כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
דגם ביניים חדש של ה-GeForce GTX 1050 וגם דגם בסיסי נוסף עבור ה-GTX 1060 זוכים לפירוט ברשת לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 5 followers
-
-
שלום! מחר התכוונתי להזמין מחשב חדש מTMS רק שהיום הם החליטו להוריד מחירים לכרטיסים הישנים והכניסו אותי לדילמה מטורפת שאין לי כח להכנס אליה ולהתעכב בה בכלל. אשמח אם תבהירו לי מה ההבדלים בידיוק בין שני הכרטיסים (Gigabite vs shappire) ותגידו לי גם שורה תחתונה אם עדיף להשקיע או דווקא ללכת על הזול מבינהם. איזה יהיה עדיף לי לOC מבחינת קירור?יכולות גבוהות יותר?שקט יותר?צריכת חשמל?וכו' במידה ובמקרה "הכי גרוע" אחליט לעשות CFX וזה יהיה CFX7970 מה יהיה עדיף המערך הנ"ל או HD7990? ואיזה ספק צריך בשביל דבר כזה+I7 3770K שיעבור OC. יש לציין שהלוח תומך בCFX/SLI. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרגע את המערכת שלי : Core 2 Duo E6300 1.86Ghz 2mb cache s775 1066mhz Gigabyte ga-965p-s3 Enermax noisetaker eg425pve 420w dual fan 24pin Twinmos ddr2 667mhz 4G קראתי אצלכם במומלצים וראיתי שאלו המוללצים לטווח המחירים שלי..... השאלה מה לבחור ביינהם..? והאם המערכת מתאימה לזה (ספק, מעבד, pci-e1.1 וזכרונות). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*כותרת* יש הבדלים ממש גדולים ומשמעותיים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהגדרות מקסימליות בצורה חלקה הדרישות המומלצות שלהם הן 32 MB 3D video card . התקציב מינימלי עם עדיפות לפסיבים עם TV out. מעבר ל WC המחשב [מפרט] עושה עבודה משרדית לחלוטין
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
על פי הפרטים בוויקיפדיה האנגלית: 1) יתבסס על ליבת RV770XTX 2) מיוצר בתהליך של 55 ננומטר 3) יגיע בגרסאות זיכרון של 512 מגה בייט וג'יגה 4) תדרי הזיכרון והליבה טרם נחשפו עוד מישהו שמע על זה? עוד פרטים כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_graphics_processing_units#Radeon_R700_.28HD_4xxx.29_series
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני מפרסם פה ממש הרבה הודעות עזרה ביומיים האחרונים... (זה מה שקורה כשעוברים מnvidia geforce mx 440 ל- radeon 9800pro) בכל מקרה, עוד בעייה שנאי לא מצליח לסדר אותה: התקנתי את הcatalyst האחרון 4.6, כל הdesktop ניראה בסדר, אך מסיבה מסויימת שורת הtask bar של ווינדוס למטה, האייקונים שבה לא נראים טוב, כאילו הם ברזולוצייה לא טובה (נראה כאילו מישהו עבר עליהם עם סכין גילוח ) זה ככה כם כשעושים start>shutdown אז שלושת הכפתורים standby loggoff ו shutdown נראים לא טוב... די מוזר, ממה זה יכול להיות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יתאים למפרט הבא : זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. שח מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 האם יש כרטיס יותר טוב למערכת כזאת במחיר 800 שח
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח לוח אם - biostar 94gc micro 775 ספק - p 4 500 w atx 12v (dr- b- 500e) מעבד - (איך אני יודע איזה מעבד יש לי?) ועוד לאלה קטנה איך אני יודע איך להתאים את הכרטיס מסך מחשב שלי. תודה מראש. (עכשיו יש לי גיפורס 7300)
