כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני חודשיים את הכרטיס 7600GT PCI ב-100 שקלים, כי לא היה לי כסף לקנות כרטיס חדש. עדיין אין לי כסף לבזבז על אחד, אבל המאוורר של הכרטיס התקלקל כך שבמקום לקנות מאוורר חדש ב-100 שקלים, חשבתי להוסיף עוד 200 שקלים ולקנות כרטיס חדש שמקביל לו. השאלה היא אם יש ב-300 שקלים כרטיס מסך שיתן את אותם הביצועים כמו ה-7600GT? אני משחק אך ורק במשחק world of warcraft, שהדרישות אליו גם כך לא גבוהים במיוחד (הכרטיס הנוכחי עושה את העבודה כמו שצריך).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב עם מעבד E6750: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30784 נשרף לו הכרטיס מסך והוא רוצה לקנות חדש, אז חשבתי שאולי אני יביא לו את הכרטיס מסך שלי 260GTX Super OverClocked: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3183#sp ואז בעצם אני יקנה כרטיס מסך חדש למחשב שלי (נניח 460gtx). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם ה-260 SO עם ה-E6750 ייצור "צוואר בקבוק" בביצועים וכמה זה משמעותי? משחקים כמו Crysis, Bad Company 2 וכדומה על המחשב שלי הנוכחי (i5 750, 260SO) אני מריץ בכיף ועל איכות טובה, האם גם המחשב שלו יוכל לעשות זאת (על 1600x900)?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! קיצור אני חושב שהגיע הזמן שאני צריך לקנות איזה כרטיס מסך ולהחליף את הג'יפה 5 ( 200 ) שלי ... נו כי כמה עוד אפשר " להרגיש בלי " ... אז ככה , התקציב שלי כרגע הוא 700 - 800 שקל , אני לא חושב שאני הולך לחרוג לכיוון ה- 1000 .. הספק שלי הוא ג'נרי ( ראו מפרט ) . טוב עד כאן ותודה לכם !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי אך אני לא יודע איזה כרטיס לבחור או redrone 9700 או asus geforce 4 ti4600 ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: lg 795 plus מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ??? ??? ??? asus ti4600 deloxe או ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s .
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם התעניינתי, האם אפשר שבאותו מחשב יהיה נגיד גם GTX 260 וגם 4870 או משהו בסגנון?
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. ה970 g1 שלי קיפח את חייו. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחליף את ה970. אני משחק על 1080p ולא מתכוון לעלות ברזולוציה בשנים הקרובות. שאר המפרט הוא I5 6500 16 gb ddr3l 620w seasonic bronze האם ה480 8 גיגה מדגם g1 של גיגה בייט יהווה שיפור כולשהו לאומת ה970? בקייאספי המחיר הוא 1290 שח. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
נראה לי החלטתי ללכת על gtx 570 צריך המלצה לדגם טוב, חשבתי על: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/gigabyte-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-12183?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-11335?cPath=67 בנוסף התיעצות לגבי הספק ENERMAX 525W שהוא די ישן , אני מניח שיעשה את העבודה כי ישב עליו 7950X2 ו 4870 , השאלה גם איך הוא יתמודד בנוסף עם OC למעבד ולכרטיס ?? אשמח להמצלה לדגם 570
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחשב שלי יש כרגע ספק כח HEC 550TE 550W וכרטיס מסך GTX260, בנוסף המעבד באוברקלוק הספק מחזיק מעולה את כל המערכת אני בעיקר שואל כדי לדעת: אם אני אשים GTX470 נראה לי הספק יחזיק (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אם אני אשים GTX480 הספק יחזיק?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערוץ YouTube מספק לנו תיעודים מרשימים באיכות גבוהה שמגיעים מתוך מערך SLI מרובע המורכב מכרטיסי המסך העוצמתיים ביותר מבית NVIDIA לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
