עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי xfx geforce 6600gt עם 2 dvi שביחד עם מתאם הוא מחובר לmag 786PF CRT האם יש הבדל ויזואלי בין איך שאני רואה עליו לבין מסך lcd איכותי? גם כל הזמן כולם אומרים לי כולל ההורים שלי שהם לא רואים כלום על המסך כאילו הוא מטושטש לגמרי ואני רואה עליו מצויין (רק אני כן?), זה בגלל שזה 6600GT עם crt? תודה

• 13 תגובות
    • 728 צפיות
  2. האם ניתן לעבוד על מסכים כאלה גם ב1024X768 או שזה לא מומלץ ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איך עושים את זה חוץ מלהסתכל על הכרטיס? אני צריך לדעת שהזכרונות הם Infineon 3.3 ולא ראיתי את זה על הכרטיס (למעשה, ראיתי משהו אחר לגמרי) סוף סוף חיברתי את הכרטיס, הוא לא פרו, אז אני רוצה כמובן להפוך אותו לפרו או אפילו ל9700. ושוב תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by nivezrati,

מה עדיף לדעתכם עד 1200 שקל? יש כבר אולי משהו יותר טוב? תודה

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by nirock,

GTX 570 Gainward - חדש לגמרי.. LOW FPS איך זה הגיוני? אני מנסה להריץ את המשחק Team Fortress 2 על ההגדרות הכי נמוכות ואני מקבל 30-60 FPS?... אין VSync! בבקשה עזרה.. מעבד: i5 2500 לוח אם: arshock pro3-m מריץ את המשחק על SSD

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מתלבת בין השניים... מה עדיף יותר על השני ולמה?

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by beni125,

שלום אני רוכש מחשב השאלה היא פשוטה האם כדאי 4870 או 4850 בסטנדרט המחשב מחובר למסך 22 asus vw222u אבל שאני רואה סרטים שזה לפחות 3 פעמים בשבוע וסרטי fullhd מדי פעם על מסך 32a550 של samsung שהוא fullhd רזולוציית 1080*1920 איזה כרטיס יותר אידאלי גם במחשבה לעתיד לגבי הרצת סרטים ומדי פעם מששחקים על המסך הגדול לגבי שאר המפרט זה משהו בסגנון הזה q9550 4 (2*2048)giga כרטיס מסך בהתלבטות לוח אם גיגה בייט P45 500 gb hard disk *2 vx550 ac 7pro וזהו בערך אלא אם כן יש משהו ששחכתי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ilay22,

זה הגיוני שהטמפרטורה של הכרטיס geforce 6600 sparkle היא 89 מעלות במנוחה ו125 בזמן שFEAR רץ?

• 13 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by nim901,

יש לו חיישן?

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by NightElf,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כ. מסך ואני דיי מסתבך, יש הרבה סוגים סביב 750 ש"ח ובבנצ'מרקים אין את רובם. אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת כרטיס. ההתלבטות היא בין. fx6600GT gigabyte, fx7600gs gigabyte, px6800 leadtec בקיצור מה שמופיע בלינק הזה... http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68806=112649&DB68813=128824 לחלק יש יותר PIPELINES ולחלק מעבד מהיר יותר... ולחלק לא ידוע מה מהירות העיבוד כך שהעסק נהיה יותר מסובך. בעתיד, אני אולי יעשה אוברקלוקינג תוכנתי... תודה מראש.

11. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, וחשבתי על הATI HD4770 כאופציה טובה לכרטיס מסך (תקציב עד 650 ש"ח). לאחרונה נתקלתי ב-GTS250 1GB של ג'יגהבייט עם קירור של זלמן במחיר מאד אטרקטיבי של 645 ש"ח! (בנעה מחשבים) מי משניהם עדיף לדעתכם? HD4770: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1747 GTS250: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5028 המסך כרגע 1280*1024, אך ככול הנראה יוחלף בהמשך למסך 23" FHD. אם זה משנה המעבד יהיה ככול הנראה E5200 OC או E7400 (עוד לא החלטתי) הלוח אם יהיה מבוסס P43, והספק יהיה איכותי בהתאם (עוד לא בחרתי דגם ספציפי). אשמח לשמוע את חוות דעתם מי מהשניים עדיף, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות את ה GF4 Ti 4200 Leadtek ורציתי לדעת אם ההבדל בביצועים הוא כ"כ משמעותי... כי ההבדל במחיר הוא בהחלט משמעותי...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הזינוק המהיר בעניין שיוצרת כריית ה-Ethereum בא כעת לידי ביטוי מספרי מוחשי לכתבה

14. Started by RiGiD,

יש לי 7900GT ואני חושב להתקדם הלאה, למרות שהביצועים שלו מצויינים אני חושב על: 8800GT 8800GTS 9800GTX יש הבדל לא גדול במחירים ועד כמה שהבנתי ההבדל בביצועים אינו שונה בהרבה ואין שום הבדל מבחינת הראות מה שרציתי לשאול זה למה אי אפשר לראות שום ביקורות בשום מקום!!! על 9800GT לא ב- devhardware / tomshardware etc ...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by skullfacer,

האם Asus p5kc מתאים לשניי 8800GTS עם 2 Arctic Cooling Accelero S1+120FAN במארז לדעתי יש לי מקום בשביל זה מקסימום אני הולך לקנות מארז חדש בהמשך אני פשוט צריך לקבל money או אותו דבר רק עם 2 8800 GT

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by PelegK,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש, intel core i5 4gb ddr3 1033mhz וכד' .. אני לא בדיוק ד"ר גיימר אבל אשמח אם תיהיה לי את האופציה להפעיל משחקים חדשים במחשב. לא איכפת לי ממש אם הרזולוציה תיהיה הכי גבוה או רמת פרטים .. אני מחפש כרטיס מסך פשוט אך עם יכולת להפעיל משחקים נכון להיום. חשבתי על זה : GigaByte GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E‎ לדעתכם זה יענה על מה שאני מחפש ? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RX7,

כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי?

