כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ConRoe945G-DVI ללוח האם יש כרטיס מסך משולב אבל אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI ראיתי שיש כרטיסי מסך לא יקרים שהם תואמים לחיבור PCI Express 2.0 בלוח אם שלי לא מצוין שהוא תומך ב-2.0 אני מניח שהוא לא א. האם יש תמיכה לאחור, שכרטיס מתקדם יכול לעבוד על לוח אם ישן? ב. במידה ולא האם יש המלצה לכרטיס שיכול להתאים ללוח אם שלי? תודה מראש, איציק
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום , החלפתי את כרטיס מסך הישן שלי בזה : Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 ודווקא אז בשחק כגון battlefield bc2 ישנם ביצועים נמוכים המשפחק מקוטע ולא חלק. הכרטיס הישן היה מריץ את המשחק חלק - אך היה מתאמץ מאוד. ואילו הכרטיס החדש לא מתאמץ אך רואים מקוטע וישנם פריזים..(freeze). לציין שחיברתי לו את 2 כבלי החשמל ( 6 PIN כפול 2 ). מה יכולה להיות הבעיה ? זהו המפרט של המחשב לי :[table][tr] [td] - BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail כרטיס מסך הישן שלי: [/td][/tr][/table][/t][table][tr][td] Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU [/td][td] G.Skill 4GB K [/td][td] Gigabyte GA-P35C-DS3R [/td][td] Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM [/td][td] LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום מקווה שיהיה שווה אז ככה, לפני מספר ימים הגעתי למסקנה שעבר זמנו של כרטיס המסך שלי (GeForce GT 220), בעקבות האטה משמעותית במספר משחקים שעד עכשיו עבדו מעולה, ולכן אני מחפש כרטיס חדש, בעל ביצועים טובים, המיועד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה. קצת מפרט טכני הקשור לעניינינו: מערכת ההפעלה: Windows 7 Home Premium 32-bit מעבד: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz (x2) לוח אם: msi G41TM-E43 ספק כח 450W זכרון 2GB DDR2 של קינגסטון (ייתכן וכדאי לשפר?) כרטיס מסך נוכחי כמו שציינתי למעלה, GeForce GT 220 פרט חשוב - המסך שלי ברזולוציית 1920x1080 ומחובר בעזרת כבל HDMI (לכן יש צורך בשקע כזה בכרטיס) נכון לעכשיו אני מוכן להשקיע כ-1000 שקלים, אך אם יש צור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה היו לי מספר משחקים שבאמצע המשחק המסך נהייה שחור ולא הייתי יכול לעשות כלום פרט ללכבות את המחשב ולאתחל אותו. אני שומע סאונד אחרי שהמסך נכבה, אבל אין סיכוי לעורר שוב את המחשב, צריך לאתחל. מה שמוזר זה שזה מחשב בן חודשיים עם 2 כרטיסים מחוברים בקרוספייר, מעבד i5 ולוח אם MSI P67A-GD53 עם 8 ג'יגה RAM ומערכת הפעלה 64 ביט. זה די מתסכל, הסתכלתי קצת באינטרנט ומישהו כתב שם שצריך לבדוק את הטמפרטורה, אבל הוא לא ציין איזה טמפ' נחשבת תקינה. אני בדקתי ואני רואה שכרטיס אחד פועל על 55 מעלות והשני על 0 (בקונטרול סנטר של ה Catalyst), ורציתי לדעת כמה דברים: ראשית, אם 55 מעלות נחשבת טמפרטורה תקינה, ודבר שני ראיתי שה AMD Overdrive אצלי דלוק, יכול להיות שזה מחמם את הכרטיס? בכל מקרה, …