במנוחה בלי כלום, ה4870 שלי מציג חום של 80 מעלות יכול להיות שזה בגלל מחסור במאוורר מארז קידמי?! לא נראה לי. עדיין, זה ממש חם.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה רק אני או שהכרטיס הזה מתחיל לגמגם במשחקים? לפי התוצאות האלה: http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=725&model2=724&chart=296 ונגיד שאני אקנה בעתיד ויהיו לי איתו בעיות של פילטרים או משהו בסגנון שיש להרבה אנשים עם אותו כרטיס , אז בחנות יסכימו להחליף לי אותו לאחד חדש או לאחד ששווה אליו בביצועים או בתקציב? או שאני ידפק איתו עד שאני אקנה חדש. והאם כדאי לי לקנות את הכרטיס עכשיו או לחכות עוד חצי שנה ולראות מה קורה אז? (אולי יהיו כרטיסים חזקים יותר באותו מחיר או משהו כזה.) עריכה: הכרטיס שלי כרגע 7300GT לא סוניק
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי :-) אני מעוניינת לקנות מחשב לגיימינג ואני צריכה לבחור כרטיס מסך. החלטתי כבר שזה יהיה ה-9800gt של zotac אבל יש לו שני דגמים eco ו-synergy. הנושא הזה דיי בלבל אותי. המוכר בחנות אמר ש-synergy עדיף כי הוא לוקח חשמל ישר מספק הכוח, בניגוד לeco שלוקח אותו מלוח האם ולדעתו זה פחות טוב כי זה מעמיס על לוח האם. מצד שני, בעיון באינטרנט הeco הוא חדש יותר ואמור להיות טוב יותר דווקא כי הוא צורך פחות חשמל (למרות שחלק מהביצועים נראים שונה, אבל ב-zotac אומרים שהביצועים נשארו זהים פחות או יותר). ההבדל במחיר לא משמעותי (20 ש"ח), אז אשמח לדעת מה לדעתכם טוב יותר לגיימינג (אני משחקת wow, heroes of newreth, sims 3 וכ'ו). תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב עם PCI-e x1 אשר ברצוני להפוך למחשב אשר יציג סרטים ב High Defenition. אני לא מודע למגבלות אשר מציב ה X1 והאם כרטיסים אשר תומכים ב X16 שונים בגודלם או לא תומכים אחורה... אינני מחפש לעשות Encoding עם הכרטיס אלא בשלב זה רק הצגה בעזרת מקודד מובנה של הכרטיס. האם ישנם כרטיסים כאלו? תודה מראש, ליאור.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן להשיג היום (בישראל) לממשק הAGP המיושן?
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
עזבו לרגע ת'מחיר, מה יתן לך יותר ביצועים (ושמעתי שלהרקולס יש גם קירור נוסף)?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיי בעיה אני הורדתי את התקציב שלי לקניית מחשב מסיבות אישיות והאפשרויות הן כאלו או לקנות את ה7300gt ומסך lcd הכרטיס הזה הוא בתקציב של 500 שקלים, אני מוכן לקבל הצעות לעוד כרטיסים יותר טובים ממנו בתקציב דומה של עד 600 שקל או לקנות את ה7600gt ומסך רגיל ה7600 הוא כרטיס ב1000 שקל יציב ומצוין כמו שאני מבין! יש עוד אפשרות לקנות היום את ה7300 ובעתיד לקנות עוד כרטיס ולשלב אותוב יציאת הpcie הנוספת כמו שהבנתי שאפשרי תקנו אותי אם אני טועה מה עדיף לי לקנות ולעשות? תודה מראש לעונים :s05:
-
- 14 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם נגיד אני עושה SLI עם שני כרטיסים של NVIDIA כמובן מאותו סוג ,האם אני חייב גם שני מסכים או שאני יכול להפעיל אותם גם על מסך אחד,כי ברוב הסירטונים וההסברים שראיתי הראו שני מסכים .
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש X800GTO16 לAGP? בכללי איזה כרטיס יותר טוב X800GTO 16 או X800GTO2?