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך ASUS 7770 בCF. קניתי שלושה מסכים של סמסונג דגם S22B300. משום מה אני לא מצליח להפעיל eyefinity על שלושת המסכים יחד בעזרת התוכנה AMD Catayst כמובן שחיברתי את שלושת המסכים לכרטיס אחד (העליון) אני כן מזהה את שלושת המסכים ויכול בכול זמן לעבוד רק עם שני מסכים במגביל. הכוונה שלי שתמיד יש לי מצב שמסך אחד נישאר כבוי. שמתי לב שגם בווינדוס אני מזהה את שלושת המסכים, אבל יכול לעבוד רק עם שניים במגביל. ד"א: אני עובד עם ווינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני די סגור על הכרטיס אבל לצערי עדיין לא על המותג, פתחתי כבר דיון שבו התלבטתי בין הGB ל ספיר אבל בסוף החלטתי לחכות קצת ולראות איזה עוד דגמים יצוצו, עכשיו יצא לי לראות את הדגם הבא של אסוס שעולה 1895 ש''ח (יקר) בKSP http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=20674 וגם יש עכשיו MSI ב 300 שקל פחות אז השאלה אם בשביל כרטיס שקט יותר שווה להוסיף לאסוס כי אם כן אני יכול להרשות... http://ksp.co.il/?store=holon&uin=20668# אחד הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה שקט וכמובן ביצועים שלא יבואו על חשבון השקט הזה לכן כרגע אסוס נראה כמי שעונה לדרישה הזאת לא? ה TOXIC של ספיר לא מעניין כי שמעתי שהוא רועש כמו טרקטור במאמץ וזה לא מתאים לי לא משנה כמה חזק...ויתר הדגמים של ספיר עדיין גם אופציה אני…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התפרסמה סקירה על שמעה כרטיסי מסך: GeForce4 Ti 4600 GeForce4 Ti 4400, GeForce4 Ti 4200, Radeon 9700 Pro, Radeon 9700, Radeon 9500 Pro, וה- Radeon 9000 Pro. לפי מה שכתוב שם...טוב, תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים. הכתבה: http://www.extremetech.com/article2/0,3973,739768,00.asp
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הבא ( רכשתי בעבר בעזרת חברי הפורם ) i5-4590 Quad Core Gigabyte H81M-HD3 8GB PC3-12800 Cougar Spike + RAIDER 550 80 Plus וכרטיס מסך - Radeon 6950 2GB GDDR5 אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך הנוכחי ( שכרגע מבחינת ביצועים נותן לי ביצועים מספקים ) למחשב אחר שלי ולקנות במקומו כרטיס מסך אחר הדילמה היא - האם בתקציב שאני רוצה לקנות בו ( עד 800 ש"ח בלי חריגה בכלל ולא יד 2 ) אני יוכל להשיג כרטיס מסך שיתן שיפור בביצועים ? או אם לא - אני אשאיר את הכרטיס מסך במחשב הנוכחי ואקנה כרטיס מסך זול יותר למחשב השני שלי שבו אני לא משחק בכלל ( עד 300 - 400 ש"ח - בלוח אם שלו אין כרטיס מסך מובנה ) המשחקים כרגע שמשחקים בהם הם - TitanFall \ The Elder Scrolls Online \…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפי 8 חודשים קניתי מהחנות הזאת www.comp-il.co.il מפרט למחשב, בין השאר כרטיס מסך. הכרטיס מסך פגום (חלק קטן מהזיכרון דפוק) ועד עכשיו לא היה לי כוח להחליף אותו... מה שכן עכשיו כבר נמאס לי והתקשרתי אליהם, הם אמרו לי שאחרי שאני יביא להם אותו והם יראו שהוא פגום, יהיו לי מספר אפשרויות: 1) לבקש אחד חלופי מאותו סוג 2) לבקש אחר ובמקרה הצורך לשלם את התוספת מחיר. זה הכרטיס שקניתי בזמנו: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 אז קניתי אותו בפחות מ1300 שקל, עכשיו הוא שווה 1500... אני לא יודע איך הם יתחשבו בזה (1500 או 1300). בכל מקרה אני יכול להמיר אותו בכל כרטיס אחר אצלהם, אני מוכן להשקיע עד עוד 300 שקל פחות או יותר, מה כדי לי לקחת?…
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6800 פתחתי לו צינורות והכול ניראה כרגיל אבל למרבה הפלא ניכנסתי למישחק area51 והופיע לי נקודות סגולות כאלה סגרתי את הצינורות והם נעלמו וזה רק במישחק הזה כול השאר עובד קשורה יש למישהו מושג למה איך מה אפשרי לעשות כדי לפתור את הבעייה הזאת? תודה מראש לכול העונים תמונה מוצרפת [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ככל הנראה AMD מסתירה מאיתנו ביצועים מפתיעים לגבי ה- RX480 החדש, ומעוניינת לחושפם רק ב 29 לחודש. הסיבה לכך: שמועות מדברות שמשווקים רבים בעולם נתקעו עם יותר מדי כרטיסי 390/390x במלאי ורוצים להספיק להפטר מהם בטרם ש- AMD חושפת, כי ה- 480 החדש מהיר כמעט כמו Fury. תשפטו בעצמכם: התקנת הכרטיס: https://www.youtube.com/watch?v=O_qg2PITCts הרצת firestrike במוד ultra שמציג ציון מעניין: גרסת 4GB: https://www.youtube.com/watch?v=rG-_mzIho5g גרסת 8GB: https://www.youtube.com/watch?v=nUG9jgERvEQ&feature=youtu.be על פניו ההדלפה עושה רושם אותנטי
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים, לאחרונה אני וחבר טוב דיברנו על כרטיסי מסך ומשם עלה ויכוח. איזה כרטיס יותר חזק במשחק מסוים - למשל BF1. בדיקה טובה תהיה לקחת מחשב מסוים שאף רכיב בו לא מהווה צוואר בקבוק ואז להחליף רק את כרטיסי המסך ולהריץ פעם אחת BF1 עם GTX 480 ופעם שניה עם GTX 1070. כמובן שאין לנו דרך לעשות את הניסוי הזה ולכן רציתי לשמוע מה דעתכם ? לצורך העניין במקום לשאול איזה כרטיס "חזק יותר" אני אגדיר את השאלה בצורה הבאה: א. איזה כרטיס יצליח להגיע בהגדרות הכי גבוהות ב BF1 ל 60 FPS ? ב. במידה ושניהם מסוגלים לעשות את א' אז מי מסוגל לייצר יותר FPS בהגדרות הכי גבוהות (ע"י ביטול v-sync) ? מה אתם חושבים ? אשמח לקבל תשובה מנומקת ממומחי הפורום הייתי רוצה להפנו…
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מעונין לרכוש את הכרטיס הבא: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3435454&CatId=3670 ויש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2644 אני לא יודע אם אני יכול לחבר את זה, יש לי PCI-Express אבל לכרטיש יש PCI-Express 2 . וגם יש לו DDR3 ואני לא חושב שיש לי את זה. בכל אופן אם הכרטיס אני מתכנן לשחק בעיקר בקריסיס ובחבילת ההרחבה שעתידית לצאת לו. אם יש לכם כרטיס אחר אולי של ATI שמקביל לכרטיס הזה והוא יותר זול והוא גם מתאים ללוח אם שלי אני אשמח אם תציינו אותו.
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הוא מוצע למכירה ב-1000 שקלים, נקנה לפני 3 חודשים ביחד עם המחשב והוא לא יצא מהלוח אם עדיין - החנות הרכיבה את המחשב (TMS) לא בוצע עליו OC והוא שמור מאבק.. כדאי? איך הוא יהיה עם I3 2100?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמתי לב שכולם כאן ממש שולטים בכל הנוגע לכרטיסים שבחלק העליון של הסקאלה, אבל מה לגבי כרטיסים בחלק התחתון??? אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך זול כמה שיותר, בעיקר לאינטרנט, ומעט תוכנות גרפיקה ומשחקים. אנא הציעו לי כרטיסים זולים שהכי משתלמים בתקציב (נמוך... אני יודע) הזה. תודנ מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בפעם הראשונה ראיתי משחק רץ על מסך LCD , מסך עם זמן תגובה של 14ms .המשחק רץ יפה מאוד על המסך אך הוא נראה בצורה דיי "גרעינית" הוא פשוט לא נראה חלק .האם ככה נראים רוב המשחקים על מסכי LCD ? רציתי לדעת כמה דברים לגבי מסכי LCD ומשחקים ואני יודע שלמשחקים הכי טוב מסכי CRT : 1. האם זמן תגובה קצר יותר 8ms יפתור את הבעיה של הגרעיניות שבמשחקים או שאין קשר בין השתיים ? 2. האם יציאת DVI יכולה לפתור את הבעיה הזאת ? אודה לעזרתכם מכיוון שאני עומד לרכוש מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים ועכשיו לאחר ההדגמה שראיתי כיצד משחקים נראים על LCD אני כבר לא בטוח לגבי ה LCD ויותר בכיוון של ה CRT .
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למכור את שלי והוא ממש חדש בלי שום oc ממש חדש מהקופסה כמה לדעתכם הוא שווה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-