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאחר עברת דירה וחיבור מחשב במקום חדש אני נתקלתי בבעיה מוזרה, בהדלקת מחשב התחיל להראות לי פסים ירוק-אדום לרוחב המסך עוד לפני שמערכת הפעלה עלתה. ניסיתי לעדכן דרייברים, להוציא ולהכניס כרטיס, המאוורר עובד ובנוסף לכל שיחתי עם זיכרונות. את הטמפרטורה לא הצלחתי לבדוק המחשב קורס ונותן מסך כחול ורסטרט. לאחר כמה זמן של נסיונות להבין מה הולך לי עם המחשב החלפתי את הכרטיס שלי ב nVidea 9600 לצורך הבדיקה והכל נראה תקין. האם ניתן עוד איכשהו לבדוק\לעשות עם כ.מסך שלי חוץ מלהחליף אותו? אם להחליף אז במה ? השימושים הם עבודה משרדית+משחקים. קצת גמיש בתקציב. מחשב שלי: לוח אם :Asus P5Q מעבד: Intel DualCore E8400 זכרונות : 4GB ספק כוח :650W HEC Zephyr תודה רבה מראש לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על הרטיס הבא, תעזרו לי להחליט אם הוא מתאים למערכת שלי, ואם יש משהו יותר משתלם Ninja Geforce GTX550 Ti 1GB GDDR5 HDMI DVI http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx550ti1gbgddr5hdmidvi-p-11027.html מפרט: מעבד: Core 2 Quad q8300 לוח אם: Intel G31 זיכרון: 4 gb DDR2 כרטיס נוכחי: NVIDIA 9500 GTS מסך : Samsung Syncmaster 2043 המחשב יחזיק את הכרטיס שציינתי? החנות שרשמתי טובה? יש כרטיס יותר משתלם במחיר? הספק מתאים? אם לא אולי יש ספק זול שאפשר לקנות כדי שיתאים? יש לי מחשב שני שאני רוצה לעביר אליו את הכרטיס הישן הנה המפרט שלו, הוא יחזיק? מעבד: core 2 duo e4500 לוח אם: INTEL GI945G ספק : MONO ATX 480 W מסך : LCD 19"
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים כמו Assassin creed 2 / GTA IV וכו'... תקציב עד 600 שקלים מעבד I7 2600 ספק 520 של SEASONIC 8 ג'יגה זיכרון.. רזולוציה 1024X1280
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך HD 6970 רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים בתלת מימד...? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת... מה זה סינכרון הנכי או vertical synchronization מה זה עושה? לפי מה שהבנתי זה מוסיף עוד fps במשחקים(לדוגמא counter strike) מה ההשפעה של ביטול או הפעלה של האופציה במשחקים והאם שווה לי להפעיל אותה או לא... מדובר בכרטיס nvidia gtx 570 ובכלל בכרטיסים שלהם... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שמעתי שעומד לצאת הסדרה של Nvidia GTX 600, זה נכון? אם כן יודעים מתי ומחירים משוערים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם מסך 24" ו 19" רחב בצד. לאחרונה קניתי מסך 42 אינץ' לחדר ואני משתמש בו הרבה שהוא מחובר למחשב , לכן הייתי צריך לוותר על המסך 19. הבעיה היא שהוא דיי חסר לי. רציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו יחד עם שני המסכים האחרים ל GTX260 שלי, או שאולי יש מתאם USB שמאפשר לי לחבר את המסך. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל נכנסתי לאיזה סרטון ביו טיוב שמראה איך עושים OC על Gigabyte Z68X-UD4 והבנאדם טען שם (בלי קשר לOC) שאם מחברים שני כוננים ל SATA 3 שנשלט ע"י הצ'יפסט הראשי (Z68) אז מהירות הבאס של הסלוט 16X יורדת ל 4X (לא הבנתי מה הקשר בכלל?). לא מצאתי מידע על זה בחוברת של הלוח אבל נכנסתי ל GPU-Z כדי לבדוק ואני רואה שאמנם זה לא רץ על 4X אבל זה רץ על 8X! עכשיו אני יודע שכמעט אין הבדל בין 8X ל- 16X אבל זה עדיין מעצבן. ניסיתי לשנות בעיצת הוידאו לפורטים של ה SATA2 כי גם ככה ה HDD והצורב הם SATA2. עדיין לא עזר...תקוע על 8X ב GPU-Z (הכרטיס כמובן יכול לרוץ ב 16X, זה 5850). בקיצור.... לא יודע איך לתקן את הבעיה הזאת... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת. אני קצת מתקשה למצוא 5870 בחנויות. מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת אותו?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כותרת* יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX570 רגיל ומסך SAMSUNG 2233RZ 120HZ וברגע שאני שם 120HZ המעלות של הכרטיס עולות בצורה מפחידה.. שאני שם על 100HZ אז המעלות רגילות למשל ב120 המעלות על 60 במצב רגיל.. שאני שם 100 המעלות על 40 אשמח לתשובות.. הבדיקה של המעלות נעשתה בכל תוכנה אפשרית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכרים ביקשו לברר: ילד בן 12 (רלוונטי לדרישות הנוכחיות שלו) קיבל מתנה משחק Grand Theft Auto IV (שאין לי מושג מה זה). נאמר לסבא שקנה את המשחק שיש דרישות לכרטיס מסך ומדובר ב-300 ש"ח בערך. אין מושג על אמינות ההמלצה הזו של מוכר משחקים בחנות ואם לא הפחית בצורך כדי לשכנע לקנות המשחק. כרגע המחשב שלו: לוח GB מבוסס G41, מעבד E5500, זכרון 2GB, אין כרטיס מסך נפרד אלא מה שיש על הלוח. כונן קשיח גדול 500GB וריק. ספק כוח 550W MAX גנרי. מבוקש כרטיס מסך שיתאים למשחק כזה ודומה לו ברמה סבירה ורצוי שלא יחייב החלפת ספק אלא אם אין ברירה. התקציב בכותרת נקבע בגלל שחובה לציין תקציב, בהסתמך על מה שאמר המוכר בחנות. ואין לי מושג אם זה מעשי. המבחר של RSM הוא אפשרות נוחה מבחינת מקום הקניה והשירו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי,אז בואו נחסוך דיבורים,ונתחיל. המערכת: מעבד: Intel DualCore 2.8Ghz לוח אם: MSI G41-M4-F זיכרון: 2X2GB RAM כרטיס מסך נוכחי: Nvidia Geforce 8400GT 512MB ספק כוח: 450-500W,אני לא בטוח. (אם צריך,זה יש לי דיסק קשיח 320GB של WESTERN DIGITAL) מערכות הפעלה: WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT WIN XP PRO 32BIT SP3 דרישות מיוחדות: תומך DX10,רצוי גם DX11 משחקים: COD Black Ops,Fallout 3,Just Cause 2,ואולי בעתיד גם BattleField 3 COD MW 1/2 ,GTA IV וכד' שיריץ על בערך הגדרות בינוניות,שירוץ על נמוכות,ויסחוב בסבבה גם גבוהות. חנויות איסוף : אייבורי וKSP, סניף נצרת עילית. אפשרות חריגה - עד 50 שקל. שמתי לב לכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7305&CatCode=531 מה דעתכם עליו?…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לצערי נשרף לי האסוס 5770 שלי אני לא כך כך מעודכן בסדרות החדשים, איזה כרטיס מסך תקציבי יש שיריץ משחקים באיכות סבירה ולא יהיה יקר מידי? ראיתי את ה 6750 ב 490 ש"ח ולעומותו את ה 5750 ב 510? איזה מהם עדיף? האם יש המלצה אחרת במחיר הזה? חיבור PCI-E מעבד I7 ווינדוס 64 ביט
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני קניה של לפטופ ורציתי לברר למה מקבילים הכרטיסים המובנים\ ליבות מובנות בCPU... לדוגמא, כשכותבים לי במפרט שיש מאיץ גרפי Intel HD Graphics 3000, מה זה אומר? אני מניח שאת כמות הזיכרון למאיץ גראפי אני יכול להקצות דרך התוכנה של הלפטופ עצמו אז זה כנראה לא בעיה (יהייה "רק" איטי יותר) אבל מבחינת כוח עיבוד ואיכות התצוגה, למה זה מקביל מהכרטיסים האמיתיים (רדאון\ ג'יפורס)? באיזה DX זה תומך? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאני מנסה להוריד מאתר של AMD לכרטיס המסך HD5770 הוא מביא לי שגיאה בדפדפן Unauthorized Download
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן ! אני מעוניין לשדרג לשני כרטיסי מסך אבל קשה להחליט איזה. אני כרגע עם כרטיס של AMD ומאוד רוצה לנסות את NVIDIA לשם שינוי. אבל לא יודע למה, נראה לי שאין משהו אטרקטיבי מספיק. אני מתלבט בין הזוגות הבאים: MSI R6950 Twinfrozr III Power Edition/OC 6950 2GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2817 Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC http://tms.co.il/product/10389 אשמח לעזרה ממכם כי קצת איבדתי את עצמי. המלצות גם על כרטיסים אחרית יתקבלו בברכה. זה המפרט מחשב: i7 950 @ 3.5ghz 3x2GB G.Skill DDR3 @ 1220Mhz ASUS P6X58D PREMIUM Case - Thermaltake Elemental G PSU - Chieftech 650W כרגע משתמש בטלויזיה 32" FHD כמסך מחשב בעתיק הקרוב אני עובר לשלושה מסכים. ועו…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי. הכרטיסים הרשומים בכותרת מסוגלים לתת יציאה ל 4 מסכים בו זמנית (שניים ב dvi, אחד ב hdmi, והרביעי ב DP). אני מעוניין להשתמש בכרטיס כזה עם שלושה או ארבעה מסכים אבל לא בצורת אייפיניטי. כלומר כל מסך יהיה נפרד, כל אחד עם רזולוציה שונה, אם אני מגדיל חלון מסויים אז הוא צריך להיפתח רק על המסך שבו הוא נמצא ולא על "מסך אחד ענק", שזה בעצם eyefinity. חיפשתי קצת בגוגל, והתוצאות לא ממש ברורות לי....אנשים כותבים שצריך בסה"כ לשנות את ההגדרות בקטליסט ל extended desktop, אבל אני לא ממש בטוח. יש כאן אנשים שעובדים עם שניים או שלושה מסכים עם כרטיסים תומכי eyefinity ומשתמשים בהם בצורה "רגילה", כאמור, ולא כמסך גדול אחד?....
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כך יש לי רסיבר פיוניר 73 שאני מנסה לחבר לו כרטיס מסך נבידיה 470 יש בעיות תאימות צבע הצבע נראה כמו 16 BIT למרות שחיברתי דרך HDMI תקין פירמטתי את המחשב והצבע לא כמו אתמול מלא וחי ( שאני מחבר ישירות לטלוויזיה הצבע שוב מלא וחי ) התקנתי את הדרייבר האחרון 280.26 האם צריך להתקין עוד דרייבר ? הרסיבר +כרטיס מסך עובדים ב- 1.4A בגדול תמיד היה לכרטיס מסך הזה בעיה לעבוד מול רסיבר ( בדיקה אצל היבואן לא גילת כלום ) הכרטיס נמצא ב- 29 HZ ולא 60 HZ
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן. לוח האם שיש לי הוא: Gigabyte GA-631M-S2L במחשב יש זיכרון של 1GB בשני שבבים. בכוונתי לנסות לשדרג גם את הזיכרון. ברור לי שעדיף לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אין באפשרותי לעשות זאת. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס מסך שאפשר וכדאי לקנות למחשב כזה, בתקציב של עד 400 ש"ח. אם מישהו יכול לעזור לי בעניין של הזכרונות זה יהיה מעולה (תקציב של עד 200 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר. רוני נ.ב: המעבד הוא 2.84GHz. אם יש צורך לברר איזה דגם בדיוק אנא אמרו לי.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לקראת קניה של מחשב חדש אני מחפש כ.מסך, התקציב באיזור ה2000, הדרישות הן גיימינג (משחקים חדשים בהגדרות גבוהות) המפרט כרגע: מעבד: I5 2500 זכרון: 8GB Corsair Vengeance לוח אם: ASROCK Z68 Extreme 4 ספק: כרגע יש לי ENERMAX MODU 82 525, אבל אפשר להחליף (לא חלק מהתקציב) חשבתי על זוג של 6870, אבל אני לא יודע אם זה משתלם, אולי יש כרטיס יחיד עדיף. יש לציין שחשוב לי הרעש שהכרטיס עושה, ככה שאני רוצה כרטיס עם קירור בסגנון של TWIN FROZR של MSI. אשמח להצעות, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-