כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים כרטיס בינוני לחלוטין - HD 6850, אבל עלו לי ספקות בקשר לתיזמון, ושאולי כדאי לחכות לדור החדש. רציתי לשאול אם סידרה 7 (כרטיסים בינוניים), אמורים להציג ביצועים או טכנולוגיות חדשות שאמורות לגרום לי לחכות עם הרכישה? תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נכבדי ערב טוב, רציתי לשתף אתכם ברכישתי הצנועה האחרונה מלפני מס' ימים, והסיפור (המעניין) הולך ככה: עבר כבר זמן לא מועט מאז מאי האחרון עת רכשתי את המחשב החדש השלי. בשעתו, עיקבתי את רכישת המאיץ הגראפי, בין השאר משום שלהפתעתי הרבה, המאיץ הגראפי שכבר משולב במעבד של אינטל מדגם Icore5 - 2500K, נתן ביצועים סבירים בהחלט (ואפילו מפתיעים אם יותר לציין) ביחס לגודל הציפיה: המאיץ המובנה במעבד של אינטל איפשר לשחק עימו בכל משחק תלת מימדי (לרבות החדשים שבהם כמו crysis2 ו- BF3), ובתנאי שמריצים אותם על ההגדרות הגראפיות הכי בסיסיות וברזולוציה נמוכה 1280x720 או אפילו רק 1024x768 - מי היה מאמין. אך כמובן ברור היה לי שלא לאורך זמן אוכל למשוך מצב זה ולא ירחק היום, בו אצטרך לבצע את הרכישה הבלתי …
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום יש לי GTX 560 TI ובGPUZ לא מופיע שיש לי PHYSX....האם זה אומר שיש בעיה בכרטיס או שזה פשוט לא מופעל? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקר לעבודה שוטפת, אבל גם למשחקים קלים. מעדיף לרכוש בivory אם כי זה לא בהכרח. מערכת: ספק כוח 450W מעבד E8400 לוח אם gigabyte P43. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי כאן בפורום שאין משמעות לכרטיס מסך לצרכי גרפיקה אלא לצרכי משחקים דווקא. האם זה נכון? האם אין ייתרון למשל לכרטיס (בקטגוריה של מחשבים ניידים) NVIDIA GTX560M לעומת כרטיסים חלשים ממנו לגבי עריכת וידאו? ואם זה נכון איזה כרטיס מסך גרפי מספיק טוב לעריכת וידאו (לא HD) בADOBE PREMIERE? (כמובן שמעבד I7 +8GB זכרון + כונן 7200RPM) אנא עזרו לי להבין בהקדם. הדבר דחוף.תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בונה מחשב חדש על בסיס I5-2500 לעריכת ווידאו. אשתמש בדוגם חיצוני או בכרטיס דגימה ייעודי והתוכנה שלי VIDEO STUDIO V14 1) האם אני זקוק לכרטיס וידאו חיצוני (ואפילו רק כדי לחבר שני מסכים)? 2) איזה כרטיס (לא יקר מדי) מומלץ לנושא אין הרצת משחקים והמכסימום זה פוטושופ וצפייה בסרטים (אולי). בתודה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי את הכרטיס הנ"ל.. נכנסתי לאתר שלהם ואני וראיתי שיש להם עדכון לביוס אבל הם אומרים שם שזה רק לדגמים או סדרות מסויימות אם אני מבין נכון... איך אני מברר את שלי?...תודה... http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/#download
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה כרגע תקציב ל 6850 אין לי אבל סמתי לב שיש כמה כרטיסי מסך מדגמים ישנים למשל GEFORCE 9600 לינק http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=615&pid=13419 במחירים של 400 500 ש"ח כדאי לא כדאי? הבנתי דרך קריאה באינטרנט שהכרטיס הזה בזמנו היה המילה האחרונה תעזרו לי אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בעצם בקנית כרטיס ישן לחדש ולמה זה שווה עוד 400 ש"ח המפרט שלי בפרופיל שאלה נוספת יש הבדל בין 4GB RAM ל6GB במשחקים ברזולוציה גבוהה? כרגע אני עם 4 תודה !
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לצורך עריכת 3D ,במה עדיף להשתמש ב-SLI של GTX590, או בכרטיס QUADRO אחד FX-4800? תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני כל הזמן שומע דעות אחרות, חלק אומרים שצריך quadro וחלק לא.. אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו רצינית עם אוויד, פיינל קאט, אפטר אפקט, פוטושופ וכו'.. תכננתי לקנות gtx 560 ti וקצת בלבלו אותי.. אין לי תקציב לquadro יקר, ראיתי שיש כרטיסי quadro זולים מישהו המליץ על quadro 600 - האם עדיף לקחת אותו? האם זה באמת עקרוני? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , יש לי לוח מסוג MSI 2A78H , אני צריך לדעת איזה סוג SLOT יש לי לכרטיס מסך. והמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למפרט כמו שלי (בפרופיל) עדיף 6850 או 6770 בין כך המעבד לא כל כך חזק ? השאלה היא אם אני משדרג בעתיד נראה לי שעדיף 6850 הלא כן? כמובן המטרה לגיימינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה! רציתי לשפר את הכרטיס של המחשב של אחי ל hd4870 שיש בטרייד זון רציתי לדעת אייזה ספק כוח זול שיספיק לצרכים של הכרטיס המערכת: ASRock-G41 מעבד E5300 סטיק אחד של 2GB מאוורר אחד דיסק קשיח 320 GB כונן דיסקים מן הסתם וספק כוח ג'נרי ולפי כמה שאני מבין זה בטוח לא יספיק אז אני מבקש הצעות לא צריך תקציב כי בשביל מערכת כזאת לא הייתי מוציא הרבה. אז תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פתחתי נושא בפורום של מפרטים, נתנו לי מפרט - קניתי אותו. עכשיו הכרטיס מסך לא מספק אותי ( GeForce GTX550Ti ) הייתי שמח לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר אפשר לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אחרי שדרוג של המחשב והדבר היחידי שלא שידרגתי זה הכרטיס מסך... יש לי כרגע 4850 ויכול להשיג מקרוב משפחה עוד אחד, השאלה האם זה ישפר משהו או ש CF עדיין לא נימצא בשלב תוכנה מספיק טוב ?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות במשחקים חדשים (BF3,MW3) שפשוט אני עף החוצה מהמשחק ומקבל הודעת שגיאה ב Event Viewer: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. ע"פ מה שבדקתי עד עכשיו זה קורה בגלל שהכרטיס פשוט חלש מידי. המפרט שלי: CPU: INTER QUAD CORE 8200 Motherboard: Gigabyte GA-EP45C-DS3R GPU: Gigabyte nvidia 9800GTX 1GB RAM:DDR2 4 GB PSU: 550W חשבתי להחליף את הכרטיס ל NVIDIA GTX560TI,מחירו כיום 1100 ש"ח בארץ. מה דעתכם? האם הוא יתן לי פתרון טוב? לא יהיה צוואר בקבוק במקום אחר? האם הספק כוח שלי (550W) יתמודד איתו? תודה רבה!!!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד תקציב עד 350 שח חריגה מאוד קטנה עם אפשר שימושים משחקים בינונים בעיקר סרטים .. גלישה מפרט לוח אם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מעבד [Athlon II x4 Quad Core 645 [/ספק 500W SS ] [/]RAM 4G[] לוח[/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בכרטיסי טלויזיה. אני מחפש כרטיס PCI פשוט, עם קלט composite, לצפייה בלבד ללא הקלטה, אין צורך בשלט. העדפה ראשית שלי - מכיוון שהוא מיועד לחבר Playstation 2 לשחק דרך המסך מחשב, אסור שיהיה delay בין תמונה לשלטי משחק. מפרט: : Core 2 6600 @ 2.40 GHz, nVidia GeForce 210, 2GB of DDR 2, Win7Ult 64b. אשמח מאוד להתייעץ עם אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה וניסו לחבר את ה PS2 למחשב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום יש לי כ.מסך של Nvidia דגם GeForce 9600M GT קניתי אותו לפני כ3 שנים בערך יש לו 512MB זכרון +1G משותף. והוא סיפק אותי עד כה לשביעות רצוני, הפעיל לי את מאפיה 2 חלק לצורך השוואה. משהו ששמתי לב אליו לאחרונה כשאני רואה סרטים ב720P\1080P דרך הHD out במחשב אני שם לב לבעיות בהחלקת התמונה. שללתי שהתקלה היא מהטלוויזיה כי באמצעות דיסק און קי רואים מעולה. התקלה עצמה היא לא בסנכרון של זמן דיבור תמונה אלא יותר כאילו הFPS הוא על 4-5 בערך ואז נוצרת תמונה רובוטית שלא זורמת כ"כ בעין. מישהו יודע אולי איפה נעוצה בדיוק הבעיה שבגללה זה קורה? וכיצד ניתן לצמצם את זה או לפתור לגמרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
של GIGABAYTE GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3707#sp
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך למחשב בעיקר למשחקים וגם עריכה גרפית הוא צריך לתמוך ב2+ מסכים תמיכה ב3D לא חייב ממש לא חייב. המחשב שלי: ENRMAX 550W z68a-d3-b3 6GB ram אם צריך עוד משו מבחינת חומרה תגידו ואני ארשום
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לכאן, אם לא אז תגידו לי ואני אפתח ת'רד במקום הנכון. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 1.2GB. ביום שבת האחרון, הכרטיס / דרייבר קרס כל פעם שראיתי סירטון ביוטיוב (חשוב לציין שהכרטיס קרס בערך 5,6 פעמים). ברגע שראיתי סירטון ביוטיוב, מסך קופא, הופך שחור לכמה שניות ואז רואים את הסרטון הופך למסך ירוק כזה. יום ראשון, התקשרתי לRSM (החנות שממנה קניתי) והודעתי על כך שיש לי בעיה כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב והסברתי גם מה הייתה הבעיה. התשובה שלהם הייתה לנסות להחליף לדרייבר ישן יותר (שאני הייתי בדרייבר 285.62WHQL). כך עשיתי הסרתי את הקודם והתקנתי את 280.62WHQL. מאז, כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב המחשב נתקע כזה כאילו חסר המווווווון RAM וכאילו הוא עמוס, ועד שעכבר ז…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס של חבר נדפק HD4890 מפרט מחשב של החבר ספק כח 500 איכותי לא יודע של איזה חברה אבל לא גנרי מעבד כפול ליבה מחפש המלצה למשהו יותר טוב ממה שהיה לו
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-