עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iveco,

אני יודע שה 560 ישן הוא תומך DX12 שזה כבר משהו השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים בינו לבין HD5770 או שחבל על ה 50 שקל ? ה 5770 חלש מאוד אני רוצה לשדרג : הבנצמרק הוא מהאתר הזה : NVIDIA GeForce GTX 560 Specs | TechPowerUp GPU Database השאלה אם האתר אמין ? הייתה לי עוד מחשבה לקחת עוד 5770 בנוסף ל 5770 שיש לי ולחבר אותם ב CROSSFIRE אני בספק אם יהיה הבדל בביצועים אני יודע שלפעמים יש נפילה בביצועים יותר גם ב SLI . ל 1030 יש 384 ליבות CUDA ול 560 יש 336 ה HD5770 לא תומך בטכנולוגיה PhysX עוד חשש שה 560 הדרייבר נתמך עד 2018 : יש משמעות לזה שאין ל 560 דרייבר מעודכן אחרי 2018 ?

2. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לשאול אתכם מה כדאי R9800PRO שהוסב ל XT עם OC קטן וקרור AC REV 2 256 BIT ו 128 מגה! או 6600GT ומה בעניין ההתחממות של ה 6600

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nec_000,

https://wccftech.com/amd-radeon-instinct-mi60-first-7nm-vega-20-gpu-official/ ניתוח מלא אבצע מחר כשיהיה לי זמן. כרגע בנקודות מרכזיות: לקחו את vega דור 1, השאירו אותו כבסיס, אך עיבו אותו בכל הנוגע לאותן פונקציות של מחשביי מתמטיקה לתעשיה, ברובד ה- double precision קרי חישובי נקודה צפה 64 ביט. כידוע לאלו אין כל נגיעה לגיימינג אשר צורך חישובי נקודה צפה של 16 או לכל היותר 32 ביט. התדר הועלה ל 1800mhz מ- 1500, משמע שהרויחו כ- 20% במישור הזה. הורידו את צריכת החשמל והחום על הדרך. רוחב פס הזכרון הוכפל ל- 1TB, ונפחו הוכפל ל - 32GB. סיכום עבור קהילת הגיימינג: מוצר גראפי מבית AMD לשוק הגיימינג, יבוא …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by holy_man,

קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. עוד שניה יוצאת סדרה 4000 ואני עדיין עם 1060... אני מעוניין בכרטיס 1440p אז נראה ש 3060TI הוא כיום האופציה הטובה ביותר. העניין הוא שבארץ הוא עולה לפחות 3000 שח. כולם מדברים על ירידת מחירים, אבל מה שאני רואה בפועל זו ירידה מינורית למדי במיוחד בארץ. בניואג מצאתי MSI VENTUS ב 2300 שח שזה מחיר שמתקרב לסביר. אבל זה כרטיס בינוני מאד עם שני מאווררים בלבד, רק HDMI אחד ובלי אחריות. דעתכם?

6. קניתי מחשב חדש כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 650 מעבד i5 3470 לוח אם Gigabyte h77 זיכרון 2x4 זה קורה לי רק שאני משחק,הכרטיס מסך ניכבה לכמה שניות וחוזר אך המשחק ניתקע ואני צריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות, זה קורה לי בכמה משחקים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Cilay,

טוב תודה לאל הצלחתי לחסוך 550 דולר , עכשיו ראיתי שיצא ב NEWEGG.COM 2900XT 1GB ... השאלה איזה כרטיס עדיף בהסתכלות לטווח ארוך , מי יחזיק הכי הרבה ו"ישרוד" ? כבר הזמנתי 8800GTS וביטלתי כי הבנתי שעוד שנה שנה וחצי הוא יהיה ממש חלש .. אז ככה שדודה שלי מגיע ב1.8 לארץ והיא תביא איתה את הכרטיס , מה שנותר לי הוא רק לבחור . אגב , המפרט יהיה Q6600 GB P35C 2GB G.SKILL CORSAIR 520HX NZXT HUSH