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by OHANA,

אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש אני מעדיף את הכרטיסים של Nvidia וחשבתי ללכת על הGTX 650 OC 2G של Gigabyte. המטרה של השדרוג היא יותר בשביל משחקים וגם כמה תוכנות גרפיקה שאני משתמש בהן. חומרה: מערכת הפעלה: WIndows 8 pro 32bit מעבד - Intel Core2Quad Q8200 2.33GHz זיכרון - 4GB ספק - 520W תקציב: עד 700 ש"ח אני ישמח לשמוע הצעות על כרטיסי מסך אחרים ועל חנויות מומלצות. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ilya83,

איזה מסך 17 הכי טוב? עד 1300 שקל עם שטיחה תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי , הייתי ב-KSP ובניתי את המחשב הבא: I5 2500 ASUS P8H67-M s1155 CORSAIR XMS3 1333MHZ 2 GB X2 COOLERMASTER ELITE 335 SASONIC 600W SS-600ET ASUS 6850HD - DIRECT-CU איש המכירות התריע בפניי שלא בניתי את המחשב נכון ושכרטיס המסך שבחרתי יעשה לי בעיות וארטיפאקטים ושספייר וג'יגהבייט עושים כרטיסים יותר טובים עם הצ'יפסט של AMD, הוא גם לא הבין איך בחרתי מארז ב-200ש"ח בלבד עבור המערכת ואמר שהזכרונות יעשו בעיות עם לוח של ASUS. הבחור עשה עליי רושם של אדם טוב ומבין שיודע על מה הוא מדבר ולכן הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש אחר בעיות ידועות לגביי הכ.מסך שבחרתי, התוצאות היחידות שמצאתי נגעו לארטיפקטים באוברקלוק (שאני במילא לא מתכנן) ואלו תוצאות שמגיעות גם עם חיפוש של GIGABYTE ו-SAPHIRE ואפילו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי את ה 4870x2 ו Geforce 8800GTX עם לוח P5Q Deluxe כרגע הראדון מחובר ל PCIE 1 , אם אני יחבר את הגי'פורס זה יהיה ב PCIE 2 מה הצעדים שצריך בשביל להפעיל את זה ? חיפשתי מלא מדריכים אבל הבנתי שצריך דרייבר מסויים בשביל ה NVIDIA כראה גירסאות 181. יש למישהו מושג איך לעשות את זה ללא הקשר לדרייברים או משהו אחר, כמה צעדים פשוטים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by coil,

שלום אני מחפש כרטיס גרפי טוב במחיר של עד 1000 מקסימום רצוי פחות. לא משנה עם זה ראדון או גיפורס (למרות שאני נוטה קצת ל leadtek geforce). איזה כרטיסים טובים יש במחיר הזה?

23. היי יש לי כרטיס מסך ATI 4870 ורציתי לשאול בכללי האם ועד כמה הטמרפוטורה משפיעה על הביצועיים אם בכלל!!?!? כלומר אם נגיד הטמרפטורה שלי היא על 90 מעלות האם זה יפגע בביצועים מבחינת FPS או משו כזה?! אם אפשר תתשובות על ביסוס של משו ולא רק על מה שאתם חושבים תודה!!!

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  24. ההשקה הרשמית והביקורות של דגמי AMD החדשים מאפשרים לנו לקבל את השוואת הביצועים המסקרנת והמיוחלת אל מול דגמיה המעודכנים של NVIDIA - בצילו של קיצוץ המחירים הבלתי צפוי לכתבה

25. ובכן, קיבלתי היום לוח אם, מעבד וזיכרונות חדשים. לאחר התקנה של המערכת ניסיתי לאורך כל הערב להיכנס למשחקים ולבחון את השינויים ותמיד היו לי ארטיפקטים והמשחקים נתקעו. הרצתי video card stability test ותוך כמה שניות שוב ראיתי את מה שקרה, קופצת הודעת אזהרה בסרגל ליד השעון שאומרת כי הדרייבר קרס ומיד מערת ההפעלה הצליחה לשחזר אותו. מיותר לציין שזה לא עוזר לי הרבה וזה לא באמת מתקן להבא. אני מוריד גם כן 3d mark vantage בשביל לבדוק גם כן עם התוכנה הזו. לגבי הדרייברים שהשתמשתי, התקנתי את החדש ביותר שהורדתי דרך האתר של nvidia, ראיתי כי היו ארטיפקטים איומים והסרתי ונתתי לויסטה להתקין את הדרייבר שבא לו, כמובן שזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. נ.ב לא עשיתי OC לכרטיס מסך. עריכה: הוספתי את הה…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.