-
- 14 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב - full HD 1080P, גם כאלה של מעל 24GB, ומשחקים ברמה בינונית (starcraft 2, אולי זה אפילו בינונית ומטה, אני מניח שאני גם ארצה שהוא יריץ diablo3 כשיצא, אבל רוב המשחקים של בליזזארד הם לא עמוסי גרפיקה אז אני מניח שלא תיהיה בעיה). אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה שלי '37 LG-LE5500, כיום אני רואה סרטים עם כונן קשיח שמחובר ישירות דרך USB לטלוויזיה (יש לה תוכנה מובנת להרצת סרטים בפורמט MKV וגם בפורמטים נוספים), אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין תמיכה ב - DTS ולכן לרוב הסרטים שאני מוריד אני צריך להוסיף שכבה של קובץ שמע ב - AC3, תהליך שלוקח בסביבות ה - 20 דקות בממוצע תלוי בגודל הסרט, בנוסף לאחרונה גיליתי שהמעבד של הטלוויזיה לא מספי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס המדבר הוא 7950 עם הדרייברים המעודכנים ביותר (התקנה נקייה) מערכת ההפעלה היא 8.1. כשאני גולש ב FF אני רואה לעיתים ארטיפקטים (צורות בצבעי RGB ולעיתים הטקסט משתבש), לפעמים גם חלונות Flash הופכים לירוקים (אין לי מושג אם זה קשור). אך כשאני מאמץ את הכרטיס באמצעות Heaven benchmark לדוגמה, אני לא רואה ארטיפקטים. (חצי שעה בערך). לא שמתי לב לכאלה גם בשעת משחק. FF ופלאש מעודכנים לגירסתם האחרונה ובשניהם מופעלת האצת חומרה. מישהו יכול לכוון אותי לפתרון? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות מסך 17 אינץ' איכותי CRT , בתקציב לא מוגדר אבל עדיף בסביבות עד 1400. אני דווקא הייתי הולך לכיוון LG. אם אתם נותנים שם של דגם תתנו קישור לאתר עם תמונה ונתונים עליו.
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. ראיתי בכרטיסי המסך המומלצים שהכרטיס הזה הכי משתלם בתקציב של 600-700 ש"ח. בעקרון אני רוצה לקנות את המחשב מ KSP, אבל ראיתי שאין שם את הכרטיס של Leadtek שעולה בערך 620 ש"ח האם יש הבדל גדול בין החברות השונות בכרטיס המסך הזה? ומאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס? (ב KSP המחירים של הכרטיס טיפה יותר גבוהים) האם יש כרטיס מסך אחר באותה רמה שנמכר ב KSP? האם שווה לקנות את כל הרכיבים של המחשב ב KSP ורק את הכרטיס מסך הזה בחנות אחרת? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אמור לקבל בימים הקרובים כרטיס כזה: Palit gf fx 5700LE 128MB/128BIT או 5700 V אני לא זוכר בדיוק.. אני יודע שיש הבדלים.. אבל עזבו לא משנה. ראיתי דיעות חלוקות בפורום.. חלק אמרו שהוא גרוע וחלק אמרו שהוא סביר.. ואיך הם בהשוואה לoctek? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ATI 5770 ובמהלך משחקים (GTA EFLC, C O D MW2, BF BC2 וכו') אני חוטף מסכים שחורים בצורה אקראית - המסך הופך לשחור ומציג הודעה שאין סיגנל.. עד אתמול הייתי עם דרייבר 10.3A ואתמול שידרגתי ל 10.4 בתקווה שהדרייבר החדש יפתור את הבעיה הזאת, אבל למרבה הפלא זה עדיין קורה.. האם זה קורה לעוד משתמשים? ובעזרת איזה בדיקה סינטטית אפשר יהיה לשחזר את הקריסה הזאת - כדי שהיבואן יחליף כרטיס? דרך אגב, ההסרה של הדרייבר הישן בוצעה כמ שצריך ובעזרת CLEAN SWEAP מערכת ההפעלה היא WIN 7 64BIT תודה
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח משחק הוא נפתח לי בתלת מימד (הכוונה לכחול-אדום), איך מבטלים את זה? לא הצלחתי למצוא את החלק של זה בהגדרות. אגב, אם כבר, איך נחשב הכרטיס מסך הזה?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-