כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
החנות אמררה לי שזה אמור להיות כך בגלל סוד שפורפרת אבל אני לא יודע אם זה נכון אם מישהו יודע אאו מכיר את התופעה שיכתוב לי בתודה, S-K
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי את המפרט שבצד... מה יכולה להיות הבעיה? אני מפעיל את המשחק על המקסימום עם 8AA ועל רזולוציה של 1280X1024 ועם windows 7 64bit אלה קירטועים קטנים כאלה אבל לא צריכים להיות בכלל...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: 2.53hze7200 זיכרון 4.0 gb לוח אם MSI p6ngm-fd 775 1glan מסך samsung 953 bw 2ms ספק כוח 700 וואט יתאים לי הכרטיס מסך Radeon HD 5850 1024MB GDDR5 MSI
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על דגם טוב....יש מלא חברות רצוי אחד שמגיע OC מהחברה אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי....
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מי יודע מה מבין בהגדרות של הדבר הזה אז אם מישהו מוכן לעזור לי עם ההגדרות אני אשמח יש לי 800 XT רק תגידו לי איך לסדר ת ההגדרות או לפחות תגידו לי איך עושים שהוא יסדר לבד או משהו.... אני מעדיף מישחקים על וידאו ויש לי מסך BENQ FP547
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי אני רוצה ללכת לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה יותר טוב .... לא משנה הכסף מה יותר טוב Geforce 4 TI 4800 או Radeon 9600pro ואיזה חברה כדאי לי לקחת של כל כרטיס
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם המפרט שלי (כנסו למפרט) קיבלתי 11,000 חבר שלי עם המפרט הבא: P 4 2.4C Gigabyte ipe1000 Radeon 9600 Pro של ספייר 512 DDR Geil PC3200 הוא קיבל 10,600 ועם המחשב השני שלו: AXP 2500 7n400 Gigabyte Radeon 9600 Pro של ATI 256 DDR Samsung PC3200 הוא קיבל 9,800 הרדאון 9600 פרו אמור להיות יותר טוב מהTI4200 שלי אבל בכל זאת עברתי את שני המחשבים שלו והוא הכל עידכן להכי חדש ואין לו בעיות ובכל זאת עברתי אותו עם כרטיס יחסית ישן מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל מלוגיק את הX1900XT של ספיר ב 2550 ואם תהיה ירידה בשבוע הקרוב אז המחיר יתעדכן לפיה אם כדי לי או שכדי לקנות אותו מנועב או מKSP כי המוכר שיגע אותי על החברה שהיא חשובה ועד העכשיו הבנתי שהיא לא כל כך חשובה וגם שזה לא טוב שחנות עושה יבוא אשי ושזה פגעה באחריות תוכל לעזור לי ולהסביר לי מה קורה פה? האם הוא מנסה לעבוד עלי או שמה הוא צודק (כרגע הזמנתי ואני מחכה רק ל E6600 שיגיע סוף חודש ) בבקשה תוכלו לעזור לי אני משקיע הרבה כסף ואני לא רוצה שיעבדו עליי תודה מראש (אני מצטר אם נקבתי בשמות של חנויות אם אסור לי אני ישנה סליחה)
-
- 13 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עידן ה DX10 התחיל, ומצפים לנו בשנה הקרובה המון שינויים רציניים בגראפיקה במשחקים. אך כמובן שללא חומרה מתאימה, המסוגלת לעבד את גראפיקת הדור הבא, ה-DX10 לבדו לא שווה שום ערך. נכון להיום, אין שום משחק או אפליקציה התומכת ב DX10, אך שתי חברות פיתוח מעבדים גראפיים מובילות (ATi ו NVIDIA) ממהרות להראות למה מסוגלים מוצריהם החדשים, התומכים כמובן ב DX10 החדש. (ה G80 של NVIDIA שעליו מבוססים הכרטיסים 8800GTS וה 8800GTX, הם הראישונים בעולם שתומכים ב DX10, כבר הוכרזו לפני פחות משבועיים. התגובה של ATi אמורה להגיע בתחילת השנה הבאה.) עם פיתוח המעבדים החדשים, באים בעיות שונות כמו צריכת החשמל המרובה שמובילה לפליטת חום גדולה, גודל ליבה גדול יחסית שמוביל לעלויות גבוהות יותר מצד הייצרן (שמתגלגל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתלבטות היא אם לקנות את הכרטיס המקורי מתוצרת ATI או את הכרטיס של גי'גה בייט מבוסס על אותו צ'יפ.
