כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, התקלקל לי הכרטיס מסך Geforce 9600gt 512MB MSI. בחנות (אייבורי) החליפו לי ב - Geforce 430 gt 1GB MSI. שמתי לב לירידה משמעותית בביצועים :'( היתכן שקיבלתי כרטיס מסך בעל ביצועים נחותים ??? איזה כרטיס משתווה לביצועים של 9600GT היות ו9600 כבר לא מיוצר? איזה כרטיס אני צריך לדרוש מהחנות? איזו סידרה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, יש לי מערכת בת שנתיים וחצי, והיא קצת מתחילה להראות הת הגיל. התלבטתי עם שידרוג הכרטיס מסך יעשה את העבודה, בהתחשב בגיל של המעבד שלי. התקציב פתוח בסביבות 1,000 שקל. מעבד: (E8400 3 GHZ (OC @ 3.6 לוח אם: Asus P5QL זיכרון: Mushkin 4 GB ספק: Enermax 525watt, 82+ מסך: Dell 2209, רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 260 של Gainward. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הרצת המשחק ביחד עם הכרטיס הזה, לאחר בדיקה מעמיקה בגוגל גיליתי שזו בעיה נפוצה והבעיה היא תקיעות במהלך המשחק ולפעמים מסך שחור. קראתי שצריך לעדכן את הביוס כדי שזה יפתור את הבעיה כמו שזה פתר לכולם.. יש לי כרטיס Gigabyte GTX 560 Ti N56OC 1GB הורדתי מהאתר שלהם את עידכון הביוס אבל לאחר שאני מנסה לעדכן מופיעה שלי שגיאה Flash BIOS Field וכשאני בודק ב EasyBoost אם יש עדכון לביוס זה אומר שאין. בכל מקרה אין לי מושג מה אני עושה עם הבעיה הזאת, זה ממש מציק אני לא יכול לשחק אפילו 10 שניות. יש למישהו פתרון? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך לטובת משחקים ברמה הבינונית( NFS) +צפייה בסרטי HD אני רוצה כרטיס שאוכל להביא לידי יכולת מקסימלית של לוח האם שלי -ASUS SABERTHOOTH X58 תקציב של 400-800 יש לי ספק כוח חזק (800) יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך ללא מאורר עבור 2 מסכי U2312HM בתקציב 400-500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, אני משחק בקונפיגורציות האלה: (מצורפת תמונה). מדי פעם יש עצירות רגעיות במשחק שמפריעות לשחק. איזה אפשרויות תצוגה להתחיל להוריד כדי לשפר ביצועים? (לדוגמא AA או Shadows וכו..). כרטיס המסך הוא 6850 עם מעבד E8400. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. טוב אז ככה, קניתי לפני כחודש כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם GV-N560OC-1GI, עכשיו בעיקרון הכרטיס מסך פצצה, אבל משום מה יש לו הרבה נפילות של קרנל, מישהו יכול לעזור לי בלפתור את הבעיה? כבר הסרתי והתקנתי את הכרטיס מסך, לאחר מכן התקנתי את ההגדרות שהגיעו ביחד עם הכרטיס מסך כלומר מתוך הדיסק, ועדיין הבעיה קיימת אני מתחיל להתייאש בבקשה עיזרו לי
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב כדי שאני אוכל להשתמש בו למשחקים כי כרגע גם משחקים ישנים אני לא מצליח להריץ בצורה חלקה. ממה שהצלחתי להבין ה-4670 מסתמן כאופציה מתאימה כי אני לקנות אחד במחיר סביר מאוד ומצד שני אני לא צריך להחליף את הספק כי הוא לא דורש הרבה. אמנם הספק שלי גבולי אבל ראיתי שיש עדויות שהוא יכול לסחוב את הכרטיס מסך הזה. לפני שאני קונה, האם יש משהו שאני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום האם ישנו מידש לגבי השקת סדרות חדשות של NVIDIA או AMD ?? והאם כבר ישנן השוואות? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן כרטיס מסך חדש במחשב (לפניו היה לי כרטיס on board) מה שקרה שמרגע שהתקנתי את הכרטיס החדש של נוידיה, התבטל לי גם כרטיס הקול של המחשב שגם הוא on board עכשיו אני יכול לשמוע סאונד רק כשאני מחובר דרך הטלויזיה (המחשב מחובר בו זמנית למסך רגיל בחיבור VGA ול - LCD בחיבור HD) כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול אני מקבל שגיאה שהמערכת לא תומכת, וזה דרייבר שהשתמשתי בו כשהתקנתי את המחשב מה אני צקיך לעשות בשביל שהמחשב יתמוך בשתי האפשרויות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לכתוב את זה פה או בכרטיסי מסך קרוב משפחה שלי הביא לי עוד 2 מסכים למחשב יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורים למסכים איך אני יכול לחבר את שלושת המסכים בלי להוסיף עוד כרטיס מסך או משו כזה (מהסיבה הפשוטה שאין לי אפשרות בלוח אם שלי לחבר עוד כרטיס מסך וגם אין לי יותר מידי כסף כדי לקנות כרטיס מסך) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT DDR2 254MB (אני חוסך עכשיו כסף כדי לקנות 580GTX) תודה רבה על העזרה וסליחה אם זה לא שייך לפה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא: Intel I3 2120 Gigabyte GA-H61M-S2-B3. ספק כוח SeaSonic 500W : SS-500ET 4 גיגה זכרון פנימי חשבתי על Sapphire HD 6850, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם,כרגע ברשותי מחשב:AM Athlon 64x2 Dual core 52002GB MemoryMother board Gigabyte S-Series GA-M61pme-SEATI RADEON HD 3600לאחרונה ניסיתי להריץ את המשחק call of duty החדש והוא רץ לי עם קטיעות.אני יודע שהמחשב שלי די ישן ואני לא גיימר שחייב שהכול ירוץ הכי מהר ובאיכות הכי טובה, אבל כנראה שאין מנוס להחליף כרטיס מסך על מנת לשחק במשחים החדשים.אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על כרטיס שיתאים למחשב שלי ויריץ את המחשקים הנ"ל שעולה בסביבות ה-300 ש"ח?תודה ושבת שלום....
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי המערכת שאצלי כרגע intel core 2 extreme qx 9770 3.20GHZ x48-ds5 gigabyte 8gb ddr 2 400mhz ספק toughpower 800 windows 7 x64 הכרטיס מסך שכרגע הוא 3870X2 HD RADEON המסך הוא 23 אינץ' נכון לעכשיו אינני מתכנן להחליף כרטיס מסך אך האם כבר קיימים בשוק (או הדור הבא שאמור לצאת בקרוב) כרטיסי מסך אשר בהם המערכת שלי תהווה צוואר בקבוק? תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום היום קניתי ספק כוח חדש corsair GS 800W וכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 6950 Dirt 3 Edition יש לו 2 ביוסים אז מתי שפותחים תביוס השני הכרטיס מסך מקבל 1536 shaders שהוא בא עם 1408 shaders בלי לעשות פלאש בלי כלום!!! רק להזיז תצפציץ והוא בא עם 1536 ככה הוא נראה וזה הכרטיס מסך שלי לאחר אובר קלוק לא עובר ת50 מעלות!!! אחרי ששחקתי יום שלם בבטמן על ההגדרות הכי גבהות והנה סרטון הדברים ומתחים בול כמו של 6970 אני לא רואה תאבדל בכלל כי קניתי אותו היום והיה לי לפני זה HD5770 אני אשמח לקבל כל חוות דעת אם לעלות מתח להוריד מתח כל דבר תודה רבה ומקווה שעזרתי כאלה שרוצים לעשות OC ל6970 מי שיש לי 6950 או מי שוכל לקנות כרטיס מסך בזמן הקרוב כי לי הוא ע…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
מחפש להחליף את ה-4830, הוא עושה מלא בעיות ונתקע במשחקים מעבד E7400@3.2...אפשר לדחוף אותו עוד.... מסך 22 רזולוציה 1680X1050 שאר המפרט בחתימה. משחק בעיקר SC2. יד 2 גם אפשרות מבחינתי עד שאני יבצע שידרוג יותר גדול.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי הGTX 560 TI ששווה לכוחו של 570 מגיע לארץ? תודה לכל מי שיענה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, זה הכרטיס. לפי הנתונים היבשים, לפחות בתאוריה, הוא אמור להיפתח. האם אני גם זקוק לביוס סוויץ'? ומעבר לכך, האם מישהו התנסה עם החנות הזו? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני משתמש בafter effect cs5.5 והרינדור של הוידאו נורא איטי. רציתי לדעת איזה חומרה בעיקר תשפר לי את הביצועים כשאני אחליף אותה במחשב שלי ואם כן אז מה מומלץ שיהיה גם טוב וגם לא יקר מידי (עד 400$ בארצות הברית). המחשב שלי: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך: bfg gtx 280 oc זיכרונות: 10gb ddr3 1066mhz דיסק קשיח: hitachi 500gb 7200rpm sata2
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המחשב שלי: Dual Core E5400 2.7 GHz installed memory: 2GB 32bit כרטיס מסך- Geforce GT 220 1GB יש לי battlefield 3 ה multiplayer עובד על low אבל נורא נורא איטי ואי אפשר לשחק באיטיות הזאת. אני רוצה לדעת שאם אני ישדרג את הכרטיס מסך יעבוד לי המשחק הכבד Battlefield 3 על medium או high אני רוצה לכרטיס מסך מivory של NVIDIA האם כרטיס המסך הזה יעשה זאת- http://www.ivory.co.il/product.asp?p...69&CatCode=529 או לאיזה כרטיס מסך אחר של NVIDIA צריך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך ati hd5770 המחובר למערכת intel q9400 עם 4g ddr2 ואני מתכוון לשדרג את המערכת לi5 עם 8g ddr3 ולוח שתומך בקרוספייר. רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את כרטיס המסך הנוכחי בהנחה שיש לי ספק מתאים ולחבר לו אחד נוסף זהה במקביל או לחבר כרטיס חדש וחזק יותר אני חותר לעניין זה מכיוון שאני יכול לקנות כרטיס 5770 ב400 חדש,ואם אקנה כרטיס יותר חזק ההוצאה תהיה כפולה אז מה עדיף מבחינת ביצועים?
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום ברשותי ASUS 560 GTX TI... רציתי לדעת האם במצב מנוחה הוא עדיין צובר חשמל וכמה ואם יש לי אפשרות להשבית או לבטל אותו לזמן מסויים?...לדוגמא בלילה ובכלל המחשב שלי בדרך כלל דולק {אני מוריד ומעלה דברים} רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל אותו או להוריד משמעותית את צריכת החשמל שלו מתי שאני הולך לישון או יוצא מהבית לזמן ארוך ושאני חוזר להחזיר אותו? האם שאני מוריד לו את התדרים ב MSI זה עושה משהו? תודה {ד"א יש לי כרטיס מסך מובנה אם זה עוזר איכשהו}
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס עבד טוב ופתאום אתמול הוא לא מגיב, המעורר של הכרטיס עובד אבל שאני מחבר את המסך הוא לא מגיב יש לי לוח אם הם כרטיס מסך מובנה. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
השימושים - בעיקר עבודה משרדית על מסך רגיל וסרטי HD על מסך טלוויזיה LCD לכן צריך שיהיו שתי יציאות DVI או DVI אחד ו-HDMI אחד. כמו כן, אני רוצה להיות גם מסוגל לשחק: starcraft 2 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon® X1600 or better Max Payne 3 הדרישות: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon 3870 Diablo 3 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better לכן, חשבתי לקנות את ה-[font=]Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 [font=]http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gts-450-us.html
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר עם מחשב ישן שקיבל מסך LED(עם FULL HD כמובן) והוא רוצה לראות באמצעות המחשב סרטים בHD. זה המפרט של המחשב: 1) Pentium 4 2.8 GHZ 2)איזשהו כרטיס מסך ישן של אינטל 3) 750 מגה של RAM - DDR1 עד כמה שזכור לי 3) אלו פרטי הלוח אם: mother board-lite-on tech model 0884h chipset intel i845ge soundbridge intel 828010b(FCH4 הרעיון היה לקנות כרטיס מסך חדש וזול שבנוי לHD, הבעייה שאני לא יודע אם המעבד והלוח אם יוכלו לעמוד בזה. תודה, ZBBZ ד"א - מקווה שזה הפורום המתאים, זה נראה לי הכי הגיוני ליצור פה את הנושא.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-