כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
HD 5970 מבית sapphire או gigabyte? יש הבדל ביניהם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD3850 . לצערי המוכר לא ציין בפני שהכרטיס דורק חיבור של 6 פין. להפתעתי גם המארז שהוא יחסית מאוד מהודר ומכיל מתאמים שונים לא הכיל חיבור זה החיבור שאני כנראה צריך הוא ATI PCI Express 6 Pin Molex Power Adapter Cable PCI-E http://cgi.ebay.com/ATI-PCI-Express-6-Pin-Molex-Power-Adapter-Cable-PCI-E_W0QQitemZ350072451853QQcmdZViewItem?IMSfp=TL0806211615r26020#ShippingPayment האם למישהו יש מושג היכן אני מוצא כזה מתאם? תודה חנן[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 16:58:01 בנוסף אם למשיהו יש מתאם כזה אשמח לרכוש אותותודה חנן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר איכותי בהקלטות תכניות לדיסק הקשיח ובכלל ויזואלית בכבלים דיגיטליים? שניהם עולים לי 100 שח משומשים כל אחד מה עדיף... שמעתי ה98 ממש תותח.. אני מעוניין לשמוע דיעות תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, כרגע סרטונים ברזולוציה גבוה מקרטעים לי ביוטיוב. מחפש כרטיס מסך, שקט יחסית ב-idle, שיוכל לסחוב סרטונים ברזולוציה 2560x1440 או סרטונים עם פריים רייט של 60. יש לי מעבד core2dou e6600, זכרון 6GB וספק 500 ואט של אנטק. הכרטיס הנוכחי הוא amd hd5450. התקציב עד 500, עדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרגע מחליף ל5750 שלי שאולם מציג ביצועים יפים ברוב המשחקים, אך גורם לי להתפשר בהרבה הגדרות במשחקים חדשים וכבדים. רזולוציית המסך שלי היא 1600X900 כאשר 90% מהזמן אני משחק עליו, אך ישנה גם טלויזיה FHD שלפעמים אני משתמש בה גם לצורך המשחקים. אני מחפש כרגע כרטיס מסך חדש עד 900 ש"ח שיתן לי מקסימום ביצועים ב-1600X900 ללא פשרות וגם יתמוך בFHD בעת הצורך. OC זה בהחלט מה שמעניין אותי וחשוב שהכרטיס יאפשר לי למתוח אותו עוד בעת שיהיה בכך צורך. ההתלבטות שלי היא בין שני כרטיסים: GIGABYTE - HD 5850 1GB GDDR5 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9942 GIGABYTE - HD 6850 1GB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11226 כאשר הראשון זוהי הגרסה הקצת מומהרת של 5850 הרגיל, והשני סתם עוד גרסה…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התגלגל לידי כרטיס מסוג GIGBYTE Radeon 9200 יש לי במחשב MSI GF FX5200-T128 בדקתי את שניהם ב3dMARK03 לרדאון יצא 1200 ולאנוידיה יצא משהו בסביבות 1050 כאמור הרדאון מראה ביצועים יותר טובים אבל נראה לי שהאנוידיה אמור להיות יותר טוב לא? אגב למישהו יש מושג מה המהירויות ליבה ומהירויות זיכרון של שניהם?
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מה יותר טוב? ביצועים. אני יודע של8600 תמיכה בDX10 אבל אני מדבר על ביצועים..
