עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, פורום מעולה! 1. בקניית מחשב חדש מציעים לי כרטיס 6600 256MB ב- 100 ש"ח יותר מאותו כרטיס עם 128MB. האם השיפור בביצועים שווה 100 ש"ח ? האם יש שיפור ? 2. באותו מחיר יקר אפשר לקחת X700 128MB. האם הכרטיס הזה עדיף מה- 6600 256MB? כל הכרטיסים הם של Gigabyte המטרה היא להריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה באיכות גבוהה עד סבירה/בינונית, בהתאמה. אין לי שום אפשרות לעלות ל- 6600GT. חבל!. האם הייתם ממליצים לי לקנות את המחשב בלי כרטיס מסך ובאותו מחיר לחפש באינטרנט X700 256MB. ראיתי שאפשר להשיג אותו ב- 700 וקצת. תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  2. תגידו איך זה יכול להיות שAMD-ATI שחררו את סדרת ה 4800 ללא דרייבר סולידי אלא כל מיני הוטפיקסים ובטא דרייברים וכאשר מנסים לחפש דרייבר באתר שלהם הסדרה אפילו לא מצויינת?!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dom1no,

לא הייתי בטוח אם לשייך את זה לפה או למסכים או למקום אחר, מקסימום תעבירו לאיפה שרלוונטי. אז ככה, במסך שלי יש כניסה אחת של VGA ואחת של DVI. עכשיו, יש אפשרות לחבר 2 מחשבים למסך אחד, כל אחד בכבל שונה? (סטייל AB Switch אבל בלי) לא מדובר במשהו קבוע, אני פשוט צריך לעבוד על 2 המחשבים לאיזה יום ואין לי כרגע אפשרות להשיג עוד מסך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by orendv,

צריך המלצה למסך 17 רגיל(לא דק), טוב, זול ומחברה טובה תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן ממה שהבנתי זה לא כזה משנה לי איזה כרטיס כי רק לגימרים זה ממש חשוב אני גם בטח שלא מחפשת לקנות אחד ב 1000 שקל אבל לא רוצה משהו פושטי שיתקלקל גם נורא מהר אשמח לשמוע המלצות. תודה רבההה

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by Bam65,

יש לי אפשרות להחזיר את הכרטיס שלי שהוא 320MB ולהוסיף 500 ש"ח לגרסאת ה 640MB של BFG. (נותנים לי רק BFG...) אני לא יכול לשחק ברזולוציה יותר גבוהה מ 1280X1024 אז זה בכלל משתלם לי? :-\

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך שמחובר ל 2 צגים בהרחבת צגים מסך מחשב 22 ברזולוציה של 1920-1200 טלוויזיה 42 1080*1920 במסך המחשב אני רואה תצוגה מלאה, אבל בטלוויזיה התצוגה גדולה יותר מהמסך, אם החלון פרוס על כל המסך, כל השורת משימות למעלה מוסתרת, וגם בצדדים . אני יודע שבכרטיסים המובנים של אינטל יש אופציה לסדר את זה, אבל אני לא מוצא את זה בדרייבר של NVIDIA מישהו יודע אולי?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by abenami1,

רציתי לדעת מה צריך כדי לצפות ב HDTV במחשב יש לי : GeForce 8600GT LG LCD L1900J איזה מקודדים/נגנים צריך להתקין ?? תודה...

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  9. שתי יצרניות בולטות נוספות מצטרפות אל המירוץ שמטרת העל שלו היא לאפשר לנו להפוך כל מחשב למכונה עם ביצועים גראפיים גדולים לכתבה

10. Started by kudu,

ראיתי שהרבה שאלו על כך אז הייתי חייב לנסות יש לי QX9770 לוח DFI X38 4 גיגה זיכרון 3 הארד דיסקים ו4870 וליברטי 400 כמובן המערכת עובדת מצויין וכבר שיחקתי חצי שעה קריסיס ואין תלונות הכל עובד מצויין הספק הזה ממשיך להדהים אותי!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lirancoh85,

מצאתי את הכרטיס הזה באיזה אתר למכירה הייתי בטוח שהוא נכחד אני זוכר לפני חצי שנה זה היה אחד הכרטיסים מחירו עמד על כמעט 3000 מה אתם אומרים בשביל 950 שח שווה לקנות ???? http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3566

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  12. שלום אני מעוניין בכרטיס מסך תקציבי וטוב נטו לגיימינג עד 750 שקל בערץ תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by BandiT,

שלום. יש לי כרטיס מסך של XfX 6600 ויש לו יציאה שכתוב עליה S-video, יש לי כבל, S-video to Rca. אבל היציאה בכרטיס לא מתאימה לכבל, יכול להיות שהיציאה היא לא S-video? תעזרו לי, איך היציאה נקראת? הוספתי לכם ציור של החיבורים שיש לי...החיבור הימני זה בכרטיס המסך, והחיבור השמאלי זה בכבל... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by idani1983,

שלום, קניתי מחשב חדש INTEL D820 1 גיגה וקניתי כרטיס מסך 7800GT שהתקנתי אותו לבד שאלה ראשונה :חיברתי את כבל החשמל של ה PCI לכרטיס והתקנתי והכול נראה כשורה (אין שום הודעות או משהו) אבל איך אני יכול להיות בטוח שהוא מקבל את כל החשמל שהוא צריך בסביבות ה 350 WATT מהספק, האם כל ספק נותן את המתח הזה או שיש כאלה שנותנים פחות? שאלה שניה : הרצתי את תוכנת הבנצ'מרק מהאתר לכרטיס מסך וקיבלתי תוצאה של 74 FRAME\SEC ב AVG ו 102 ב MAX וכאשר הרצתי ב X4 קיבלתי 64.5 ב AVG עם 24.4 POLYS\SEC האם זה בסדר{סביר} או שיש איזה שהיא בעיה כמו שהכרטיס לא מקבל מספק מספיק מתח ולכן אינו מנוצל כראוי? תודה ???

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by kobibo,

רציתי לדעת איזה מבין השתיים עדיף: XFX GF7600GT PV-T73G-UDL7 PCI-e 256MB DDR3 Retail Video Card או Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Card האם הפרש של 60 ש"ח שווה ( הלידטק עולה יותר )

• 14 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by grich,

היי קיבלתי לא ממזמן את הכרטיס מסך: 7870 xt של sapphire הכרטיס הגיע באריזה שה"שם" XT מופיע רק כמדבקה שמודבקת בכל מיני מקומות ולא עם האריזה הייעודית של 7870xt כיצד אני יכול לוודא ב100% שקיבלתי את גירסאת הXT? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קודם כל אני רוצה לציין שאני מתחיל בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם אינטל pentium 3 866, ואני רוצה לבצע בו שינויים, להתקין כרטיס מסך(radeon) וכרטיס קול(creative). פתחתי מקודם את המארז של המחשב ויש לי למטה ארבעה כניסות מאורכות כאלה מבריקות לשתול בהם את הרכיבים. עכשיו הכרטיס מסך לפי הנתונים שלו מתחבר לכניסת AGP 8x , הכרטיס קול מתחבר ל PCI, לפי תמונות באינטרנט ראיתי שמדובר על אותן כניסות אז AGP זה בעצם גם PCI ? זו אותה כניסה? בנוסף ראיתי שגם יש AGPX4/X2, איך אני יכול לדעת איזה כניסה יש במחשב שלי(מחשב קצת ישן), אם אני יקנה כרטיס ל AGPx8 ויש לי במחשב x4 זה יוכל להתחבר בכל זאת? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by G-SHOCK,

שלום הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך? אם כן,איזהו תצורה עדיפה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כנראה שהכרטיס מסך שלי הלך ונגמרה האחריות במאי אם אני אצטרך לקנות אחד אחר, איזה יש בתקציב נורמלי ושיתאים למפרט: AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra TwinMOS 2x512MB DDR400 2.5-3-3-8 הקודם היה x800XL כמו שהבנתם. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מחשב שולחני סבבה עם sapphire 9600XT 256DDR נקנה לפני שלושה חודשים ב כ 1300 שקל... לפני כשבוע קניתי מחשב נייד ואני מעביר את המחשב השולחני שלי לאחותי בת ה- 13, שבעיקרון מתכוונת לשחק SIMS, SIMS 2, וגם GTA... עכשיו הציעו לי לקנות ממני את הראדון שלי במחיר של 600 שקל, ולהביא לי בנוסף כרטיס מסך של GeForce 4 440 128MB... אחרי בירור מהיר שלי לא מצאתי כרטיס MX440 של 128MB ובנוסףך אינני יודע את שם החברה אשר יצרה את הכרטיס הנ"ל. נוכחתי לגלות לפי האתר "זאפ" כי יש רק 64MB, שם לפחות. השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף עם הבנאדם בכרטיסים ושבנוסף הוא ישלם לי 600 ש"ח, והאם הכרטיס שאני אקבל אחרי זה יכול להריץ משחקים כגון SIMS 2 ו GTA האחרון. והאם בכלל הוא יחזיק לי לשנה הקרובה כאשר יצאו …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nim901,

שלום, יש לי R9200 SE ועשיתי לו OC ל 300 ליבה 165 זיכרונות עכשיו ב HL2 אין לי ארטיפקטים והמשחק עובד מצוין. לעומת זאת, ב CSS (קונטר סטרייק סורס) יש לי הרבה ארטיפקטים. האם הארטיפקטים יכולים לגרום נזק? ואם כן, מה אפשר לעשות על מנת לשחק נורמאלי? (בלי OC זה עובד בערך על 10 FPS)

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by OzZzZz,

מזה כחודשיים רכשתי כרטיס מסך sapphire radeon hd 4890 1gb. לאחר מספר רב של נסיונות לפעיל את הכרטיס נתקלתי במספר בעיות. חומרה: 1. כרטיס מסך - sapphire radeon hd 4890 1gb. 2. ספק כוח - SEASONIC SS-550HT 550W. 3. לוח אם - GA-EP43-DS3L 4. זכרון – 4GB Kingstone. 5. מסך – 22 אינץ' של Samsung 2233BW Plus. הבעיה: כאשר אני מרכיב את הכרטיס מסך המאוורר שלו עובד ב 100% מעוצמתו. אין תמונה, לא ביוס ולא POST, שלא לדבר על מע' ההפעלה. צעדים שעשיתי לפני שפניתי לכאן: 1. עדכון ביוס לעדכני ביותר (ספטמבר 09). 2. בדיקה במעבדה האם הכרטיס מסך תקין, כולל בדיקה אישית שלי אצל חבר שיש לו את אותו לוח עם אותו צ'יפ-סט רק שהחברה שלו היא ASUS. 3. בדיקה של ספק הכוח בחנות+בדיקה במעבדה מיוחדת שבדקה האם הספק ת…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by 3db,

בגרמנית אבל שווה קישור

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום. לפני כשנה וחצי צרבתי לכרטיס המסך שלי מדגם x800pro vivo ביוס של x800xt pe. הכרטיס אמור לעבור למשפחה- ולצורך כך רציתי לצרוב לו את הביוס הישן שיאפשר עבודה בתדירויות נמוכות יותר, בלי הגוף קירור הגדול והמרעיש. הצריבה נכשלה- כנראה שלא בחרתי את הקובץ הנכון. מה עושים עכשיו? מדובר בכרטיס שיושב בתושבת AGP. תודות לעוזרים. נדב

• 14 תגובות
    • 919 צפיות
  25. הקובץ באיכות בינונית (מעל 40 מגה, 4 דקות) ... את הקובץ הגדול לא הצלחתי לעלות (86MB). צילמתי דרך FRAPS וערכתי מעברים בMOVIEMAKER ההגדרות במשחק היו על מקסימום כולל X4AA, רזולוציה 1024X768 (הכנתי את זה במעבדה, עם מסך 17"). תהנו! http://stage6.divx.com/user/xvertigo/video/1245914/Lost-planet,-DX9-on-XP,-8800GTX-@-621/1944,-E6600@3-42

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.