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחליף את ה560 gtx שלי ב 970gtx ורציתי לדעת האם כדאי להשתמש בכרטיס לחישובי פיזיקה, הלוח הינו p8-h67-m pro של asus? השאלה האם זה יפגע בביצועים הכללים? עדיין לא יצא לי להגדיר קונפיגורציה כזאת אז אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין את הרשי תיבות שאתם משתמשים אז למי שיש כוח בבקשה שיסביר לי מזה: SP OEM DH NP DVI וכ'ו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מצאתי כרטיס 9800gt 512mb יד שנייה ב250 שח...שווה לקנות? הכרטיס הנוכחי שלי הלך ואני מחפש כרטיס בינוני שיעשה את העבודה ויחזיק לי לעוד כמה שנים.. דא אני כבר כמעט ולא משחק אלא רק גולש באינטרנט תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי את המשחק והמשחק מלווה בתקיעות. יש לציין כי המחשב שלי מעל ומעבר לדרישות המינימום (חתימה) וגם כשאני מוריד את כל ה"בארים" ל-low זה עדיין נתקע, כאילו המשחק מגמגם. בנוסף גם COD BO עובד אצלי ב-FHD כשכל ה"בארים" במקסימום. כמו כן המחשב כרגע לא ב-OC אבל ניסיתי עם קצת לכרטיס מסך (907MHZ ) וגם לא עובד... הזכרונות עומדים על 3 ג'יגה בשימוש עם המשחק.. מעבד על 60-70 בערך.... למישהו יש מושג? תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
{הכרטיס הוא לא SE} של שפיר, עם 256 מ"ב(אני יודע שזה לגמרי מיותר אבל המחיר...) עכשיו השאלה היא, אם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה ב680 שקל?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם SLI ואני מיתלבט בין רכישת שתי כרטיסים 6800 GS או 7800GT אחד
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בדגש על הפרטים הבאים: PCI-E זכרון- 256MB יציאות- DVI , TV-OUT קירור- צלעות בלבד (גם ככה יש לי רעש של מפעל מהמארז עקב פתרונות איוורור) ושאלה חשובה מאוד - הם כדאי לרכוש כרטיס של חברה עם מוניטין, או שניתן להתפשר על חברות אחרות במידה והצ'יפסט זהה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחים שלי אני מחפש משחק LCD שיהיה עד 2000שקל מה אתם הכי ממליצים קניתי את המחשב לפני 10חודשים בערך ואז אמרו לי תחכה המסכים לא טובים למשחקים יקרים מדי וכל מני כאלה שטויות היום אנחנו קונים מחשב חדש ואני מנצל את ההזדמנות לקנות מסך LCD איזה מסך אתם הכי ממליצים מכל הבחינות רזולוציה איכות תמונה ופיקסלים זווית ראיה רחבה וכמובן זמן תגובה קצר... אני מצטער אם הדרישות שלי נשמעות לכם מוזרות פשוט מאז שקניתי את המחשב שלי יצאתי מהתחום של חומרה ומודינג וכו' אז אין לי מושג מה קורה בשטח היום..
-
- 13 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זה באמת עובד ? מישהו ניסה ? http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/ http://www.gilldownloads.com/others/1297-directx11..html
-
- 13 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 19 אינץ עם 8MS או אפילו פחות עד 2000 שקל האם יש בהם HD ? כי אני רוצה לחבר אליו את האקסבוקס צריך דחוף כי היום בערב אני קופץ לקנות
-
- 13 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי 2900 GT ובחלק מהמישחקים החדשים(GTAIV וFARCRY2) הוא קבר לא יכול לרוץ בהגדרות גבוהות וצריך להוריד את הריזולוציה וזה פוגעה באיכות התמונה . אני צריך המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המסך שלי T220 בתקציב של 600 שקל זה מה שקרגעה יש לי אבל אני יכול להשיג 800 שקל. חשבתי על הכרטיס הזה עם 1GB זיכרון. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1433 תןדה לעוזרים ;D
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ליאור מתתיהו המוכר בשם dj-ElectriC חגג אתמול את יום הולדתו ה-19 בחור כארז,מנהל מצוין וחבר טוב שתורם כולכך הרבה לאחד הפורומים הכי עסוקים בZONE,ומגיעה לו המון הערכה על עבודתו בפורום ואת כול האיחולים שקיימים : שיהיה לך המון במזלטוב,שהשנה תתברך עליך בשפע סקירות,כרטיסי מסך למיניהם רק אושר,עושר,שמחה,בריאות שבכול דרך שתלך תדע רק טוב. לא שכחנו 19 שמנמנים!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. האם זה Artifact? 2. כעת, כשיש לי קירור טוב יותר לכרטיס (giant II + 60mm fan), מה ניתן לעשות לגביהם? המאוורר של ה-40 מ"מ מת לי פתאום, והג'ייאנט היה ללא אוורור, חוץ ממאוורר צידי במארז של antec 80 מ"מ. 3. למה לדובי פנדה אין כנפיים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא מובנה בלוח GIGABYTE GA-G33M ציטוט מאתר הבית: על פניו נראה שהוא תומך, לעומת זאת כשאני מנסה להגדיר את הרזלוציה של המסך ל- 1080 * 1920 אני מקבל מסך שחור עם הודעה OUT OF RANGE. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולא עזר. אם הבעיה היא בכרטיס המסך, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח? ASUS EAH3450/HTP/512M RADEON HD הכרטיס הזה אמור לעלות כ-250 ש"ח. אין לי עניין ולא יכולת לרכוש כרטיס יקר. אם הבנתי לוקה בחסר אשמח אם תעשו קצת סדר בנתונים שהצגתי.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי יש בו PCIEX16 אבל הוא עובד בתדר מהירות X4 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא X1600PRO. האם יהיו לי יותר ביצועים מהכרטיס הנוכחי או שהתדר שה-PCI שלי עובד יגביל אותו לאותם ביצועים כמו X1600? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-