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני זמן קצר, גרסה חדשה של תוכנה הנדסית בה אני משתמשת, אך ניתקלתי בהודעת שגיאה בהפעלת התוכנה, בה רשום כי להפעלת התוכנה דרוש כרטיס מסך שתומך בחומרה ב-DirectX 9.0c. כרגע יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X - לפי מה שכתוב ב-Display Properties ב-Windows ומותקן אצלי DirectX 9.0c - אבל כנראה שזה לא מספיק. במדריך למשתמש של התוכנה רשום לגבי כרטיס המסך, כי הדרישות הן: Graphics card with 128MB of RAM supporting DirectX 9.0c or higher (24-bit color or higher is recommended for better quality). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס AGP (ולא התקן החדש) מתאים ורצוי שלא יהיה יקר מדי. כמו כן, האם קיימים כרטיסי מסך שתומכים כבר בגרסאות מתקדמות יותר של DirectX? בת…
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד טוב (i5 650) אבל הכ.מסך הנוכחי שלי די גרוע, ומונע מהמחשב שלי להריץ כל משחק בצורה נורמלית על גרפיקה סבירה+. יש לי 8600GT אז זה די מובן למה אני צריך לשדרג.. התקציב שלי הוא בין 800 ל-1200 שקל, ואם ממש צריך לחרוג אני מניח שאני מוכן לעשות את זה אבל לא בצורה משמעותית. הלוח אם שלי הוא ASUS P7H55-M, ואני לא בטוח איזה ספק כוח יש לי, אבל זאת התמונה שלו: תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשקט בשקט AMD ממשיכה לזחול חזק קדימה, יותר מהר ממתחרותיה בתעשיה ובאופן משמעותי. מחברה שבקושי גירדה מכירות שנתיות של 4 מיליארד דולר בשנה 2016 שנת השפל שלה, חברה שהיתה בהפסד כרוני מובנה ולא הצליחה להרוויח מאומה, מצב לא פשוט שאם היה ממשיך הלאה, עלול היה להביא עד כדי מחיקתה מקיום, אז הנה היום כמעט 5 שנים לאחר מכן והמהפכה שהיא עברה, עת הפכה לחברה שלא רק מוכרת מעל 10 מיליארד דולר בשנה, אלא לחברה שמרוויחה והרבה - 44% מהמחזור מכירות. מהפכה זה understatement. נכון בעת הזו יהיה לבצע השוואה שלה לאחת המתחרות היותר קרובות אליה מבחינת גודל, אשר נמדד בהיקף מכירות שנתי (כ- 10 מיליארד דולר סדר גודל) ובכמות העובדים (כ- עשרת אלפים). לה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב... יש לי כאן מסך חדש, ה-2209WA הידוע. אכן מסך נהדר, הבעיה היא שמהרגע הראשון שחיברתי אותו הוא מרצד. זה בצורה שאפשר לשים לב לזה גם מרחוק. הוא פועל על הרזולציה הטבעית שלו ועל קצב רענון של 60Hz. ניסיתי קצת לשחק בהגדרות- לא מצאתי פיתרון. למישהו יש מושג מה לעשות...?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אין לי בעיה עם תקציב , אפשר להגיע לאיזור ה2350+- . אבל , וזה אבל חשוב , אני לא רוצה סתם קנות כרטיס מסך שטוב "רק" ב10% אבל יקר מ40% מהמתחרים . אז אני מבקש מכם לעזור לי למצוא כרטיס שיתן לי Value for money , תמורה הכי טובה לכסף . אני לא גיימר גדול , אבל אין לי כוח להחליף כרטיס מסך כל שנה ואני רוצה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים שאני משחק היום, ובעתיד , משחקים כמו Far cry3 ,Battlefield 4 וכמובן משחקים שעתידים להגיע כמו GTA V ועוד כמה שאני מצפה להם . (אני יודע שקשה לנחש את דרישות המערכת שלהם כבר עכשיו, אבל תשתדלו לתרום מניסיון העבר שלכם ) אני לא מבין בכרטיסי מסך , אין לי העדפה לחברה ספציפית , ואני אפילו לא יודע איך לעשות אובר קלוקינג…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברה אני חדש פה קניתי מחשב חדש מעבד של אינטל I7 920 , לוח אם X58, זכרון 3GB DDR3, ספק 600W רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך איזה ספק כח מומלץ? האם זה משנה שהוא יעבוד עם מעבד אינטל או AMD. מה עדיף לשנות/להוסיף? כמו כן אני מאוד מתלבט בינו לבין GTX 280 ישנו עניין שאני עדיין לא יודע לגבי Memory Interface ב 5850 זה 256bit לעומת זאת ב GTX זה 448BIT. האם זה משמעותי? אשמח עם תעזרו לי תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי כרגע הוא - e5200 2gb ram ddr2 800 7800gt hec 400w *אני הולך לקנות עוד 2 GB זכרון, אם זה משנה הסיפור הוא כזה - פנדה מחשבים (יהיה לכלוך כי זה בלתי נפרד מהבקשה לעזרה) התקשרו אלי שבוע לאחר ההזמנה של הPOWERCOLOR 4770 כדי להודיע לי שאין להם אותו. בתור פיצוי, הם יכולים לתת לי הנחה של 10% בערך על כרטיס מסך חלופי, אני מאמין שאוכל למתוח את זה עוד קצת. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך ששווה את השימוש בהנחה, שיעבוד עם הספק ויכנס בתקציב של 500 שקל ~, או שפשוט לבטל את ההזמנה וללכת לקנות במקום אחר (לא חושב שיש 4770 בבאר שבע חוץ מאצלם). תודה וסליחה על החפירה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Detonator 43.00 ??? למה ??? למה כל שבוע יוצאים משהוא כמו שלושה Detonatorים לא רשמיים זה ממש מעצבן אותי, מה הבעיה שלהם בNvidia. מישהו ניסה כבר להתקין אותו, האם כדאי לי להתקין (GF4 440 MX)? כל דריבר לא רישמי שיצא עד היום עשה לי בעיות והייתי צריך למחוק אותו.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי הביקורת החדשה על הכרטיס 2900XT של ATI הוא ניראה סך הכל טוב\מאוד. מה יותר כדאי? amd athlon X2 dual core 4800mhz bfg oc2 8800 640mb amd athlon X2 dual core 4800mhz ati HD2900XT amd athlon X2 dual core 5600mhz bfg 8800 oc 320mb יש לי מסך 19... יכול להיות שידרוג עתידי ל20+ לפי תגובות וביקורות שכתבו הבנתי שבמשחקי DX10 יהיה עדיף כמה שיותר זיכרון... והמעבד בקושי משפיע היום. אז מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומכיוון שכמעט ואיני משחק משחקים (בערך אחת ל-3 חודשים אני מוצא שבת פנויה לשרוף על משחק רנדומי כלשהו) רציתי לדעת האם יש סיכוי שאוכל להסתדר עם כרטיס מסך מובנה לעבודה על מסך 24 אינץ' (1920*1200), או שאאלץ לקנות אחד בכל מקרה. אציין רק שבניגוד למשחקים, סרטים כן תופסים חלק גדול מזמני. תודה, ערן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם הכרטיס ATI X800XL PCI EXPRESS שווה 300$ והאם הוא יריץ משחקים חדשים? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הבעייה היא עם המאוור הוא מסתובב לאט כאילו גם שאני במאמץ הוא לא מעלה את המהירות ניסיתי לשנות דרך הדרייבר וזה הולך אבל הוא נישאר קבוע הוא לא מעלה את המהירות לפי עומס.. (גם שאני במאמץ גם שאני במנוחה הוא אותו מהירות) ניסיתי לשנות דרך RIVATUNER אבל הוא נותן ליש לשנות שם רק performance 3D ושאני משנה את זה אז השני האחרים עולים איתו ביחד.. (הסטנדרט 2D והLOW פאוור ) הכרטיס הוא של TWINTCHE
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מחפש את היורש- מה אתם אומרים? עומד לכבוש את הטלביזיה אה? אורי גלר הבא. טוב חזרה לעניין: אני מחפש כרטיס מסך והנה הקריטריונים: 1. כרטיס מסך לגיימרים. 2. שיחזיק לפחות לשנתיים/ שלוש הבאות וכשאני אומר זאת אני מתכוון שיריץ משחקים על MED+. 3.תקציב עד 1500/1600 ש"ח. 4. חובה להיות AGP 8 5. אני לא מבין בצינורות/OC וכו' ולכן אני מחפש משהו קצת חייתי ללא שינויים במבנה הטכני/תכנות של הכרטיס. אה ושיחזיק מעמד ושלא יתפוצץ לי כשהוא יראה את הסרטון של CRYSIS. המפרט בצד. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 756 צפיות
-
-
"בכל תג מחיר בו אנו נמצאים, אנחנו נותנים ביצועים טובים יותר. אנו מביאים את בשורת הגרפיקה לשוק רחב יותר של גיימרים, כאשר במחיר של ה-Radeon HD 2900XT שעולה 399$, אנו מתחרים בכרטיס ה-GeForce 8800GTS של NVIDIA, ומנצחים אותו" אמר גרינשטיין באירוע. את ה-GF 8800 כבר בדקנו בעבר, ובימים הקרובים נעמיד למבחן גם את ההכרזות החדשות של AMD. יחד עם זאת, בחברה טרחו להדגיש, שלאלו אשר מחפשים פתרון גרפי במחיר גבוה יותר, כמו ה-GeForce 8800Ultra שעולה 800$ וצפונה, הם מציעים אפשרות למערך CrossFire של שני כרטיסי Radeon HD 2900XT (שיעלה גם כן כ-800$), שאמור להציע הרבה יותר ביצועים מכרטיס בודד של NVIDIA. ומה עם פתרון למערך SLI של שני כרטיסי GeForce 8800GTX/Ultra לפתרון מוגזם שכזה ב-AMD לא מתכווני…
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי, איזה כרטיס מסך מומלץ? אני יודע שאפשר לקחת את הכי יקר שיש בשוק וזהו, אבל אני מעוניין לדעת באיזה כרטיס ניתן להסתפק בכדי לקבל ביצועים מספיק טובים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-