עיסוקים, לא מעודכן כלל בחומרה עדכנית. בהצעת חבר שדרגתי את השילוש העתיק (E5300+P43+2GB) לשילוש מודרני הנוכחי I5 4590, לוח MSI H97 GAMING 3 ו-8GB. הספק Corsair VX450 ומארז CM690 נשארו. נשאלת השאלה, איזה כרטיס מסך עדיף מהמצב הנ"ל? האם כדאי להחליף את הספק המזדקן ואולי גם המארז כבר עשה את שלו? תודות רבות לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by elad648,

שלום חברים ! קניתי עכשיו מחשב חדש והזמנתי בתוך המפרט את הכרטיס מסך של GTX 660 TI ורציתי לדעת איך הוא בקשר לביצועים של משחקים ? תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by mistaarvim,

איך הכרטיס מסך? הוא הכי זול כיום בשוק, האם יש בהדל בינו למותגים האחרים? גם מבחינת הקירור?

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  23. שלום לכל חברים הפורום ותודה מראש לעוזרים. היום קיבלתי במייל את הקופון של המשחקים שמגיעים עם הכרטיס מסך שרכשתי. אני חייב לציין שחטאתי כיוון שלא יכולתי לחכות מירוב דיבורים על קרייסיס 3 והתקנתי שלשום גרסה פיראטית. הכל זז חלק וקיבלתי בין 55-90 FPS על שיא ההגדרות. היום קיבלתי את הקופון והתקנתי את המקורי, יש מסך בהתחלה עם מוקשים שאני מקבל שם בסביבות 32-35 FPS עם קרוספייר ו-50 עם כרטיס בודד. אני חייב לציין שביומיים האחרונים רבתי עם הדרייברים ה-"מעולים" של AMD והיום סידרתי את זה. האם המשחק הזה תומך טוב בקרוספייר? כי מחיפוש ברשת יש המון טענות..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שמעו חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של משהו כמו 2000 עד 2500 ואני יודע שאני אלך כנראה על ה 7800 gt אבל של איזה חברה ללכת והשאלה הכי חשבוה שלי לכמה שנים הוא ישרוד עכשיו אני ודע שהוא אוכל כל משחק ב high בוא נגיד מתי הו יריץ טוב על low medium

• 12 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.