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by The Terminator,

קודם כל, סליחה על ריבוי השאלות... אבל אני פשוט חייב לשאול אותן, ואני מאוד מקווה שתענו אז ככה... נכנסתי למשל לFutureMark שזה MadOnion בעבר... ורציתי לבדוק תוצאות של כרטיסי מסך.. אז הסתכלתי ופתאום אני רואה Ati Radeon 9700/9500 (משהו כזה..) אז הבנתי שהם כנראה באותה יכולת והכל.. אז בדקתי מכירים של הכרטיסים.. ויוצא שהרדאון 9700 פרו יקר בערך ב800 ש"ח יותר... אז השאלה שלי.. איך זה הגיוני ? בכל מקרה.. אני ממש מרגיש מבולבל.. הזמנתי כבר את הR9500 מpc hardware עכשיו נותרו לי רק השאלות.. אני מקווה שתענו לי.. תודה שוב.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by roiv11,

אני יודע שהביצועים של ה-SLI גבוהים יותר, אך האם זה שווה את זה? אם כן איזה יצרן? המסך שלי הוא SyncMaster 2253bw המעבד יהיה i7 930. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by gilad121,

מה אתם אומרים , או שעדיף 260 ? אני רוצה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות , הכי גבוהות .

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. תודה מראש לעונים, הכרטיס מיועד ללוח בתצורת ATX

12. היכונו לקבל את מחליפו של ה-GeForce GTX 750 Ti, שאמור להציע לנו את כל הטוב שבארכיטקטורת ה-Maxwell 2.0 בעבור פחות מ-150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/כרטיס-ה-geforce-gtx-950-יושק-ב-17-באוגוסט/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אוקי אז לפני שאני אתחיל בדיון אציין שאני יודע דברים בסיסיים ביותר על כרטיסי מסך ולכן קחו בחשבון בהסברים לכם שאתם מסבירים לבור . אז ככה אני מחפש כרטיס מסך שמחירו בין 500 ל - 1000 שקל. עדיף gforce. חשוב לי מאד שהוא יהיה עם זכרון של 1GB. חשוב לי גם שיהיה לו חיבור לטלוויזיה בצורת HD. עכשיו אני יודע שיש 2 סוגי חיבורים HDTV ו-HDMI חשוב לי להבין מה ההבדל בינהם. ואם שניהם הם חיבורי HD לטלוויזיה.כמו כן אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני יודע אם לוח M יש לו חיבור PCIE 2. אני די מצאתי שלושה כרטיסים שאני מתלבט בינהם. הראשון והוא בהנחה שיש לי חיבור של PCIE 2 ו HDMI הוא חיבור HD לטלוויזיה הוא: Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 סוג זכרון:DDR3 חיבור:PCIE 2 זכרון:1GB יציאות: וS-Video , …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by AmitDanan,

אז ככה אח שלי קנה מחשב עים כרטיס מסך הוא משתמש בטלויזית LCD כמסך למחשב, הכרטיס שהוא רכש עים המחשב שלו הוא ATI HD 5400 רציתי לדעת מה הכרטיס שווה כי במבחן התוצאה של ווינדוס הוא צוואר הבקבוק, המעבד שלו הוא DUAL CORE E5700 3Ghz כרגע יש לו אפשרות להחליף לכרטיס מסך חזק יותר רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ככה שלא יהיה צוואר בקבוק והכי חשוב שיראו טוב בLCD אני חושב בסביבות ה30 אינץ, עדיף כרטיס של AMD כי אפשר להשיג יותר ובזול יחסית, תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. נכנסתי לאתר של NVIDIA וזה היה הדרייבר המומלץ לכרטיס המסך שלי. ניסיתי להתקין אותו אבל זה כותב לי שההתקנה נכשלה. ניסיתי להתקין את דרייבר 285.38 כדי שאוכל להריץ NFS THE RUN אחרי שקפצה לי שגיאה שהדרייבר חסר. כשניסיתי להתקין אותו ההתקנה נכשלה. ואז ניסיתי להתקין דרייבר מומלץ לכרטיס המסך שלי על פי האתר - 306.97 וגם הוא נכשל. מישהו יכול לעזור לי?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני מחפש כרטיס מסך זול שידע רק להעביר רזולוציית 4K למסך (להציג שולחן עבודה), לא צריך משהו למשחקים. יכול להיות גם דגם משנים קודמות, האם יש לכם המלצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

הבנתי שהולכת להתרחש מהפכה בקרוב והסטנדרט של עומק צבע יהיה 64 ביטים. עכשיוו אני יודע שהיום ישלנו 24BIT צבע במסך + 8BIT של רמת שקיפות. האים 64BIT מצביע על 56BIT צבעים , זאת אומרת 720,575,940,379,279,36 צבעים או שגם כאן יש עוד תדרים חוץ מצבעים? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tmp2,

שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את הכרטיס ב750שח: ASUS GeForce 7600GS Silent 256MB AGP DDR2 חיברתי אותו למחשב , עשיתי פורמט מלא למחשב. התקנתי דרייברים הכי מעודכנים שיש מהאתר של NVIDIA. הורדתי גם עידכונים ללוח אם שלי. וגם ל CHIPSET. בדקתי ב 3dmark2006 וכל הזמן הFPS שם על 6-9.... נכנסתי למשחק Counter-Strike Source ושם הFPS גם לא יציב. הוא 15-30... אני חשבתי שהכרטיס מסך הזה יותר טוב מה 9600XT שהיה לי. אבל מתברר שהוא אותו דבר... כי גם ב 9600XT היה לי בדיוק את אותם ביצועים. מאוד יתאכזבתי מ NVIDIA... מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz MotherBoard: ASus P4P800 SE 768MB DDR @400MHz 120GB WD אני אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש tmp2. נ.ב לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce 6600GT 12…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך בסביבות ה 1000-1200 שקל.... ראיתי כמה כרטיסים מעניינים אבל אני מיתלבט לכן אני רוצה לישאול אותכם מה אתם יכולים להציע במחיר הזה. הכוונה לכרטיס הכי טוב במחיר הזה. לכל העוזרים תודה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by aboren,

הילד שלי בן 10 משחק משחקי אונליין star wars world of tanks מחשב דל i3 8 גיגה זכרון. עבד עד עכשיו עם כרטיס מסך 210 נווידיה. אבל הכרטיס היה דפוק ועשה מלא בעיות. כרגע עובד עם הכרטיס און בורד. אבל זה עובד ברמה גרפית מאוד נמוכה. אני מחפש משהו שיהיה מספיק טוב בשביל שיהיה קצת יותר נורמלי. חשוב שיהיה שקט. המחשב יושב בחדר שלו. כמו כן חשוב שיהיה חיבור HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה גם. חיבור VGA. כי זה החיבור היחיד שיש במסך שלו. רצוי לקנות מIVORY. זה פשוט הכי קרוב אליי בשביל לקנות. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. באשכול של ה2900 אחד ג'יגה או GTX אמרו שה8800 לא יהיה שווה כלום עוד שנה... עכשיו אני בדיוק רוצה לקנות אחד כזה של אסוס ה-640 אבל השאלה היא מה האפשרויות האחרות ?.. אם בכלל כדאי או זסתם ילד טיפש שיגע לי את השכל?... אמממ אשמח לתשובה יש לי מסך 19 E6600 OCZ 600 וזכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KmiKaZa,

מי יותר טוב ברזולוציה כזו 1080 1920x ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. NVIDIA עורכת את כנס GTC הטכנולוגי שלה ומציגה בגאווה את הליבה הגרפית המורכבת והעשירה ביותר שראינו עד כה עם כרטיסי מסך חדשיםלכתבה

24. Started by TerMiT_BoY,

איזה מהכרטיסים יותר טוב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11135 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 כי ההפרש במחירים הוא מאוד משעותי כאן זה בשביל מחשב חדש לגיימינג תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by none77,

מבוסס על הרבה ביקורות. כולל טבלה של ביצועים לפי דירוג. 7970GHz הוא ה100% http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking gtx970 וraedon 290x באותו דירוג, אישית אני מעדיף דירוגים של פורומים שאנשים מגיבים ומבוססות על הרבה ביקורות ומשחקים. הטבלה לא מעודכנת לפי הדירוג האחרון (7/10/15). http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים