עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirx19,

לוח אם: p5wdh deluxe מעבד: Q9650 זכרון ראם: 4 GB כרטיס מסך: 4850 ATI מסך 19" 1280*1024 . מערכת הפעלה 64 ביט ספק כח 500 W אמיתי. אני מרגיש לאחרונה שהמשחקים החדשים כבר לא רצים על המחשב כמו שאני רוצה (הגיוני , אחרי הכל המחשב לא בדיוק חדש). האם יש טעם בכלל בשדרוג כרטיס המסך לאחד חזק יותר ? אם כן על איזה אתם ממליצים? אני עובד עם מסך 19 אינץ' מרובע ולא מתכנן להחליף אותו בטווח הנראה לעין. תקציב: עד 1,000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by YARONGT,

שלום חברה!. קניתי לא מזמן מהטרייד זון את הכרטיס מסך HD5870 של Gigabyte הגרסה עם 2 מאווררים וקירור משופר אני חושב השאלה אייזה ספק אני יהיה צריך בישבילו בלי דאגה אפילו קטנה וכמובן מחיר זול.

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by jolabook,

אהלן, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה ללא הצלחה. אני משתמש ביציאת S Video עם כבל איכותי. כשאני מנסה להגדיר את הטלויזיה רואים את הדסקטופ בטלויזיה קופץ לכמה שברירי שניה ובסוף חוזר למסך שחור. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של כרטיס המסך, להחליף בין כל שיטות השידור וכו'... שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי כ.מסך של PowerColor (הדגם הנ"ל). רכשתי אותו לפני כארבעה חודשים, בזמנו הבנתי שיש אפשרות לצרוב ביוס של 6970 אבל האמת שלא השקעתי לזה כל חשיבות שכן לא ראיתי צורך לזה. היום מתוך סקרנות (וכמובן חמדנות) ניסיתי לצרוב ביוס של 6970. הבעיה שנוצרת לי היא שכאשר אני צורב את הביוס בהצלחה לאחר ההפעלה מחדש המחשב מסרב לעלות - אין שום ציפצופים ושום התראה, פשוט נתקע על מסך שחור עוד לפני שבכלל עלה הביוס של הלוח, ניסיתי מספר ביוסים + עשיתי MOD לנוכחי שלי - בכולם אותה בעיה. האם הכרטיס נ"ל בכלל ניתן לצריבה?(יש DUAL BIOS) ואם כן, מה אני עושה לא טוב?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  5. Started by ayalash,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. מן הסתם שהכרטיס המובנה לא מספיק חזק בשביל להריץ את המשחקים היותר חדשים בשוק. לדוגמא, ניסיתי להתקין את המשחק need fo speed : the run וגם את GTA IV, וזה פשוט לא הצליח. לאחר ביקור באתר can you run it ) http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx( הכרטיס מסך שנכתב שם שמומלץ לביצועים אופטימליים הוא 1024 MB RAM ATI Radeon HD 6950 או 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX 560. השאלה שלי היא אם כדאי לקנות את הדגם הזה(של רדיאון), או שאין צורך להגזים ואפשר להסתפק נגיד ב radeon 6750. *נ.ב. אני רוצה גם שהכטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחקים עתידיים, שלא עוד חצי שנה כבר יהיה מיושן.. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. קניתי את המחשב שלי בסוף דצמבר (לפני שנה) והכנתי אותו מראש למערך Crossfire עתידי, בזמן הקרוב, אבל עכשיו אחרי שקראתי ולמדתי יותר אני לא בטוח בכלל. אני אשמח לתשובות/דעות/התייחסות לדברים הבאים: 1. צוואר בקבוק עם המעבד - אני מאוד מרוצה מהמעבד שלי עד עכשיו: מריץ את כל המשחקים על מקס', ועומד בכל דבר אחר שאני עושה יפה מאוד (שזה לא כבד מדי, שימוש יומיומי כזה). בכל מקרה, אמרו לי שיכול להיות שיהיה לי צוואר בקבוק עם מערך של שני HD 6870. קראתי ושאלתי במקומות שונים, לא קיבלתי תשובה חד משמעית אם יהיה או לא יהיה. אני כנראה ארכוש עם הכרטיס קירור Hyper 212 Plus ואעשה OC ל-3.6 או 3.8 GHZ, אבל זה עדיין מטריד קצת כי שמעתי שזה יכול להוות בעיה עם מערכים. 2. Mi…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3464 עשיתי שינוי ל-BIOS ככה שיפתחו לי ה- SHADERS הנוספים, העדכון עבר בהצלחה פתחתי את ה- AMD Overdrive וכיוונתי ל- 880 1375 ו- 20% ב-POWER CONTROL (כמו הנתונים של ה- HD6970) לבדיקת עומסים הרצתי את ה- FunMark בעומס מירבי, הכרטיס מסך בשיא הגיע ל- 100 מעלות, אבל בלי שום בעיה או קריסה או מסך שחור, אבל לעומת זאת אני משחק ב- COD MW2 ואחרי 10-15 דקות אני מקבל מסך שחור. מישהו יודע להסביר למה במשחק שהכרטיס מתחמם פחות (בסביבות 80 מעלות) הוא קורס ובבדיקת מאמץ שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות הוא לא קורס? ד"א אם אני מוריד את הנתונים ל-850 ו-1325 ומשאיר 20% זה לא קורס אודה להסברים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DavidGol,

שלום לכולם, יש לי לוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCI-E x1 עד עכשיו השתמשתי החריץ AGP עם כרטיס X800 ועכשיו אני שוקל לקנות כרטיס HD 4670 ולחברו לחריץ PCI-E x1 השאלה שלי היא האם יש מספיק רוחב פס בחריץ זה בכדי לנצל את יכולות הכרטיס ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by omerbr,

טוב אז רציתי לשאול מה הכרטיס שלא יצור צוואר בקבוק על המערכת שלי(C2D E6300 Intel) כאילו הכרטיס מסך שהוא ממש גבולי והאם בשידרוג המעבד למעבד יותר מתקדם בסדרה נניח C2Q Q9400 או Q8400 יוכל להריץ את הHD 6850 של ATI? (כמובן בעזרת ספק נורמאלי של Ss 430W 80+ Bronze )

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by maayan.baruch,

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי כרטיס מסך. לאחרונה קניתי מקרן תומך תלת מימד (Optoma HD33). אני רוצה לקנות כרטיס מסך, תומך HDMI 1.4, כך שיאפשר לי לראות סרטי תלת מימד ב-Full HD. יש המלצות לכרטיס טוב באיזור 1000-1500 שקל? כמו כן אם ש למישהו המלצה לכונן בלו ריי מתאים, לאותה מטרה, אשמח לעצה. לגבי המפרט שלי, נראה בערך כך: Processor Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz, 2931 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) Intel® 5 Series/3400 Series Chipset Family תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by zorba17,

היי הכרטיס מסך שלי כבר מתחיל לעשות בעיות ואני רוצה לרכוש כרטיס חדש, כרגע יש לי radeon HD 4850 1GB ובעיקרון התקציב שלי לכרטיס זה לא יותר מ750 ש"ח. סתם מתוך עניין הסתכלתי על שני דגמים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ ‎GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E [/td][/tr][/table]בכל מקרה אני כרגע עם ראש פתוח בנושא אז עם יש דגם אחר שממליצים אני אשמח. תודה מראש[/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by VerdineR,

שלום לכולם דאי הסתבכתי בעדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי זה הכרטיס שלי: SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition אגב רשום win32/64 בהורדה. איך אני בודק מה אני, אין לי מושג בזה אשמח עם תוכלו לעזור לי בהקדם.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by nissim1984,

אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1200 - 1000 ש"ח. מעבד 2600K לוח אם ASROCK EXT3/GEN3, מעוניין ב OC. מעוניין במשחקים כבדים ברזולוציה של 1920X1080 וסרטים 1080P - FHD. פזלתי לכיוון GTX560 TI אך יש כמה דגמים.. הרגיל (RETAIL), ה OC וה UD (עמיד יותר) וזה רק בג'יגבייט.. שלא נדבר על יצרנים אחרים כמו ICHILL של INNO3D או GOLDEN SAMPLE, PHANTOM של GAINWARD ועוד! אז בהנחה שלכולם מחיר זהה (בחנויות שונות) מה באמת עדיף, יש לקחת בחשבון את העובדה שארצה לבצע OC למעבד - אני מניח שאפשרי לעשות גם לכרטיס מסך אבל אין לי מושג מה זה אומר ואם כן אעשה לו אז מה עדיף לקנות?? והאם יש עדיפות לחברה ספציפית?? (ללא קשר למס שנות האחריות). מעבר לזה במחיר דומה יש את ה HD 6950 שגם שם לא חסר חברות ודגמים ואולי הוא …

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. http://www.fudzilla.com/graphics/item/25563-kepler-to-come-out-in-early-q2-2012

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. יש לי את הכרטיס הזה בSLI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov בכל משחק שאני משחק בו אחרי דקה הוא נזרק לשולחן העבודה או מעלה לי מסך שחור ראיתי שהבעיה הזאת נפוצה ניסיתי הכל ושום דבר לא עובד דרבריים: 270, 280, 285, 290BETA אף אחד מהם לא שינה כלום כמובן שמחקתי אותם עם התוכנה Driver Sweeper.. הורדת קלוקים ניסיתי אך גם זה לא הצליח הורדת הוולטייג' של הליבה לא עובד לי דרך התוכנה אפטר בורן אינני יודע למה. לעדכן לכרטיס הזה ביוס אי אפשר כי אין לו שום עדכון ברשת. אני כבר כל כך נואש לשחק במשחקים שלי בבקשה תעזרו לי אני חייל ואני חוזר פעם ב הביתה ככה שעד שאני חוזר אני לא יכול לשחק

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by OriAk,

אני מתלבט בין האם לקחת אחד 6970 ובעתיד אולי עוד אחד כזה(אני קונה 6950 שנפתח ל6970) או לקחת 2 כרטיסי 6850. המחיר יוצא יותר זול ב100 ש"ח ב6970 ככה שזה מגביר את ההתלבטות שלי.. אני מדבר על כרטיס אחד כזה: http://www.tms.co.il/product/10197 או על 2 כרטיסים כאלה: http://www.tms.co.il/product/8825 מה אתם אומרים? איפה יש השוואות ביצועים להם? והכרטיס הזה יכול להפתח ל6970?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Moty_p,

אני מחפש כרטיס מסך הכי זול שיש שמריץ סרטים 720P עם יציאת HDMI \ DVI שפולט גם אודיו כך שאני מחבר כבל HDMI זכר זכר ל LCD וגם רואים וגם שומעים תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. Started by Cheetah,

יש לי 2 שאלות: 1. מישהו יודע פה אם זה ישנה בהרבה אם אני אקח כרטיס מסך GTX560 רגיל במקום GTX560 Ti? (העדיפות שלי מבחינת המחיר לGTX560 הרגיל) מדובר בכרטיסים של חברת Gainward NVIDIA GDDR5 1024MB 2. אני יודע שאני צריך בשבילו ספק חדש. כרגע יש לי EZ Cool 400 - נראה לי ג'נרי עם מדבקה יפה יש ספקים טובים עד 250 ש"ח שיעמדו במשימה? אני ראיתי רק ספק אחד כזה של איזו חברה קוריאנית: http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=power&idx_num=131 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by Guy950,

שלום, אני רוצה לשדרג מהכרטיס מסך הנוכחי 4870HD לכרטיס חדש יותר. המטרה של הכרטיס בראש ובראשונה הוא גיימינג, אחריו מגיע עריכת סרטים וקליפים. יש גם תיכנות אבל זה לא מעמיס על הכרטיס במיוחד. הסיבה שאני רוצה להחליף, מחוברים לכרטיס שני מסכים ובחודשיים האחרונים הכרטיס התחיל לקרוס מהעומס וזה מגביל את השימוש שלי במחשב. אני מספר את הסיבה כדי שלא יתחילו להגיד לי "הכרטיס שלך בסדר גמור, אל תתפנק ותקנה כרטיס חדש", כבר מימשתי את האחריות של הכרטיס, הוא הוחלף לפני שנה אחרי שהקודם קרס ועכשיו גם זה מתחיל לקרוס. המפרט שלי הוא: Intel Q9550, מהירות סטוק ללא OC. לוח אם EP43 של ג'יגה בייט, אני לא זוכר את הדגם הספציפי אבל יש אפשרות להניח רק כרטיס מסך אחד. זיכרון ראם 8 ג'יגה. ספק כוח - קרוסייר 500W…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by MajinShai,

אהלן חברים, המחשב שלי לא חזק כמו שהיה פעם וכנראה שהוא צריך שדרוג קטן אחרי שכמה משחקים מקרטעים לי קצת הבנתי שכדאי לשפר את הכרטיס מסך... כרגע הכרטיס מסך שלי הוא sapphire radeon hd 4870 512mb אמנם כבר לא חזק ממש אבל עד הוא עבד טוב האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך יותר חדש או לקנות עוד אחד לקרוספייר?? אני אכתוב את המפרט שלי כדי שתגידו לי מה כדאי ומה לא יצור לי צוואר בקבוק ובנוסף אם יש צורך בספק חדש? intel Q6600 4 ג'יגה זיכרון ספק hec 500 radeon hd 4870 ASUS p5q pro לוח אם תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by idan17,

היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס HD 6870, המטרה היא גיימינג STARCRAT 2 BF3 וכ'ו... יש לי מחשב דיי פשוט 4G CORE 2 DUE 2.6GHZ יש לו ספק HEC 300VN-2RX - כמובן שזהו ספק 300W אין לי צרכני מתח במחשב רק HARDDISK אחד, מעבד זכרון וכ'ו. האם יש צורך לקנות ספק חדש בשביל הכרטיס ? כמו כן, ראיתי את המחיר של הכרטיס בארץ ובחול ההפרשים דיי גבוהים בחול כ- 620 שקלים לעומת בארץ 880 שקלים... ( SAPPHIRE) רציתי לדעת האם אפשר להשיג אחריות בינלאומית על הכרטיס אם כן מה הנוהל ? מישהו עשה זאת ?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by nec_000,

נכון להיום, ה- 9 לינואר 2012, השקת HD 7970 לקהל הצרכנים החלה. יש להשיג את הכרטיס בארץ אך המחירים הזולים ביותר (לפחות אלו שאני מצאתי) עומדים על כ- 3,100 ש"ח לצרכן. מחיר זה מגלם תוספת של כ- 25% מעל מחיר Retail רשמי ארה"ב (היה אמור לעמוד בארץ על 2500 ש"ח). המלצתי: בשלב זה לשבת על הגדר ולראות מה ילד יום. להערכתי תוך מספר חודשים לא רב, המחיר ירד לאזור 2500-2600 ש"ח ואז תהא זו נקודת בחינה נוספת. כמו כן עד אז יושקו סדרות כרטיסי המסך הנוספות HD 7870/7850 וטבלת התמורה לשקל תתבהר טוב יותר, כמו גם נדע מה Nvidia מתכננת לנו. עדכון מיום 17.1.2012: לאחר שעבר שבוע מיום ההשקעה, ניתן לצפות בכמה משווקים שהורידו מעט את המחיר לאזור 2900-3000 ש"ח. ירידה זעירה אך בכל זאת...

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב כמו בכותרת אני רוצה למשחקים ועריכת וידאו ו2+ מסכים יש לי לוח אם z68a-d3-b ספק של אנרמקס 550W זיכרון ראם של 6 גיגה יש לי 1600 ש"ח לזה יש מצב ליותר אם אבא שלי ישנה את דעתו ויסכים להשתתף איתי בקניה של הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים