כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני ממתכוון להריץ 4 כרטיסי מסך 1080TI בשרת, 100 אחוז עבודה כמה אני צריך? לפי ה Nvidia-smi (רץ על לינוקס) אני רואה שהוא צורך 250-280W הבעיה שהוא קופא וברגע ששיש רק שתי כרטיסי מסך אז הוא עובד חלק ניראה לי שיש בעיה להתמודד עם 4 ( החלפתי מעבדים, RAM, והרדיסק - רק לצורך הבדיקה) האם אני צריך לפחות 1200W ? רק בשביל הכרטיסי מסך ? שאלה נוספת הבנתי שNvidia לא תומכת בדביאן האם זה נכון ? כלומר רק RPM ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין 9800PRO ל9700PRO? :s05: אם אפשר איזה דף נתונים או משו... של שני הכרטיסים.. אבל מלבד זאת רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינה פרקטית, מבחינת ביצועים... מה אופי ההבדלים, ומה גודל, האם זה משמעותי?! ומה ההבדל ביכולות ה OC? מי יותר מסוגל לOC? תודה רבה! =) :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=486479
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היכול להיות בטעות שיש צורך בחיבור כזה ולא ביצעתי זאת ולכן המחשב אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס מסך. יש לי 6600GT PERSONAL CINEMA .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיתוף הפעולה של החברה האמריקאית עם הממהיר הנודע K|NGP|N ממשיך גם בעידן ה-Turing לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מה אתם אומרים , או שעדיף 260 ? אני רוצה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות , הכי גבוהות .
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הילד שלי בן 10 משחק משחקי אונליין star wars world of tanks מחשב דל i3 8 גיגה זכרון. עבד עד עכשיו עם כרטיס מסך 210 נווידיה. אבל הכרטיס היה דפוק ועשה מלא בעיות. כרגע עובד עם הכרטיס און בורד. אבל זה עובד ברמה גרפית מאוד נמוכה. אני מחפש משהו שיהיה מספיק טוב בשביל שיהיה קצת יותר נורמלי. חשוב שיהיה שקט. המחשב יושב בחדר שלו. כמו כן חשוב שיהיה חיבור HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה גם. חיבור VGA. כי זה החיבור היחיד שיש במסך שלו. רצוי לקנות מIVORY. זה פשוט הכי קרוב אליי בשביל לקנות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם? הקטע האירוני זה שהם גובים כסף היצרניות המסכים עבור השימוש בטכנולוגיה הזו, מה שמייקר את המסכים הללו: https://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2018/10/23/nvidias-most-diehard-gamers-are-seeing-serious-performance-problems/amp/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז אני רוצה תכרטיס GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E אבל ראיתי גם ת HD 5770 תגידו יש הבדל ממש ענקי ? אם כן בכמה אחוז ? יהיה צבר בקבוק : INTEL COURE 2 DUO E 7500 ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך? שיחקתי קצת במשחק Call Of Duty האחרון והמשחק לא זז בצורה הכי חלקה, יש קטעים שאין הרבה נתונים בתמונה אז זה זורם רגיל, אבל רוב הזמן התמונה לא זורמת בצורה חלקה ומקרטעת מעט. זה מוזר כי בדקתי והמחשב שלי עונה על דרישות המשחק והכרטיס מסך שלי אמור להיות חזק. אשמח לעזרה תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס כזה של לידטק וההגדרות שלו הן ליבה-200 מה"צ, זיכרון - 333 מה"צ. גם התוכנה של לידטק כותבת כך וגם GTU. אם אני לא טועה אלה הגדרות של GTS, אבל בדרייברים כתוב MX400. אני מקבל 2444 בטרידימרק ב 1024/768 32 ביט. אלה הגדרות איטיות גם עבור MX, אולי אני אפרמט בקרוב. האם אלה הגדרות הזיכרון הנכונות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא הבנתי באיזה כרטיס הוא אמור להתחרות..? הוא יהיה יותר טוב מ x800gt ? ומה זה אומר הגירסה החלשה תשתווה למי?והחזקה? תודה או שזה פשוט תרגילון :-\
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר מתאים לכרטיס HD4570 על מעבד של אינטל במחשב נייד של דל מסוג סטודיו 1555 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי לכולם והרי סיפור: המחשב של אחי הקטן מרעיש כטרקטור.. לאחר שבדקתי ולא היה לי מושג מה הבעיה, נאלצתי לקחת אותו למעבדה ושם אמרו שהרעש נובע מהכרטיס מסך (יותר נכון - מהשבתת חייו, החלקית או המלאה, של מאורר הכ. מסך).. הם אמרו שהם יכולים למכור לנו מאורר חדש, אבל כלכלית כבר יותר משתלם לקנות כ. מסך חדש. כאדם שאוהב את hwzone, אמרתי להם במעבדה - לא, אני לא אקנה כרטיס מסך לפי המלצותיכם! ופניתי לפה, אליכם, על מנת לקבל המלצה לכ. מסך חדש. פרטים על המחשב (מאוורסט, בכל זאת מחשב של אח שלי ואין לי מושג מה הולך שם): לוח אם gigabyte GA-945P-S3 מעבד: e6300 זכרונות: 2gb כנראה DDR2-667 כ. מסך נוכחי: radeon X1950 Pro 256mb ספק (נאלצתי לפתוח את המארז - יש אפשרות לבדוק את הספק לפי אוורסט? סתם סקרן…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב עם דברים מטוב טעם כולל הכרטיס המסך RADEON 9700 PRO היום כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם ארבעה פסים צהובים לאורך המסך, שאלתי פה ושם מה קורה אמרו לי שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס וכנראה שהוא הלך עכשיו.. אשמח לדעת כמה דברים: 1. האם הכרטיס באמת הלך, או שאפשר להצילו 2. אם וכאשר הכרטיס באמת הלך, באיזה מחיר ניתן להשיג את אותו RADEON 9700 PRO או כרטיס מסך יותר טוב או כמוהו במחיר סביר תודה רבה לעוזרים! טל
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים , הייתי רוצה לדעת עד כמה ההבדל מהותי בין 2 הכרטיסי מסך הבאים : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT עכשיו , אני לא גיימר מטורף ואני לא כך כך הולך לחקור את ההבדלים ברמות הגרפיקה במשחקים אבל כן הייתי רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בינהם כי אין במלאי את ה8800GT ואני מתלבט אם לקחת את הכרטיס השני . תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש, ויש תקציב עד ל-970. רק קיים אצלי חשש שיהיה צוואר בקבוק אם אקנה 970, בגלל המעבד. מפרט: AMD Sapphire 6870 I5 2500 ASUS P8h67-m pro 8 GB RAM KINGSTON האם צריך להחליף מעבד? או שלא אמורה להיות בעיה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביגוד לכל שבבי הגראפיקה עד עכשיו ה-R300 דווקא כם נהנה ממעבדים חזקים יותר ויותר ולא רק בבנצ'ים סטאטים, כמו שניתן לראות בשתי התמונות הבאות הכרטיס פורח ועולה ככל שכוחו של המעבד עולה, ושימו לב כי העלייה לא נהיית מתונה יותר ככל שמהירות המעבד עולה דבר שאומר כי אם הטבלה הייתה ממשיכה גם הגראף לא היה מפסיק, בניגוד ל-TI4600 אשר נעצר לו כבר במהירות מעבד ממוצעת של 1400 מגה הרץ. האם נוצר מצב אמיתי שכרגע המעבדים שברשותינו הם החולייה החלשה של המערכות כיום ובעתיד הקרוב, גם לקראת בואו של ה-NV30 שיהיה אפילו חזק יותר ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שיש לי(Geforse2 mx 200) בכרטיס מסך יותר חדש, בתקציב עד 400 שקל ובחנויות אמינות שניתן להזמין דרך אינטרנט ושיהיה מותאם לדגם של לוח אם שלי שתומך עד AGPX4 . המחשב שברשותי הוא:פנטיום 4 1.6 עם לוח אם:ecs p4IBAS chipset i845, כמו כן שמעתי טענות שדגמים של לוח אם כמו שלי עושים בעיות עם כרטיסים יותר חדישים ממה שיש לי(בזמן התקנת הדרייבר) האם יש שחר לטענות? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר פירמטתי כמה פעמים עם כמה מערכות הפעלה והוא עדיין לא פועל האם יש דרך לסדר את זה ????????????????????????????
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק. השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני לא גיימר.. אני עורך וידאו ב DAVINCI RESOLVE והתוכנה הזאת בעיקר משתמשת במשאבי GPU כרגע יש לי כרטיס ישן של 4 GB ואני רוצה לשדרג ל 8 GB ב KSP יש מספר כרטיסים של חברות שונות, אבל אני לא יודע איזה חברה מומלצת חשוב לי כרטיס אמין, הוא ישמש אותי למספר שנים טובות. אלו הכרטיסים בתקציב שלי, אשמח לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ בבקשה! 1. https://ksp.co.il/web/item/228506 2. https://ksp.co.il/web/item/199685 3. https://ksp.co.il/web/item/219022 4. https://ksp.co.il/web/item/193166 5. https://ksp.co.il/web/item/191903 אני גם מצרף את המפרט של המחשב שלי ספק כוח 750W מעבד AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor 3.80…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-