עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nahum8,

מה יספק הכי טוב את הסחורה? מסך, 22'' TAGAN BZ700 I5 וכל השאר לא רלוונטי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כי התקנתי משחק חדש (ישן) לאחרונה קרייסיס 3 והמשחק מבקש כ.מסך שתומך ב-DX 11 . המחשב גם ככה ישן ולכן אינני רוצה בשלב זה להשקיע בכ.מסך חדש (עדיף מחשב שלם חדש). איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות ? (התקציב בסביבות ה-300 ש"ח ומטה) לא משנה אם זה AMD או נווידיה רק חשוב שיתמוך ב-Win10 x64 עם דרייברים מעודכנים. המפרט שלי: זיכרון 4 גיגה מעבד E5500 2.8gh לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by lmlm,

8800GTS החדש שמבוסס על G92 יושק ב19 בנובמבר. מה ההבדל בינו לבין הישן? ה8800GTS החדש הוא 65 נ"מ,בקר 256 ביט, צורך פחות חשמל, קריר, 128 מעבדי סטרים כמו GTX ו 512MB ה8800GTS הישן כולל 640MB, ו בקר של 320 ביט. מעניין לראות באנצ'ים איך ההבדלים משפיעים במשחקים. מקור: .expreview.com

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מדובר על כרטיסי FX ו - 9500 ו - 9700 כמה שיותר מפורט עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם אני מתלבט אם לקנות את הרדון 9800 כי הוא ממש יקר אבל אני צריך כרטיס דחוף האם שווה לי לחכות עד שירד המחיר ואם הוא ירד אז מתי וכמה ואיזה רדון אתם מצאים לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Jack_g,

אני מבולבל לחלוטין עם כל הגרסאות שיש של R9200 לדוגמא: B3 SE C3 ויש עוד נראה לי . השאלה שלי איזה R9200 הכי טוב בעצם ולאיזה כרטיס מסך מבית NVIDIA הוא משתווה בערך? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by bronco,

אני רוצה לחבר את המחשב דרך יציאת HDMI למסך פלזמה האם כל כרטיס מסך עם יציאת HDMI מוציאים גם אודי דרך יציאת הHDMI ? ידוע לי שישנם כרטיסי מסך של ATI אשר יודעים להוציא גם אודיו דרך יציאת DVI על אייזה דגמים מדובר איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב לצפייה בסרטים בפורמט FHD

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by maorbe,

אני מתלבט בין שני המסכים האלה: <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2162&scat=220&tcat=24> <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2174&scat=220&tcat=24> בבקשה תגידו לי מה לקחת אבל רק מי שמבין.. זה חשוב לי תודה אה ואני לוקח את זה בעיקר למשחקים.. אם זה יעזור לכם לבחור..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nore0,

הכי גבוה אצלי זה 85 על כמה לשים? מה הכי טוב ? ומה זה אומר רענון מסך?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kobi_af,

לא הבנתי באיזה כרטיס הוא אמור להתחרות..? הוא יהיה יותר טוב מ x800gt ? ומה זה אומר הגירסה החלשה תשתווה למי?והחזקה? תודה או שזה פשוט תרגילון :-\

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by BrolySaiyan,

מתלבט איזה כרטיס יותר טוב ולמה. http://ksp.co.il/?list_compare=.20015..21669..21204. איזה כרטיס יותר טוב ולמה הוא יותר טוב? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Amit Shani,

היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית התקן עגינה חיצוני לכרטיס מסך. יש לי DELL XPS 9560: i7 7700HQ 16GM RAM 512GB SSD GTX1050M מפרט מעולה לכל הדעות אבל לא סוחב BF1 בהגדרות מרשימות :) כדי לחסוך לעצמי השקעה של מלא כסף על מחשב גיימינג נייח חשבתי על הרעיון של External GPU 1. השאלה שלי היא האם ניתן לקנות כאלה בארץ? ואם כן איזה דגמים ואיפה? 2. במידה ואצטרך להביא מארה"ב - איזה דגם הכי משתלם ויעבוד טוב עם המחשב שלי? תודה מראש, עמית

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי שאלה דחופה. יש לי טלוויזיה די ישנה עם כניסה S-VIDEO וגם כניסות RCA (שלושה פינים נפרדים - אודיו R\L ווידאו). האם ניתן לחבר אליה PC עם כרטיס מסך GTX570? לפי החוברת של גיגבייט לכרטיס יש יציאות MINI-HDMI ו-DVI. (http://download.gigabyte.ru/manual/vga_manual_n570oc-13i_e.pdf) החוברת גם אומרת משהוא לא ברור על חיבור לטלוויזיה וANALOG\DIGITAL - לא ממש הבנתי. השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבורים\כבלים המתאימים לחבר את השניים, או שחייבים ממיר כלשהוא. לא אכפת לי לשמוע את האודיו דרך הרמקולים של המחשב, העיקר שהוידיאו יעבור. תודה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by 343,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד\ במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - Max Payne 3, משחקי Spiderman Diablo II Saints row the third Gta IV + Liberty city stories (Assassins creed (all Crysis 2 BF3 BorderLands Diablo III משחקים שקשה להריץ בקיצור.. 64BITשימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? כן לכרטיס מסך ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? מידע על המסך-http://www.tms.co.il/product/10598 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? מידע על הרמקולים-http://ksp.co.il/…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם אני יחסית חדש פו וממש היתרשמתי מהפורומים אז קודם כל "שפו" אני רוצה ליקנות כרטיס מסך כבר חצי שנה ולבסוף שני המיתמודדים האחרונים הם ה-GTX260 216 של GAINWARD ו- ATI RADEON 4870 1GB (שהוא יד שניה ). מאוד אשמח לשמוע דעות ביקורות שלכם לגבי הכרטיסים האלה ( כולל הבדלים טכנים ) תודה רבה ושבת שלום

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by AloN(-)KiLLeR,

הכרטיס הנ''ל מאוד זול. וכמובן מאוד חזק - בעיה אחת, החברה איך היא? מה ההבדל בינה לבין Sapphire? כדאי לרכוש את הכרטיס של החברה הזאת? זה זול ב500 שקל.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. "ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by pooowa,

אוקי, כבר הומלץ לי פה על איזה כרטיס מסך ללכת, TI4200 ואני עדיין יכול, אבל עניין ה- DX9 קורץ לי מאוד וגורם לי לפזול לכיוון ה- 5600. איך הביצועים שלו יחסית ל-TI? בכללי הוא שווה? או שיש אפשרות אחרת, לחסוך ולשחק עם ה- FX5200 במשך חצי שנה- שנה ואז כשיהיה יותר כסף לקנות משהו חדש ויותר רציני. אני ממש אובד עצות. :-\

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by omri_ro,

ההתלבטות: ג'יפה 4 MX440 או ג'יפה 2 TI

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום רב, לפני כשבוע וקצת רכשתי כרטיס מסוג ATI SAPPHIRE 5830 שבדיעבד הסתבר שהוא לא כדאי כלכלית אבל זה כבר טעות שלי שלא התיעצתי לפני זה. הכרטיס עצמו שונה מאוד מ כל דגמי ה NVIDIA שהכרתי קודם לכן ואני ממש לא מבסוט ממנו בלשון המעטה. אני משחק די הרבה ב CRYSIS ואני מאוד מבועס מהרזולוציה , יש לי מסך 24 אינץ' של SAMSUNG ו אני חייב להוריד רזולוציה כדי שהמשחק לא יקרטע , ניסיתי קצת לעשות לו OC עם התוכנה של ATI CATALYST וגם עם MSI AFTER BURNER אבל לא ניתן לקבל שם ביצועים טובים יותר , שאלתי היא כזאת , האם קיים ברשת קובץ שיכול לשפר את רמת הגרפיקה ב CRYSIS או תוכנה אחרת שיכולה למלא את המקום של ה ATI CATALYST ו לבצע OC יותר נחמד ? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אז הנה תהנו לנועה מחשבים יש כבר את הכרטיס הזה החברה מציעה להגיע ל-560mhz אבל זה תלוי במצב מערכת אז הנה הלינק תהנו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4219

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dorcami,

שלום חברים, לאור המלצתכם, אני שוקל לקנות בקרוב את הכרטיס של ATI- ה7950 בגרסא שנמכרת ב-TMS, מכירת החיסול. רציתי לשאול, האם כרטיס זה אמור להחזיק לי למס' שנים (+-3), מתוך כוונה שיוכל להריץ משחקים ולא אצטרך לקנות חדש בשנה הבאה...? שאלה נוספת- אם הכרטיס כזה טוב, למה הוא בחיסול ובמחיר משמעותית נמוך משאר השוק..? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Oxide, מפתחת המנוע הגרפי של ashes of the singularity (הבנצ'מארק הראשון של DX12) מגיבה לחריפות לדברים שנאמרו על ידי NVIDIA לאחר יציאת הבנצ'מארק, בין היתר החברה טוענת ש NVIDIA מפעילים עליה לחץ לבטל אפשרויות במנוע ובמשחקים שמתמשים בו ומאשימה את NVIDIA ששיקרה ללקוחות שלה ולא מספקת תמיכה מלאה ב DX12 (עם דגש על חוסר תמיכה ב asynchronous compute). http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/oxide_developer_says_nvidia_was_pressuring_them_to_change_their_dx12_benchmark/1 http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-wanted-oxide-dev-dx12-benchmark-to-disable-certain-settings.html אז השורה התחתונה היא ש NVIDIA באמת פחות מוכנים ל DX12 ולכן הביצועים שלהם פחות טובים בבנצ' הזה. בנוסף ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Ran Gordon,

היי, אני מתכנן להרכיב מחשב חדש \ לשדרג את המחשב הנוכחי. אני מביא כרטיס מסך יד שנייה עם אחריות ומתלבט בין 1080 ל1080TI מה שיהיה במחשב: NZXT 700i כנראה i7-9700 AIO NZXT KRAKEN לקירור המעבד 1080/1080TI 16ram DDR4 CROSAIR RM850 מיותר לציין SSD וזכרון חיצוני. עכשיו העניין הוא, יש לי מסך 144HZ - XL2411P , עם חיבור DP וHDMI. אני צריך להשתמש ב DP כי רק הוא מעביר 144HZ מתלבט עם איזה כרטיס מסך ללכת, בעיקר גיימינג, גם לא כבד מידי, PBUG , CSGO וכו'

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים