עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by poop,

שלום ושבוע טוב! רציתי לשאול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה, ועוד דבר חשוב: ראיתי שיש לזה 2 יציאות DVI ובשביל מסך CRT עם חיבור VGA, כתוב שזה בא עם מתאם. השאלה שלי היא באיזה מהיציאות אני מחבר את המתאם, השמאלי או הימני? תודה רבה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by aviv888,

שלום רב, אז אני רוצה לשדרג את הכ. מסך אך התקציב שלי מוגבל(750 שקלים), מה שכנראה לא יספק לי כרטיס נורמלי במדינת ישראל(יכול להביא כרטיס דרך אחי שחוזר מארה"ב) המחשב שלי: inter core i5 3450 MB: Gigabyte B75M-D3H GFX: Sapphire radeon 7850- עשיתי עליו OC יציב מ860/1200 ל1000/1225(עובד ככה כבר שנתיים) 8GB RAM(64 bit OS אני רוצה לשדרג מעט את התצוגה שלי אך לא בטוח מה הכי כדאי, שיקולים: 1. המחשב כבר בן כמה שנים, גם ככה בעוד 2-3 שנים אחליף(כנראה) את רובו 2. יש לי ספק כח Seasonic 520W ואני לא בטוח אם הוא יספיק בכלל לכרטיס נוסף/כרטיס עדכני השאלה שלי היא האם כדאי(ובכלל אפשרי לאור הס.כ) לקנות 7850 נוסף(זמין לי משומש בכ300 שקלים) ולבצע CROSSFIRE עם זה הקיים(בנוסף מה ההשלכות, האם צריך קי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. טוב אז סופית מכרתי את הכרטיס ששירת אותי נאמנה עד עכשיו ה4850 OC'ed. אני הולך בכל הכח על 4890, התקציב שלי 1700 שח כולל הדמי משלוח. מחפש המלצות לחנויות אמינות שמוכרות את הכרטיס - אני הולך להזמין מחר/מחרותיים לכל היתר. תודה לתומכים.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Amit BL,

היי, יש לי הזדמנות להביא מארה"ב ASUS GTX1080 ב630$. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס מסך הנ"ל של אסוס מוצלח? האם הביקורות עליו חיוביות? איך הוא בהשוואה לשאר הפירמות. 2.האם לקנות את הכרטיס עכשיו (הכרטיס מיועד למחשב חדש, אך יכול להיות שהמחשב החדש בין חודש לחצי שנה, תלוי במעבר לדירה החדשה)? האם המחירים שלו בארץ ירדו עד אז? האם באמת משתלם להשאיר את הכרטיס בצד במשך כמה חודשים? הייתם מוותרים על כל הבלאגן וקונים GTX1070 כשיגיע הזמן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by guyskr,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי, שקניתי בעזרת הפורום הנהדר הזה, והיום סופסוף ישבתי עליו והתחלתי להתקין עליו דברים. ניגשתי להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך (גרסא 14.4, שאמורה להיות היציבה), וכשעשיתי ריסטרט המסך פשוט לא עלה לי. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב ושוב, וכלום לא עזר, ואני כבר די מבואס מכל העניין הזה. מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות משרד ובין היתר לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ( popcorn time השאלה שלי האם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך יקר בשביל לראות סרטים דרך הטלויזיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. קבלו http://www.firingsquad.com/hardware/oblivion_high-end_performance/default.asp נכון שזה נראה טוב יותר

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מרשת אייבורי מבוסס מעבד i7 וזיכרון 8GB מערכת הפעלה ווינדוס 8. מטרות המחשב: שימוש ביתי שוטף, צפייה בסרטים ומוסיקה וחיבור המחשב לטלוויזה מידי פעם להקרנת סרטים,הרצת vmware עם 14 ubuntu המפרט לא כולל כרטיס מסך מאחר והאיש מכירות טוען שהמאיץ הגרפי של אינטל מספיק לשימוש בסיסי. האם לדעתכם יש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? האם הכרטיס מסך משפיע על איכות התמונה המוקרנת למסך ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by rollita,

קניתי מסך חדש - 17" Samsung 793DFS Flat Monitor לאחר שהפעלתי אותו ראיתי פיקסל בודד פגום. א. מה זה אומר על המסך בכלל? זה יכול להתרחב ? ב. האם על כזה דבר האחריות תקפה? ג. האם נהוג\ צריך להחליף לי מסך על זה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה יביא לי יותר ביצועים יש לי 24 אינץ power color hd4890 1gb או gigabyte hd4870 1gb או xfx giforce gtx260 מעבד:E8400 BOX לוח אם:ASUS P5QL PRO דיסק קשיח:WESTERN DIGITAL 640GB 32MB זיכרון:G.SKILL DDR2 4GB 1066MHZ 5-5-5-15 ספק כוח:CORSAIR 750TX מארז:COLOR MASTER CM690 קירור למעבד:ARCTIC COOLING FREEZER XTREME

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן וסהלן, אהלן ביקום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לעבודה עם תוכנות CAD (סולידוורקס, סולידא'דג, NX ודומיהן) תקציב 1000 שח +/ - אלו נתוני המחשב מעבד: intel i5 3.10 ghz לוח אם: lenovo is6xm win 32 bit, 8GB זכרון ספק כח: 240V מסך Fujicom FJ-2200-H שוקראן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Tommy,

אני אמור להזמין כבר היום\מחר כרטיס וחשבתי על הכרטיס 6800 AGP של לידטק אם מישהו יודע איך הוא, אם יש איתו בעיות וכו', כמה שיותר מידע יעזור...תודה. קישור לכרטיס : http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&osCsid=0caecc32caf4db5a8c1ea480bfc7e08b

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנמצא בסלון והוא סוג של מחשב בידור, הוא מיני קטן ודק וברשותי בערך חצי שנה (לא חדש!) זה המחשב מבחוץ: http://www.i-tech.com.au/Library/Image/Product/2072_l.jpg זה המחשב מבפנים: http://i01.twenga.com/computers/barebones-pc/asus-p-series-p3-p5g31-p_397935vb.png אפשר לראות שהוא מאוד קטן ואין כמעט מקום לכלום. לצערי אתמול הגעתי למחשב והופתעתי לגלות קווים מרצדים על המסך, לאחר כיבוי וניתוק חיבור כל החוטים מערכת הפעלה לא עלתה. לאחר בדיקה התברר שגם זיכרון אחד הלך (2X2GB) נורא חבל... אבל נספוג. נתקתי סטיק אחד וכרגע המחשב נדלק ועובד על 2 ג'יגה בלבד אבל עדיין עם קווים מרצדים על המסך .... כנראה שכרטיס המסך המובנה בלוח עומד "ללכת" ואני זקוק לכרטיס מסך…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לפני - אני חושב שהבחירה פה היא יותר שאלה של דעה , כי יש אחד שיעדיף כרטיס כזה , ויש אחד שיעדיף אחר . אני מבקש מכם , תקדישו דקה לקרוא ולכתוב את דעתכם , היא מאוד חשובה לי . נתחיל בסיפור - לפני חודשיים הזמנתי R9800SE AIW של הרקולס מפנדס . אחרי חודשיים שהם סובבו אותי על האצבע הקטנה ( יימך שמם ) , הם נזכרו להודיע שאין להם את הכרטיס במלאי , ושזו הייתה טעות שהם אמרו לי שהכרטיס במלאי . כמובן שביטלתי את ההזמנה מיד , וככה הפסדתי גם את הזיכרונות שהזמנתי מהם ( Mushkin Black Level II ! ) . לפני שבוע גיליתי שחבר של ההורים שלי מגיע מניו-יורק עוד שבועיים , ויש לי הזדמנות להזמין מ NewEgg או מכל חנות אחרת , כרטיס מסך וזיכרונות , בחצי מחיר ממה שהייתי משלם בארץ ( למרות שבארץ עוד הייתי מת…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tevel3,

הלוח אם שלי יוכל לתמוך בכרטיס? אני דיוע רשום agp אבל בכל זאת הוא יכול? http://img51.exs.cx/img51/4904/2412zu.jpg תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by vicdol,

חיברתי את המחשב ל LCD עם כבל DVI TO HDMI המחשב עובד רואים יפה אבל יש לי בעיה שבכל רזולוציה שאני שם התצוגה בורחת מהמסך כלומר אני לא רוה את החלון לדוגמא בשולחן עבודה הכל בורח אני רואה חצי ממהתחל ומהסרגל כלים , ככה זה לכל כיווני המסך ולא חשוב באיזה רזולוציה אני נמצא אפילו 800 על 600 מה עושים ????????????????????????????????????????? ??? ???

17. Started by mrraz,

http://www.ati.com/home/online/CatalystXPdriver.html

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=601&Itemid=34

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות משחקים לדוגמא כמו: Crysis2 GTA IV Assassin's creed: Brotherhood Call of Duty: Black Ops Battlefield Bad Company 2 The Witcher 2 Assassins of Kings- הכי חשוב! וכ"ו.. תקציב לא מוגבל. מה שכן מוגבל זה המפרט שלי אני לא רוצה שהמעבד או הלוח אם ישרפו בגלל שהכרטיס מסך יותר מדי חזק או חיבור לא מתאים ללוח אם וכל מיני בעיות מהסוג הזה לכן אני צריך את עזרתכם. מהמקצוענים : המפרט שלי: מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: Asus P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, ברשותי לוח של ASUS דגם COMMANDO מאוד ישן שקשה לי להיפרד ממנו.. הוא תומך בPCI-E X16 חשבתי לשלב HIGH END חדש כמו למשל GTX680 אך הוא עובד בתצורה של PCI-E 3.0 הכרטיס הנוכחי שלי הוא GTX285 האם בכל זאת יש סיכוי שהוא יתאים למערכת? דרך אגב יש לי מעבד QX9650 ו4G זיכרון במהירות של 800MHZ (לא בעיה לשדרג) לא צפוי צוואר בקבוק נכון? תודה מראש, שגב.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

מפתחת השבבים חוותה עוד רבעון מוצלח ביותר, וברשת כבר מתחילות להתגבר שמועות על השקה של דור כרטיסי מסך חדשים לגמרי לכתבה

22. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מבקש המלצה לכרטיס מסך פשוט ביותר שיעשה את העבודה. מדובר במחשב משרדי - אינטרנט ויישומי אופיס בלבד. לוח אם : gigabyte p31ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2615&dl=1#sp רצוי שתהיה יציאת DVI. מסך שיתחבר אליו: viewsonic vx922 נ.ב אני בכוונה לא נותן תקציב כיוון שמן הסתם אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר שיעשה את העבודה ונחשב קצת לאמין. תודה רבה רבה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני אשתמש בעיקר למשחקים חדשים. איזה מהם עדיף? אמרו לי שהיום הסידרה של 9 לוקחת את 8 בגלל שהם רק אז הוסיפו לקרטיסים האלו גם שבב של פיזיקה או משהו כזה. בקיצור הייתי רוצה לדעת (בלי כשר למחיר) מי יותר משתלם.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by NiMo1771,

יכול להיות שמשחק מסויים יתמוך בSLI אבל לא בCF ולהפך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם בשעה טובה הרכבתי מחשב חדש: amd 2600X gigabyte aorus 450b pro hyperX 3200mhz cl16 corsiar rm750i המסך שלי הוא 1440P 144MHZ, צריך כרטיס מתאים. בעבר הוצע כאן 2070 ונדחה למאוחר יותר, כעת חודש התקציב מחפש כרטיס עם שיתן תמורה טובה לביצועים, שמתי לב שבחלק מהדיונים כאן ממליצים על כל מיני דגמי OC, וחלקם טוענים שזה בזבוז כסף ותאכלס בFPS אין כ"כ שינוי שמצדיק את תוספת המחיר. אין צורך ביותר מחיבור DP אחד. אשמח לקבל דעתכם בנושא, וכמובן המלצה על דגמים ספציפים.

דיונים חדשים בפורומים