עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avivboker,

מעניין אותי לדעת למה כולם פה (או לפחות אילו שקראתי ) מכפישים את הדגם mini של כרטיס gtx 970 למשל הינה אתר או ערוץ שמכבד את עצמו וזה ההתרשמות שלו מהכרטיס יש סיבה למה טוענים פה שהוא נחות מהגרסה הרגילה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי לכולם אני עומד לסגור קניית כ.מסך יד שניה. לטענת המוכר (נשמע לי מאוד אמין ונחמד) לא בוצע שום OC או MOD אך אין לי מושג גדול באפשריות הבדיקה. אנא עזרו לי באפשריות הבדיקה שאני יכול לבצע. קימות אולי בדיקות שאפשר לראות פיזית על הכרטיס ? שכחתי לציין שמדובר בכרטיס ATI9800 Pro תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Green,

שלום אני קונה רוצה לקנות עוד השבוע כרטיס מסך AGP עד 900שח (יכול לחרוג קצת + או -) הבנתי גם שיש כרטיסים שניתן לפתוח בהם צינורות ולעשות אותם יקרים בהרבה בקיצור מה הכי מומלץ אני יכול לקנות בחיפה,רעננה,הרצליה פיתוח,רדרה ונתניה תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות משרד ובין היתר לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ( popcorn time השאלה שלי האם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך יקר בשביל לראות סרטים דרך הטלויזיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by SerpentMage,

אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מתלבט בגלל פער מחירים ביצועים.נגיד לדוגמא רזולוציה 1600X1200

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ben96,

הכרטיס מסך שלי התקלקל... יותר נכון המאוורר שלו הפסיק לעבוד והכרטיס הגיעה לטמפ' 118 מעלות אני לא יודע אם יתקנו לי אבל למקרה שלו אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אחר שיתאים ללוח אם שלי ולשאר הרכיבים... תקציב: 350+- מעבד: אינטל e7400 core 2 duo 3mb 2.80Gh לוח אם: של ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA 9500GT 512MB של ג'יגהבייט. - מקולקל /= ספק: JSP-TECH 450W 12CMF REAL מסך: HD REDY 22 אינץ' הביאו לי את האופציות הבאות ואני לא יודע מה עדיף ? http://tms.co.il/product/7996 או http://tms.co.il/product/8763 מה לקחת ? יש סוג אחר שכדי לי לקחת ? תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by חן מ,

שלום חיברתי היום את ה8800GT שלי מהמחשב לטלוויזיה,במטרה לראות האם יש שיפור מה8500GT.ה8500GT עשה קיטועים בצורה מטורפת.לעומת זאת ה88GT נכנס לזירה,וכבר בעליית הפירסומות זה נראה מדהים,אחר כך נכנסתי למשחק שהיה במקרה זה טרמינייטור ופשוט ראו הכל חלק ובצורה מ-ד-ה-י-מ-ה,אני חייב לציין. הרזולוציה כמובן הכי גבוהה שיש,וכך גם ההגדרות,הכל על HIGH כי זה המקסימום שאפשר במשחק זה כנראה אז מה?הכרטיס הזה מפלצת ביצועים למרות שהוא ישן כבר?חוץ מיזה,נכנסתי למאפייני כרטיס אצלי במחשב,רשום שהמהירות שעון שלו 450MHZ...זה הגיוני?ואיך בכל זאת מהירות כזאת מפיקה כאלה ביצועים רצחניים? והכי קטע שאבא שלי לא האמין שיש הבדלים כאלה מטורפים בין הכרטיסי מסך,הוא חשב שאם הוא ישים את ה8500 עם מעבד חזק הכל יפתר ונראה…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מישהו יכול להסביר לי את התעלומה הזאת ולאיזה סגמנט שוק זה פונה בדיוק? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2231 הסתכלתי בנתונים ולא ראיתי שום דבר מיוחד... DUAL VIEW, אפשר לחבר שני מסכים, אפשר לחבר עוד באיזה טריפל שאת זה לא הבנתי, מה הסיפור עם המחיר המטורףףףףףף הזה כשהכרטיס בכלל AGP ענתיקה ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by roei88,

טוב אז עכשיו יש לי geforce 440 mx וזה בקושי מעלה לי משחקים. מה כדאי לי לקנות עכשיו ראדון 9100, או לחסוך עוד קצת ועוד חודש-חודשיים לקנות geforce ti 4200? יש הבדל גדול בביצועים? ואיך משחקים חדשים יעבוד לי עם המפרט שלי? (מספיק לי הגדות בינוניות גם ככה המסך שלי תומך עד 1028@1280) הגרסא של ה- 64 מגה עולה 90-100 ש"ח פחות, אז ה-128 שווה את זה?) ועוד משהו הראדון 9000 יותר טוב מ9100?? זה אמור להיות פחות לא?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי לכולם עד היום הייתי קונה מחשבים מוכנים מראש, עכשיו כשיש קצת יותר ניסיון טכני ותקציב אני רוצה לקפוץ למים מבחינת הרכבה ושדרוג - הבעיה שאני עוד לא מספיק משופשף בהתאמת רכיבים... יש לי מפרט דיי דומה לזה: https://pcpartpicker.com/user/idosc/saved/#view=WTM2FT שימו לב שחלק מהדברים הם placeholders, למשל הספק שיש לי הוא מחברה אלמונית כלשהי אבל גם כן 500W (כנ"ל לגבי שאר הרכיבים האלמוניים - אותם ביצועים, לא בהכרח אותה החברה/הדגם). אבל מה שחשוב זה שהמעבד, לוח האם, כרטיס המסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שכתובים ברשימה. אני מחפש לשדרג את הGT220 - המטרה שלי היא להגיע לביצועים דומים, אולי קצת פחות אם זה לא אפשרי, ל-Xbox One למשל - הגדרות medium/low במשחקים (אם אפשר יותר במחיר …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yoni321,

מי יותר טוב מבין השניים.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by musari,

http://www.theinquirer.net/?article=27911 מה אתם אומרים ילך להם טוב ?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. זו בטח שאלה שחוזרת כאן כל יומיים מחדש, אבל כל מקרה קצת שונה.. אז לעניין: יש לי לוח אם Intel D845PESV, שקניתי לפני כשנתיים. כרטיס המסך שלי כרגע הוא GeForce2 200MX 32MB. הבעיה מתחילה בכך שזהו כרטיס בן 3+ שנים, ואפילו משחקים כמו TMNT או KOTOR צריך להריץ על דרישות המינימום וגם אז עדיין יש קטנים שהמשחק קופא לפעמים (במקומות יותר עמוסים גראפית). אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב - שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים על רמת פירוט סבירה או יותר מזה, וגם שיחזיק לפחות לעוד שנה וחצי - שנתיים.. חוץ מזה, הוא צריך להתאים ללוח האם הנ"ל, מבלי לעבור את סף ה- 500-700 ש"ח. למישהו יש רעיונות? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roi.amitay,

קונה מחשב חדש למשחקים במפרט הכנסתי כרטיס מסך 8800GTS 320MB ומסך Dell 2407WFP בחנות אמרו לי שכדי לשחק ברזולוציה 1920X1200 הכרטיס מסך לא מספיק וצריך לשדרג ל 640MB אחרי שחפשתי קצת בפורומים השונים ראיתי שכולם אומרים שההבדל בין הכרטיסים זניח ולא שווה את התוספת (בסביבות ה 400ש"ח) האם שווה את התוספת? יש למישהו נסיון עם כרטיסים 320MB והמסך הזה? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nimrodim,

איך החברה הזאת - יש למישהו נסיון? ואיך הכרטיס הספצפי הנ"ל PixelView GeForce 6800 GT? http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/FX/GeForce%206800%20GT.htm

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by deelad,

רציתי לדעת מה התוכנה הכי פשוטה\מומלצת לצריבת ביוס דרך WINDOWS 7 ללא צורך ב DOS לכרטיס מסך של NVIDIA? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by marlboro,

תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך...זול עד כמה שאפשר, שיתמוך ב3 מסכים בו זמנית. אפילו 4 יהיה נהדר ! מדובר על מחשב עם Core2Duo Q8200. חשוב לציין שהמחשב יזהה את המסכים כשלושה נפרדים ולא כשניים (כאשר אחד רגיל ואחד בגודל של שניים)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RaDciPher,

מחר אני רוצה לקנות 6950 מ KSP אני מתלבט מאיזה חברה כדאי לי לקנות Sapphire או Asus מצד אחד, KSP מוכרים את הכרטיס שלהם ב 1350 שקל, אבל שמעתי שהקירור שלהם לא משהו וגם לא מחזיק כל כך הרבה מצד שני, KSP מוכרים את הכרטיס של ASUS ב 1470 שקל, שזה 120 שקל הבדל, אבל שמעתי שהקירור שלהם הרבה יותר טוב מזה של ספיר והכרטיס מחזיק הרבה זמן. מה אתם מציעים? לקנות ASUS או SAPPHIRE? כי זה הבדל של 120 שקל... או שבכלל כדאי לי לחכות קצת, שיגיע לארץ ה 6990 וככה ירדו המחירים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by itay3ez,

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=967 אם יש לכם הצעות אחרות לגבי כרטיסי מסך מ2 האתרים האלה בכייף אני ישמע (:

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Eric Hi,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך ה-1070 שלי, כנראה שאצטרך לשדרג גם את המעבד ה-ryzen 5 1600x גם כן? הראם מספק בינתיים, 16, הדיסק קשיח ssd, כרגע אני עם משקפי האוקולוס ריפט ולא החלטתי לאיזה משקפיים לשדרג, אבל מה שלא יהיה אני אצטרך כרטיס מסך ומעבד, השאלה היא שכרגע אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת, האם קודם לקנות מעבד חדש (ולמכור את הקודם), וגם לאיזה מעבד הכי כדאי כי אם אני כבר משדרג אני לא רואה טעם לעלות דרגה אחת לנגיד ryzen 5 2600) או מה שלא נחשב דרגה אחת אלא משהו 2-3 דרגות מעל, או, שכדאי להתחיל עם הכרטיס מסך קודם, ושוב כנ"ל לאיזה כרטיס כדאי לשדרג ל-2070 או ל-1080 ti או בכלל לחכות ל-amd החדשים, כי אני קונה מהם המון כמו המעבד שלי, ובעבר היה לי את ה-4…

25. יש לי כרטיס מסך geforce 7800 gtx ועשיתי לו oc מ-430 ל-485 ב-Core clock ומ- 1200MHZ ל-1300mhz ב-Memory Clock. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה שצריכה להיות לכרטיס. אחרי oc הטמפרטורה במנוחה היא 51 מעלות ובמאמץ 78 מעלות.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים