כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
וקיבלתי את ההודעה הבאה : אגף יש לי כרטיס מסך PCI EXPRESS X550 [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש -מאייבורי(ברגע זה רובכם מרימים גבה ומתכוונים כבר להגיב על כמה שהם גרועים,שירות גרוע,חלקים משומשים-אל תטרחו-קראתי-אני מודע היטב לעיניין-מסיבותיי שלי אני מתכוון לקנות שם). בכל מקרה מה שכן מעצבן אותי,מכיוון שהם היבואנים הרשמיים של MSI הייתי מצפה למצוא את כרטיס המסך הזה שם(למעשה,רציתי 8800GTS אבל אני קצר בכסף אז ההתפשרות שלי היא על הTOP שבMIDRANGE) אז השאלות שלי הן: 1.מתי יצא הכרטיס לשווקים(תאריך?סביבות של תאריך?) 2.האם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכרים אותו? 3.האם אולי כרטיס אחר של MSI באותו תחום או של GIGABYTE יספק אותי לדעתכם(משתמש חזק במחשב,לא גיימר מאוד רציני,אחרת 8800 ,אבל בהחלט מתכוון לנצל את הכרטיס). אני מודה מראש על כל עזרה (וגם אם לא יהיו יותר מדי הע…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://wccftech.com/amd-radeon-instinct-mi60-first-7nm-vega-20-gpu-official/ ניתוח מלא אבצע מחר כשיהיה לי זמן. כרגע בנקודות מרכזיות: לקחו את vega דור 1, השאירו אותו כבסיס, אך עיבו אותו בכל הנוגע לאותן פונקציות של מחשביי מתמטיקה לתעשיה, ברובד ה- double precision קרי חישובי נקודה צפה 64 ביט. כידוע לאלו אין כל נגיעה לגיימינג אשר צורך חישובי נקודה צפה של 16 או לכל היותר 32 ביט. התדר הועלה ל 1800mhz מ- 1500, משמע שהרויחו כ- 20% במישור הזה. הורידו את צריכת החשמל והחום על הדרך. רוחב פס הזכרון הוכפל ל- 1TB, ונפחו הוכפל ל - 32GB. סיכום עבור קהילת הגיימינג: מוצר גראפי מבית AMD לשוק הגיימינג, יבוא …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200 ווידאו JVC 4 ראשים תודה מראש. :-*
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת) לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש) עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים. הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן. ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב) עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן) הדבר נורא מפריע…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז לפני שאני אתחיל בדיון אציין שאני יודע דברים בסיסיים ביותר על כרטיסי מסך ולכן קחו בחשבון בהסברים לכם שאתם מסבירים לבור . אז ככה אני מחפש כרטיס מסך שמחירו בין 500 ל - 1000 שקל. עדיף gforce. חשוב לי מאד שהוא יהיה עם זכרון של 1GB. חשוב לי גם שיהיה לו חיבור לטלוויזיה בצורת HD. עכשיו אני יודע שיש 2 סוגי חיבורים HDTV ו-HDMI חשוב לי להבין מה ההבדל בינהם. ואם שניהם הם חיבורי HD לטלוויזיה.כמו כן אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני יודע אם לוח M יש לו חיבור PCIE 2. אני די מצאתי שלושה כרטיסים שאני מתלבט בינהם. הראשון והוא בהנחה שיש לי חיבור של PCIE 2 ו HDMI הוא חיבור HD לטלוויזיה הוא: Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 סוג זכרון:DDR3 חיבור:PCIE 2 זכרון:1GB יציאות: וS-Video , …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של NVIDIA וזה היה הדרייבר המומלץ לכרטיס המסך שלי. ניסיתי להתקין אותו אבל זה כותב לי שההתקנה נכשלה. ניסיתי להתקין את דרייבר 285.38 כדי שאוכל להריץ NFS THE RUN אחרי שקפצה לי שגיאה שהדרייבר חסר. כשניסיתי להתקין אותו ההתקנה נכשלה. ואז ניסיתי להתקין דרייבר מומלץ לכרטיס המסך שלי על פי האתר - 306.97 וגם הוא נכשל. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=486479
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי gigabyte gtx570 הרגיל עם מאורר אחד. ביחד עם זה יש לי מסך 120HZ עכשיו ברגע שאני מפעיל 120HZ הטמפרטורות עולות בצורה מפחידה מגיע עד 55 בשולחן עבודה הורדתי MSI Afterburner שינתי תמהירות של המאורר למקסימום שזה 85 הטמפרטורה הגיעה ל35 בשולחן עבודה! ובתוך משחק [bf3 online] ל67 מקסימום! ניסתי גם לשים על 65 מהירות מאורר טמפרטורה בשולחן עבודה הגיע ל44 במשחק ל70 יש לציין שמצב האוטמוטי היה על 42! השאלה שלי היא על איזה מהירות כדאי לשים? ועם אני שם על הכי גבוהה יש סיכונים בזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD חדש של סמסונג ואחרי פחות מיום מצאתי פיקסל שרוף... השאלה היא האם כדאי לי לרוץ ולהחליף אותו בגלל איזה פיקסל מסכן שבקושי רואים אותו והאם בכלל יחליפו לי אותו??? במידה ואני לא יחליף אותו, מפחיד אותי שלא ימשיכו להישרף לי פיקסלים... במה זה תלוי???
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלה לקנות, אני רוצה את הכי טוב מבחינת ביצועים, ולא מבחינת מחיר. תודה רבה לכל המצביעים Install
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר פירמטתי כמה פעמים עם כמה מערכות הפעלה והוא עדיין לא פועל האם יש דרך לסדר את זה ????????????????????????????
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך טוב ואיכותי לגיימינג רוזולוצייה:1440X900 ספק:enermax naxn 550 מישחקים:כל מה שיצא על הגרפיקה הכי גבוהה..black ops2//gta//farcry 3//batllefiled 3 חשבתי על 6970 או 7950..שיש הבדל של כ800 שקל במחיר וכימעט אותם ביצועים..אך אני חושש מהספק כוח.. המיפרט: E7500 EP45 UD3LR 3HDD 1CD 6GB
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה ספק כוח צריך מחשב 8 גיגה ראם מעבד i5 6400 בישביל כרטיס מסך rx 590
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז בניתי מחשב ועכשיו חסר לי רק כרטיס מסך, יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי אותו, אני חושב על ה2070 super עכשיו כמה שאלות חח מבחינת מחיר עדיף אותו או את הרגיל בלי הsuper. דבר שני איזה גירסה הכי טובה ומשתלמת? כאילו איזה חברה? ותת סידרה? יש מלא ואני לא מבין מה ההבדל ואם שווה באמת להשקיע עוד 50-100 דולר בגרסאות אחרות או שההבדל בביצועים כל כך מינורי כבר. חוץ מזה האם יהיה לי צוואר בקבוק? כמו שכתבתי יש לי i5-9600 ו16gb ram לוח z390 msi tomahawk ספק של 630w תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בידי יש ראידון ספייר 9700 פרו הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינהם האם ההבדל ענק עצום ... אני קניתי את הכרטיס שלי בה 2200 אני רוצה לדעת האם ראידון 9800 עוקף אותו בהכל זה נכון שראידון 9800 עקף אותו בה 50 אחוז בה AA FF
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הילד שלי בן 10 משחק משחקי אונליין star wars world of tanks מחשב דל i3 8 גיגה זכרון. עבד עד עכשיו עם כרטיס מסך 210 נווידיה. אבל הכרטיס היה דפוק ועשה מלא בעיות. כרגע עובד עם הכרטיס און בורד. אבל זה עובד ברמה גרפית מאוד נמוכה. אני מחפש משהו שיהיה מספיק טוב בשביל שיהיה קצת יותר נורמלי. חשוב שיהיה שקט. המחשב יושב בחדר שלו. כמו כן חשוב שיהיה חיבור HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה גם. חיבור VGA. כי זה החיבור היחיד שיש במסך שלו. רצוי לקנות מIVORY. זה פשוט הכי קרוב אליי בשביל לקנות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב זה פנטיום 4 דגם לוח אם P4S800D ASUS אני לא כל כך יודע איזה ספק זה אבל כתוב עליו סאנשיין קומה דגם MI ATX480 המסך הוא מסך ישן מהגדולים האלה של פעם (לא מסך דק) אני חושב שהוא 17 אינטצ' צבעוני (לא הירוק של פעם ) חחח התקציב שלי זה 200 ש"ח ללא חריגה ודבר נוסף איזה תושבת אני צריך בכרטיס למשל PCI /PCIE/PCIE 2.0 אני לא כל כך מבין בזה שאני אדע מה לחפש חשוב לי לציין שאני יודע שזה מחשב נורא ישן ואני רק רוצה להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שהם יוכלו לגלוש באינטרנט ולשחק במשחקים הפשוטים האלה שיש באתרים של הילדים תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם והרי סיפור: המחשב של אחי הקטן מרעיש כטרקטור.. לאחר שבדקתי ולא היה לי מושג מה הבעיה, נאלצתי לקחת אותו למעבדה ושם אמרו שהרעש נובע מהכרטיס מסך (יותר נכון - מהשבתת חייו, החלקית או המלאה, של מאורר הכ. מסך).. הם אמרו שהם יכולים למכור לנו מאורר חדש, אבל כלכלית כבר יותר משתלם לקנות כ. מסך חדש. כאדם שאוהב את hwzone, אמרתי להם במעבדה - לא, אני לא אקנה כרטיס מסך לפי המלצותיכם! ופניתי לפה, אליכם, על מנת לקבל המלצה לכ. מסך חדש. פרטים על המחשב (מאוורסט, בכל זאת מחשב של אח שלי ואין לי מושג מה הולך שם): לוח אם gigabyte GA-945P-S3 מעבד: e6300 זכרונות: 2gb כנראה DDR2-667 כ. מסך נוכחי: radeon X1950 Pro 256mb ספק (נאלצתי לפתוח את המארז - יש אפשרות לבדוק את הספק לפי אוורסט? סתם סקרן…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב תודה לאל הצלחתי לחסוך 550 דולר , עכשיו ראיתי שיצא ב NEWEGG.COM 2900XT 1GB ... השאלה איזה כרטיס עדיף בהסתכלות לטווח ארוך , מי יחזיק הכי הרבה ו"ישרוד" ? כבר הזמנתי 8800GTS וביטלתי כי הבנתי שעוד שנה שנה וחצי הוא יהיה ממש חלש .. אז ככה שדודה שלי מגיע ב1.8 לארץ והיא תביא איתה את הכרטיס , מה שנותר לי הוא רק לבחור . אגב , המפרט יהיה Q6600 GB P35C 2GB G.SKILL CORSAIR 520HX NZXT HUSH
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד: i5 - 7400 זיכרון: 8GB 2133Mhz בסטיק אחד כרטיס מסך: GTX 1050 2GB (אשפה) ספק כוח: Antec BP450S של 450W השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות 1060, בהתחשב בזה שהוא ישן קצת, ובזה שאני רוצה אותו להריץ משחקי AAA עכשיו ושימשיך לעשות זאת בהגדרות בינוניות - גבוהות למשך כשנתיים (אני מוכן להתפשר קצת על גרפיקה) ולשחק ב 1080p בערך ב- 60FPS. יש לי תקציב של בערך 1500 שקלים. בדקתי באינטרנט ולא יהיה באטלנק, וספק הכוח מספיק.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך יריץ את הויסטה חלק? איך הכרטיס?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-