עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ghettomusick,

[glow=yelow,2,300]שלום פורום תצוגה וגרפיקה![/glow] אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש ממש בקרוב.. ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה: הראשון: GEFORCE 6600 GT AGP 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND השני: GEFORCE 6800 128 MB DDR DUAL DVI & TV OUT EXTREME GAMER EDITION http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KNDD7 אז מי מבינהם כדאי לי לקנות? ראיתי מבחנים שבהם ה6800 ניצח וכאלה שה6600GT ניצח... אז מי משתלם מבינהם? - לא מבחינה כספית, אלא מבחינת ביצועים! תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by WinInc.dll,

תראו יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה שהוא יאיץ משחקים יותר טוב אז מה אתם אומרים אין איזה קובץ ראג (רישום) שיעזור לי שיאיץ אותו למשחקים שיעבדו יותר טוב יותר חלק חברה אני לא צוחק אני צריך נמאס לי ככה לשחק במשחקים בבקשה תעזרו לי תודה לכל צוות האתר לכל האנשים שיעזרו לי

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Fortunes,

מסך טוב? כדאי ליקנות אותו ב1100 שקל בערך??? אם יש לכם המלצה למסך אחר באותו טווח מחירים אשמח לישמוע (כלומר ליקרוא )

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bigrambo,

דייייייייייייי כמה אפשר אם בעית הסרטים באתרי סירטונים כמו YOUTUBE ואחרים כל פעם שאני רואה סרטים בצפיה ישירה מאתרים המסך ניהיה פיתאום לבן או שחור ואז חוזר וכל המחשב ניהיה איטיייייייייייי וזה בטוח מהכרטיס מסך כי היה לי NVIDIA לפני זה ולא היה בעיות. יש לי WIN7 64 BIT ודריבר מעודכן לכרטיס מסך. הלוח שלי זה GIGABYTE P55 UD6

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב השולחני שלי (מפרט מימין) ב~600 שקל בערך. אין לי מניעה מלקנות יד שנייה (כך שהמלצה למשהו מדור קודם תהיה רלוונטית גם) אבל תמיד נחמד יותר לקנות חדש עם אחריות (החנות לא חשובה). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט וקריר יחסית (יעיל). השקעתי בהרכבת מערכת שקטה יחסית אז חבל לי לאבד את זה עם כרטיס רועש ב-Idle. יש לי מסך של דל "22 ברזולוציה 1680x1050. אני כרגע משחק בעיקר ב-SC2 ורוצה לשחק גם ב-COD ואולי ב-BF3. באופן כללי עכשיו כשיש לי מחשב שיכול לסחוב הייתי רוצה להתחיל לשחק גם במשחקים אחרים אז כדאי שהכרטיס יהיה רלוונטי גם עוד שנה. אני לא מצפה להריץ את המשחקים בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש אבל כן להריץ ברזולוציה הטבעית של המסך ובהגדרות בינוניות לפחות. מעבר למשחקים א…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היום חזרתי מארצות הברית וסוף סוף התפנה לי זמן לחבר את הכרטיס החדש (GTX680 של EVGA גרסת רפרנס). חיברתי אותו למפרט שבצד (את ה-570 שלי הוצאתי לפני זה, כך שהם לא היו מחוברים באותו הזמן) כל חיבורי החשמל הכל כמו שצריך לחצתי הדלק נדלק בתאום אני מריח משהו שרוף, אני רואה שהכרטיס עולה באש (ברצינות, אש יצאה מימנו) אני יכול להעלות תמונה, אבל זה פנימי ולא חיצוני, אני לא רוצה לבטל אחריות, אז אני מעדיף לא לפתוח. בכל אופן ניתקתי או מהר מהחשמל בדקתי את הכרטיס וחיצונית הוא נראה תקין. בשביל למנוע שאלות מיותרות: הכרטיס נקנה בארצות הברית ב-Newegg, ושם הוא נשלח לקרוב משפחה, מימנו לקחתי אותו. בדקתי עוד פעם את ה-570 שיש לי ואת ה-4850 הישן שלי, שניהם עובדים בלי בעיה (גם מבחני מאמץ). על הלוח לא נר…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by tomhalo,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ב600-800 שקל, והמליצו לי על רדאון 1650X.. שמתי לב שהוא טיפה "נדיר" אם אפשר להגדיר את זה ככה אפילו פה בהסבר על כל הכרטיסי מסך הוא לא היה והיה רק על x1600 ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה משהו או שאתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב הזה ? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by idanohh,

הכרטיס הוא X800 של גיגהבייט עכשיו קיבלתי אותו אין לי בשבילו דרייברים וכ'ו הכרטיס הוא AGP 256 מגה רשום עליו : r80p256d התקנתי אותו כרגע על המחשב לפני זה אני חייב לציין שהיה לי GEFORCE 2 מסכן קיצר הורדתי דרייברים מ ATI התקנתי עכשיו הכרטיס עושה מעין ריצודים על המסך כאילו האותיות קופצות... האם זה בגלל הדרייברים הכרטיס מסך לא נראה לי ב OC .

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by ORrrr,

אז ככה יש במשחק הזה אפשרות לעשות Benchmarks אז עשיתי את הבנצ' של botmatch antalus משום מה כשה AA מופעל, אני מקבל תוצאה קצת יותר גבוהה מאשר הוא כבוי. 1024x786, 32bit הכל על high חוץ מ world detail שהוא נמצא על highest. בבקשה למי שיש ראדון כמו שלי אני רוצה להשוות תוצאות. AAx4: 18.478327 / 37.572433 / 77.400200 fps -- Score = 37.589062 ללא AA: 17.657816 / 36.422302 / 76.435501 fps -- Score = 36.441204 תודה לכל משתפי הפעולה

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by subzero008,

הזמנתי 8600GTS של GIGABYTE והביאו בטעות של EVGA... איזה חברה עדיפה? ביצועים/קירור/אמינות/באנדל... תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, פירמתתי את המחשב המפרט בחתימה הוא בOC ל3.2 כל השאר אותו דבר, וSA לא רוצה לעלות בהגדרות הכי גבוההות זה בקושי סוחב, יש לציין שגם עם OC לכרטיס לא עוזר! מה לעשות ?? אני משתגע! אגב ספק ג'נרי אם זה משנה משהו הקטע הכי מטריף שלפני כמה ימים הכל היה בסדר!! אני משתגע, בבקשה עזרו תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  12. מה נשמע פורום גראפיקה שמעתי ש hwzone אתר החומרה הכי טוב עם הפורום הכי עשיר אז באתי לבדוק מה קורה פה בדרך כלל אני גולש בגיימר אבל קצת נמאס כבר עברתי על ההודעות פה וראיתי מס הודעות השואלות בנוגע לradeon 9800 pro\128 bit\256 bit אז רציתי להבהיר את הנושא איך תוכלו לזהות את מבנה הכרטיס זכרתי ש בגיימר ילד פרסם דיון עם ההשוואה בין טוב בוא נתחיל 1) צורת הזכרונות בגרסת ה256 ביט היא ריבועים מושלמים כשב128 הם מלבנים 2)הזכרונות בכרטיס ה256 ביט הולכים כמו האות L 3)המאוור של ה256 ביט אמור להיות כסוף כש128 ביט שחור תמונות ------------------------------------------------------------------------------ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407593 טוב מקווה שלא אמרתי שטויות ו…

• 14 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by daniel89,

האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ??? תודה.

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by pho,

?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה, אני קונה מחשב חדש ביום שני, מבוסס CORE2DUO של 2.16, עם 2 ג'יגה ראם... אני לא אפרט את כל המפרט כי מה שאני צריך עזרה פה בעצם זה הכרטיס, ואם אני אפרסם מפרט שלם יתחילו להגיד לי להוציא את זה ולהכניס את זה וכו', אני קונה מפרט ספציפי ואני לא הולך לשנות אותו יותר ממה שעזרו לי בפורום חומרה פרט לכרטיס מסך, זה בעצם מה שאני לא יודע מה לעשות איתו... אז ככה, התוכנית שלי כזו, אין לי כוח לחכות לתומכי DX10 שיכנסו בתור סטאנארט עם מחירים לא אסטרונומיים, ולסדרת 8 של NVIDIA, ואישית אני חובב ATI ולהם עדיין אין תומכי DX10... אז מה שאני מתכוון לעשות זה לקחת כרטיס שיספק אותי למשחקים באיכות בינונית+- ויריץ חלק (יותר חשוב לי החלק מאשר האיכות) למשך כשנה שנה וחצי בערך, ואז לעבור לכרטיס תומך D…

• 14 תגובות
    • 754 צפיות
  16. היי, אני מתעניין בקניית כרטיס מסך כדי שאבא שלי ישחק בו וקודם כל במשחק כ flight simulator. אני לא רוצה להרכיב מחשב שיהיה יקר לא לצורך אך עדיין אני רוצה שיהנה ממנו עד הסוף. בהמלצה שלכם בבנית מפרטים הצגתם את 5850 שעולה 1500 ש"ח כאשר הנחות ממנו עולה 900 ש"ח. האם ההבדל הזה שווה את ההנאה מהכרטיס? כמו כן יש את ה gtx460 שגם הומלץ במפרטים. למה המפרטים המומלצים לא עודכנו עד היום, האם זה בגלל שלא היו שינויים מהותיים עד היום? יאללה תודה למגיבים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by badsektor,

איזה דגם הכי כדאי\משתלם\מוצלח? ומה ההבדל בין הדגמים? אני קצת נאבד בZAP, הם לא מספקים יותר מידי פרטים. גם הספק שלי גבולי (Seasonic X-460FL), אני אבדוק את המערכת עם הGTX 260 הישן שלי, אותה צריכת חשמל, אם יעבוד אז מעולה, אבל קשה לי למצוא את ההבדלים בין הדגמים, כמו ספרים של איפה אפי. אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי, או להפנות אותי אני אשמח! תודה.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by ravsaa,

התקציב הוא בעקרון עד 1000 שח" , במידה ו-500 שח נוספים יעשו הבדל משמעותי יש גמישות. מפרט המחשב הקיים: intel core i5 cpu750 2.66ghz זכרון 4GB כרטיס מסך קיים - AMD RADEON 5700HD זה בגדול מה שהצלחתי לראות אם צריך עוד פרטים תגידו לי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tronado,

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0NCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA הוא משתווה בערך ל7950GX2

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by Timewalker,

אני מתחבט בשאלה הזו כבר כמה זמן. יש לי X1900. אני צריך לקנות לוח חדש + ספק (בעצם מחשב שלם). מצד אחד שני X1900 זה ממש מגניב, אבל אני לא מתכוון לקנות אתהשני עכשיו וכשלבסוף אקנה אותו, בשוק יהיו כרטיסים חזקים כמו שני הכרטיסים ביחד. עם זאת הכרטיס השני יהיה משמעותית יותר זול ממה שהוא עולה כיום. יש גם את השיקול של הספק - שצריך להיות יותר חזק - כדי שיחזיק 2X X1900. איזה צד של המשוואה "שוקל" יותר? מכירת X1900(בעוד שנה) - כרטיס מדור מתקדם יותר(בעוד שנה) =?= X1900(כיום) + X1900(בעוד שנה) + ספק חזק יותר (כיום) מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 764 צפיות
  21. מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dark_zero,

לפי מה שראיתי אי אפשר לעשות DX10 על XP? אני רוצה לדעת כי אני קונה בקרוב מחשב ואני צריך לדעת איזה כרטיס לקנות אז אם אני ישתמש בXP אז אני לא יוכל להריץ משחקי DX10?

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  23. שלום רב, יש לי מחשב במפרט הבא: מעבד i5-4690 3.5GHz לוח אם H81M-S2H כרטיס מסך GV-N560OC-1GI זיכרון DDR3 8GB ספק כוח HCG 620 אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למטרת משחקים כמו Watch Dogs 2, Maffia III וכדו' להבהרה אומנם רשמתי בכותרת תקציב סביב ה 1000 ש"ח, אבל כעיקרון חשבתי סביב ה 700 ש"ח. העניין הוא שאם יש כרטיס אחר בסביבות ה 1000 ש"ח עם יתרון משמעותי כלשהו, אז אני אהיה מוכן לתקציב הגדול יותר. אודה לכם אם תוכלו לעוץ לי עצה לכרטיס מסך מסויים. תודה מראש, דב.

24. שלום לכולם רציתי לדעת עד כמה יש הבדל בין שני הכרטיסים האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8325 כרטיס של 512 מגה עם DDR2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8322 עם 256 מגה עם DDR3 עד כמה יש הבדל בגלל המגבייטים והDDR???

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by TPack,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי ואני בהתלבטות.. קודם כל למפרט שלי לוח אם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8Ghz D820 זיכרון: 2GB OCZ ההתלבטות היא בין הדגמים: GeForce 8800GT 512MB Gigabyte 1,079 ¤ GeForce 8800GTS 640MB 320Bit Leadtek 1,198 ¤ GeForce 8800GTS 512MB Gigabyte 1,561 ¤ והשאלה היא כמובן מה הכי חזק? יתרונות/חסרונות? ומדוע הGTS של Gigabyte עולה יותר מLeadtek כשבעצם האחרון עם נתונים יותר גבוהים? אם יש המלצה לדגם ספציפי אשמח לשמוע תודה (=

• 14 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.